Log inRegister
Fångad av slavjägare
Det fanns någon sorts överenskommelse. Att på olika mer eller mindre obskyra sätt dölja alla dessa försvinnanden. Av unga attraktiva kvinnor som fångats in av kolonisatörernas agenter. På olika mer eller mindre förslagna sätt förde man anhöriga och den allmänna opinionen bakom ljuset. Arrangerade och iscensatta självmord, dödsfall på grund av olycksfall, mord utförda av psykopater etc etc.
För att verksamheten inte skulle bli allt för uppenbar fanns en bestämd årlig kvot för var och en av slavjägarna.

Makten kände sig nöjd med avtalet med kolonisatörerna. De höll sig till sina underjordiska områden norr om polcirkeln och lät resten av planeten leva i fred trots att de tack vare sin överlägsna teknik och förödande vapenmakt lätt hade kunnat erövra resten av jorden. Allt de krävde var en del råvaror och en årlig kvot av unga vackra kvinnor. Situationen var med andra ord stabil efter invasionen år 2035 då kolonisatörerna från yttre rymden hade landat på jorden.

James var känd som en av de skickligaste slavjägarna. Jordmänniska rekryterad och utbildad av kolonisatörerna. De kvinnor han fångade hade ovanliga kvaliteter och betingade höga priser.
Den senaste tiden hade han spanat in en liten, slank och mycket snygg brunett. Hon skilde sig från de flesta kvinnorna i den stora staden genom att praktiskt taget alltid klä sig och sminka sig snyggt och sofistikerat och hon gick praktiskt taget alltid i höga klackar. Ibland till och med i mycket höga och inte bara det. Hon gick mycket snyggt med rak och stolt hållning. James var imponerad. Det fanns inte många kvinnor som hon på 2040-talet. Han hade bevakat henne under några veckor och skickat bilder till sina uppdragsgivare. De var klart intresserade och det skulle kunna bli en bra affär. Han bestämde sig för att ta henne till fånga.

Annelie var bekymrad. Hade inte riktigt kunnat komma över att bästa väninnan Lola inte länge var i livet. Hon hade drunknat under en simtur. Hennes kläder och väska hade påträffats på stranden men trots intensivt letande även med dykare hade man inte kunnat återfinna hennes kropp. Dessutom gick det rykten om att hon inte var den enda unga kvinna som försvunnit och att kolonisatörerna kanske hade något med detta att göra. Ingen visste om det var sant eller ej och alla diskussioner tystades ner av makthavarna. Allmänheten hade inte mycket att säga till om och demokrati som politiskt system hade övergivits redan på 2020-talet. Makthavarna hade gjort en stor sak av att de lyckats förhandla fram ett bra avtal med kolonisatörerna. Allmänheten behövde inte veta så mycket om besökarna från yttre rymden. Bara att de var 100-tals år före i utveckling och att de var människoliknande.

Annelie försökte slå bort tankarna på Lola och begav sig ut på en shoppingtur. Hon hade en ledig dag från jobbet. I rulltrappan på väg upp till andra våningen i det stora varuhuset kände hon plötsligt ett stick i ena skinkan och omedelbart spred sig en hettande, välbehaglig känsla genom kroppen. Hon vände sig förvånad om om mötte en lång, snygg, leende man.
Hej Annelie! Jag heter James och vi skall ha det lite skönt tillsammans.
Vad säger du? Varför det?
Därför att jag vill det och därför att du måste eftersom du just fått en spruta med mitt lydnadsserum.
Vaaaa ...
Hon försökte stå emot men kunde inte förmå sig till att protestera och förstod att det faktiskt var precis som han sagt. Hon var fullt medveten om vad som hände omkring henne men hon hade tappat alla nekande och protesterande förmågor och kunde bara lyda.
Han tog henne i handen och ledde ut henne till parkeringsplatsen och en stor svart bil.
Han öppnade artigt dörren och bad henne stiga in. Hon gjorde det motståndslöst och förvånade sig över sitt eget agerande.
Du har riktigt snygga ben. Sära på låren!
Utan att hon kunde göra något åt det gled hennes lår isär och när hans smekande hand långsamt gled upp längs lårens insidor kunde hon inte känna annat än vällust.
Fin fitta du har. Nu skall jag ha dig ett par dagar innan du blir levererad vidare.
Levererad?
Visst, jag skall snart berätta.

