Log inRegister
Moster Elisabet
När jag var fjorton år fick jag en ny hobby. Det hela började en natt då jag vaknade och kände att min snopp var hård. Visst hade jag lekt med den tidigare men det hade ju liksom aldrig blivit något av det utom att det var skönt. Den här natten blev det något annat för ju mer jag pillade ju skönare blev det och det tog inte lång stund för mig att placera en stor blöt fläck på min mage. Det var en bra hobby som jag kunde utöva när och nästan var jag ville för det var ju bara att smyga in, låsa dörren och bara leka.
Jag onanerade nästan varje kväll innan jag somnade och i bokhyllan hade jag hittat några böcker, två som hette kärlek ett och två och en som hette Jag en kvinna av en författare som hette Siv Holm tror jag. Det var ju sexböcker och jag undrade varför mina föräldrar hade dem i bokhyllan men ny, som vuxen förstår jag att det nog var pappaböcker.
När vi satt tillbords en kväll berättade mina föräldrar att moster Lisa hade förlorat sitt jobb av någon anledning som jag inte förstod och att pappa hade ordnat så hon kunde jobba på hans kontor. Eftersom moster Elisabet bodde lång ifrån oss skulle hon vara tvången att bo hos oss så deras fråga till mig var om hon fick sova i bäddsoffan som stod i mitt rum. Fan tänkte jag först, då kan ju jag inte runka som jag vill men jag hade inget trovärdigt svar så jag sa, ”Okej då”.
När jag var yngre tillbringade jag många somrar hos min moster som hade ett hus på landet och eftersom vi bara bodde i en liten trea mitt i stan så var det skönt att få ytor att rasa på även om jag saknade mina kompisar. Livet hos moster var mer okomplicerat än livet hemma, inte så många regler och familjekänslan var varmare och öppnare än i min egen familj. Moster Lisa var mer närvarande och mer oblyg i sitt sätt att vara med mig. När jag tog ett bad kunde hon knacka på badrumsdörren och fråga om hon fick kissa fast jag badade. ”du får inte titta” brukade hon skratta vilket naturligtvis fick till följd att jag tjyvtittade på henne när hon satt där och det var spännande att se hennes skinkor över sitskanten när hon torkade sig. Hon rörde sig mer oklädd i lägenheten och jag brukade kika när hon klädde på sig, speciellt på hennes rumpa när hon drog på sig sina underbyxor. Den såg så mjuk och skön när hon putade med den åt mitt håll så jag kunde ana en buske som stack fram när hon lyfte sitt ben för att trä på trosorna. Utan att fatta det upplevde jag mina första sexuella äventyr där hemma hos henne och hennes man.
Som barn var jag rädd för åskan och när det började mullra i skyn vaknade jag alltid och jag kunde inte somna om. Då brukade jag smyga in till moster och fråga om jag fick sova hos henne och hon öppnade sitt täcke för mig. ”Visst min vän kryp ner bara” och jag fick lägga mig intill henne och hon var varm och mjuk. Hon lade sig tätt intill sig med handen på min mage och tryckte min lilla kropp emot sin så att jag kunde känna hur hennes byst omfamnade mig innan jag somnade i värmen. På mornarna brukade Lisa duscha och när jag hade sovit i hennes famn så duschade hon nog extra länge och en gång var jag så nödig så jag höll på att kissa på mig och därför knackade på dörren och frågade om jag fick kissa. ”visst, kom in du” kom det från badrummet så jag smög in. Där låg moster i badkaret och tvättade sig. Ja numer vet jag att hon mer än tvättade sig. När jag ställde mig vid toan sa hon att jag skulle sätta mig så jag inte skvätte ner hela badrummet och jag gjorde som hon bad och det var spännande att sitta där när hon tittade på mig. Jag satt längre än jag behövde och till sist sa moster Lisa att jag nog fick gå och att hon behövde vara själv en liten stund så jag lämnade badrummet. Det blev en ritual för mig att smita in när hon duschade och jag är säker på att hon tyckte detsamma.
