Hos Mats o Karin

Part 1

Hembjuden

Hemma hos Mats o Karin

Idag är jag hembjuden till Mats o Karin. Karin ska laga god mat, o Mats har sagt till Karin att klä upp sej lite för att dom ska knulla sen. Och också lovat henne en present.
Vad hon inte vet är att hon ska få två presenter, dels mej, dels ett par riktiga kåtstövlar att hetsa mej o Mats med.
Karin lagar förrätt, huvudrätt o dessert. Mats har fixat mycket vin, för han vet att Karin brukar bli riktigt hämningslöst kåt av vin, ju mer, ju kåtare.
Karin är prydligt klädd i kort kjol, hög klackade skor och strumpor med söm. Man ser kanterna på stayupsen och hon är en riktig sexig brud som inte skäms att visa upp sej, så att kjolen åker upp o blottar kanterna på stayupsen verkar bara hetsa henne och även mej.
Mats har ordnat en fördrink, och jag har svårt att ta blicken från Karin. Jag sveper min drink o slickar mej menande om mun, när jag tittar på Karin. Hon ler och går ifrån för att servera säger hon, vickande på sin fina bak. Jag kan inte låta bli att skreva o känna på min styvnande kuk när hon går iväg och Mats skrattar o ger mej en drink till.....
När vi kommer in till middagsbordet har Karin serverat, vi sätter oss alla vid ett bord, där jag o Karin hamnar på samma sida. Mats serverar vin och Karins glas är aldrig tomt. Vi äter, Karin äter o försöker konversera artigt, men jag fastnar hela tiden på att jag tittar på henne och efter något glas vin så har jag lagt armen om henne. Hon ler mot Mats o säger att hon gillar karlar som tar för sej lite, inga mesar ska det vara, säger hon o ler mot mej o ger mej en kyss. Jag kysser tillbaka, ger beröm för maten o damen, o kramar lite mera. Känner att det besvaras medan jag ser att Mats gillar att jag börjar kladda på Karin.
Karin dukar av, vickar mer o mer på baken, hon har nästan fått en hel flaska vin i sig, och nu kommer huvudrätten. Hon sätter sej igen brevid mej och Mats fyller hennes glas direkt, vi skålar o jag ger henne en kram till o får en djup kyss. Hon trycker sej mer mot mej nu och jag lägger ogenerat en hand på hennes lår. Hon ler o dricker mer o skrevar mer o mer. Jag berömmer maten, som verkligen är god, smeker henne mera o slickar i örat o i nacken på henne. Ser att Mats fotar och att han börjar runka. Karin svarar mer o mer o börjar kladda på mej nu, snart känner jag hennes en hand i mitt skrev, och jag stönar, skrevar o börjar smeka innanför hennes trosor med handen.
Karin börjar andas tungt nu och jag känner hur kåt hon är. Jag skjuter bak stolen och hon ställer sej framför mej o sjunker ner på knäna. Hon mosar runt med ansiktet i mitt skrev och öppnar snart min gylf. Snart suger hon mej med långa tag, jag håller i hennes hår o huvud tills jag bara pumpar ut sperman i hennes mun. Hon bara dreglar sperma o ler.
När hon fått min första laddning, sluddrar Mats att hon har en present i sovrummet som hon kan öppna, ta på sej o komma tillbaka....
Mats o jag tar en stor whiskey medan vi väntar. Karin kommer strax tillbaka, hon har på sej lårhöga stövlar med säkert 15 cm klackar, stayups o en kortkort kjol. Trosorna är av, o hon har inte ens bh. Karin ler, visar upp sej, tar ett glas vin till, sveper och kommer fram till mej.
Hon drar upp mej till köksbänken, där hon ställer sej o skrevar. Jag är inte den som tvekar då, jag trycker in kuken till roten, daskar till Karins fina bak o låter kuken växa....., drar sen sakta ut...., trycker in, ut....., in..... Karin juckar emot och det går fort för mej.
Forts följer

Continuation:

Part 1 (28 nov 2019)
Part 2: Bara jag o Karin (28 nov 2019)
Male
Female
Shoes/boots
Stockings/underwear


Träskvandraren
M50
21 nov 2019

Do you want to be notified when Träskvandraren posts new diary entries and writings? Yes

Writers I follow

You cannot see or post comments since you are not logged in.