Han bodde i en stor villa en bit utanför staden. Garageporten öppnades automatiskt och inte en människa syntes till när bilen långsamt gled in. Han tog henne direkt till sitt stora sovrum och utan att protestera klädde hon av sig och ställde sig till hans förfogande. Han tog henne i alla hål och vad han än gjorde med henne så njöt hon. Det var på samma gång både hejdlöst och hjälplöst och på ett sätt som var helt nytt för henne. Sprutan hon fått hade tydligen mer än en effekt.
När han var färdig med henne frågade hon på nytt vad han hade menat med att hon skulle bli levererad.

Han berättade utan omsvep och hon lyssnade noga. Han arbetade som slavjägarna åt kolonisatörerna med uppdrag att fånga in tio unga vackra kvinnor om året.
Kolonisatörerna var människoliknande varelser men var hermafroditer och förökade sig enbart genom provrörsbefruktning efter noggranna genetiska analyser. Det var så de hade avlat fram sin överlägsna intelligens. Deras sexualitet var bara inriktad mot de slavinnor som de höll som husdjur och det var ett sådant hon skulle bli. De hade två armar och två ben och såväl penis som rudimentär vagina. Extremiteterna kunde ändra form och längd och bli som långa smala tentakler som de flitigt använde när de hade sex.
Deras ledare var bara nio personer och kallades monoklonala. Under dem fanns 99 biklonala som var högre tjänstemän inom viktiga sektorer. Sedan kom de triklonala som var 999 personer som tjänstgjorde som lägre tjänstemän och arbetsledare. Underst i hierarkin fanns de multiklonala och hur många de var visste inte James.
Ledarskiktet var de enda som fick ha flera husdjur och i gruppen under dem gick det bra att ha ett.
De båda högre grupperna var redan i stort sett försörjda så sannolikt skulle hon bli köpt av någon av de triklonala. De fick ha egna husdjur men var tvungna att skicka dem till lusthusen två dagar i veckan. Lusthusen var till för de multiklonalas behov och helt gratis.
Kolonisatörerna bodde i underjordiska grottsystem norr om polcirkeln och var i stort sett självförsörjande. Behövde bara leveranser av husdjur och vissa mineraler från människorna.
Hon lyssnade uppmärksamt och trots att hon på något sätt förstod att allt detta var fullständigt förkastligt kunde hon inte låta bli att känna en viss lustfylld förväntan.
Hur länge sitter effekten av sprutan kvar?
Ha ha det frågar alla. Minst sex veckor men du kommer att få nya doser varje månad.
Åh ...
Javisst så oroa dig inte. Nu skall jag ha dig igen. Du är den finaste jag fångat på mycket länge!
Hon log och särade på benen och hon gjorde det helt automatiskt och med en känsla av vällust.

Leveransen skedde mycket diskret i ett skogsområde några mil utanför staden. Tidigt på morgonen kom en ljudlös luftfarkost och hämtade henne. Hon var helt naken och snart befann hon sig i underjorden någonstans långt norrut. Hon häpnade över vad hon såg. Enorma grottor med konstgjort ljus i taket. Skogar, ängar och små och stora samhällen. Personalen som hämtat henne tillhörde kolonisatörerna och var alla människoliknande och över två meter långa. De förstod allt hon sade men talade bara genom någon sorts telepati.
Här framme är husdjursmarknaden och så fin som du är så kommer du nog snart att bli såld. Hoppas vi träffas i Lusthuset.
Det hoppas jag också!
Orden kom som av sig själva och på något märkligt sätt kändes det som att hon också menade vad hon sagt.

Husdjursmarknaden bestod av en stor sal med bekväma soffgrupper och låga dynor här och var. En framdukad buffé erbjöd foder i form av läckra anrättningar och här och var fanns sminkbord med alla tillbehör. Hon fick doppa båda fötterna i en röd vätska och till hennes häpnad formade sig ett par vackra riktigt högklackade pumps som satt som klistrade på hennes fötter. I salen fanns ett tiotal andra flickor som alla var mycket attraktiva. De log välkomnande mot henne och bad henne sminka sig och göra sig färdig så fort som möjligt eftersom marknaden snart skulle öppna. Hon fick besked att alla kosmetika hade permanent effekt men att hon kunde byta när hon ville. Salvan som hon hon fick gnida in mellan låren tog bort all hårväxt så hon slapp bekymra sig över det i fortsättningen. Hon satte sig vid ett av sminkborden och en söt rödhårig flicka hjälpte henne med flinka händer. Hon fick rådet att använda det knallröda läppstiftet även på bröstvårtorna eftersom kunderna gillade det. Hon viskade i Annelies öra.
Vi får hoppas på att vi snart blir sålda så att vi får egna hussar.