När Lisa flyttade in början av sommaren lovade hon mig att inte störa och jag fick ha så många kompisar i vårt rum som jag ville, hon skulle inte vara i vägen. Varje kväll bäddade hon upp soffan och bytte om till sitt nattlinne framför mig, alltid med ryggen mot mig och alltid så att jag fick titta på hennes rumpa en liten stund, kanske en litet längre stund än nödvändigt. På nätterna innan jag somnade fantiserade jag om rumpan men jag vågade inte röra mig även om jag fick somna hård om natten.
En kväll blev det bara för mycket så jag gled tyst ur sängen och satte mig på knä mitt på golvet och började smeka på mig själv. Tyst som en mus onanerade jag samtidigt som jag tittade upp mot bäddsoffan där moster Lisa låg och snusade. Att onanera när någon fanns i rummet var en helt ny upplevelse och det tog inte många minuter innan jag kom rakt ut på mattan utan att kunna kontrollera mig.
”Var det skönt” hörde jag från soffan. Djävlar tänkte jag utan att ha en susning om vad jag skulle ta mig till. ”det var fint och jag kunde inte låta bli att kika litet på dig. Vi får nog torka upp på mattan om en stund” viskade Lisa ”Jag brukar göra likadant när jag är ensam så du behöver inte skämmas”. Hon låg på sidan och tittade på mig med en arm under huvudet och en arm någonstans under täcket och jag såg att det rörde sig litet under täcket. ”rättvisa skall vara rättvisa” sa moster ”vill du titta på mig med?”. Ville jag titta? Vilken fråga tänkte jag och mumlade ett mm till svar och kröp närmare hennes bädd och lade mina armar på den. Lisa vek undan täcket och jag såg hennes hand mellan hennes lår. Hon lät den glida fram och åter längs sitt sköte. Upp och ner, ibland försvann ett finger in i henne och ibland snodde hon den längst upp, runt runt. Hon gnydde litet och jag tittade upp mot hennes ansikte och jag såg att hon tittade intensivt på mig. När hon såg min blick log hon mot mig och flyttade sin hand från huvudet och började smeka sina bröst. Som av en händelse hamnade hennes armbåge alldeles intill min arm och jag kunde känna hur hennes värme kom in i mig. Min blick växlade från hennes ansikte över hennes bröst och ner till den alltmer lekande handen mellan hennes lår. Hon låg en bra stund och bara visade sig för mig men efter en stund viskade hon ”Se mig i ögonen, jag villa att du skall se in i mig när jag kommer för dig” så jag såg henne rakt in i ögonen och hon såg in i mina. Till en början fokuserades dom mot min näthinna men efter en stund märkte jag att dom förlorade fokus och bara stirrade in i intet. Lisa släppte fram ett tyst stön och jag kände att hennes kropp stelnade och att handen mellan låren rörde sig frenetiskt. Hennes kropp spändes i en båge och ett litet ”ja” slapp ur hennes mun. Mosters blick kom tillbaka till min och hon log mot mig ”Det var skönt” viskade hon. ”Fantastisk att göra det tillsammans. Tycker inte du?”. ”Jo men det var mer tillsammans för dig” svarade jag och fick det svar jag önskade ”Nästa gång säger du till så blir det mer tillsammans”. Hon böjde sig fram och kysste mig lätt på pannan innan hon sa att det var dags att sova och drog upp täcket och jag kröp ner i min säng med. Den natten sov jag skönt.
Precis som vår kissatillsammansritual blev vår onanera tillsammans en ständigt återkommande ritual innan vi somnade. Moster i sin säng och jag i min samtidigt som vi tittade på varandra under vår lek. Lisa berättade att hon ofta onanerat uti skogen tillsammans med en av sina vänner och att leka två alltid varit det bästa för henne. Hon erkände även att vårt kissande tillsammans varit både fint och upphetsande för henne och jag berättade om hur jag tyckte om den gången som jag första gången satte mig och kissade när hon badade. Hon skrattade ”Och gissa vad jag gjorde efter att ha kört ut dig.”
Varje kväll berättade hon litet om det hon tyckte om som en inledning till våra lekar. ”Jag känner mig som en tonåring” brukade hon skratta.
