Log inRegister
Loellas resa

Part 19: Kapitel 19

Loella klev ut ur duschen, borstade tänderna, klädde sig. Hon tog tid på sig idag. Var noga med allt. Hon förstod inte sin egen handling igår. Varför hade hon lämnat sitt rum? Och vad skulle hon göra där ute, på kvällen?

Svarta trosor av hipstermodell, svart bh, enkla vita strumpor med enhörningar på. En vit, stickad kofta och ett par svarta jeans. Till sist, hennes svarta kängor, och skinnjackan. Trots att det var sommar och varmt ute tog hon på sig jackan, inte för att hon frös. Nej, hon bara trivdes i den.

Igor stod utanför och väntade på henne.
- Hej på dig, sade han. Är du klar att åka?
- Åka? Sade Loella med tveksam min.
- Ja, vi ska ut och åka en sväng.
- Ok. Loellas korta svar gav Igor lite huvudbry. Något var fel, men för tillfället så fokuserade han på uppgiften. De kommer ut utanför centret och där står en stor, svart limousine. Utanför bilen står även Marina. Hennes svarta hår sitter som vanligt i en svart hästsvans och hon är smakfullt sminkad. Hon ler när hon ser att de kommer.
- Igor, din slöhög. Kom nu så vi får åka. Visst var det han som sölade? Hon tittar på Loella och blinkar med ena ögat. Loella fnissar till, tittar på Igor. Han ler, stort.
De sätter sig i bilen, tar på sig bältena. Marina och Igor på varsin sida av Loella. Den stora bilen svänger ut från baksidan av huset och rullar iväg. Iväg från Färglanda.
- Det är en lång resa vännen, säger Marina och tittar på Loella. Passa på att försöka sova. Det kommer bli en sen kväll för oss alla. Loella lägger huvudet bakåt, sluter ögonen och vilar. Hon känner en hand mot sin kind. Marina har lutat hennes huvud mot sin axel. Loella tar ett djupt andetag. Att de dominanta kan vara så ombytliga. Ena stunden hårdare än sten, andra stunden mjukare än smör. Hon ler lite för sig själv, sluter ögonen och färden fortsätter.

