Log inRegister
Loellas resa

Part 5: Kapitel 5

Hon tittar sig omkring. Kala väggar av stål reflekterar det röda ljuset från en enda lampa vid dörren. Han kommer tillbaka, utan att till synes ha ändrat något. Tänder belysningen, tar upp läsplattan och bläddrar bland sidorna. Hon kan se att bakom kontraktet sitter hennes safelist. Hon lösgörs från korset och ett koppel fästes i hennes halsband. Vid bordet trycker hon milt ner henne så hon ligger på det. Den kalla metallen mot hennes bröst och mage sänder en ilning genom kroppen. Bordet är tillverkat av grovt stål och med bindöglor runt. Han sträcker ut hennes armar så hon står framåtlutat över bordet innan han sätter bojor runt hennes hand- och fotleder innan han. Dessa fäster han i bordets öglor.

I en av stålväggarna sitter det handtag och hon hinner fundera lite innan hon ser att Igor står och tittar på henne. Han vänder sig om och ser mot skåpet sen tillbaka på henne.

- Sugen på att se vad som finns där inne min kära? Hon nickar bara till svar. Smällen av Igors handflata som träffar hennes skinka ekar i rummet. Hon skriker till.
– Här inne tilltalar du mig ”Herre”, förstått?
– Ja Herre, piper Loella. Blicken från igår är hård, kall och hård. Hon sänker blicken mot bordet igen.

När luckorna, stora som garderobsdörrar öppnas avslöjas allt som ligger, står och hänger där inne. Diverse piskor, bojor, klämmor, pinnar, huvor och ett par stora maskiner på hjul står på golvet. Han drar fram en stor maskin, placerar den bakom henne och mäter in så löskuken så den precis nuddar hennes anus. En stor burk vaselin placeras bredvid henne på bordet. Hon känner Igors utmejslade kropp mot sin när han lutar sig över henne. Hans kropp är stenhård.
-Gapa, säger han och när hon öppnar sin mun sätts en boll in och remmarna spänns runt hennes huvud.
-Första lektionen: Orgasmkontroll, säger Igor lakoniskt. Han går bor emot skåpet igen. Hon vänder huvudet så hon kan se honom. Han hämtar ett stativ och monterat på den sitter det en magic wand. Efter att ha smort in Loellas anus med vaselin, och värmt upp det genom att stoppa in en anusplugg efter en annan i olika storlekar och smort emellan anser Igor att hon är klar. Mycket varsamt har han förberett hennes anus på någonting större. Den stora dildon pressas försiktigt in i Loella och hon gnyr. Hon har aldrig haft något där och rycker lite för att komma loss. Men mannen bakom henne arbetar otröstligt på och plötsligt är hela dildon inne i henne. Hon slappnar av och känner, att nej. Det gör faktiskt inte ont.
- Nicka om du är ok, säger Igor när han tittar i hennes ögon. Hon nickar. Han sätter en handske på hennes högra hand. I handflatan sitter det som ett handtag fastsatt med en knapp på högst upp, typ en sådan självmordsbombare använder. Han förklarar.
- Tryck på knappen där och vi avbryter. Förstått? Hon nickar kort och spänt och med uppspärrade ögon.
Han mäter in wanden mot hennes klitoris och startar maskinerna. Hon hör ett surrande och sen startar motorn och dildon börjar röra sig i henne, långsamt och outtröttligt. Sen hörs ett annat ljud, som en mobiltelefon som inte vill sluta vibrera, och det är SKÖNT. Oh gud så skönt, tänker Loella. Igors röst är tydlig och klar.
-Du får INTE komma, förstått? Hon nickar och lägger ner huvudet på det kalla bordet som nu är kladdigt av hennes svett. Han kryper ner under bordet och öppnar en lucka och viola, han har tillgång till hennes bröst. Ett par klämmor sätts på hennes bröstvårtor med en kedja som går till en ring i golvet. Hon ser inte men känner hur han drar försiktigt och förstår att kedjan är så lång att han kan stå bakom henne och dra i den. Första slaget av floggern får henne att rycka till. Han håller i kedjan, drar lätt i den medans piskan dansar över hennes skinkor. Han slår inte hårt, och inte fort, men har kontroll på varje slag han slår. Smärtan från de små rycken hon känner i brösten sänder små illningar tilll henne underliv och tillsammans med wanden och dildon hamnar hon i ett transliknande tillstånd. Tiden flyr. Hon vet inte hur länge hon legat där eller hur länge han hållit på. Hon stönar högt bakom bollen och kan inte kontrollera sig, utan kommer i en lång och utdragen orgasm. Hon känner rycket när Igor tar tag i håret på henne.
-FICK DU KOMMA? Säger han lågt och tittar henne rätt in i ögonen. Hon skakar förskräckt på huvudet.
-Du vet att du kommer straffas va?

Added 22 jan 2019   Stories   #Woman as top #Man as bottom #Bondage #Discipline

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 22293  Report