En kväll tog jag modet att berätta om hur det kändes när jag var rädd för åskan och jag fick krypa ner intill henne om mjukheten av hennes bröst och känslan att få vara i hennes värme. ”Är du fortvarande rädd?” frågade hon och jag hörde skämtet i hennes fråga. ”Ja litet kanske” skämtade jag och hon svarade ”Tror du det åskar i natt? ”Kanske svarade jag och hoppades att hon inte skulle höra darret på min röst. ”Då kanske du skall lägga dig hos moster.” kontrade hon ”nej bäddsoffan är för smal, det är bättre att moster lägger sig hos dig”. Moster klev upp och kom över till min säng och bad mig maka på mig så hon fick plats. När hon tog av sig nattlinnet såg jag att hon inte hade ett hårstrå mellan benen. ”jag har rakat mig för dig älskling” och jag fattade att hon hade planerat alltihop till ikväll. Hon kröp ner och drog mig till sig som så många gånger tidigare. Hon la handen på min mage som hon brukade och tryckte mig mot sig men nu hamnade inte mitt huvud mellan hennes bröst utan hennes mun hamnade vid min nacke och jag kände hur hon snusade på mig.
Hennes hand började röra sig ner över från mig mage och jag kände hur hon tog tag kring roten av min hårda stolthet. ”Oj” viskade hon i mitt öra ”Det här måste vi göra något åt” och jag kände hur hon började onanera mig sakta men fast, lika bra som jag brukade göra men mycket skönare. Efter en mindre evighet lösgjorde hon sig från mig och vände mig varsamt på rygg samtidigt som hon lade sig på mig så jag kunde känna hennes tyngd och hennes bröst min kropp. Hon tog om mitt huvud och kysste min näsa innan hon började glida ner längs min kropp med händerna släpande längs den. När hon nått ner till mitt underliv förde hon sin hand under min snopp, vinklade den upp och pussade på dess topp. Lisa tittade upp mot mig innan hon åter fokuserade mot snoppen. Hon la läpparna på ollonet och lät dem glida över det och jag kände hennes tunga som slickade. Sakta lät hon mig glida in i sin mun, först in och sedan ut och sedan in igen samtidigt som hon tog tag om lemmen och runkade. I en novell kanske detta hade pågått i timmar men för en tonårspojke var det bara en fråga om sekunder. Jag kände hennes mun kring mig och hennes allt fastare grepp kring min rot och fick fram ett ”Lisa, jag” hon mumlade till svar och bara sög vidare samtidigt som hon onanerade mig hårdare. Jag bara kom helt okontrollerat tömde jag mig i hennes mun och hon fortsatte att suga samtidigt som hon höll sin hand stilla kring mig. När hon märkte att jag slappnade av lät hon sin tunga leka runt mig innan hon lät min snopp glida ur sin mun. Hon tittade upp mot mitt ansikte leende med munnen stängd och lite sperma i mungipan. ”Skönt va, skönt att få komma i mosters mun” sa otydligt hon med munnen halvöppen. Hon tittade klurigt på mig och jag såg hur hon svalde mig innan hon kröp upp över mig. ”Nu får du smaka din sperma, lika bra nu för förr eller senare kommer du ändå att göra det” viskade hon och tog mina läppar gentemot sina. Dom var mjuka och hon lirkade in sin tunga in i min mun började kyssa mig. Försiktigt började jag svara med min tunga in i hennes mun och vi lekte länge med våra tungor läppar. Våra munnar var öppna och vi bytte saliv med varandra, hennes var uppblandad med min utlösning och det gjorde inte saken sämre. När hon lösgjorde sig från mig tittade hon på mig. ”Det här har du aldrig gjort förr va?”. Hon smekte över min kropp och lät mig vila en stund för att fundera på vad jag just upplevt.
