En undergiven mansdebut

Till den syndige mannen i sexbutiken

"Ja men precis, eller hur!" Han höll med, log socialt och gjorde en gest åt kollegan att gå fram till mikrovågsugnen när han hörde det bekanta "pling, din mat är varm!" ljudet. Klockan var precis över lunchtid och matsalen fylldes av folk som i vanliga fall fanns utspridda i byggnadens alla olika hörn och våningar, för att plötsligt sammanstråla över gårdagens spagetti och köttfärssås nedtryckt i röd-vita plastlådor från IKEA.

Han gick ett steg fram i den informella kön, lyfte på locket till matlådan men en millisekund senare slängde han på locket på lådan i en och kände hur värmen steg i ansiktet. Krampaktigt tryckte han handen mot locket som om någon just försökt sno hans mat och kände hur han flämtade till. "Ska du inte värma längre?" hörde han en man på bred skånska bakom honom i kön fråga. "Nej, det var visst inte lasagne, det var tydligen sallad i lådan" sa han och kände hur värmen steg ännu mer i ansiktet.

"Jag känner igen det" sa mannen bakom på ännu bredare skånska, "fruntimmerna packar vad de vill i låddan och när de är salladsblad o sånt skit så är det en spark i ändan po en att man börjar få för mycket bilringar ovanför livremmen här som man säger" skrockade han och greppade taget om sin midja och gick sedan förbi i kön. Men denna matlåda var inte en signal om en spark i ändan, utan något helt annat. I lådan låg det nämligen förutom en lagom stor bit lasagne även en svart spiralformad analplugg.

Han gick åt sidan i köket, tryckte matlådan mot bröstet som en hemlig agent som gömmer bevispåsen under rocken. Men några sekunder senare lättade han på greppet. Han kände hur rodnaden i ansiktet gjorde en piruett och sakta började dala och hur blodet och värmen i stället spred sig neråt i kroppen och kuken diskret svullnade upp.

Hon bestämde.
Han förnedrades.
Precis vad han behövde.
Precis som han ville ha det.

Med lustfylld kåthet och mod glipade han på locket, förde bestämt handen ner i lådan och fiskade upp den kylskåpskalla pluggen och tryckte hastigt ner den i byxfickan. Sedan gick han med snabba steg mot mikrovågsugnen som var så långt bort från den första som möjligt och ett par minuter senare satt han med övriga kollegor och åt sin lunch. Men han var inte där i matsalen med de andra i tanken, han var någon helt annan stans.

Några veckor tidigare hade hon frågat honom en kväll om han fantiserade om att vara förnedrad och bunden under hennes kontroll. Hans instinktiva svar hade varit att neka, men när hon envist hade fortsatt att fråga och efter en stunds samtal berättat att hon sett webbsidan han hade haft på sin dator -som han lite olyckligt hade gått ifrån olåst en eftermiddag, fått uppfattningen om att han hade fantasier om undergivenhet valde han att berätta. Bära eller brista. Han kände sig ska fylld men hon hade tagit det bra. Lyssnat och ställ frågor, låtit honom berätta.

De hade varit ett par i många år och med handen på hjärtat så hade väl inte sexlivet varit på topp de senaste åren, och känslan av undergivenhet och förnedring hade sakta vuxit fram inom honom, men då hon var från en välbärgad familj med rötter inom kyrkosvängen så hade han hållet det för sig själv. Sådant passar sig inte. Sådant håller inte riktiga män på med. Det är bara för perversa personer.

Men hon hade frågat vad han hade för fantasier och han hade berättat. Om hur han ville bli utmanad offentligt, exponerad, dominerad, utnyttjad och identifierad som ett objekt för användning, knullad under förnedrande former -på hennes premisser. Men när hon hade slutligen hade sagt "Visst, vi kan väl prova det någon gång då om du vill" så hade han inte för sin vildaste fantasi kunnat tänka sig att det skulle vara såhär, även om tillvägagångssättet gjorde honom ordentligt kåt och upphetsad desto mer han tänkte på det.

Han tog upp mobilen och formulerade ett "Tack för lunchen! 😘", och dröjde därefter någon sekund innan han skickade det. Kort efter plingade det till och ett "Varsågod, efterrätt väntas när du kommer hem" till svar. Hjärtat bultade på igen. Åh, nu längtade han hem!

Dagen fortlöpte i snigeltakt kändes det som -och när klockan äntligen slog 17 stod han redan i omklädningsrummet och hade bytt om. Han gick mot bilen, låste upp den och hoppade in. Skickade ett meddelande med "Rullar hemåt nu!" och startade motorn. När han körde ut genom grindarna fick han ett meddelande tillbaka, "Vi möts på Centrumcirkeln utanför Åhléns" stod det. Centrumcirkeln var stadens köpcentrum som innehöll allt från leksaksaffärer till restauranger och diverse modekedjor. Suck, skulle de handla? Nu? För stunden slocknade en liten låga av åtrå inom honom, han hade ju hoppats få komma hem till någon form av uppföljning på matlådan.

