Vår barnfria vecka

Part 1

Del 1 inget sex, del 2 sex med fler, del 3 sex med mig, del 4 ingen sex, del 5 sex med fler

Det vibrerar till i telefonen som jag har på ljudlös när jag sitter i veckans sista möte, jag ser att det är du som skriver, men vad du skriver kan jag inte läsa då jag är mitt uppe i djupa förhandlingar. Mötet går helt enligt plan både tidsmässigt och affärsmässigt. Jag skakar hand med min kund och vi tackar varandra för att vi kommit fram till en gynnsam deal för båda våra företag. Jag rör mig snabbt mot min bil för att köra hemåt. Innan jag påbörjar min 20 mil långa resa hem, så läser jag ditt meddelande som jag vet inte är av brådskande karaktär eftersom vi har en uppgörelse att om något är akut, så ringer du på min andra telefon som bara du har numret till och som vi har för nödsamtal. Eftersom vi lever i ett 24/7 förhållande är det av yttersta vikt att du alltid kan nå mig närsomhelst på dygnet oavsett var jag är och oavsett vad som än händer. Detta är en trygghet för både dig och mig, men nu var som sagt så inte fallet utan jag läser ditt meddelande där det står: ”Har precis kommit hem från affären och påbörjar nu förberedelserna med maten. Jag satt i pluggen innan jag åkte iväg och behåller den i som du önskade. Min kropp är 10 idag. Din ägodel" Det där med att kroppen är 10 betyder att din fibromyalgi påverkar dig i princip ingenting och att du har en hög smärttröskel idag. Jag skriver tillbaka: ”Jag kör nu och är hemma kl. 18”

Jag trycker på startknappen och påbörjar min färd hemåt med ett leende på läpparna över att få snart se min kära ägodel efter en vecka på resande fot. Nu är längtan enorm, men snart är jag hemma och nu väntar en vecka på hemmaplan med dig som dessutom är barnfri vilket innebär att vi inte behöver tänka oss för. Jag tänker på allt vi gått igenom och hur starka vi blivit i vårt förhållande sedan vi båda bestämde oss för att satsa med full kraft på oss. Hur jag lovade att alltid ha dig i fokus och hur du lämnade över dig i mitt förvar, i min fostran för att bli ledd framåt av mig. Mitt löfte till dig är något jag aldrig kommer att släppa då du är min prinsessa, du är mitt allt, likväl som jag är din ledare, jag är ditt allt.

Vår historia tillsammans började för drygt 3 år sedan då vi träffades på en sexträff hemma hos dig i din lägenhet och det var en helt ok träff som gjorde att vi började ses mer och mer. Innan vi visste ordet var så var vi ett par. De första ett och ett halvt året var upp och ner med bra sex, men dålig kommunikation och till slut tröttnade du helt förståligt när man ser på det i efterhand, men just då kände jag det som ett svek. Vi bröt upp och du hittade en ny herre och jag levde mitt liv, hade några lösa förbindelser som inte gav något. Jag visste att jag inte var färdig med dig, men du hade ju ditt nya liv, så det kändes väldigt avlägset när du en dag skickade ett meddelande och undrade om jag ville ta en kopp kaffe. Men hursomhelst så bestämde vi oss för att ses på fredag kl 19 och jag körde till dig helt förutsättningslöst och utan några tankar på varför du ville träffas. Det var underbart att se dig och vi pratade på som aldrig förr. Du förklarade att din herre hade släppt dig och eftersom du lovat mig att höra av dig om och när det skulle ske så gjorde du det. Jag berättade att jag uppskattade att du gjorde det, att jag inte kände mig färdig med dig, men att om vi skulle göra något så skulle det vara på riktigt denna gången. Du skulle isåfall förutom din kropp överlämna allt ansvar till mig, du skulle sluta att tänka, du skulle bara följa. I gengäld så lovade jag att ta hand om alla beslut som du ställdes inför, att med extrem disciplin fostra dig. Helt plötsligt var klocka tre på natten när du sa dom magiska orden.. ”Jag är din igen Mister” jag svarade med att då kör vi.
Jag stannade hos dig den natten och hela natten låg du nära mig som en kattunge ligger nära sin mamma. Dagen efter, så gjorde vi upp grundregler som vi skulle ha och jag beställde tid för piercing av dig, jag ville ringmärka min ägodel med en horisontell ring i klitoriskappan. Om två veckor så firar vi nu ett år tillsammans och de tidigare ett och ett halvt åren räknar vi ej, det är historia vi lever för framtiden.

