Log inRegister
För hennes njutning.
När jag ringer på hennes dörr gör jag det med en blandning av hoppfull förväntan och en viss oro. Jag vet inte helt vad som kommer vänta mig, och om jag kommer klara av att tillfredställa alla hennes önskningar.
Som instruerat väntar jag 10 sekunder, och därefter öppnar jag dörren och kliver in. Jag har fått nogranna instruktioner om vart i lägenheten jag ska gå och vad jag skall göra.
Jag rör mig sakta och försiktigt genom hallen och vidare in i sovrummet. Hennes instruktioner var tydliga, jag klär sakta av mig mina kländer, viker dem och lägger dem på en stol i hörnet.
Jag kliver upp i sängen och kryper fram till sänggaveln där det sitter fast två rep med förberedda öglor i överkanten. Jag trär in mina händer i ögglorna och tar tag i den lösa änden med tänderna och drar åt. Jag känner hur ögglorna drar ihop sig runt mina handleder och vett att jag nu kommer sitta fast, blottad på knä för hennes nöje.

Jag hör hur dörren till rummet öppnar sig igen och hör hennes steg när hon går fram till sängen. jag vrider lite på huvudet och kastar en snabb blick mot henne men känner genast hur ridspöet träffar min bak med en snärt. Jag tittar snabbt framåt och slår ner blicken, - Förlåt fröken, jag ber om ursäkt för mitt beteende, jag behöver straffas.

Samtidigt som jag säger detta tänker jag på den underbara syn jag nyss sett. Jag han se hennes svarta hårt åtknutna korsett, de höga svarta läderstövlar, stayupsen och de svarta spetstrosorna.

Jag känner hur hon sakta låter spetsen på ridspöet glida upp längs min rygg upp till nacken, och sakta ner runt min hals under min haka. Och sakta lyfts så jag tittar rakt in i sänggaveln.
Hon flyttar åter ridspöet och jag känner hur mitt hjärta börjar slå snabbare när jag väntar på nästa snärt som ska träffa min bak.

Jag känner hur ridspöet träffar min bak om och om igen, och jag gnyr till högre och högre, och ber henne om att få lyda henne.

Jag känner hur sängen gungar till när hon kliver upp i den och går fram till mig för att sen ställa sig över mina fastbundna armar och trycka sitt underliv mot mitt ansikte. hon drar sakta trosorna åt sidan och jag börjar genast slicka och trycker mitt ansikte mot henne. Jag känner hennes hans kring min nacke och flämtar till efter luft de gångerna hon låter min slappna av lite.
Jag känner den underbara smaken av henne och vill gör allt jag kan med min tunga för att få henne att njuta...

Efter en stund hör jag hur hennes andning blir tyngre och plötsligt känner jag hur ridspöet smäller till över min rygg.
hon kliver bort från mig och jag känner på nytt hur ridspöet träffar min bak gång på gång.
Jag gnyr högre och ber henne att om nåd och att hon ska straffa min bak.
Träffarna med ridspöet stannar och och jag hör ljudet av remmarna som spänns åt och vet vad som väntar.

Jag böjer sakta ner mitt huvud och försöker svanka så gott jag kan...
Jag känner den kalla känslan av glidmedlet när ollonet på straponen börjar nosa mot min bak, känner hur du sakta börjar trycka den mot mig.
Jag njuter av känslan när den sakta sakta tränger in i mig... när jag känner hur den fyller upp min bak.
Jag gnyr till och stönar mer och tittar bedjande över mina axel mot dig när du fyller mig.

Du börjar sakta öka tempot och knullar mig djupare och djupare. Jag stönar till mer och mer och känner hur din hand sakta glider ner längs min höft och börjar runka min kuk. jag stönar mer och mer och känner hur jag börjar närma mig.
Jag ber dig om tillåtelse att komma och känner hur dina kropp trycks tätt mot min rygg och hör dig viska i mitt öra - spruta för mig.
En önskan om att få uppleva...o

Added 17 jul 2019   Stories   #Woman as top #Man as bottom #Bondage #Spankings #Whipping/flogging #Strap-on

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 23326  Report