Log inRegister
Loellas resa

Part 6: Kapitel 6

Remmarna satt som berget kring Loellas hand- och fotleder. Hon var tillbaks på korset igen. Den här gången med ryggen fastspänd mot korset, och med kroppen fixerad med ett tjockt läderband. Utan någon som helst möjlighet att röra sig står hon där, orörlig, väntandes och med en viss skam som kryper i henne. Hon fick INTE komma, hon fick inte, fick inte, men hon hade låtit det ske ändå. Igor hade inte varit mild mot henne när släppte lös henne från bordet. Däremot när han tog ur dildon ur hennes anal hade han varit försiktig. Vare sig vikterna eller ballgagen hade tagits bort när han spände fast henne och han hade gett hennes ömma bröst några ”örfilar” och hon hade skrikit av smärta över de ömma vårtorna.

Igor tar ett steg bakåt och med en tunn liten flogger börjar han piska hennes underliv. Det smärtar i underlivet och hon skriker till för varje slag.
-Var tyst, säger han. Bit ihop. Du kan ta det. B..I..T I..H..O..P! Han slutar, men tar inte blicken ifrån henne.
Käkarna spänner när bollen tas ut ur munnen på Loella, och Igor låter henne samla sig lite innan han tar till orda. Hon rör lite på käkarna och samlar sig sedan.
- Du vet varför du får straffet?
- För att jag fick orgasm, säger hon och tittar ner i marken. En nyans av rött smeker hennes kinder lätt. Igor går fram till henne, ställer sig en bit ifrån henne och tittar på henne.
-Och mer? Säger han.
-Mer? Hon tittar förvånat på honom.
Nästa omgång örfilar landar på hennes kinder. Han använder både fram och baksidan av handen.
-OCH MER? Säger han i skarp ton.
-Jag minns inte, piper hon, sen minns hon.
-Herre, Jag ska kalla dig för herre! Rösten är hög och lite desperat.
Han tittar på henne, hans blick är vass och ögonen svarta.
- Duktig tjej. Lite för sent dock, tillägger han.
Han backar, återupptar behandlingen av hennes underliv med floggern. Det ömmar i hennes blygdläppar och hon biter ihop för att låta bli att skrika. Tårar rinner, hennes bröstvårtor gör ont, men hon biter ihop. Hon ska klara det! Han hämtar en annan piska, en exakt likadan och ställer sig lite närmare. Han slår hennes fitta med en flogger och börjar slå hennes redan ömma bröstvårtor med den andra. När han hållit på i vad som känns som en evighet går han bort och lägger piskorna vid stålbordet hon var bunden vid och kommer tillbaka.
Igor lossar henne armar, ben och remmen runt midjan, går bort till stålgarderoben i väggen och hämtar en konstig pall på hjul. Han beordrar henne att sätta sig på den och han visar hur hon ska sitta. Den svarta sybian-maskinen är monterad på en pall, med hjul som går att låsa. Han binder ner hennes ben och med ett midjebälte med O-ringar i tar han rep och binder henne så hon sitter stumt på pallen. Hon har sin klitoris precis på den vibrerande delen på maskinen, men det vet hon inte ännu. Framför Loella placerar han ett block och en bläckpenna. Hon tittar upp på honom med en fundersam blick.
-Vilken arm skriver du med?
-Höger, svara hon.
-Bra, säger han. Lägg den bakom ryggen. En boja sätts runt handleden och med ett klick ifrån ett hänglås sitter den fast bakom ryggen på midjebältet.
- Skriv nu, säger han ”Jag ska lära mig att inte komma utan tillåtelse” Du ska skriva det 200 gånger, SEN får du komma, säger han och startar Maskinen. Bröstklämmorna gör fortfarande ont och skriva med fel hand, koncentrera sig på att inte komma och smärtan blandat med njutning gör det svårt. Raderna är förnumrerade och hon får göra sitt yttersta för att koncentrera sig. 197… han ”Jag ska lära mig att inte komma utan tillåtelse” 198 …”Jag ska lära mig att inte komma utan tillåtelse” ..199…”Jag ska lära mig att inte komma utan tillåtelse” och 200…Hon släpper pennan , koncentrerar sig på sitt underliv och gör något hon inte vet om hon får.
- Snälla Herre, får jag komma?
Ja, du får komma. Och med en lång utdragen rysning kommer hon hårt. Hon faller ihop på bordet och svett rinner från hennes panna ner på blocket.
När igor hjälper henne tillbaka till sin cell skakar hon i hela kroppen. Hon är öm i underlivet och bröstvårtorna, men otroligt nöjd att hon klarade uppgiften Igor gett henne. Hon öppnar dörren till sin cell och går in. Igor står i dörren och tittar på henne.
-Duscha, klä dig och vila en stund. Du har varit en duktig tjej, säger han och stänger dörren. ”En duktig tjej” tänker hon, ”jag var en duktig tjej”. Duschen är snabbt avklarad och hon kryper ner i sängen. Med orden ”Du har varit en duktig tjej” ekande i huvudet somnar Loella nästan omedelbart.

Added 22 jan 2019   Stories   #Woman as top #Man as bottom #Bondage #Discipline

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 22294  Report