Nu var det snart dags att öppna och chefen för marknaden kom in med svarta halsband som han fäste på var och en av flickornas. Varje halsband var försett med en för människor osynlig elektronisk prislapp som angav minimipriset men självklart skulle hon bli såld till högstbjudande.
Flickorna fick sina instruktioner. De kunde röra sig fritt i salen men när någon kund kom fram till dem måste de ställa upp sig med särade lår för att bli testade och bedömda.
Hon satte sig i en bekväm fåtölj full av förväntan.
Plötsligt hörde hon en signal och en dörr öppnade sig för fem sex kolonisatörer som började se sig omkring bland flickorna. Deras kläder täckte bara bålen och en bit ner på armar och ben och var helt utan knappar och sömmar. En av dem kom fram till henne och hon ställde sig i position. Hon kände omedelbart att han hade en diskret men tydlig doft som var mycket behaglig.
Jaha du är helt nyinkommen. Riktigt fin men inte precis så billig.
Han smekte henne över kinden och sedan ner över bröst och mage. Det var en magisk beröring och hon flämtade av njutning.
Haha, första gången du blir smekt av en av oss förstår jag? Vår hud utsöndrar en osynlig vätska som ni människor verkligen gillar. Vänta så skall du få se ...
Hans armar blev längre och längre och förvandlades samtidigt till tentakler som gled ner över hennes mage och rygg. Hon kände plötsligt hur de slingrande trängde sig in i båda hennes hål och hennes orgasm kom omedelbart. Det var en obeskrivlig upplevelse och när den ebbat ut kvarstod en njutning som hon fann enastående. Han böjde sig ner över henne och kysste henne mjukt. Han smakade fantastiskt och plötsligt kände hon hur hans tunga började växa och söka sin inåt och nedåt. Den gled långt ner i hennes hals och hon förundrade sig över att hon inte fick någon kräkreflex. Plötsligt kände hon hur det började kittla i hennes maggrop och det var en helt fantastisk känsla.
På samma gång kände hon hur hon blev allt mer utfylld i sina nedre hål och hennes andra orgasm var ett faktum. Han drog sig långsamt ur henne och förklarade att han funderade på att lägga ett bud. Hon bad honom enträget att verkligen göra det.
Under resten av dagen blev hon prövad av många fler kunder. Det enda som skilde dem var deras kroppslängd och deras olika men alltid mycket behagliga dofter.
Den längste av dem som nog var en bra bit över tre meter lång hade kommenderat ned henne på knä och inför hennes förundrade ögon hade hans organ plötsligt som ett under börjat växa ut genom tyget i hans kläder. Han var stor, till och med mycket stor och hon grep om honom med båda händer och gapade så mycket hon kunde och lyckades till slut få in den. Den började långsamt men efter hand allt intensivare vibrera. Hon tyckte det var fantastiskt och långt bättre än de dildos hon hade prövat. Hans armar och ben förvandlades till tentakler som slingrade sig runt hennes kropp och plötsligt blev hon upplyft i luften. Hennes omslingrade lår drogs isär och det var en fantastisk känsla när hon märkte hur hennes kropp långsamt drogs allt närmre hans styva organ som långsamt trängde långt in i henne. Väl penetrerad och spetsad kände hon hur han började växa och hon fick en skrikande, skakande orgasm som hördes över hela marknaden.
Du är fantastisk seg och skön men du behöver inte oroa dig. Jag tänker inte spräcka dig!
Åh så stooor du är. Så skööönt. Gör vad du vill med mig.
Hon menade det verkligen i sitt exalterade tillstånd.

När stängningstiden närmade sig hade hon tappar räkningen på hur många spekulanter hon haft. Plötsligt kände hon en behaglig varm känsla runt halsen och när hon tittade i en spegel såg hon att hennes halsband ändrat färg och nu var alldeles gult. En telepatisk röst meddelade att hon nu var såld men att hon skulle vara kvar på marknaden och till salu även följande dag för den händelse någon kunde tänka sig att ge ett högre bud.
När hon så sig omkring hade så gott som alla de andra flickorna också blivit sålda och hon förstod att efterfrågan på husdjur var större än tillgången nu när de triklonala kolonisatörerna hade fått allt bättre standard och köpkraft och hade råd att hålla sig med husdjur.
Hon och de andra flickorna fick tillbringa hela kvällen i ett stort skyltfönster som vätte ut mot en livligt trafikerade gata. Grupper av kolonisatörer samlade sig framför skyltfönstret, pratade och diskuterade och pekade på de olika flickorna. Annelie fick nu chansen att prata med de andra som kom från många olika länder och var nyfångade av mänsklig slavjägare. De hade i stort sett haft samma upplevelser som hon och några av dem hade under dagen haft sina allra första orgasmer.
På något sätt hade minnet av deras tidigare liv blivit suddigt och konturlöst och inte någon verkade arg eller ledsen.