Nåväl, trogen som få så blinkade han tvärtom med bilen och svängde höger in mot city i stället. Sjutton minuter senare möttes de utanför Åhléns. Hon hade tydligen varit där en stund redan för hon hade redan händerna fulla av små påsar i olika färg och form från butiker han inte kunde namnet på.

"Kom" sa hon, och drog honom i armkrok, "vi ska hitåt!" fortsatte hon och styrde stegen in i varuhuset. De gick in i underklädesbutiken som hade en liten rosa rosett liggandes i ett musselskal som logga och hon styrde stegen in i butiken som om hon vore delägare i butiken och som hade koll på vartenda plagg på väggarna. Hon stannade vid väggen "Pleasure collection", underkläder med spets, silke och lite för lite tyg för pengarna enligt hans mening.

Hon bläddrade målmedvetet mellan krokarna och plockade snabbt åt sig små plasthängare med olika färgglada trosor på och drog sedan i hans arm igen och föste honom med mot provhytterna. Hon log mot expediten som delade ut de stränga "ta med dig lika många plagg ut som in"- brickorna och greppade sin bricka och gick sedan vidare mot en ledig hytt. Han stannade utanför. Hon gick in i hytten och vände sig om. "Kom nu!" sa hon. Han nekade och sa att han kunde vänta utanför tills hon provat klart. Men då tog hon två bestämda steg mot honom, tittade honom rakt i ögonen och sa "Jag tänker inte prova några kläder, det är du som ska prova" sa hon och tryckte de små plastgalgarna i hans famn. Han flämtade till och kände hur hon drog in honom i provhytten utan att han ens hann protestera.

Väl inne i hytten ställde hon sig nära honom och sa "Nu provar du dessa, de slampigaste plaggen i hela kollektionen, jag väljer vad du ska ha, oavsett vad du tycker eller tänker om det" fortsatte hon.

Flämtande och överrumplande uppspelt lydde han henne och började prova den ena förnedrande trosan efter den andra. "Dessa!" sa hon plötsligt där han stod i ett par röda trosor. "De är bra för dig!" fortsatte hon. Han tog av sig trosorna och skulle just börja klä på sig när hon hejdade honom med ett bestämt tag om armen. "Inga kläder än, först ska du förberedas" fortsatte hon och sträckte fram sin hand mot honom. Han tittade frågandes på den. "Ge mig pluggen" sa hon. "Du ska börja tänjas nu så att du är mjuk när vi kommer hem" sa hon -och utan att flytta blicken från hans la hon sedan långsamt en stor spottloska med saliv i sin hand och började sakta gnida med sina fingrar. Ett par minuter senare skulle hans anala oskuld ha försvunnit, till ljudet av ett par dova stön av smärta och skam, i en provhytt på det lokala köpcentret en småregnig höstkväll.

Han gick med besvärande steg bredvid henne vidare runt bland butikerna och försökte krampaktigt hålla jämna steg utan att visa sin totala förödmjukelse för övriga besökare på centrat. Han var öm, förnedrad och överrumplad, men samtidigt i mental eufori och med en enorm kåthet besvärad över pluggen som kändes mellan hans skinkor för varje steg han tog. Han kände sig skamsen och smutsig, och förnedrad inför henne, vilket samtidigt var en otroligt eggande känsla inom honom.

Hon strosade lugnt vidare, inom sportaffären och köpte en ny löpartröja, inom Systembolaget där hon valde två flaskor bubbel för medelpris och sedan vidare mot make-up affären med den stirriga belysningen och hög musik. Där inne luktade det en salig blandning av olika parfymer, sprayer och krämer. Hon gick bort mot hyllan med läppstift. Hon tog fram ett provexemplar av ett ljust rosa stift och vände sig mot honom för att måla honom. Reflexmässigt tog han ett steg bakåt. ”Näh!”, sa han först, men sekunden senare insåg han att ett nej inte var lönt. Det var inte han som bestämde. Hon stod blixt stilla och bara tittade rakt in i hans blick med bestämda ögon. Förnedringen kom som ett brev på posten och han kände hur skinkorna knep ihop runt pluggen och hur kuken svullnade mer och mer när han sekunden senare tog ett steg fram mot henne och besvärandes putade med läpparna. Hon målade honom snabbt och säkert, men med stor noggrannhet och precision varefter hon tittade på honom utan att säga ett ord, men hennes min sa att hon var nöjd.