”Du, rättvist skall vara rättvist, nu är det mosters tur viskade hon ”Är det ok?” jag bara nickade till svar och hon lade sig på rygg bredvid mig ”jag skall hjälpa dig. Som du gissat har jag många känslor i brösten, smek dom är du snäll”. Jag lät min hand glida upp över hennes ena bröst och kupade handen kring det fick precis plats i handflatan och jag kände hennes topp, styv i handen. Litet tafatt försökte jag smeka bröstet och hon bad mig att inte vara så försiktig och att suga på det andra bröstets vårta samtidigt” Jag tog vårtan i munnen och sög, nej diade henne och efter en stund bad hon mig vara litet försiktigare och inte blanda ihop henne med ett geléhallon. ”Skönt” sa hon ”Nu tar du din hand och smeker min mage och när du kommer ner till min kulle vill jag att du trycker där, inte för hårt men jag vill att du är bestämd. Det är skönt för mig och en signal vad du vill göra med mitt sköte”. Min hand gled ner över hennes mage och jag förstod vad hon menade med kulle. Jag ömsöm smekte hennes mage och ömsom tryckte på hennes berg, litet hårdare för var gång. ”Nu är mina läppar redo för dina läppar, känn med handen så märker du nog. Smek utanför men jätte mjukt”, en signal från henne om var en osynlig gräns gick i vårt lekande . Utan att sluta på att suga på hennes bröst förde jag handen ner och mellan hennes lår, hon var alldeles blöt när hon tryckte upp sin rumpa för att möta mig. ”Kyss mig där” bad hon och jag släppte hennes bröst snabbt. ”lugn vännen vi har gott om tid och min njutning blir större om du tar det lugnt”.Jag försökte lugna mig och kröp in mellan hennes lår och hon drog upp sina ben så jag såg in i henne. Hennes sköte, hennes blygdläppar och det lilla hålet längs ned. ”Nu låter du din näsa glida längs mig och när du kommer längst upp tar du tungan och burrar in den så att du kan känna min knapp och där börja du slicka” Jag stoppade in näsan i hennes skåra så att tippen blev alldeles våt och letade mig uppåt. Precis som hon sa fanns där en liten knopp som jag började slicka girigt. ”inte så hårt än jag vill bli riktigt kåt först. Fortsätt att slicka också stoppar du in ett finger i mig, längst in innan du smeker längst upp innanför tungan”. Jag gjorde som hon sa och kom ihåg att vara sakta och försiktig när jag gled in i hennes inre. Alldeles innanför mynningen vidgade sig det och hon blev som en varm och mjuk grotta. ”Smek där fram, där inne” bad hon och jag gjorde precis det hon bad om. ”Sköönt, slicka hårdare och stoppa in fler fingrar i mig, pulla mig med dom, hårt” så jag tog tre fingrar och letade mig in i henne och rent intuitive visste jag hur jag skulle göra. Jag lät min tunga slicka hennes knapp allt hårdare samtidigt som jag lät mina fingrar glida in och ut ur hennes sköte. ”Jaa jjag vill komma, sluta inte mera och hårdare” kved Lisa, min moster. Hennes kropp började röra sig alltmer ohämmat och jag fick allt svårare att följa med i hennes rörelser. Plötsligt tryckte hon sin hand mot sitt berg, stönade djupt och spände sin kropp. Det var första gången jag fick känna på en kvinnas orgasm och en orgasm som jag var subjektet till. Sakta sjönk Lisa tillbaka i sängen och jag kände hur hennes kropp slappnade av om än med några ryckningar. Vi låg kvar en stund medan hon lät sig ebba ut. ”Kom min lilla älskling, jag vill känna hela dig” viskade hon så jag kröp lydigt upp. Hon log mot mig och kysste mig, mjuk denna gång och inte så hungrigt som tidigare. ”Oh vad det var skönt. Jag trodde tanten skulle hålla sig längre men behovet var för stor så det bara hände. Vi kröp in till varandra och lät våra läppar mötas och våra tungor fick leka sig kring varandra innan vi båda nog somnade tillsammans.
