Städdagen
Vi har precis ätit frukosten tillsammans och under den kommit överrens om att vi inte skall göra något speciellt under dagen mer än städa lite här hemma.
Vi tar därför inte på oss några kläder utan jag går runt i mina shorts och t-shirt och du i din halvöppna morgonrock. Detta är det vi brukar ha på oss då vi slappar så ingen av oss tänker något mer över att vi är näck där under.
Städandet går riktigt bra och vi har kommit igenom dem flesta rummen, dammtorkat och dammsugit dem allt eftersom men när vi kommit ut till köket och du står där och torkar inne i skåpen medans jag torkar luckorna så glider morgonrocken upp en bit på dina lår, då det är en lite kortare morgonrock.
Jag spanar lite på dina lår som syns då och kommer på att du inte har något på dig under den. Så när jag nästa gång går förbi dig för att ta mig ett glas vatten så känner du hur min hand landar på insidan av ditt lår och sakta smeker sig uppåt, den stannar en liten bit ifrån dina läppar innan jag tar bort den och kysser din ena skinka genom morgonrocken.
På vägen tillbaka så gör jag samma sak fast med andra handen på det andra låret, nu känner jag hur du sjunker ned lite i ett försök att handen skall komma hela vägen upp till dina läppar men jag slutar lite innan denna gången också och småler när jag går tillbaka till mitt skurande av luckorna, dock med en liten bula innanför shortsena.
Jag ser hur du i mellanåt spanar mot bulan i mina shorts och jag kan ju inte låta blir att spana lite jag heller då din morgonrock glider misstänksamt långt upp i mellanåt. Vi går nu båda två i lite småhärliga tankar och städandet går i ren rutin mellan tankarna som går runt i våra huvuden. Dock så tänker jag låta dig hållas en stund så jag smeker inget på dig de kommande gångerna jag går förbi dig utan går bara väldigt tätt bakom dig för att retas lite mer.
När jag skurat klart de övre skåpsluckorna så går jag in i badrummet för att byta vatten till nytt fräsht vatten innan jag skall fortsätta med dem nedre. Så med nytt skurvatten i hinken så kommer jag in i köket där du ligger på rygg på köksbordet med öppen morgonrock och lätt smeker över din sköna kropp. Du ligger med huvudet mot mig och vet att jag kommer njuta av den härliga synen jag får då jag kommer in i köket igen, du småler när du hör mig komma i dörren för du vet vad som kommer att ske nu.
Jag går sakta fram till dig och låter min ena hand smeka din hand som sakta glider över din kropp. Du drar sakta bort din hand och lägger den på min, du för din hand sakta runt på din kropp och visar vart du vill att min skall smeka dig. När du visat en kort stund så tar du bort din hand och du för den nu till knuten i mina shorts och drar lite i snöret så att den öppnar sig. Du drar sedan ned mina shorts en bit så att min styva kuk kommer fram. Din hand greppar den om roten och du runkar några långsamma drag över den innan du för den ned mot din mun.
Dina läppar kysser sakta på undersidan av skaftet upp och ned en liten stund innan din tungspets glider ut mellan läpparna och slickar längs skaftet. Min hand smeker nu toppen av ditt venusberg, den har ännu inte glidit ned mellan dina lår, jag trycker mina fingrar lite hårdare mot ditt venusberg när du nafsar lätt i min kuk. Mina fingrar glider nu ned en liten bit och smeker utanpå dina läppar lite, du särar fort lite extra på dina lår, så jag skall inte låta dig vänta länge innan mina fingrar glider in mellan dem och in i din skåra där det redan är bra fuktigt.
Ett av mina fingrar letar sig ned mot ditt våta hål och leker lätt runt det och känner hur vått och skönt det är där. Sedan glider det upp till din klitta där jag lätt och försiktigt låter det göre den kladdig av dina härliga safter så mitt finger kan glida lätt fram och tillbaka över den.
Jag smeker upp och ned i din springa några gånger till innan jag börjar att smeka din klitta ordentligt, masserar den med två fingrar till en början och senare med bara ett. Jag rör min hand snabbt fram och tillbaka i små rörelser.
Du har nu fått in mitt ollon mellan dina läppar och börjat suga mig riktigt skönt, ju skönare du gör det för mig desto snabbare rör jag mitt finger över din klitta.
Det dröjer inte allt för länge innan du börjar närma dig att komma, jag skall inte vara elak mot dig denna gång utan låter dig komma med en gång. När du kommit klart så tar jag ut min kuk ur din sköna mun, går runt bordet och sätter mig lite på huk mellan dina ben och kysser din våta fitta lite grann innan jag säger att nu får vi städa klart och flinar lite lär jag ställer mig upp och drar på mig mina shorts igen och fotsätter städa.
Jag kan se på dig att du är lite smått snopen men ändå lite tillfreds med det som skedde.
Vi städar snabbt klart det sista innan vi hoppar in i duschen tillsammans.
Jag tittar lite extra på dig i duschen och vi tvålar in varandra och gör oss rena och mjuka med duschcremen. När du försöker tvåla in min styva kuk så drar jag mig lite åt sidan och ler mot dig. För jag har en annan tanke just nu, som du strax skall bi varse om.
