Buisness or pleasure...

Part 1

En enkel instruktion som utvecklas till ett BDSM möte av rang...

Jag stod med min kaffe från espresso house, lutad mot väggen och måttligt intresserad av min omgivning. Alltid på flygplatsen, en ny tjänsteresa. Det börjar ta ut sin rätt. Att ständigt flänga runt, varje vecka. Jag längar efter att få krypa upp i soffan i mina mjukis, en tjock stickad tröja och en bra bok som jag vill läsa, inte en jag måste för jobbets skull. Det surrar till i mobilen. Det är Han.

"är du på flygplatsen?"
"ja"
"flyger du med BRA? "
"ja"
"välj ut den snyggaste mannen du ser, ställ dig så att han ser dig och börja flörta"

Jag känner hur nervositeten ökar. Jag är sjukt blyg runt män. Jag flörtar aldrig IRL... Han vet detta. Han gör det med vilje. Jag skickar en emoji till honom..

😝

"passa dig" blir hans svar

Jag lyfter blicken från min mobil och ser mig omkring. Inte han, inte han, oh nej, verkligen inte han. Jag funderar på om jag ska behöva nöja mig med någon halvdan. Jag tittar lite längre ner mot gaten och där sitter en stilig man i kavaj, skjorta och ett par svarta jeans. Jag försöker bedömma hans ålder och gissar till 48. Ingen ring på fingret. Han tittar ner i sin mobil. Platsen framför honom är tom. Jag knyter upp knuten på min kappa. Tar ett djupt andetag, rätar på ryggen och börjar gå. Mina klackar klapprar och folk tittar upp när jag passerar. Jag har en marinblå pennkjol. En vit figursydd skjorta instoppad och mina bröst spänner mot tyget som att de vill spränga sig fria från knapparna som håller dem gömda. Jag känner hur nervositeten blandas med kåthet. Jag anar att jag lär få följdinstruktioner.. Jag är framme vid honom och han tittar snabbt upp när jag närmar mig av ren reflex, han är på väg att slå ner blicken men hajar till. Jag ser hur han långsamt höjer blicken från mina kurvor till mitt ansikte när jag slår mig ner framför honom. Jag möter hans blick och ler. Han ler tillbaka varpå jag sänker blicken och demonstrativt korsar mina ben. Jag slätar till min kjol och tittar upp. Hans blick är fäst på mina ben. Jag tar tag i håret och lägger det över ena axeln. Jag följer kragen på skjortan med handen precis som att jag ska rätta till den. Hans ögon följer mina rörelser. Likaså männen som sitter på vars en sida om honom men de ignorerar jag. Jag ler och han möter min blick igen. Han ler ett dröjande leende och lägger ner sin telefon i fickan. Inom mig tänker jag "YES". Jag slickar mig om min nedre läp och suger in den. Det funkar också. Det surrar till i min mobil.

"har du hittat någon?"
"Sitter mittemot honom och flörtar"
"bra, fortsätt. Se till att du sitter bredvid honom på flyget"