Det var mörkt ute och jag kände fortvarande Lisas kropp nära min mage mot mage och kände att jag hade stånd så jag tryckte mig litet mot henne. ”fuling” viskade hon ”Jag har känt den en lång stund, det måste vi göra något åt. På rygg unge man så skall jag lösa ditt problem” Nu var inte Lisa så känslosam utan hon tog tag i snopp. ”Du har en fin snopp det har jag alltid tyckt. Snopp föresten, efter idag är det en kuk” skrattade hon tyst mest för sig själv samtidigt som hon slöt sina läppar kring min nydöpta kuk. Utan förspel runkade hon min nedre del samtidigt som hon lät sin saliv rinna när hon lät sin mun spela upp och ner för min kuk”. Jag kom inte lika fort som tidigare utan jag han mer uppleva det sköna i att vara i hennes mun. Lisa lät sin hand glida över mina skinkor och längs min skåra via mitt stjärthål innan hon lät min pung fylla sin hand. Ett ögonblick tror jag att hon tryckte litet extra kring mitt hål men jag var inte säker. Hon lät sin mun spela kring min kuk och lät sina händer klamma kring min pung och min rot. Hon mjölkar mig hann jag tänka innan jag åter sprutade in i hennes mun. Den här gången sluta hon suga tvärt och tittade upp ”MUUU” skrattade hon emot mig med munnen fylld. Hon kröp upp till mig och kurade ihop sig. ”Nu kan vi väl äntligen sova” viskade hon och vi somnade åter tätt intill varandra.
På morgonen när vi steg upp vände hon sig från mig för att klä sig men hon ”tappade” Bh:n framför sig så hon måste böja sig ner med rumpan i vädret. Istället för att ta upp Bh:n lade hon sina händer på sina skinkor och drog isär dem så att jag kunde se rätt in i hennes stjärthål . Det varade bara några sekunder och hon vred sitt huvud mot mig och log. Hon bjuder ut sig till mig hann jag tänka att hon alltid gjort det när hon visade sin bak mot mig och putade, alltid litet längre än nödvändigt. Sedan klädde vi oss och gick ut till frukost som om allt var som vanligt.
Efter den natten sov vi alltid tillsammans i min säng, ibland lekte vi, ibland talade vi och ibland bara låg vi nära. Vi var noga med att skifta runt underlakan så att det inte skulle synas att soffan var obebodd. På helgerna kändes det tomt i min säng och jag längtade till söndagskvällarna redan på fredag eftermiddag.
På hösten när mörkret började falla på var det min födelsedag och eftersom mamma och pappa brukade uppvakta mig i sängen valde Lisa och jag att sova i skilda sängar för att inte bli avslöjade med vad som brukade utspela sig i vad dom trodde var en barnkammare. Jag hörde hur min moster tassade upp alldeles tyst på morgonen men innan hon smög ut ur rummet gav hon mig en liten puss på kinden ”Grattis älskling” innan hon tyst smög ut ur vårt rum. Efter en liten stund hörde jag en massa hyschande och skrapande i hallen och jag hörde mammas inslag ”123, Ja må han leva” innan dörren öppnades och de tre skred in som ett mindre luciatåg. Jag satte mig upp, kyskt kalsongklädd och tog på mig den bästa ojvadjagbliröveraskandmin. Innan jag blåste ut ljusen räknade jag 1,2,3…..15, moppe tänkte jag innan jag blåste ut alla ljus med en önskan om bara en sak (förlåt moster). Min familj mest släpade mig ut till matbordet där det låg ett antal paket dock inte så många som när jag var liten. Jag spanade över min hög. Två kuvert, ett typiskt bokpaket och några halvmjuka paket som nog innehåll de obligatoriska men väl behövda kläder som jag behövde. Det log också ett stort och fyrkantigt paket som väntade på mig. Min vana ordning började jag med kuverten. Hundra kronor från farmor och trehundra kronor från mormor och morfar som vanligt. Mycket pengar, tänkte jag men inte tillräckligt till en moppe. Mjukisarna avverkade jag snabb och effektivt så nu hade jag två paket kvar, en bok och det stora. Jag tog boken först och slet av pappret utan att tänka mer. I handen låg en bok med den ovanliga titeln ”En introduktion till grottforskning”. ”Den är från mig” sa Lisa Jag tänkte att du skulle få vidga dina vyer från Kalle och Fantomen. Ta det som en signal att jag märkt att du börjar bli stor” sa min moster och tittade litet tvetydigt på mig. Jag förstod, mamma och pappa fattade intet. Nu var bara det stora paketet kvar och jag gav mig i lag med det och när jag rivit runt en stund hittade jag en hjälm och en bild på en Puch Dakota ”Den står i cykelrummet. Kom ihåg, Alltid hjälm och idag är du hemma till middag klockan sex” ropade mamma. ”Du får studera grottforskning när du kommer hem men glöm inte att vara hemma till middag för vi lagar säkert något speciellt åt dig idag” sa Lisa. Jag glömde grottforskningen när pappa följde mer ner till cyklarna och där stod de, en alldeles ny Dakota.
