Sex med en kollega
Det började för några månader sedan.
Mathias jobbade sin första arbetsdag på firman där jag är anställd som personalchef. Han är snygg, absolut. Men nästan på den graden att han känns lite opersonlig på grund av sitt felfria yttre. Till på det kände jag mig ”way out of his league” så att säga. Och sist men inte minst fick jag höra att han hade flickvän, och jag har förstås min pojkvän...

Veckorna gick. Mathias skötte sitt jobb. Kunderna verkade gilla honom. Ibland när jag såg åt hans håll så kunde jag inget annat än le för mig själv, när jag såg hur de äldre damerna uppskattade hans vänlighet och ödmjukhet. Ibland kunde våra blickar mötas, hans minst sagt sexiga blick var oemotståndlig. Men, varför skulle han bry sig om mig tänkte jag.

Då och då kom han in på mitt kontor och småpratade lite. Vi matchade på många plan och hans sällskap var verkligen en höjdpunkt om dagarna. Men förstås, bara på ett arbetsmässigt plan. Överlag skötte vi våra jobb helt på skilda håll om dagarna.

Ett tag var vi ont om personal i butiken, så jag fick ställa upp och plocka upp varor tillsammans med mina kollegor. Lite kul med omväxling förstås, men mycket kontorsjobb halkade efter. Av någon anledning råkade alltid Mathias hamna på samma hyllrad som mig. Vi hade en skämtsam jargong och han puffade till mig lite retsamt emellanåt. Jag fnissade till och blev lite pirrig i kroppen när vi fick kroppskontakt. Tur att hyllorna var höga och att ingen såg oss...
”Är du fnissig?” Frågade han när jag rodnade till av hans närhet och skämt.

Jag märkte ju att han försökte få mig på fall, men jag antog att det nog bara handlande om att han ville retas eller höja sitt eget självförtroende av att bara kunna få ”vem som helst på fall”. Hur lockande hans sällskap än var så försökte jag mig att delvis hålla mig undan, han skulle inte få tro att han kan lyckas med vad som helst. Och som tidigare förklarat, vi båda levde ju i varsitt förhållande...

Mitt arbete återgick till enformigt kontorsjobb. Jag hade dock förmånen att ha styrningen av övervakningskamerorna inne på mitt kontor. Ibland kunde jag inte låta bli att zooma in på Mathias lite extra... Jag ville väl inte erkänna det för mig själv direkt, men jag saknade faktiskt hans sällskap lite när jag satt ensam på kontoret. Påväg till lunchrummet kunde jag ibland ta en extra sväng i butiken för att säga hej till Mathias. Det blev tillslut en vana, att vi sågs mellan hyllorna för några minuters snack runt lunchtid. En dag kunde han hålla om nedre delen av min rygg en stund, en annan dag kunde han låta handen glida snabbt in under min tröja, förstås utan att någon såg.

Hans besök i mitt kontor blev även frekventare, han kom gärna in några minuter och gav mig lite massage. Lite extra spännande när mina fönster har funktionen att man kan se ut, men inte in. Massagen blev stegvis intimare...En dag lyfte han upp mig på skrivbordet, som jag mestadels har i stå-höjd, och lät mina ben hålla om hans kropp medan han kollade djupt in i mina ögon och lät sina höfter rulla mot min kropp. Efter det fick jag som vana att höja skrivbordet till rätt höjd när jag såg i kamerorna att han var på kommande. Våra samtal började förstås diskutera ämnet...
”Är vi hemska människor?” Frågade jag honom. Med tanke att vi båda har partner.
”Jag skulle mer kalla det understimulerade” svarade Mathias skämtsamt, med ändå med en allvarlig ton.
Vi båda sneglade ut mot dörren, som var en nyligen utbytt glasdörr som inte hade samma effekt som mina fönster. Den begränsade vår närhet betydligt...

Ett halvår hade Mathias jobbat nu. Hans till en början ”felfria yttre” hade jag en ny uppfattning av. Jag hade hittat hans svagheter, men i mina ögon blev han bara mer personlig och intressant. Efter en lång torsdag med övertid vad jag påväg hem, och min kropp var alldeles slut. Stax när jag skulle stänga av skärmen för dagen dök Mathias upp i mitt kontor. Han tog ett stadigt tag kring min midja och drog min kropp mot hans. Han lät händerna glida upp längs min rygg, för att sedan föra ner dem innanför mina byxor och klämma om min rumpa. Jag smög mina händer innanför hans tröja också, och drog naglarna lätt längs med hans rygg, och lade min haka mot hans axel och andades njutningsfullt i hans öra.
”Vi kan inte hålla på så här” sa jag åt honom
”Jag vet” sa han. ”Men vi båda vet ju att detta bara är oseriöst.”
”Förstås” svarade jag honom.

