Log inRegister
Loellas resa

Part 21: Kapitel 21

Det har hunnit mörkna när den svarta stora bilen svänger in från Gregorianska gatan och upp mot ett stort rött tvåvåningshus som tornar upp sig utanför. Bilen stannar utanför en garageport. Hans ger lite gas när porten är helt öppen och styr in den långa bilen skickligt mellan andra stora bilar. Inne i garaget står det Bmw:s, Mercedesar, Audis och några limousiner till. Igor väntar på att Hans ska öppna dörren åt dom och när han gör det ger han honom en vänlig blick.
- Tack Hans, säger han nickar kort. Loella, Marina kommer ut och också Loella tackar Hans.
Två stora järndörrar, målade i blått är öppna och inifrån vad som ser ut att vara en gammal industrilokal hörs ljud från människor. Skratt, höga ljud och tillrop.
- Stanna, säger Igor innan de kommer fram till portarna. Han fäster ett koppel på Loellas halsband och rycker lätt i det för att visa att de skulle gå vidare.

De kommer in i den stora salen. Rummet har inga fönster och i taket syns kraftiga bjälkar av stål i vilket lysrör sitter i och fyller rummet med ett skarpt ljus. Igor och Marina sätter sig i en brun skinnsoffa. Loella sätter sig automatiskt på knä, på golvet framför soffan, lägger händerna på ryggen och sänker sitt huvud. Hon ser det inte men bakom henne ler Marina mot Igor. Igor tittar på Loella, sen ler han tillbaka mot Marina.

En man kommer in i rummet. Han är klädd i frack och i handen håller han en mikrofon. Sorlet i salen lägger sig. Runt om i rummet står det åtta likadana soffor, och precis som den Marina och Igor satt i står det fåtöljer på var sida. Mannen börjar prata.

- Sektion tre, Skåne, säger han och tittar ut över rummet. En kvinna räcker upp en hand och presenterar sig.
- Madame Allrikson från sektion tre. Här med två slavar. Kvinnan sätter sig ner igen. Mannen i frack upprepar samma sak fast med ett annat sektionsnummer. Till slut kommer hon till Igor, Marina och Loella.
- Sektion tolv?
Igor ställer upp och hans tvåhundrafemton centimeter får en del att flämta till.
- Igor Aksanov och Marina Movitz, Sektion tolv. Här med en novis för inlärning. Han sätter sig ner igen.

Fracken redogör för lite av kvällens aktiviteter, nödutgångar, vart rummen att sova i för de som stannar kvar finns och lite annan matnyttig information.