”Nu tror jag det är dags att åka hem och få dig ordentligt runkad” sa hon plötsligt högt i butiken. Han flämtade till av hennes plötsliga kommentar och ett svagt ”Ja!” var det enda han fick fram.

De gick ut ur butiken och nu gick det inte att ta miste på att ståndet var ett praktfullt faktum. Hans ljusa byxor pekade rakt fram och hans läppar lyste i en fin rosaglittrig nyans medan han högröd i ansiktet inte kunde tänka på något annat än hur kåt han var.

De satte sig i bilen och åkte under åtta minuter i total tystnad hem. Hans tankar var euforiska, men samtidigt förvirrande. Vad tyckte hon om detta? Tyckte hon att han var en pervers dåre? Var han det? Vad skulle hända nu?

Hon parkerade utanför det gula tegelhuset och de steg ur bilen och gick mot dörren. ”Nä, du stannar utanför” sa hon precis när hon steg in genom dörren och förde upp sin ena hand likt en polis som signalerar åt en att stanna i trafiken. Han stannade. ”Du klär av dig dina kläder här utanför, sen kan du ringa på när du är avklädd” fortsatte hon och innan han hade hunnit reagera på vad hon sagt hade hon gått in och stängt dörren bakom sig. Därefter hörde han hur låset klickade till. Hans hjärta bankade snabbt. Det var ju inte SÅDAN HÄR förnedring som han hade fantiserat om- eller? Eller så var det kanske det? Nä, det var ju mer som…. Eller… Åh, han kände hur lusten steg mer och mer i kroppen samtidigt som skammen sköljde över honom när han besvärat knäppte upp jackan, drog av sig den och la den på marken bredvid dörren, och sedan böjde sig fram och började snöra av sig skorna.

Sakta och besvärat tog han av sig och när han kom till byxorna kände han hur ståndet stod rakt ut och kalsongerna hade en våt fläck av långvarig upphetsning. Han vände sig inte om, vågade inte riskera att möta någons blick på den lilla villagatan, utan tog ett djupt andetag, blundade och drog sedan av sig kalsongerna och la de på marken. I samma sekund ringde han på dörren, Två gånger direkt efter varandra- för säkerhetsskull. Sedan kom paniken. Hon öppnade inte. Han ringde igen – två gånger. Sedan tre gånger. Vafan! Hade hon lurat honom? Han ringde två gånger till sedan knackade han på dörren och kände paniken komma inombords. Just då öppnades dörren, och han kände hur hans panikartade blick speglade över sig i ett enormt dominant självgott leende i hennes ansikte. Hon stod innanför dörren iklädd endast hennes korta svarta nyårsklänning med spets.

”Släpp in mig” väste han stressat och försökte tränga sig förbi in i huset.

”Snälla heter det!” sa hon vasst tillbaka utan att flytta sig en millimeter.

”Snälla, snälla!” sa han ”Snälla släpp in mig!” väste han med stressad röst.

Hon gick ett steg åt sidan och han ilade in i huset likt en skamsen hund som blivit skrämd av en stor björn. Väl inne i hallen vände han sig mot henne. Hjärtat bankade och andhämtningen var snabb. ”Tycker du att jag är en kåt pervers dåre?” Fick han fram och tittade henne rakt i ögonen. Hon mötte hans blick.

”En dåre har du alltid varit, kåt hoppas jag att du är och pervers får vi väl jobba upp så att du blir” sa hon innan hon gick fram och tog ett stadigt grepp om hans blottade stånd och började runka honom intensivt där han stod naken i hallen. ”Men vi måste nog öva dig i offentlig exponering och lydnad, och se till att du är tänjd och mottaglig precis som jag vill ha dig” fortsatte hon.

Han kände hur han tappade kontroll över sin kropp och fick inte fram något annat än grymtningar och stön. Alla hans fantasier och lustar sköljde över honom och han kände att han inte kunde hålla sig länge till. ”Åh, jag kommer, jag kommer snart!” fick han grymtandes fram.

”Det gör du inte alls” svarade hon självsäkert och släppte i samma sekund hans kuk.

”Du kommer inte förrän jag ger tillåtelse om det” fortsatte hon och pressade hastigt ner honom på golvet så han fick ta emot sig med händerna för att inte falla omkull. Nu stod han på alla fyra i hallen, naken med ett praktfullt stånd, en analplugg och rosa läppstift.

”Du står där så länge jag säger, du rör dig inte förrän jag ger dig tillåtelse, och du kommer framförallt inte förrän jag säger det. Du ber om lov först, är det förstått!?” sa hon.

”Ja, absolut” svarade han.