Efter att ha känt efter en stund kickade jag igång den och for iväg till skolan där jag ställde den bland de andra mopederna som mina kompisar redan hade kört omkring med medan jag som var född på hösten fick trampa med så bra jag kunde. Ibland fick jag köra men inte ofta för jag fick höra att jag bara var en fjortis och då tänkte jag, ni har ingen aning. Timmarna i skolbänken var oändligt långa och jag bara väntade på att dagen skulle ta slut så att jag kunde få gränsla min Dakota och bara visa hur snabb den var (30 km/h). Efter skolan for vi runt med mopparna och jag höll nästan på att bomma klockan sex men som tur var skulle fler hem och äta så tio över sex ledde jag in mopeden i cykelrummet, smekte dess tank och rusade upp för trapporna. När jag steg in i lägenheten var det varmt och alla tre, mamma, pappa och moster mötte mig och ledde mig in i köket. På bordet stod min favoritmat, rostbiff och potatissallad och en prinsesstårta . Vi åt och dom sjöng för mig igen. Så hela middagen blev en ljus fest och något som jag minns som om det var igår. Jag tror att vi satt i minst två timmar och pratade. När mamma reste sig för att koka kaffe frågade jag om jag fick köra litet mer moppe. ”klart du får men du skall vara hemma klockan tio, senast” sa pappa och jag rusade ut mot entrén men innan jag stängde dörren hörde jag moster Lisa ropa. ”Senast tio”. Jag sprang ner, tog ut moppen och fräste iväg . Jag for runt i våra kvarter varv efter varv. Stor, stark och vägens överdrivna riddare. Den här gången passade jag tiden för efter att ha snurrat runt blev det litet tråkigt att åka ensam och när jag kom upp i lägenheten mötte jag pappa iförd sin morgonrock. Han berättade för mig att han måste upp klockan fem och måste gå och lägga sig. ”Du jag hoppar också i säng om det är okej” infogade mamma ”hoppas du har haft en fin födelsedag”. Så sa dom alltid som om dom inte skulle ha ordnat det för mig. Korkat tänkte jag den var ju super. Moster Lisa stökade runt i köket och ropade att hon bara skulle fixa litet innan hon la sig. ”Okej” svarade jag och smet in i mitt rum. Jag tittade på grottboken och mitt minne placerade moppen i bakhuvudet för jag hade ju förstått innebörden av hennes present. Jag skulle få nosa runt i hennes inre, fitta hade vi börjat säga och hon skulle suga mig till ett sprut, eller kanske två tänkte jag och lade boken bredvid min kudde lade armarna under nacken och väntade. Efter en, som jag tyckte en oändlighet kom moster Lisa in i vårt rum iförd sin bylsiga morgonrock. Hon ställde sig en bit ifrån min säng och sade ”Jag har en present till till dig” Hon lät morgonrocken falla till golvet och hon stod alldeles naken framför mig. I dag skall du bli man, min älskade” viskade hon och jag märkte att hon sa älskade och inte älskling som hon brukade. Lisa gick fram till mig och kysste mig mjukt en kyss som samtidigt var innerlig och liderlig. Hon gränslade mitt bröst och gled ner med hela sin tyngd över mig. Samtidigt som hon kysste mig lät hon sig glida ner över mig och jag kände hennes sköte pressas mot mig på hennes resa mot vår njutning. På något sätt lyckades hon placera sina blygdläppar kring min kuk och samtidigt fortsatte hon kyssa mig, djupare och mer intensivt än hon brukade. När jag kände hennes underliv omfamna min snopp, förlåt kuk blev den alldeles hård och Lisa lade sin ena hand under min nacke, lyfte den litet och lät sin tunga spela djupt in i min mun. Den andra handen lät hon greppa min hårde stolthet. Försiktigtsiktigt lät hon min kuk glida från sin klitoris, längs hennes läppar och upp mot sin ingång. Hon slutade kyssa mig och rätade på sin kropp och jag kände