Log inRegister
Erica

Part 5

Skohornet var en dryg halvmeter lagom tungt så jag lät det landa på hennes högra skinka och hon skrek till av smärtan. Med min lediga hand smekte jag henne över fittan och det kändes hur den flödade av safter, hon var verkligen "redo", jag hämtade hennes trosor ur väskan gned dem över hennes fitta så de verkligen luktade fitta, sa åt henne att gapa och stoppade in trosorna i hennes mun, "nu kanske du kan vara tyst medan jag bestraffar dej". Fem rapp till med skohornet ska du ha, du är inte så väluppfostrad ännu så jag tar det lite försiktigt, jag gav henne ytterligare fem rapp, växelvis på skinkorna.
Hennes röv var vackert röd efter det att jag slutat min bestraffning och jag var djävligt kåt, kände verkligen för att henne där hon stod men jag ville gärna dra ut på det ännu en stund så jag beordrade henne att ställa sig upp på knä.
Bröstvårtorna var härligt hårde och hon verkade verkligen njuta av att jag nafsde i dem, efter en liten stund slutade jag och gav brösten ett par halvhårda slag med öppen hand så att även dessa fick en vacker röd färg. "Ner", lydigt lät hon åter överkroppen falla ner, "svanka" röven kom lite längre upp och jag drog mycket sakta ut pluggen: Hade du velat ha min kuk där din lilla slyna?

Added 22 apr 2019   Stories   #Man #Woman #Woman as bottom

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 22838  Report