Följande dag på marknaden blev som den första och tack vare skillnader i längd och doft kunde hon avgöra att en del spekulanter var samma personer som tidigare och andra helt nya. Hennes halsband ändrade långsamt färg under dagens lopp. Först till orange, sedan till ljusrött och till slut en allt intensivare röd färg. Hon förstod att det pågick en budgivning.

När marknaden stängde kom äntligen hennes ägare och hämtade henne. Det var den störste av dem. Den som nog var tre och en halv meter lång. Han fäste ett koppel till hennes halsband och ledde ut henne till en väntande farkost.
Välkommen till mig lilla människa! Du var inte precis billig men du är ju fantastiskt fin och jag är glad att jag kunde köpa dig. Jag heter 003 och mitt namn innebär att jag på sikt kan bli befordrad till biklonal och då kommer du att slippa Lusthusen.
Tack husse!
Hon förstod att hon skulle kalla honom så. Väl hemkomna till hans fina lägenhet med utsikt över en vacker sjö ville han ha henne. Hans stora runda säng var mjuk och bekväm.
Hans kläder försvann plötsligt och hon njöt av hans mjuka hårlösa hud. Han förvandlade sina armar och ben till långa tentakler som slingrade sig runt hennes kropp, sög sig fast vid hennes hud och trängde in i hennes kroppsöppningen. Han lade sig på rygg och lyfte upp henne i luften. Vände och vred på henne för att studera hennes kropp och sänkte långsamt ned henne och spetsade henne på sitt grova könsorgan. Hon kom omedelbart och intensivt. Han höll henne i en position där hon var spetsad men i övrigt hängande fritt i luften. Spetsarna på två av hans tentakler sög sig fast vid hennes bröstvårtor och började långsamt massera dem. En annan trängde in i hennes mun och virvlade runt en stund innan den började tränga allt längre in samtidigt som den fjärde gled in genom hennes analöppning. Hennes orgasmer avlöste varandra och till slut kände hon bara en obeskrivlig konstant njutning. Till slut domnade bort i någon sorts ljuvlig dvala och förlorade alla begrepp om tid och rum.

Han jobbade fem timmar varje dag och då var hon ensam i våningen. Fick göra som hon ville bortsett från två obligatoriska timmar i träningsmaskinen som automatiskt tränade och masserade hud, muskulatur, hjärtmuskel och lungor. Läcker mat i noggrant komponerade och doserade portioner stod till hennes förfogande och en fantastisk bild- och ljudanläggning bidrog till hennes förströelser. Allra bäst trivdes hon dock i det mjuka konstgjorda solljuset på den fina balkongen med bekväma fåtöljer och ett barskåp som innehåll alla av människor kända drycker. Det var bara till att beställa precis vad hon önskade och allt smakade riktigt gott och helt äkta men innehöll inte ett uns av alkohol.
När han kom hem från jobbet rusade hon emot honom och kastade sig i hans armar. Han bar in henne i sovrummet och de hade ljuvlig sex.
De flesta kvällar tog han ut henne på promenad. Hon var då kopplad och fick gå snett bakom honom. Området där de bodde var trevligt planerat med omväxlande låga hyreshus och små villor med grönskande trädgårdar. Här och var parker och små skogsområden, ängsmarker och en fantastisk strandpromenad längs sjön. När de ibland träffade bekantar till honom med egna husdjur var det tillåtet för husdjuren att falla på knä och leka med varandra under tiden som deras hussar samtalade. Samma sak på de rastplatser för husdjur dom fanns lite här och var.

Hennes första tjänstgöring på ett Lusthus närmade sig och hon märkte på sin Husse att han oroade sig.
De är ganska råa och vulgära de där multiklonala men vi måste erbjuda dem detta för att de skall hålla dig lugna. Dock ingen risk för att du blir skadad eftersom det finns stränga regler som noga övervakas.
Hans ord gjorde henne inte precis lugnare och hon bävade över vad som skulle ske. Hennes tjänstgöring skulle börja tidigt på kvällen och hålla på tills midnatt.