hur hon förde in min kuk i sin slida. ”Grattis älskade”. Lisa lät sin underkropp sjuka och jag gled rakt in i hennes grotta. När jag bottnat henne började hon röra sig upp och ner, först sakta och mjukt ”Din present älskade” log hon ”Och min” tillade hon mest för sig själv samtidigt som hon började röra sig snabbare och jag kunde inte göra annat än att stöta emot. Vi knullade, jag knullade och hastigheten bara ökade. Jag tog med mina händer runt hennes höfter och hon reste sig upp sittande på knä och red mig. Med ena handen började hon massera sin klitoris och med den andra smekte hon sitt bröst. Lisa var vacker och tillät mig att njuta av hennes brunst framför mig. ”Knulla mig, spruta mig full. Oj vad jag har längtat att ha dig i mig” Sade hon, kanske alldeles för högt för en trea. Jag borjade stöta och hon mötte hårt och naturligtvis kom jag stötande så djupt jag kunde, jag fyllde hennes slida och jag kände att slida blev mjuk på ett annat sätt när nästan allt motstånd försvunnit av min smörjade sperma. Lisa tryckte sig mot mig och onanerade sig ohämmat. Med en grymtning sträckte hon sig rakt upp, hängde kvar mot taket en stund innan hon föll ner över mig. ”Gud” sa hon när jag lade mina händer runt min rumpa. ”det är inte klokt, jag tror jag svimmar” Hon var alldeles svettig och härligt varm. ”Älskade nu är du en man” viskade hon och burrade in sitt huvud mot min axel. ”Inatt skall vi älska hela natten och imorgon kommer via att vara helt slut”
Lisa hade rätt på morgonen var jag helt död när jag vältrade mig ur sängen. Lisa stod framför mig naken och vacker med ett leende. Hon drog sin hand genom sitt kön och förde det till sina läppar och sög det rent. ”Älskade in i duschen för även föräldrar har ett visst luktsinne och kan nog spåra doften av älskog. Jag kommer snart”
När vi åt frukost tackade jag för en fantastisk födelsedag och lovade att den skulle jag inte glömma. Moster Lisa tittade ner i bordet och formade ljudlöst orden ”Inte jag heller”.
Nu fortsatte vår älskog under resten av den tid som moster Lisa och jag bodde ihop. Efterhand tog jag mer och mer kommandot när jag lärt mig hennes triggningspunkter. Jag lärde mig att skilja på när hon behövde älskas mjukt och hur hon var när hon ville bli tagen hårt och bara betäckas. Jag lärde mig hennes cykler och hur hon ville bemötas i sin menstruation. Ja jag lärde mig hur man älskar med en kvinna. Var och varannan dag retade hon mig med att tappa något klädesplagg och därmed få blotta sitt hemliga hål för mig.
En dag tog jag modet till mig och smög fram och kysste hennes söta stjärthål. Hon lät min mun vara kvar en sekund innan hon reste sig upp och tog mitt huvud i sina händer. ”Älskling. Det där är du för ung för och jag vill att du skall ha något kvar att utforska. Men det var skönt” viskade hon ”Något skall vara kvar till någon annan kvinna”. Incidenten fick ingen påverkan på vårt hemliga liv i vår säng även om jag längtade. Lisa fortsatte att reta mig genom att böja sig fram och visa sitt hål för mig.
När året var slut lämnade Lisa oss och mig och första tiden var oerhört ensam men ung som jag var hägrade framtiden och jag gick vidare. Jag har haft en hel del nytta av mitt år med Lisa och varje gång vi sågs log hon konspiratoriskt mot mig och när hon kunde tog hon sig om rumpan och vickade den mot mig.
Jodå den här lilla berättelsen är alldeles sann utom på en punkt. Jag fick inte en Dakota utan en Alabama men annars så är det skrivet som det hände.
Rumskamrater för ett tag

Added 18 jul 2019   Stories   #Man #Woman #Woman as top #Self experienced #Age play

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 23330  Report