Log inRegister
Loellas resa

Part 3: Del 3

Meddelandet som hon fått per brev var detaljerat och kort. Loella läste det igen.

”Hej Loella. Läs noga igenom kontraktet du fått, skriv under om du godkänner. Fyll i den Safelist som följde med i kuvertet, skicka tillbaka båda två till den adress som finns på det redan färdigfrankerade kuvertet du fick med. När du sedan betalat startavgiften ( vilket hon redan gjort ) kommer du få vidare instruktioner om vart du skall gå och hur du kommer att bli transporterad hit. Transporterad, tänkte Loella. Det lät….fängslande. Det var undertecknat av samma man som tidigare, Erik Larsenius.

Hon hade tagit ledigt dom 2 anvisade veckorna som efterfrågades. Dagen kom och hon stod med fjärilar i magen. Hon hade tagit tunnelbanan från Rågsved in till Ericsson Globe för vidare resa, ja, vart? När hon kom fram ställde hon sig hon väntade på den plats hon blivit anvisad. Det var varmt ute och en siren hördes avlägset. Efter några minuter kom det en stor svart buss med tonade rutor. Den stannar, ut klev en man. Kanske 40 år gammal. De svarta kläderna liknar mest en arméuniform och mannen har svarta skinnhandskar på sig.
- Loella? Mannen tittade på henne med ett vänligt ansikte.
- Ja, svarade Loella. Han sträckte sig efter hennes väska och hon han tänka ”Skinnhandskar mitt i sommaren, så egendomligt” innan mannen stänger luckan om hennes väska och tar henne milt i armen och visar henne mot dörren upp på bussen. Den specialbyggda bussen, med små celler var mörk och steril. Aluminum, stål och dörrar med galler. Han visade henne en cell, ledde henne in och med korta kommandon satte han på henne handbojor, en ballgag. Ett snöre binds ordentligt, men inte hårt runt armen på henne innan han hjälpte henne ner i det mjuka sätet och sätter bältet på henne, utan att taffsa, eller på något sätt vara äcklig eller hårdhänt. Han förklar ”Jag ser dig hela tiden, säger han och pekar på en kamera i ena hörnet. Skulle det inträffa att du blir åksjuk, eller annat känner dig illa till mods så rycker du i den där, så kommer jag inom loppet av någon minut. Förstått?” Hon nickade till svar och mannen gick ut och låste efter sig. Resan skulle ta 5 timmar drygt. Efter två- och en halv timme stannar bussen och Loella hör hur ståldörrar öppnas och stängs med några minuters mellanrum. Någon säger ”tack”, andra hostar. Hon hör mannen säga ”Är du ok för fortsatt färd?”, men hon hör inte svaret. Till slut är det hennes tur, mannen hjälper henne lös från stolen, lösgör handbojor och gag innan han visar henne en liten trappa med en dörr. När hon har gjort sina behov blir hon placerad på samma vis igen och resan fortsätter.

Bussen svänger in på centrets baksida och parkerar. Baksidan och ingången där är väl dold från allmänhetens ögon. De kvinnor och män som kliver ur bussen har alla handbojor, men olika former av gags.

-Ställer er på rad bredvid varandra, säger Erik som har gått ut för att möta upp den ankommande skaran. Med sig har han sin fru Anna. Igor, Marcus, Malin, Kim och Sandra står också där. Han berättar för de anlända att dessa är hans områdeschefer, att det är de som skall föst och främst ta hand om dem när de är där. Anna börjar läsa namn från en lista. En efter en följer de med i gruppformation. Ett par klienter per dominant- Men när hon till sist kommer till Loella stannar hon upp och bara tittar på henne en stund, leende, inte ett glatt, utan snarare som hon hade haft horn blandad med en busig uppsyn.
- Igor, hon är din, säger hon och ler ännu större. Igor har läst Loellas safelist, pluggat in den, kan den utantill. Han går bort till, tar ett milt tag i hennes vänster arm och säger ”Nu går vi in?”

Added 17 jan 2019   Stories   #Woman as top #Man as bottom #Bondage #Discipline

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 22271  Report