Log inRegister
Vår barnfria vecka

Part 3: En mellanakt, nästa del kommer att innehålla mycket spännande..

Nästa dag vaknar jag av att du ligger och pillar i mitt brösthår sådär som du brukar göra när du har blivit använd. Jag lägger ut armen, du kryper närmare och lägger ditt huvud mot min axel.
-God morgon min dyrbaraste sak, säger jag och kysser dig
-God morgon Mister, svarar du med lite morgontrött röst.
Jag frågar dig hur det känns och hur du mår. Du svarar att det känns som att du har blivit överkörd, men att du mår bra.
-Får jag gå och kissa Mister?
-Gör det säger jag, men jag följer dig så att du inte faller. Jag vet ju inte exakt hur din kropp är efter nattens lekar. Jag reser mig och går runt till din sida och hjälper dig upp. Vi går mot badrummet, du stödjer dig mot mig och jag frågar hur det känns nu. Du svarar att det ömmar och känns i hela kroppen. När du kissat klart går vi tillbaka in i sovrummet. Jag förklarar att idag blir det en relativt lugn dag eftersom du var så himla duktig i natt och att jag kommer visa dig senare vad som hände. Jag lägger dig ner på ryggen i sängen och lägger mig över dig. Du säger att du inte klarar det idag, men jag tränger in i din fitta med min kuk som blivit stenhård när jag tänkt på natten. Jag märker att det gör ont på dig när jag knullar dig, du försöker trycka bort mig, men jag tar ett hårt grepp kring din hals, jag trycker hårdare och jag märker att du har svårt att få luft. Jag pumpar nu på hårdare och ser skräcken i dina ögon och tårarna som rinner längs dina kinder. Jag känner efter en stund hur det sprutar över min mage då du kommer i en våldsam fontänorgasm. Jag släpper händerna om din hals, din kropp skakar och jag pumpar allt hårdare innan jag tillslut tömmer mig i din fitta. Du ligger och skakar, skrattar, gråter. Du vet inte var du ska ta vägen och jag sjunker ner bredvid dig och du kryper upp till mig.
-Min sköna, underbara leksak, viskar jag i ditt öra
-Tack för att du tar hand om mig, snyftar du tillbaka


Det finns inget vackrare än att ha dig vilande mot min axel och med tröstande händer smeka försiktigt över din nyss utnyttjade kropp, tala lugnt och berömmande om hur duktig du är och hur stolt jag är över dig. Om det finns något som kan få mitt hjärta att smälta, så är det just i denna stunden. Jag tittar på klockan som precis slagit tio och det är dags att stiga upp. Jag vrider huvudet mot dig och du förstår att det är hög tid att gå ur sängen. Du vet vikten av att hålla rutinerna och du har märkt hur mycket bättre du funkar sedan vi började med strikta rutiner. Man kan säga att det finns tre grundpelare i vårat förhållande numer.
Nummer ett är dialog, utan en god dialog dör allt, det vet vi sedan tidigare och dit vill vi aldrig mer komma.
Nummer två är rutin, att följa ett mönster och göra saker på samma vis är det ända som funkar för dig. Du är glömsk, du har svårt att veta om du ej har tydliga regler att följa.
Den sista och tredje grundpelaren är konsekvens, du har starkt behov av tillrättavisning och bestraffning när du ej presterar enligt mina regler. Du har givit mig din kropp och ditt beslutsfattande. Fungerar dessa tre, så faller allt annat på plats. Jag vet hur du reagerade över min extrema stränghet när vi valde att satsa på allvar, hur du försökte att trotsa mig, hur du försökte styra tillbaks till det vi tidigare haft. Du lyckades dock inte trots tappra försök för jag hade siktet inställt på utveckling utav dig och då fungerar ej de sönderkörda hjulspåren vi då färdades i. Nu åker vi med nya hjul, på nya vägar och med mig som tydlig kapten. Vi utvecklas och kommer framåt, vi gör tydliga framsteg.

När vi stigit upp, så går du ut i köket medans jag besöker toaletten. När jag kommer ut i köket står frukosten framdukad helt enligt rutin. Jag berömmer dig för hur duktig du är och påpekar även hur viktigt det är med dina rutiner. Vi äter vår frukost, du ditt the och mackor med apelsinmarmelad, jag äter mina ägg då jag går på lchf diet. När du dukat av klart vet du vad som väntar. Varje lördag efter frukost är det nämligen redovisning av veckan som gått, då visar du upp hur mycket pengar du har på ditt konto, kvitton på det du handlat under veckan, du ger mig också de räkningar som kommit under veckan. Det är av yttersta vikt att allt stämmer annars vet du att det väntar hård bestraffning. I vårat liv fungerar det som så att jag sköter betalning av alla räkningar, allt inköp av kläder, parfym, mediciner osv. Du får 500:- i veckan i veckopeng som ska räcka till fika, om du äter ute när jag ej är hemma m.m Dessutom sköter jag ett gemensamt sparande som används till semestrar, men den stora målsättningen med sparandet är att du på sikt ska sluta jobba och bli hemmafru. När det gäller mat, så förser jag dig med inköpslistor, berättar vad du ska laga och sen för jag över pengar på vårt ica-kort. Denna veckan stämmer allt när jag jämfört mot ditt konto och ica kontot. De ända utgifterna du haft från din veckopeng är fika som du hade med din äldsta dotter i torsdags. Dessutom var du och vaxade dig på onsdagen, något jag förde över extra pengar till. Det står i mina regler att du ska gå på vaxning var femte vecka och detta har inte klaffat nån gång.

Under tiden jag gått igenom ekonomin, så har du tagit reda på tvätten som du missat tills jag kom hem, du har också börjat tvätta min smutstvätt som jag hade med mig hem. Jag kallar dig till mig och du kommer direkt, du ställer dig framför mig och tittar ner i golvet som du vet att du ska göra. Du vet inte vad utslaget blir, om allt är i sin ordning, men du hoppas och tror det. Jag meddelar att denna veckan har du skött dig exemplariskt och du har gjort Mister glad, så glad att han har en överraskning till dig. Jag ser hur du ler förhoppningsfullt när jag säger till dig att räcka fram handen. I din hand lägger jag en litet paket och säger till dig att nu får du öppna det, du river ivrigt upp paketet som innehåller en dubbelring med en lila ädelsten till din piercing, precis den du önskat dig under lång tid. Du slänger dig om min hals i glädje och tackar mig flera gånger.
You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 24402  Report