Mäklarassistenten
Luisa stötte på sin gamla kompis Tilde på stan ( gamla och gamla....nåja de båda var bara lite över 20 )

-Heeej Tilde kul att ses
-Meen Luisa oj oj vad du ser vuxen och proffsig ut

Tilde såg ut som 21-åringar gör mest, håliga tajta blåjeans, gympadojor, en bylsig tröja och rufsigt blont hår medan Luisa var väl makeupad klädd i en tight mörkblå dräkt som såg dyr ut. Hennes mörkbruna hår var uppsatt med ett diadem.

-Jobbklädsel, sa Luisa urskuldande .
-Så du har fått jobb redan?
- Mmmm hummade Luisa och höll fram skylten på dräkten så Tilde kunde läsa:

” Luisa d’Assasi, mäklarass ”

-Nämen hur gick det till undrade Tilde storögt.
-Darkside är hemligheten sa Luisa och log spjuveraktigt med både mun och sina blixtrande mörka ögon.

Sen berättade hon om sin profil som Tilde visserligen kände till men inte hade kollat så noga. Du vet jag har både rimming och facesitting i min kinkslista. Jag brukar ju skriva till såna jag gillar och med Kinks i min stil, sen är ju just facesitting ett sånt kink som är lite problematiskt, man vill ju inte ha en gubbe på 85....kg och år.....som sabbar ens fejs, men the other way around är ju gott eller hur. Tilde som hade lite samma smak nickade. Ja i allafall så var där en som både var mäklare och hade de kinksen i sin presentation. Perfekt tänkte jag som ju just kommit in på mäklarutbildningen, så jag skrev till honom började mejlet med ”Hej, jag är en väluppfostrad rövslickerska på 20......”

-Asså.....du e ju inte klok skrek Tilde och storskrattade..........

Luisa berättade att hon och Pietro hade trevlig mejlväxling i några dagar innan första mötet IRL. Pietro och Luisa hade samma humor och även mycket av samma preferenser vad gäller Kinks. Innan första mötet så lovade Luisa att verkligen och bokstavligt ”kiss his ass” och Pietro lovade att göra hennes facesitting i hans face till en upplevelse, men att hon skulle slippa att han satte sig i hennes vackra ansikte. Träffen blev lyckad och även om det var mycket ”ass”-fokus först så hann de både att lära känna varandra bra och ge varandra ”good satisfaction” sexuellt och som en extra bonus fick Luisa ett drömjobb och en chef hon gillade både att knulla och att ha som chef.

.......fortsättning följer i berättelsen ”Luisa och Pietro förbereder en visning”

Published anonymously 5 nov 2019

Print Document ID 24086  Report 

You cannot see or post comments since you are not logged in.