Jag hajar till och tittar snabbt upp på mannen framför mig. Han tittar på mig och ser min blick. Den måste ha utstrålat panik för han frågar, "är allt ok?" Jag tar mig samman och ler inbjudande, "jadå, kom precis på att jag glömt en sak men det löser sig". "Vad bra, så du ska också till Stockholm?" Jag nickar. "Buisness eller pleasure?" frågar han. Mitt leende djupnar, "det är buisness på schemat men lite pleasure hade aldrig skadat". Männen runtomkring oss, det är alltid en massa män på morgonflygen, försöker låtsas som de inte sitter på spänn och lyssnar men det gör de, scrollandet i mobilerna har upphört. Jag börjar bli självmedveten men tänker genomföra mina instruktioner. Han lutar sig fram och ska säga något när de utannonserar boarding till vårt flyg. Han reser sig istället och säger "damen först". De andra männen tittar öppet på oss nu. Jag reser mig och går mot gaten. Han följer efter mig när vi ställer oss i kön.
"Brukar du flyga ofta" frågar han. "varje vecka" blir mitt svar. "Så ovanligt att vi inte råkat på varandra tidigare" säger han och ler. "Nu har vi" svarar jag och ler tillbaka. Kön rör på sig och han lägger handen lätt mot min rygg, "ska vi". Jag tittar upp mot honom, lägger över min väska på andra armen och svarar "ja". Vi småpratar på väg in i flyget och tar plats på andra raden. Jag tar fönsterplatsen och han frågar retsamt, "är denna platsen ledig?" Jag möter hans blick och säger "absolut om han kan bidra med annat än buisness". Jag ser hur hans blick förändras och hans ögon söker sig till min urringning när han glider ner på platsen bredvid mig. Han böjer sig ner och viskar i mitt öra, "hur mycket annat vill hon ha". "Fröken vet inte storleken på hans utbud och vet därför inte vad hon har att tillgå" blir mitt svar samtidigt som jag tittar på hans utbuktning. Han viker sin kappa och lägger ner den i sitt knä men också så att den täcker en del av mitt lår. Hans hand tar ett grepp om mitt lår under kappan samtidigt som han viskar i mitt öra, "utbudet är både omfångsrikt och varierande, allt för att hon ska bli tillfreds". Jag ler och våra blickar möts samtidigt som han stryker mig längst låret. Det surrar till i min mobil igen.

Jag läser, "har du lyckats?"
"ja"
"du ska smeka hans kuk och få honom att smeka din fitta, allt utöver det är en bonus. Säg tack".
Jag ler och svarar, "TACK 😘".

Jag lägger ner telefonen och vänder uppmärksamheten mot mannen bredvid mig. Jag smyger ner handen under hans kappa och för bestämt den upp mot hans kuk. Han andas ut djupt när min hand når målet. Han är hård och välutrustad. Vi lyfter och jag är tacksam för att platsen bredvid honom är tom. Vi smeker varandra intesivt nu och jag följer hans blick mot mina bröstvårtor som avtecknas styva genom BHn. Jag ler och slickar mig om läpparna. Jag drar tillbaka handen när flygvärdinnorna börjar servera kaffe. Han tar försiktigt i min haka och vänder mitt ansikte mot honom. Han tittar länge på mina läppar men viskar istället i mitt öra "på flyget eller på toaletten när vi landar?". Jag rodnar och ser mig om på flyget. "Även om jag gärna vill joina 10 000 meters klubben blir det svårt att göra det diskret på denna flygning" blir mitt viskande svar. "Då behöver vi uppsöka damrummet när vi landat så att du får fräscha till dig" säger han skojfriskt. Jag ler och resten av flygningen försvinner i ett hav av diskreta smekningar. När vi landat är jag fuktig i trosan av våra lekar och smekningar. Jag ansätts dock av ett svagt tvivel i bakhuvudet. Ska jag verkligen ha sex med en man jag inte känner på en toalett på flygplatsen... Jag brottas med mina tankar medan vi taxerar in. Jag har som motto att göra allt jag vill en gång. Jag vet med mig att jag kommer ångra mig om jag fegar ur. Hur ofta händer något som detta. Mina jobbresor består oftast av endast arbete från morgon till kväll. Han rör vid min arm, "allt ok" frågar han och blickar in i mina ögon. Där och då bestämmer jag mig, "ja allt är bra". Vi går av flyget med raska steg och styr mot toaletterna..
Male
Female
Man as top
Woman as bottom
BDSM
Discipline
Psychological dominance
Physical dominance
Pain
Spankings
Whipping/flogging
Breath control
Shoes/boots
Stockings/underwear
Costumes
Tears


Flytande
F38
24 nov 2019

Do you want to be notified when Flytande posts new diary entries and writings? Yes

Writers I follow

Print Document ID 24281  Fler alster av Flytande  Report 

You cannot see or post comments since you are not logged in.