Log inRegister
Loellas resa

Part 12: Kapitel 12

Loella vaknade av att Igor försiktigt väckte henne. Bredvid honom stod Anna. Loella tittade blygt på Anna. Hon tyckte hon var fantastiskt vacker. I sina tidiga femtio, smal och med relativt små bröst, markerade kindben och ett långt svart hår med inslag av grått. Hon hade vägrat färga sitt hår. Och just för den skull så var det väldigt välskött. Hon tittade på Loella.
- Får jag sätta mig hos dig? Rösten var avspänd. Loella nickade bara till svar.
- Hur mår du vännen? Du har varit här ett par dagar nu, därför vill jag kolla av med dig hur ditt mående ser ut, så efter din första session så kommer jag att hämta dig och vi kommer prata en stund. Loella ler stort och nickar.

Loella tittar efter Anna när hon går ut igenom dörren. Den smala, vältränade kvinnan var klädd i en tajt kostym och hon kunde ana hennes kanten på hennes trosor genom byxorna.

Igors stora hand på Loellas axel och han hade hennes omedelbara uppmärksamhet.
- Gå och ät frukost, duscha och gå på toaletten. Han ger henne en påse och hon tittar nyfiket i den. Där ligger tre stycken analpluggar i olika storlek. Värm upp ditt anus försiktigt och låt den sista sitta i. Vi säger att du ska möta mig, han tittar på sitt armbandsur, utanför ditt rum och kl 10.

Efter frukost, dusch och toalett hade hon klätt sig i en mysdress, precis som hon blivit anmodad. Den sista pluggen, den största satt i. Hon hade läst lite på sin bok och en minut i tio hade hon ställt sig utanför. Igor stod där och väntade på henne.

Malin stod i den specialgjorda cellen för Kitty-play. Golvet var mjukt. Det fanns skålar av olika storlekar, bollar, små tygmöss, små wands med fjädrar man kunde busa med kissarna med. Hon hade förberett med gamla tidningar man kan göra pappersbollar av, en klicker och lite godis som belöning ifall kissen skötte sig. Malin väntar med spänning på Loella.
- Kom, sade Igor och de gick ner källaren. Han öppnade dörren och släppte in henne. Malin vände sig om när dörren öppnades och gick henne till mötes. Igor hade redan stängd dörren innan Malin hunnit fram.

- Hej tjejen! Malins röst är vänlig. Kom hit så jag får se på dig. Hon tar ett steg bakåt.
- Klä av dig! Loella skyndar sig att göra som hon blivit tillsagd. På vad som ser ut som en stor säng ligger en dress framlagd, bredvid den attiraljer tillhörande dräkten.
- Klä på dig den där och de tillhörande tofflorna.
Loella tar på sig kattdräkten som ligger på sängen och tofflorna och ställer sig och inväntar nya order. Malin kommer över, sätter sig på knä och hjälper henne på med tofflorna som med små, väldigt lätta hänglås låses fast i dräkten. Hon ställer sig upp och tar en handske, drar den på Loellas hand och låser den med liknande spännen som sitter på mjuka bondagebojor. Hon gör likadant med andra handen och till Loellas stora förtjusning har hon fått tassar. Malin sätter till sist ett par öron på henne, de sitter åt lite men hon förklarar att det är för de inte ska ramla av.

- Ner på alla fyra kissen. Malins röst är mjuk. Loella går ner på alla fyra och går bort mot Malin.
- Hej kissen säger hon, klappar henne lätt på huvudet och ber henne vända sig om.
- De kommer kännas lite nu, men jag ska vara försiktig. Malin tar tag i analpluggen, drar ut den långsamt. Loella gnyr och den är ute. Hon känner något kladdigt mot anusöppningen, glidmedel. Känslan av något som åter ska in där är lite olustig men hon förstår vad det är: en svans.

En liten mus fäst i ett snöre slängs framför henne och hon börjar jaga det med sina tassar, kryper efter och säger helt sonika.
- Men musjävel! Innan hon förstår av Malins förvånade min att det var fel.
- Pratar kissar? Säger Malin och tittar på henne med en förmanande min.
- Nej, mistress.
- Då slutar vi med det genast. Malin börjar rycka i snöret igen och Loella jagar musen, jamar och mjauar högt. När de lekt en stund sätter sig Malin i en stor soffa och klappar med ena handen bredvid sig.
- Kom här kissen. Loella klättrar mödosamt upp och lägger huvudet i knät på Malin. Hon drar ett djupt andetag där hon ligger och kan inte låta bli att tycka hur gott Malin doftar.
Malin klappar och smeker henne ömt. Hon har nu levt sig in i rollen och purrar tyst i knät. Hon får ligga sådär en stund medans Malin klappar på henne.
- Kom, säger hon och klappar tre gånger lite hårdare för att visa att hon ska låta Malin ställa sig upp. Hon går bort till en stor skål och ur ett litet kylskåp tar hon fram en tetra mjölk och häller upp en rejäl skvätt.
- Hoppas kissen är törstig. Loella går långsamt och med några få jamanden bort till skålen och börjar slicka i sig efter bästa förmåga.
- Här, kom säger Malin i en glad ton till Loella, kom. Hon visar en stor grej som liknar en klösbräda.
- Klor här. Loella börjar riva och vässa sina klor. När hon sitter där med ansiktet ner i skålen får hon se i ögonvrån hur en råtta närmar sig och med ett språng slänger hon sig över den och river, biter och fräser. Malin rycker undan musen och Loella följer efter. Malin skrattar lite.
- Ta råttan, ta råttan. Loella jagar musen. Malin låter henne få tag i den och hon biter och håller den mellan framtassarna, rullar runt på ryggen och biter mer.
- Duktig kisse. Malin lyfter upp råttan i luften med pinnen och Loella sträcker sig upp, står på knä och viftar efter den. Loella har fått små godisar och uppmuntrande ord under hela sessionen och nu börjar Loella bli trött. När de har hållit på och lekt ett par timmar när Malin säger åt henne att ställa sig på alla fyra. Själv sätter hon sig framför henne på knä, tar ett mjukt tag runt hennes huvud. Hon pressar mjukt Loella mellan sina sina fasta, runda bröst, klappar henne på huvudet och viskar.
- Vilken duktig kisse du har varit tjejen. Nu ska vi klä om dig, ta ut svansen och låta dig duscha och äta lite innan du ska upp till Anna.

Loellas ringmuskel värker lite när hon kliver in i duschen. Malin hade avslutat med att när Loella stod bredvid att berätta för Igor att en stoltare tränare än henne fanns inte just nu. Loella hade försökt hitta sin inre katt och lekt efter bästa förmåga. För att vara första gången hade hon klarat sig med bravur.

Added 5 feb 2019   Stories   #Woman as top #Man as bottom #Bondage #Discipline

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 22397  Report