Log inRegister
Loellas resa

Part 14: Kapitel 14

Loella blir väckt av Igors stora hand på sin axel.
- Kom säger han, ta på dig kläder och kom direkt ut till matsalen.
Loella kommer ut i matsalen där alla från personalen och alla undergivna, män som kvinnor står samlade.
- Hej, ursäkta att jag drar upp er alla så tidigt. Jag vet att några av er hade sena sessioner igår och är trötta idag. För det ber jag om ursäkt. Eriks röst är tydlig och hög, men han skriker inte. Han berättar om kvinnan, kvinnan som igår skar sig i armarna. Vidare meddelar han att hon mår bättre. Att hon blivit väl omhändertagen och idag mår bättre. Att Anna och Malin suttit hela natten och tröstat, pratat och kramats när det har behövts. Med det sagt, avslutar Erik, så önskar jag er en kinky dag. Ni som hade sovmorgon har tillåtelse att lägga er igen. Ni andra föreslår jag äter frukost och inväntar er handledare.

Loella går bort till igor. Hon står med händerna i sidorna och inväntar vad hon skall göra. Han tittar nyfiket på henne.
- Ät, duscha och byt till dagskläder. Något lätt och ledigt. Möt mig sen här ute, vid, han tittar på sin armbandsklocka, en Vostok Amphibian som har hängt med sen hans tid i Spetsnaz. Klockan halv tio. Med en nick att Loella förstår så skiljs dom åt.

Hon kommer ut från sin cell. Mätt i magen, känner sig fräsch efter duschen och med spänd förväntan följer hon Igor ner till källaren igen.

Igor öppnar dörren och när Loella kliver in avslöjas ytterlige en cell. Denna hade lite mer mjuka väggar. Det hänger lite enklare redskap på väggen. Och här och var hänger stora tavlor med kvinnor och män i olika positioner.

- Idag, säger Igor ska vi öva positionsträning. Du kommer få lära dig dessa positioner bara genom att titta på min hands tecken. Som här, han visar med fingret på ett inplastat litet ark.
På bilden visas en man som står med höger hand nedåt, handflatan frammåt och med bara pekfingret utsträckt och visar tecknet ”Sitt mitt emot mig på knä”. Jag kommer inte straffa dig på samma sätt man kunde tro att jag skulle göra, däremot kommer jag att använda rottingen ändå. Du märker snart vad jag ska göra. Börja klä av dig allt utom trosor och bh.
Loella börjar strippa, viker kläderna och lägger dom på en stol som står vid ena väggen. På det mjuka golvet med heltäckningsmatta har Igor ställt ett notställ och placerat ett inplastat ark med positioner på.
- Sitt här, på knä. Han pekar på mattan. Händerna på knäna, rak i ryggen och blicken rakt fram.
Loella gör som hon blir tillsagd.

Han visar med händer, använder fingrar och hon tillåts titta på arket och gör efter bästa förmåga. Igor har hämtat rottingen. Hon undrar om han ska slå henne? Han ställer sig en bit ifrån henne, håller sin hand nedåt och sträcker ut långfingret och pekfingret. Som ett uppochnervänt V-tecken ungefär. Tecknet betyder, ”knäböj här, benen särade, armarna bakom ryggen och blicken i golvet”. Hon tittar snabbt på bilden och går sedan bort till Igor och sätter sig i positionen. Han höjer rottingen lite och hon stelnar lite, men inget slag kommer. Han lägger den på insidan av hennes lår och säger mjukt.
- Sära mera slyna. Han går ett varv runt henne och tittar på hennes händer. De ligger sida vid sida. Han sätter sig ner, sätter rottingen över hennes hals och lyfter hennes huvud uppåt och bakåt. Med allvar i rösten säger han.
- Hur ska slynan göra med händerna i den här positionen?
Neeeeej, fan fan fan! Hon minns plötsligt. Armarna ska ligga högt upp på ryggen med händerna låsta kring motsvarande armar. Hon rätar till sina armar och låser armarna bakom ryggen.
- Bra slyna. Igors röst är lite lättare. Hon har ingen tidsuppfattning med förstår att de hållit på länge. De har gått igenom så många övningar. De går igenom övning på övning på övning. Det är inte mindre än elva övningar de gör. Om och om igen. Igor rättar hela tiden med rottingen. Petar, uppmanar och tillrättavisar. Loella börjar bli trött i benen och ber att få stå upp en stund. Hon får tillåtelse och Igor går fram och tittar lite i andra papper när han känner ett slag på en skinkan. När han vänder sig om står Loella med ett stort leende, med en hästpiska viftandes.
- ”En Garde”, säger hon och ler stort. Först blir han ställd, den store Igor. Sen får Loella se något som få får se. Ett leende som inte många får se. Ett lekfullt leende, utan ilska eller hårda ögon som lyser av förakt. Han höjer sin rotting och fäktandet har börjat. Plötsligt slänger Igor rottingen en bra bit ifrån dem och tar ett tag runt midjan på loella och mer stjälper henne omkull på den mjuka mattan. De brottas och hon känner att han är mer öm än hårdhänt. Han är ju så mycket starkare än henne, och hon vet det. Han skrattar, sträcker sig efter piskan men når inte riktigt. Loella sträcker sig över honom och får in några riktigt fina slag på hans skinkor. Och trots att han har kläder på sig morrar han till, sen skrattar han och säger
- Nu du! Han sträcker sig efter piskan när en mjuk knackning hörs