”Bra!” sa hon och därefter gick hon hastigt runt honom, tog upp något från byrån i hallen och pressade in det i hans mun. Det var hennes trosor. Han kunde känna en svag smak av salt och tanken över att han hade hennes använda trosor instoppade i hennes mun gjorde att han gav ifrån sig ett dovt stön.

Därefter gick hon runt honom några varv och sedan kände han hur hon började smeka hans skinkor en kort stund innan han hörde ljudet av silvertejp som revs i bitar. Sedan kände han hur hon särade på hans skinkor och den spontana reflexen var att knipa, men det var lönlöst. Kraften i hennes händer var starkare och han kände hur hon satte långa remsor med tejp ända inne vid hans hål som spände ut över skinkorna upp mot hans höfter och lår. Hon satte remsa efter remsa och för varje bit kände han hur hans pluggbeklädda anus blev alltmer öppet och exponerat. Sedan slutade ljudet av tejpen och han kände hur hennes fingrar greppade tag om pluggen och sakta började knulla den ut och in i hans hål. Han stönade högljutt men det mesta av ljudet dränktes i trosorna i hans mun.

Hon började varsamt knulla pluggen fram och tillbaka i hans anus samtidigt som hon bockade sig fram över honom, greppade om hans stånd och började runka honom hårt och bestämt. Han kved av njutning. Av kåthet och förödmjukelse över att känna hur han stod där på alla fyra, med hennes använda trosor i munnen, hur hans anus var upptejpat och blottat för henne och hur han var helt utan kontroll själv och fullständigt utlämnad till henne. Hans andetag blev att mer häftiga och han kände hur han var på väg att komma. ”Jag kommer, snälla, snälla, får jag komma!” försökte han desperat gurgla fram i trostyget. I samma stund hörde han det välbekanta ljudet av dammsugaren som startades. Sekunden senare kände han hur hans styva stånd sögs in i det iskalla dammsugarröret och hur maskinen stasade och drog i alla hans svällkroppar samtidigt och han skrek rakt ut i trosorna. Han kunde inte kunde kontrollera sig längre. I samma stund hörde han hennes röst säga ”Varsågod” och hur pluggen häftigt slets ut ur hans uppspända anal. Stimulin av allt blev för stark, sinnena exploderade och han kände hur kroppen sköt loss ett invändigt fyrverkeri och i ett sorl av vrål, bröl och skrik i trosorna tömde han sin sats i dammsugarens rör.

Det pågick i ett par sekunder, men han upplevde det som en evighet. Sedan kände han hur kroppen plötsligt blev som bomull och hur han sjönk ner i en hög på golvet. Flämtandes låg han på golvet och det tog ett par minuter innan han insåg att han fortfarande var kvar vid liv men att han just hade varit med om en var sitt livs bästa sexuella händelser. Han försökte lyfta på huvudet men kroppen orkade inte samarbeta.

Då kände han plötsligt hennes läppar mot sin kind och hennes hand som sakta smekte längs hans kropp fram och tillbaka.

”Tack!” fick han tillslut fram.

”Varsågod” viskade hon och fortsatte att smeka honom. ”Hoppa in i duschen nu och värm dig, jag fixar middag!”. Han reste sig mödosamt upp och mötte hennes blick.

”Sedan efter maten slänger vi oss i soffan och går loss i webbutikernas utbud av sexleksaker, du kan ju inte bara äga ett par trosor och en analplugg” fortsatte hon. ”Jag har en lååång lista på saker som vi behöver, eller rättare sagt som vi MÅSTE ha framöver!” sa hon och tog ett steg närmare och gav honom en lång kyss.

Han besvarade den med intensitet och kände hur han inte hade mått såhär bra på riktigt länge. Hon förstod, hon gillade och framförallt så njöt hon med. Kyssen tog slut och hon vände sig om och gick i riktning mot köket men stannade kort upp och vände sig mot honom igen och sa ”Och du, hojta om du behöver hjälp att ta bort tejpen, det kommer att göra hon som fan att ta bort den” sa hon och gav honom en flinande min och blinkade till med ena ögat innan hon vände sig om igen och gick ut i köket.
Male
Female
Woman as top
Man as bottom
BDSM
Light bondage
Discipline
Psychological dominance
Obedience
Shame play
Chastity play
Fear Play
Orgasm control
Naked vs. clothed
Stockings/underwear
Plastic/PVC
Tape
Klismaphilia
Voyeurism
Exhibitionism
Fisting


Furagiza
F36
28 nov 2019

Do you want to be notified when Furagiza posts new diary entries and writings? Yes

Writers I follow

Print Document ID 24356  Fler alster av Furagiza  Report 

You cannot see or post comments since you are not logged in.