Loella sitter på knä med huvudet böjt när Igor lätt rycker i kopplet.
- Upp, säger han. Loella ställer sig upp. Igor och Marina gör detsamma och Marina tittar hånfullt på Loella.
- NU, hora lilla, kommer det göra ont. Igor leder Loella iväg genom en korridor och in genom en dörr. I rummet står det ett trettiotal människor, både män och kvinnor. En del har collars, en del inte.
- Klä av dig! Igors röst är låg men snärtig. Loella klär av sig och när hon kommit ner till trosor och bh tittar hon på Igor.
- Allt! Säger han med en blick som inte ger utrymme till att feltolka situationen. Han tittar på henne och upptäcker att hon har rakat fittan. Han ser på henne. Hon på honom. Var det fel av henne att göra så? Hon vet inte. Igor säger ingenting. Han ger henne en dubbeldildo och säger åt henne att sätta in den och pekar på ett skynke. Hon går in bakom, smörjer dildon och börjar försiktigt att mjuka upp sitt anus. Det spänner lite när hon långsamt för in den. Juckar lite försiktigt men efter en stund är den äntligen inne. Hon går ut till Igor och Marina som står utanför och väntar. Hon tittar på dem.
- Gå och ställ dig vid korset med ryggen häråt. Igor pekar på ett stort St Andrews- kors. Hon ställer sig och Igor och Marina spänner fast henne.
- Herr Merl. Igor vänder sig mot en äldre man med grått hår, kammat i snedbena. Ögonen är smala, lömska och vakna. Han är inte så lång men spänstig. Det syns under den fem-delade kostymen. Han håller en rätt stor fyrkantig, platt väska i läder i ena handen. Den kanske är fyrtio centimeter bred och lika hög. Herr Merl lägger väskan på ett bord, öppnar den och där i ligger två stycken långa oxpiskor. I änderna sitter ett jävulshuvud med horn av mässing. Ögonen på piskorna utgörs av två stycken små diamanter på varje.
Speakern tar till orda.
- Nu ska vi se hur man tas med olydiga flickor i sektion tolv. Straffet för kvällen kommer utdelas av Herr Merl på ödmjuk begäran av herr Aksanov.
Igor går fram till Loella, låter sina fingrar sjunka in långt i hennes hår, sen dra han huvudet bakåt.
- NU kommer straffet. Herr Merl är fantastisk med sina piskor. Du kommer att märka just hur fantastisk. Han kommer börja långsamt, men sen kommer han att öka, på min befallning. Förstått?
Loella nickar bara till svar och några tårar rinner nedför hennes kinder. Människor har samlat sig runt för att se på när Loella får sitt straff. Igor släpper håret och går sin väg.
Det första slaget bränner lite och tätt efter landar slag två, precis bredvid. Herr Merl har tagit av sig kavajen som en undergiven vackert klädd flicka nu står och håller i. Hon ser nyfiket på hur Merl låter piskan vina och med millimeter precision träffar han exakt där han vill. Han tittar på Igor. Igor tittar in i de grå ögonen och nickar. Merl ökar trycket i slagen med bara lite. Man kan knappt se att han tar i mer, men det gör han. För varje slag som kommer gnyr Loella till. Märken börjar synas på hennes rygg. Det upprepar sig några gånger, att han tittar på Igor som nickar tillbaka. Nu har Merl hållit på länge och för varje slag så skriker Loella, till slut skriker hon rakt ut. Igor håller upp en hand och Herr Merl låter piskorna landa på golvet. Han går fram till Loella, tar tag i hennes haka och vänder hennes ansikte mot sig.
- Varför straffas du?
Loella tittar ner men tvingas upp i Igors hand.
- För att jag glömde raka min fitta herre, säger hon lågt. Igor nickar tyst.
- Jag ska låta herr Merl fortsätta en stund till så läxan verkligen sjunker in. Du kan ta det. Han lämnar Loella där vid korset och går bort till den tunna mannen.
- Herr Merl, tio minuter till. Merl ler och nickar kort.
Hon hör vinet av piskan innan toppen når hennes rygg och smärtan kommer tillbaka. Hon skriker till. Ett slag till, och ett till och ytterligare ett. De fortsätter komma. Merl håller ett öga på klockan på väggen. Och när tio minuter gått så slutar han, rullar ihop piskorna och lägger de i sin låda, stänger den med omsorg och lämnar rummet. Igor går fram till en snyftande Loella och hjälper henne loss. När hon vänder sig om faller hon i famnen på honom. Han fångar upp henne, smeker hennes kind och viskar.
- Jag har dig. På starka armar bär han henne. Hon vet inte vart, men hon känner att händer famlar på henne. Hon håller på att bli påklädd. Det ruskar till, hon öppnar ögonen och ser att hon blir buren uppför en trappa. Sen somnar hon igen. Konstigt nog otroligt avslappnad. Och ännu konstigare är att ryggen inte gör lika ont längre. Sen blir allt svart. Tröttheten och smärtan tar ut sin rätt och hon somnar, i Igors stora, varma famn. Trygg, omsluten och säker.

Added 14 mar 2019   Stories   #Woman as top #Man as bottom #Bondage #Discipline

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 22619  Report