Log inRegister
Loellas resa

Part 4: Kapitel 4

Hon går efter Igor, som hon ännu inte vet att han heter. Han bär hennes väska åt henne. Han visar in henne i rummet som inte är större än 10 kvadratmeter stort. Cellen har ett litet fönster, det är tonat. Man kan se ut, men inte in. Det kala betonggolvet och de stålklädda väggarna ger inget varmt sken direkt.
-Det här är din cell, säger Igor. I det här rummet kommer ingen utlevnad ske. Detta kommer vara din fristad. Hon tittar nyfiket sig runt och öppnar en dörr. I rummet finns en liten toalett, dusch och handfat. Sängen är bäddad och det står en garderob bredvid sängen.
-Klä dig i de kläder du blev tillsagd i dina instruktioner och kom sen ut och möt mig utanför. Igor lämnar rummet.
I svarta spetstrosor, en kort vit klänning med dödskallar på och ett par högklackade skor kliver Loella ut några minuter senare. Alla smycket avtagna och med håret utsläppt.

Där ute står han. Lång och muskulös. Det svarta kortklippta håret och det grova ansiktet är avspänt. När han får syn på henne ler han lite. Färdig? Säger han. Hon nickar till svar och hon följer honom när han börjar gå.

I källaren ligger disciplincellerna. De, stora, specialutormade och ljudisolerade rummen men betonggolv, väggar av betong och med en stor mängd olika former av utrustning står utmed väggarna och en del mitt i.

-Sätt dig säger han med en fingervisning mot en brits. Själv drar han fram en pall av trä och sätter sig.
-Vi kommer börja nu. Från och med nu är det BARA, han betonar ordet extra, ditt stoppord som hindrar mig från att fortsätta. Du minns ditt ord? Ja, det gör jag, svarar hon. Bra! Igor ger henne en skrivplatta. Hon läser igenom och ser att det är ett formulär för godkännande av att det överenskomna i papperna hon skickade in. Hon tittar på Igor. Något fel? Säger han? Hon skakar på huvudet och skriver på.Igor tar ifrån henne skrivplattan och lägger den på ett aluminiumbord på hjul som står innanför dörren och återvänder.
-Klä av dig! Befaller han. Hon tittar tveksamt på honom. PANG, örfilen som träffar henne rakt över kinden och lite av örat gör ont. Och innan hon repat sig har han tagit ett rejält tag i håret bak på huvudet. Hans ansikte är nära hennes.
-NU, lilla slyna, är du min. Och här är det jag som bestämmer. Nu tar du av dig kläderna, men tro inte att jag inte kommer straffa dig för förseningen. Han har kupat sin hand över hennes vänstra bröst och klämmer på det. Smärtan i håret när han drar henne med sig framåtböjd till ett stort kors som sitter vid ena vägen är enorm. Hon skriker till och tårar rinner från hennes ögon. Armar och ben brett isär befaller han Hon ställer sig så som hon tror hon skall stå och han drar lite till i henne, spänner fast armarna och benen mot det stora korset och tar några steg bakåt. Han ler nöjt. Loella känner Igors hand mot sitt sköte. VA?! Hon är våt, hon har inte känt det förrän nu, men hon är våt. Den lilla horan blir visst våt av det här. Han skrattar rått.
- Gå ingenstans, säger han och skrattar lågt. Det ljusa lyset slocknar och byts till en röd, mild belysning när han trycker på knappen bredvid dörren. Hon hör dörren gå igen. Hon skakar av förväntning. Vad ska hända nu?

Added 17 jan 2019   Stories   #Woman as top #Man as bottom #Bondage #Discipline

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 22272  Report