När vi tvättat av oss ordenligt så trycker jag upp dig mot väggen i duschen och sjunker snabbt ned framför dig. Du förstår fort vad jag vill och lägger fort upp ditt ben på min axel så att jag kan komma åt att slicka din härliga fitta.
Jag för min tunga mot dina härliga mjuka läppar, låter den smeka lite fram och tillbaka över dem, jag känner att du fortfarande är fuktig efter det som skedde på köksbordet. Min tunga fångar snabbt upp lite av dem goda safterna innan den fortsätter smeka dina läppar.
Jag låter min hand smeka sakta upp längs insidan av dina lår, den smeker hela vägen upp och utan att stanna till något så glider ett finger rakt in i din våta fitta och börjar sakta att pulla dig medans tungan fortsätter att smeka dina läppar. Tungan letar sig sakta över läpparna och in mellan dem, samtidigt som den gör det så känner du hur ett finger är på väg mot ditt andra hål. Sakta och försiktigt lirkar det sig in där, när toppen väl kommit in så börjar jag att röra handen sakta igen så att du har ett finger som glider in och ut i båda hålen medans min tunga nu funnit din klitta.
Jag slickar och pullar dig en bra stund, känner att du är riktigt våt och sugen på kuk nu, så jag kysser dina härliga läppar i toppen av springan och drar ut mina fingrar. Jag låter ditt ben glida ned från min axel innan jag ställer mig upp och ger dig en kyss. Efter kyssen så vänder jag på dig så du står med ansiktet mot väggen, jag tar då ett litet steg bakåt och med mina händer på dina höfter så drar jag även dig lite bakåt.
Du står fortfarande mot väggen med din överkropp medans jag sakta styr min styva kuk mot din våta sköna fitta. Jag placerar ollonet mot hålet och låter det sakta glida in i dig, sedan ställer jag mig stilla och väntar på din reaktion och att du skall arbeta in den i dig. Du börjar sakta att röra på dig och trycka dig bakåt mot min styva kuk för att få så mycket av den in i dig. När du fått in hela kuken i dig så håller jag dig kvar där en kort stund och njuter av din våta, varma och tajta fitta som kramar kuken så skönt. Sedan så känner du hur jag med mina händer skjuver dig lite framåt så att kuken nästan glider ur dig, men innan den gör det så känner du hur jag stöter den hårt och fort in i dig igen.
Jag är nu väldigt kåt och sugen på dig så jag håller inte igen något utan tar dig hårt och snabbt bakifrån en stund, vi njuter båda två till fullo av detta. Dina händer har under tiden flyttat sig från väggen till dina skinkor, så att du kan sära på dem och få in så mycket som möjligt av min kuk i dig, detta är inget jag klagar över för jag får då en väldigt härlig syn över hur min kuk glider in och i din härliga fitta. Jag ser dessutom ditt härliga stjärthål och funderar på om du skall få dig lite kuk där med. Jag bestämmer mig snabbt över att du skall det, så jag saktar ner tempot lite innan jag drar ut kuken ur din fitta och styr den upp mot ditt stjärthål. Du är snabbt med på noterna och pressar dig bakåt igen för att få den in där.
När den sedan kommit in helt i din stjärt så tar jag det ganska lugnt till att börja med, dina händer håller fortfarande isär dina skinkor, så jag ser hur kuken sakta glider in och ut i din tajta stjärt. Mina händer smeker över lite över dina härliga sexiga skinkor lite innan dem glider ned på dina höfter. När jag känner att din muskel börjar slappna av lite så ökar jag tempot lite och hör hur du stönar rejält av njutning.
Mina händer släpper dina höfter efter en stund och smeker lite fram över din mage och sakta uppåt på din kropp. Ju längre upp dem kommer desto mer pressar jag dem mot dig och innan dem kommer fram till dina sköna bröst så drar jag dig upp ståendes mot mig istället för mot väggen. Nu så rör jag mig med korta men hårda stötar in i din stjärt medans du står med din rygg mot mig och jag smeker över dina sköna bröst. Jag nyper lite i dina styva vårtor och masserar dina bröst om vart annat.
När jag sedan börjar närma mig att komma så glider ena handen ned över din mage och greppar om din höft lite för att kunna stöta lite extra hårt in i dig, den andra smeker fortfarande över dina härliga bröst och nyper i vårtorna.
Du känner sedan hur jag försöker pressa in kuken så långt jag kan i din stjärt innan du hör hur jag stönar lite och du känner den första strålen med sperma komma djupt inne i din stjärt. Sakta rör jag mig lite in och ut för att tömma den ordentligt i din stjärt.
När jag sedan tömt kuken helt så står jag kvar där bakom dig med kuken kvar inne i din stjärt och småjuckar lite medans den sakta slaknar. Under tiden som kuken slaknar så smeker jag återigen dina bröst med båda mina händer och kysser dig i nacken och på halsen. När den sedan slaknat såpass att den glider ur dig så väger jag dig om och kysser dig.
Vi tvålar nu in varandra en gång till och duschar av oss innan vi tillsammans går ut och lägger oss på soffan och myser till en film.


rubbz

8 nov 2019

Do you want to be notified when rubbz posts new diary entries and writings? Yes

Writers I follow

Print Document ID 24115  Fler alster av rubbz  Report 

You cannot see or post comments since you are not logged in.