Klockan slår precis om till 18.00 när jag parkerade bilen och stegar med rask fart mot ytterdörren. När jag trycker ner handtaget och öppnar dörren står du där i hallen med blicken ner i golvet, du är klädd i enbart svarta stay-ups och ditt lila hår har du flätat likt Pippi Långstrump. Du vet att nu kommer jag att kontrollera din städning, tvättning, om din fitta är hårfri som den alltid ska vara, provsmaka om maten duger innan jag kommer tillbaka till dig i hallen. Jag hänger av mig min jacka och mina skor innan jag går in i lägenheten. När jag passerar dig låter jag min hand smeka dig över ryggen, du ryser till av min kontakt med dig men du säger inget och har fortfarande blicken i golvet. Jag går min inspektionsrunda där jag börjar med att kolla din städning, tittar särskilt noga på bokhyllan som du tidigare slarvat med, jag drar mitt finger över den och upptäcker att du inte heller denna gången lyckats fullt ut. Dessutom är en låda på byrån i sovrummet inte helt inskjuten. I övrigt ser städningen väldigt bra ut. Däremot när jag kommer till tvättstugan så upptäcker jag en hög med strumpor, trosor och kalsongen som ligger på bänken. Dessa vet du att de ska alltid läggas in i garderoben direkt när de tvättats, men det har du slarvat med. Jag avslutar med att gå in i köket och smakar på korvgrytan som står på eftervärme, denna uppgift har du klarat fullt ut, den smakar fantastiskt gott, men det hjälper inte dig ifrån straff för de saker du slarvat med. Jag vänder om och går ut i hallen igen till dig. Jag känner om du är hårfri, vilket du är och när jag gör det så tar jag grepp om ringen i klitoriskappan, jag drar lite i ringen och du kvider. Jag märker hur du isar till när jag talar om vilka misstag du gjort samtidigt som jag drar lite hårdare i ringen och förklarar att det blir en tre poäng av fem möjliga eftersom du utfört det mesta på ett väldigt gott vis. En trea vet du att det betyder 10 stycken rapp med mitt tunga läderbälte på röven. Jag tar av mig min livrem och viker den dubbel samtidigt som jag leder dig med tummen och pekfingret i ett grepp om ringen mot byrån, släpper ringen, tar tag i dina händer som jag för mot byrån så att du har något att hålla dig i. Jag för upp handen mellan dina skinkor för att se om pluggen är där vilket den är, när jag rör lite på metallpluggen så stönar du till. Du står nu lite böjd framåt när jag med full kraft utdelar det första rappet med mitt bälte. Dina skinkor har blåmärken och kraftiga bitmärken efter förra helgens lekar som var mycket hårda då vi hade besök av två män, du gnyr till ordentligt och säger ”Tack Mister” medans jag laddar för rapp nummer två. När remmen träffar dina märkta skinkor för tionde gången forsar tårarna längs dina kinder när du snyftar fram ”Tack Mister” för sista gången i denna session. Jag tar och vänder dig om för jag ge dig en rejäl kram, jag håller dig tätt intill mig och känner hur dina stora nakna bröst trycks mot min skjorta. En underbar start på vår vecka tillsammans…
Male
Female
Man as top
Woman as bottom
Discipline
Physical dominance
Pain
Spankings
Whipping/flogging
TPE
Naked vs. clothed
Lending
Stockings/underwear
Leather
Bruises
Piercings
Klismaphilia
Tears
Fisting
BBW
Traditional gender roles


MisterM
M38
1 dec 2019

Do you want to be notified when MisterM posts new diary entries and writings? Yes

Writers I follow

Print Document ID 24370  Fler alster av MisterM  Report 

You cannot see or post comments since you are not logged in.