Lets play

Det börjar med servering på en tjejmiddag men slutar med....

Jag satt och pratade med en kvinnlig bekant på festen. Vi småpratade om jobb och allt möjligt. Jag berättade att vi även lärde oss att servera när jag gick restaurangutbildningen. Du sa min bekant plötsligt. Jag ska ha en tjejmiddag om en vecka. Skulle inte du kunna servera oss ? Det skulle vara ett roligt inslag om en välbyggd man skulle servera oss tjejer. Jag tänkte lite. Jag har aldrig jobbat som servitör sa jag. Det gör inget. Du får givetvis betalt. Okej sa jag. Och vill du ta på dig vit skjorta och fluga ? Som på en fin tillställning. Visst sa jag. Jag kommer med vit skjorta och fluga. Vi ses om en vecka. Vi skildes åt.
Jag ringde på dörren en vecka senare iklädd svarta byxor, vit skjorta och en svart fluga. Min kvinnliga bekant öppnade. Jag stirrade på henne. Hon hade en djupt urringad åtsmitande latexklänning och nätstrumpor. Hon var minst sagt utmanande klädd och sminkad. Vad bra sa hon. Kom ska jag visa dig till köket. Jag slet blicken från hennes kropp och följde med. I köket var allt framtaget och levererat färdigt från en cateringfirma. Allt var iordninggjort. Vi blir tolv tjejer sa min bekant. Du ska börja servera drinkar och tillbehör när de kommer in och minglar runt. Sedan blir det förrätt, huvudrätt, efterrätt och slutligen vin, ost och lite underhållning i vardagsrummet. Låter det bra. Jag nickade. det låter bra.
Det ringde på dörren och gästerna började anlända. Jag tog en bricka med drinkar och gick ut till hallen för att välkomna gästerna. Jag reagerade på att alla som kom var lika utmanande klädda som min bekant, i glänsande latex och skinnkläder som inte dolde mer än nödvändigt. Jag skakade på huvudet när jag kom ut i köket för att hämta nya drinkar men skyndade mig ut igen. Jag hade svårt att slita blicken från gästerna och kände hur det bultade i underlivet av spänning. Jag koncentrerade mig på att duka fram förrätten. Alla hade satt sig vid matbordet och jag serverade vin. Det här kändes inte riktigt som jag föreställt mig en tjejmiddag. Det drogs ganska grova skämt runt bordet utan notis om min närvaro. Min bekant visade mig ett par målade fötter på golvet i ena hörnet av matsalen. Jag tänkte att om du ställer dina fötter på de målade fötterna och håller dina händer bakom ryggen när du inte serverar så ringer vi på klockan som finns på bordet när vi vill att du ska servera mer vin. Är det okej ? Jag tyckte det var en underlig begäran men det var ju en underlig middag så jag accepterade förslaget. Jag serverade huvudrätten och stod på fötterna i hörnet och tittade uppmärksamt på tjejerna när jag inte serverade. Jag kände ett litet obehag över att jag lät min kvinnliga bekant att köra med mig men samtidigt kändes det också lite spännande på något konstigt sätt. Sorlet ökade i volym alltefter att middagen fortskred. När jag dukat ut och förberedde efterrätten kom min bekant fram till mig. Du har säker lagt märke till att vi har ett tema för tjejmiddagen. Jag tittade på henne och nickade. Jag skulle vilja fråga dig om du skulle kunna tänka dig att ha den här i munnen när du serverar desserten. Hon tog fram en svart ballgag. Det skulle vara ett roligt inslag. Bara för att överraska tjejerna som blir serverade. Jag tittade på henne och tänkte att nu börjar det här gå lite väl långt. Snälla. Det skulle vara pricken över i:t på middagen fortsatte hon. Jag skakade på huvudet men svarade ändå till sist lite motvilligt okej. Hon spände fast ballgagen i min mun och avslutade med att låsa fast den med ett litet hänglås. Jag drog lite i remmen och stirrade surt på henne . Var låset nödvändigt ? Jag serverade efterätten och tjejerna fnittrade när jag kom in med en svart boll fastspänd i munnen. Går han med på vad som helst ? frågade en av tjejerna min bekant. Hon log. När jag dukade ut kom min bekant fram och torkade bort en rännil av saliv som rann ur ena mungipan. Du sköter dig så bra sa hon. Jag försökte uppmärksamma henne på och utstöta ljud att hon kunde låsa upp och avlägsna gagen ur min mun nu. Efterrätten var ju klar. Hon tog ingen notis och försökte inte förstå vad jag ville. Okej, tänkte jag vi är ändå snart klara så fort jag serverat vin och ost i vardagsrummet.
När jag serverat ost och vin kom min bekant upp bakom mig i stora rummet. Får jag binda fast dina händer bakom din rygg ? Jag skakade på huvudet och sa nej så gott jag kunde med en gag i munnen. Vad bra att du är så medgörlig och gör det här för oss fortsatte hon. Jag tänkte att jag borde gjort mer motstånd när jag kunde och inte bara låtit henne föra mina händer bakom min rygg. Kanske blev jag överrumplad av förslaget. Nu var mina händer hårt hopsurrade bakom min rygg och kroppen hopbunden med rep. Jag hissades upp mot en takbjälke i vardagsrummet och benen drogs upp mot kroppen. Jag hängde hjälplös högt över golvet. Jag såg tjejerna i soffan därnere. De drack vin, åt ost och skrattade åt mina fruktlösa försök att protestera och komma loss. Min bekant stod på en stol och fäste elektroder på kalla små stålplattor som tejpats mot mina bröstvårtor och pungen. Hon satte sig i soffan och tog fram en liten dosa. Let the torture begin, sa hon och flinade. Jag stirrade skräckslaget ner på henne när hon tryckte på en knapp. Jag ryckte till i en okontrollerad spasm av smärta och stönade högt. Hon la ner dosan på bordet mitt bland alla tjejer som sjunkit ner i soffan och fåtöljerna omkring. Vem som helst kan ta dosan och underhålla oss när vi dricker vin och har det trevligt, fortsatte hon. Hon tittade mot mig. Han kommer göra de mest underhållande gagljud och rörelser där uppe. Det går att höja strömstyrkan ytterligare om man önskar men tänk bara på att han ska hålla hela kvällen. Let's play....Jag svalde och ångrade att jag överhuvudtaget ringt på dörren tidigare men samtidigt gick en ilning genom kroppen av spänd förväntan när jag totalt hjälplös såg en av tjejerna ta upp dosan på bordet igen.
Woman as top
Man as bottom
Heavy bondage
Discipline
Humiliation
Electro play
Latex/rubber
Leather

Published anonymously 1 dec 13:38

Print Document ID 24375  Report 

You cannot see or post comments since you are not logged in.