. En mjuk knackning hörs och Malin öppnar dörren. Spektaklet hon ser där inne får henne att skratta, högt. Högt och hjärtligt. Hon viker sig av skratt när hon ser hur Loella smiskar den storväxte Igors skinkor med hästpiskan.
- Lite hjälp? Säger Loella leende mot Malin.
- Nej nej, du får klara dig själv, hon ler stort. Lycka till säger hon skrattande och går igen.
När de hållit på en stund och hon fått in ett par ordentliga träffar tar han helt lugnt ifrån henne piskan genom att hålla fast hennes hand och vrida den ur handen på henne. Han torkar en tår av skratt från ögat.
- Nu fortsätter vi, säger han. Upp!

Loella börjar åter igen titta noga på hans händer men är någon helt annanstans. Inte många av positionerna blir rätt och han uppmanar henne att koncentrera sig. Till sist har Igor tröttnat!
- Hit stående, säger han och pekar. Händerna bakom huvudet och benen isär. NU är måttet rågat! Något i Igors röst säger henne att nu är det bäst att lyda. Hon ställer sig snabbt som han befaller. Ett första slag hamnar på hennes trosklädda skinkor, och ett till och ett till. Han fortsätter att slå, inte hårt, men otroligt kontrollerat. Det gör ont, svider och han ger henne inte mycket andrum emellan. Till sist börjar hon gråta. Han slår ett par slag till innan han går fram och runt henne. Han tar ett lätt tag i hennes haka, tittar henne i ögonen och säger.
- Du vet varför du fick dessa slag? Tårarna rinner och hon hulkar och sväljer hårt.
- Jag tror det, herre.
- Tror? Säger Igor. Antingen vet du eller så vet du inte. Nå, en gång till. Varför straffar jag dig?
- För jag blev för slapp och inte koncentrerade mig, herre. Loellas röst är plötsligt lugn och sansad. Hon förstod varför hon blev straffad och hon accepterar det.
- Bra, säger Igor. Han smeker hennes kind. Vi fortsätter vid ett senare tillfälle. Ta på dig kläderna, gå till den cell och vila. I korridoren möter hon Malin som tittar nyfiket på henne utan att säga något.
- Hej Mistress säger hon lågt och med huvudet böjt när hon passerar utan att titta på henne och utan att stanna.
- Hej tjejen, säger Malin. Den kvinnan som går bakom henne i koppel med nedböjt huvud, ballgag och tjocka bojor runt händerna höjer inte heller på huvudet. Och de fortsätter gå åt varsitt håll.

Väl inne i sin cell släpper hon ut sin besvikelse. Gråter, sparkar, skriker och skakar. Hon är så besviken på sig själv. Men efter en stund, lugnar hon sig och kryper hon ner i sängen, sluter ögonen och låter tröttheten ta över.

Added 5 feb 2019   Stories   #Woman as top #Man as bottom #Bondage #Discipline

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 22399  Report