När hon vaknar känner hon inte igen sig. Hon ser att hon är i en stad, men inte vilken. Den stora limousinen svänger av från drottninggatan och tar vänster in på Östra hamngatan i Göteborg. Där ligger butiken ”Korsetten”.
- Innan vi går ut, säger Igor och håller fram ett collar mot Loella.
- Böj huvudet framåt, säger han. Han knäpper halsbandet runt hennes hals.
- Kom, säger hon leende och de lämnar limousinen. När de kommer in blir de uppvaktade av en kvinna. Hon är smakfullt klädd, bär en namnskylt ”Veronica” och har hornbågade glasögon. En äldre kvinna, med utstrålning. Hon tittar på dem och ler.
- Välkomna, säger hon och ler. Vad kan jag göra för er?
- Den här kvinnan ska prova ut en aftonklänning, en korsett med tillhörande strumpebandshållare och matchande trosor, säger Marina och visar med handen mot Loella. Kvinnan nickar, tittar på Loella och visar henne vägen med handen.
- Den här vägen, säger hon och de går. Igor och Marina följer efter. Loella får prova ett otal sorter av korsetter och klänningar. Till slut har de hittat den som Marina och Igor tycker passar bäst. En svart och röd satinkorsett med spets och inbyggda stålskenor. Att hitta strumpeband och hållare var lättare och likaså den vackra klänningen medförde inga problem. De går mot bilen. Igor kliver in, och med Marina på andra sidan är hon åter igen inklämd i mitten.
- Du ska ha det här på dig, säger Marina och visar upp ett svart, tjockt halsband av läder. Detta är ett collar, fortsätter hon. Se till att alltid bära det med värdighet. Böj ditt huvud framåt. Det känns lite ovant, lite stelt men det sitter inte åt och gör inte ont. Fram på halsbandet sitter en stor ögla. Loella pillar lite på det. Hon känner en glädje hon inte kan identifiera. De åker en Stund. Bilen stannar, dörren öppnas och de går ur. Loella slänger en blick på chauffören. Han har kostym, chaufförshat OCH han har ett halsband han med. Han erbjuder sin hand till Marina när hon kliver ur.
- Tack Hans, säger hon utan att bemöda honom en blick. De går mot innerstaden i Göteborg. I ett av de stora köpcentren finns kundtoaletter. Igor tar Loella i handen, öppnar en dörr, knuffar in henne och säger med sträng ton.
- Klä av dig på underkroppen slyna. Loella skyndar sig att klä av sig byxor och trosor. Hon drar snabbt handen mellan benen och inser att FAAN, hon har glömt att raka fittan. Uppenbart slarv från hennes håll. Han tar trosorna från henne och håller dom i handen. Sen smeker han hennes underliv. Hon är våt. Det blev hon redan när hon förstod vad Igor ville.
- Ner och sug. Loella sätter sig ner, tar Igor i munnen och suger, slickar och gör allt för att han ska bli hård. När han är hård, lyfter han henne upp, stoppar in trosorna i munnen på henne och sen låter henne sjunka ner på hans kuk. Med sina starka armar lyfter han henne upp och ner över sin kuk. Hon gnyr med trosorna i munnen. Oh gud så skönt det är, tänker hon. Hon stirrar in i hans ögon. Hon spänner upp ögonen. Han tittar på henne.
- Kom då, säger han kort. Orgasmen sliter i henne. Inte lika hårt som tidigare. Han släpper ner henne på golvet och hon tar honom i munnen, runkar och suger och med ett kvävt stön kommer han i munnen på henne. Hon vet vad hon ska göra. Hon sväljer, gör rent, stoppar tillbaka Igors kuk i byxorna och ställer sig upp.
- Tack herre för den sköna orgasmen och njutningen av att få suga din kuk.
Hon rätar till kläderna och ser sig i spegeln så ingen sperma är kvar runt munnen. De går ut och möts av Marina som står slött lutad mot en vägg och tittar i telefonen. Igor går bort och viskar något till Marina som plötsligt får något elakt i ögonen och spänner dom i Loella. Vad hade hon nu gjort?
De går ut från Nordstan och över Fredsbron. Igor har sagt att de ska hitta en restaurang. När de svänger in på en mindre gata utan folk rycker Marina tag i Loella, ett rejält tag i hennes hår på bakhuvudet, styr henne snubblandes bakåt mot ett hus och trycker upp henne i ett hörn. Med sin lediga hand för Marina ner sin hand i Loellas byxor och drar handen över hennes fitta.
- Din herre har meddelat mig att du glömt raka fittan. Det HÄR uppenbart slarv från din sida. Du VET vad han vill ha?! GE det till honom. Du kommer bli straffad ikväll. HÅRT! Har du FÖRSTÅTT?? Loella sväljer tårarna och skammen. Hon ser rakt in i Marinas iskalla, mörka ögon.
- Ja, frun. Hon böjer huvudet nedåt.
Marina släpper henne föraktfullt och Loella snubblar till och blir uppfångad av Igors starka hand. Han bara tittar på henne, med en besviken min och arga ögon. De går, ingen säger något. De passerar Östra Larmgatan och Igor säger.
- Där äter vi. Han pekar. Loella har i huvudet gått igenom om hon ska säga något, be om ursäkt eller försöka förklara sig. Men inser att nej, det ska hon inte.
- När vi ätit ska vi till ett hotell. Där ska vi vila, duscha och klä om innan bilen hämtar upp oss för vår kvällsaktivitet, säger Igor. De går in, äter och när de kommer ut står limousinen där och väntar på dem. Loella sätter sig på sätet, tar på sig bältet. Tittar försiktigt upp på Marina, vars ögon har mjuknat lite, men hon är fortfarande arg. Det syns. Bilen kör iväg, iväg mot nästa äventyr.

Added 5 feb 2019   Stories   #Woman as top #Man as bottom #Bondage #Discipline

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 22404  Report