Log inRegister
Erica

Part 2

Jag gick ner i baren en stund före 8, beställde en öl och satte mej vid bardisken och väntade, kände mej lite osäker på om hon skulle dyka upp eller inte. Någon minut före 20 dök hon upp, nu med ett par riktigt läckra skor på fötterna, svarta pumps med en rejäl klack.
Hon slog sej ner intill mej och jag beställde ett glas rött till henne, vi småpratade lite om ditt och datt, när jag bestämde mej för att utmana henne lite. Min högra and tog ett ganska fast grepp om hennes lår, hon försökte få bort min hand men då väste jag till henne "du är min nu och jag gör vad jag behagar med dej, det ska du ha klart för dej".
Jag hade bokat ett bord för två på Den Gyllene Freden, en resturang jag hör mycket ommen aldrigt tidigare besökt, så efter en liten stund föreslog jag att vi skulle röra på oss och fick en nick till svar medan hon gled ner från stolen på väg ut från hotellet viskade jag i hennes öra att innan vi går ska VI besöka toaletten, hon såg lite fundersam ut när jag tog med henne in på toa.
Så snart jag stängt dörreen fick hon order om att luta sig fram över handfatet,lite tveksamt gjorde hon som jag sa och jag insåg att här finns mycket att göra innan hon är en fullvärdig slyna. Jag lyfte upp hennes kort kjol, den var så tajt att det var lite knepigt men men lite vilja så gick det. Mitt pekfinger följde rövskåran framåt och jag kände ett tunnt tyg mellan mit finger och hennes hud, när jag nådde fittan kände jag en liten svag fukt på mitt finger och när jag kommenterade detta nickade hon lätt rodnande. "En liten slyna som du ska INTE bära trosor, speciellt inte i sällskapmed sin herre, ta av dem". Lydigt plockade hon av sej trosorna och då jag sa åt henne att stoppa dem i väskan gjorde hon så, mitt långfinger letade sig upp i hennes fitta som kändes härligt trång hon gnydde lite lätt och verkade uppskatta att efteråt slicka den fri från saft.

Ute på gatan gick vi ner mot Drottninggatan, jag gick ett halvt steg bakom henne och betraktade den härlliga röven framför mej, i de nya skorna fick hon en helt underbar gång. När vi vek av åt vänster på Drottningatan var där ganska mycket folk, jag såg hur en del "hanar" fångade in Erica med blicken så jag gick upp helt vid sidan av henne och la min hand på hennes röv för att markera för dessa kåta hanar att hon var min och om skulle knullas så var det något jag tog hand om.

Added 15 jan 2019   Stories   #Man #Woman #Woman as bottom

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 22257  Report