Han släppte taget om mig och log lite finurligt innan han vände om och gick hem för dagen. Jag kände att min puls var hög och jag saknade värmen av hans kropp sekunden efter han släppte taget om mig. Jag packade ihop mina saker för dagen medan jag funderade på vad detta egentligen handlade om. Jag visste ju att han hade ett förhållande, liksom mig. Vill han bara retas? Eller vill han mer? Han sa ju att detta bara var oseriöst.

Dagen efter hade vi båda haft lunch under samma tid på dagen, och vi råkade stöta på varandra i personalentrén på väg in. Vi stannade kvar där en sväng och småpratade lite. Han frågade mig skämtsamt, ”är entrén kamerabevakad?” ”Nej” svarade jag som har koll på varenda kamera. Delvis på grund av säkerheten, men på senare tid även för att veta var kan kan göra något utan att ha ögon på sig...Han kom närmre mig. Kollade in i mina ögon. Förde mitt hår bakom mitt öra. Sedan gick han därifrån. Suget efter honom blev bara större.

Flera veckor gick, flörtiga personalfester, sexiga små ord i förbifarten, härliga stunder i mitt kontor. Inga kyssar, ingen kärlek, inget sex. Bara evigt teasande som gjord oss båda galna. Gång på gång beslöt vi oss för att vi måste sluta hålla på. Däremot lyckades vi aldrig låta bli varandra... En del kollegor började märka att vi hade någon form av kemi.

En dag kom ett samtal. Jag fick ett erbjudande om ett nytt jobb. Efter några dagars funderande tog jag beslutet att tacka ja. Berättade för Mathias.

Dagen efter jobbade jag över ett tag. In i mitt kontor kommer Mathias. Hans blick är tom. Han kramar om mig.
”Om jag någon gång blir singel, och du likaså, får jag bjuda dig på en riktig date då?”
Känslorna som jag medvetet hade försökt hålla undan kikar fram. Jag hade en känsla av att det fanns något mer mellan oss. Vi pratade mer om mitt nya jobb. Om våra liv och våra förhållanden. Mathias som tidigare sagt att det inte var något fel i förhållandet med sin tjej öppnade upp sig. Det visade sig att vi befann oss i väldigt liknande situationer. Nästan en timme satt vi på mitt kontor och pratade om allt möjligt, och jag fick upp ögonen för honom ytterligare. Vi for hem till våra respektive hem.

På kvällen fortsatte vi ha kontakt med varandra via messenger. Vi fortsatte diskutera våra förhållanden, våra framtidsplaner och våra känslor. Mathias flickvän var på arbetsresa. Vi beslöt oss för att ses samma kväll. Jag drog en bortförklaring till min pojkvän och satte mig i bilen och körde hem till Mathias. Han hade givit noggranna instruktioner om hur jag skulle ta mig dit för att vara så diskret som möjligt. Jag öppnade dörren försiktigt som han hade lämnat olåst till mig.

Innanför dörren kunde jag se honom halvligga i soffan med mjukisbyxor och en lagom tight t-short som gjorde att jag enkelt kunde se konturerna av hans muskler. En stor kontrast till hans vardagliga klädsel, men den lockade definitivt till lite närhet och mys i soffan.

Jag gick mot honom. Han log mot mig. När jag kom riktigt nära kunde jag se hans ärr ovanför ögonbrynet som han hade fått från en boxningsmatch. Tillsammans med den infon, plus att han var självsäker och drivande i sin personlighet, så tänkte jag att det fanns goda chanser till att han kanske hade en dominant sida gällande sex också.

Fortsättning kommer.
- novellen handlar i slutändan om misslyckat sex
- ja, det är en verklig historia, och nej, otrohet är inget jag ”tänder på” eller förespråkar. Däremot är jag förstående till personer som är otrogna i förhållanden som inte är hälsosamma eller fungerande. Berätta gärna om dina erfarenheter, så berättar jag mer om mina. Nej, jag är inte stolt.


Self experienced
Other erotica


Aeliizabeth
F23
7 nov 2019

Do you want to be notified when Aeliizabeth posts new diary entries and writings? Yes

Writers I follow

Print Document ID 24109  Fler alster av Aeliizabeth  Report 

You cannot see or post comments since you are not logged in.