Log inRegister
Cannabis
Nu kände jag mig tvungen att prata knark, "dödsknarket" cannabis.

I över 30 år har jag använt drogen cannabis nån gång i månaden för rekreation och avslappning. Och för grymt mkt skönare sex.

När jag blev handikappad efter mina fem hjärninfarkter (strokar) förstod jag tidigt att om jag nånsin skulle klara av att resa mig från rullstolen och orka leva med alla mina handikapp behövde jag våga orka stå emot de västerländska dödliga behandlingarna och den vidriga svenska sjukvården..

All smärta jag fick stå ut med, den själsliga i att bli en annan människa att min man förlorat sin fru, mina barn hade förlorat sin mamma, mina föräldrar hade osv.. , den fysiska smärtan från mina spastiska muskler ville läkarna behandla med morfin såklart, jag vägrade men utan smärtlindring gick det inte att uthärda,jag försökte ta livet av mig för att slippa lida.. Tre ggr.. jag efterfrågade tidigt medicinsk cannabis men fick bara skam och skulbeläggning från okunniga läkare, metadon var ett alternativ, jag kommer aldrig mer att ta ett piller om jag verkligen inte måste för min överlevnad, verkligen inte opiater mot smärta, det dummaste du kan göra mot din kropp, läs på vad All medicin består av, spillrester från oljeindustrin!! Å det ger du ditt lilla barn i "vitaminform" illa.. Sen i våras då jag tog mitt livs viktigaste beslut efter att leva utan alkohol, jag tog ett beslut att leva! Jag slutade med Alla mina "livsviktiga" mediciner som läkarna sagt att jag var tvungen att äta livet ut pga mina massiva strokar. Nu äter jag nyttig mat som medicin och inte medicin som mat. Jag tränar min spastiska hängiga kropp säkert tio ggr om dagen, ibland bara två minuter i stöten men som jag kämpar!! I min förhoppning/önskan om ett "normalt" liv med" normal "fot/hand tackade jag ja till Botox behandling, jag ville så gärna kunna gå snyggt igen och slippa handikapphjälpmedel och smärta så jag lät en neurolog injicera flera behandlingar i min mongofot och underben, jag fick självklart botoxförgiftning, med bla andnöd,nackstelhet och urininkontinens. Fick ännu svårare dysfagi än jag redan hade. Han ville även ge mig en ny epilepsi medicin som skulle lindra, men då en vanlig biverkning på den var, död, sen självmord, agitation, och nedstämdhet för att bara nämna några så tackade jag återigen nej.. Nu har ja en medicin som lindrar både mina psykiska som fysiska handikapp, en dansk läkare som fanns i Göteborg dit fick jag ta mig för att få Sativex utskrivet, alltså medicinsk cannabis. Privat läkare a'1500kr/besök.80 mil resa. Sen kostar medicinen 4.700 för ett uttag, ett uttag räcker drygt en vecka.. Jag är utförsäkrad, totalt utblottad sen fyra år tillbaka, mitt land tycker inte att jag som funktionsnedsatt har rätt till en egen inkomst.jag som handikappad har inget egetvärde. Jag har inte heller rätt till gratis sjukvård och medicin eftersom jag väljer friskvård istället för den svenska sjuka vården, statlig heroin kan du få gratis på apoteket men en odödlig, nyttig medicin måste du vara miljonär för att har råd med, nu har jag haft tur att jag kunnat leva relativt smärtfritt sen i somras då min Thomas har valt att skjutsa mig två ggr till läkaren och betalt allt men det känns för jävligt, om jag inte var handikappad hade jag blivit hora, så jag kunde försörja mig själv och min snart vuxna dotter. men om jag inte var handikappad behöver jag ju inte hora..

Min älskade drabbades även han av en elak diagnos för två år sedan en ovanlig form av muskelreumatism, han blev behandlad med hög dos cortison och cellgifter men då han inte fick vara sjukskriven då fk inte tyckte att cellgifterna var starka nog för sjukskrivning så kunde han ju inte jobba.. Som drygt 50 år blev han lagbrytare, han började behandla sig med cbdolja och ren cannabis istället, nu försvann smärta och oron även för honom, han kunde arbeta och det "viktigaste" ta hand om mig som var/är beroende av hans stöd och hjälp. Som ni nu förstår är cannabis en stor del av vårat liv, vi är ena riktiga stoners som vet hur man njuter och är emot allt vad alkohol och övriga droger heter speciellt Alvedon!!!

Jag använder cannabis till och princip allt, i hudvårdprodukter i min hemgjorda glass frön i både Bull och brödbak. Cannabis orgasm gel, Vi båda älskar även våra svenska örter i skog och natur, vi plockar dagligen nåt blad eller kokar"Shaga", så om ni ska komma nära oss kan ni inte vara okunniga i medicin eller näringslära, biologi eller träning då det är det förutom sex våra liv kretsar kring. Och verkligen inte ha "cannafobi"!

One love!
Min mänskliga rättighet???

Added 10 nov 2019   Debate articles regarding sexuality and identity   #Self experienced

You cannot see or post comments since you are not logged in.