Hon hämtades i ett transportfordon för husdjur. När buren var fylld med tio flickor bar det iväg till en av de yttre förorterna där de multiklonala bodde i jättelika hyreshus. De skulle till Lusthuset Vitsippan som var ganska nyöppnat och modernt. I den stora lustsalen fanns nästan bara låga soffor och dynor på golven men även 10 runda små bord där flickorna fick ställa upp sig med särade lår. Kvällen skulle börja med en uppvisning av dem alla. Annelie fick ställa sig på ett av borden och efter en stunds väntan öppnades en port och en mängd kolonisatörer av typen multiklonala trängde sig in. De var kortare och grövre än de andra hon sett och dessutom glest håriga. Hon försökte räkna hur många de var och kom fram till att de var minst femtio. Genast kom flera fram till henne och betraktade henne noga från alla vinklar och vrår innan de gick vidare till nästa bord och nästa flicka. Ingen rörde vid henne. De var en märklig känsla att bli uppvisad på detta sätt innan det som var oundvikligt skulle börja. Hon märke att dessa kolonisatörer även luktade på ett annat sätt. Inte direkt illa men lite fränt blandat med sött. Som billig parfym, tänkte honPlötsligt hördes en röst:
Välkomna att förlusta er!
Ett flertal armar och tentakler grep omedelbar tag i henne och hon lyftes över till den närmsta dynan. Innan hon ens var på plats var hon penetrerad i alla håll och snart märkte hon hur ännu fler började tränga sig in. På nytt hörde hon rösten.
Bara fem tentakler i de stora hålen och två i de små!
Innan hon hann fundera på vad detta betydde kände hon hur smala spetsiga tentakler trängde in i hennes näsborrar och öron. Hela hennes kropp var omslingrad av glidande, kramande och sugande lemmar.
Det var en fullständigt fantastisk upplevelse och hon hörde med fascination alla de kommentarer som kom från dem som tog henne.
Djävligt fin fitta men vi kan nog töja ut den lite mer.
Fy fan, jag är redan uppe bland hennes tarmar och de kramar så skönt.
Hör ni killar. Kan ni inte ge plats för mig också
Nej du får vänta. Ställ dig i kön.
Nu är det väl ändå dags att sticka in våra kukar i henne.
Ja absolut. Vi turas om att knulla henne.
Hon kände hur tentaklerna slingrade sig ur henne och ersattes av ivrigt inträngande könsorgan. Hon placerades så att hon blev tillgänglig i alla tre hål. Hon fick sina första orgasmer samtidigt som mängder av vätska spruta in i hennes mun. Hon försökte svälja men det mesta rann ut genom mungipan. Samma sak hände i hennes övriga hål och snart fanns en stor smetig pöl av vätska över hela dynan. Hon förstod att den här sortens kolonisatörer kunde spruta på samma sätt som människor.
De som var färdiga med henne drog sig tillbaka och nya trängde in. Efter flera timmar var hon som bortdomnad och bedövad och kände inte längre så mycket av det som hände med hennes kropp. Det gjorde inte ont men gav inte heller någon njutning. Skaran av multiklonala började glesna men hon hade fortfarande fler än de andra flickorna. Kvicknade till lite och kunde inte låta bli att njuta mentalt över alla positiva kommentarer som haglade över henne.
Till slut var det bara tre kvar och de använde bara sina tentakler.
Den här är nog den finaste i kväll och jag har knullat henne tre gånger.
Jag också och jag tror ta mig fan att jag vill ha henne en gång till.
Hon kände sig riktigt glad över dessa komplimanger och öppnade munnen för att prata för första gången på hela kvällen.
Tack raring! Var så god och ta mig en gång till. Hur vill du ha mig?
Bakifrån i röven. Du är då djävla tajt där.
Ok
Hon lade sig lojt på magen, stack upp stjärten och särade på låren. Han trängde långsamt in och tog henne med rytmiska stötar.
Hon fick faktiskt ännu en orgasm. Kvällens sista.

Tillbaka hos sin Husse blev hon ompysslad med kram och kel och en kopp varm mjölkchoklad.
De hade det bra tillsammans. Han avancerade och blev utnämnd till biklonal nummer 99 och hon slapp tjänstgöra på Lusthusen. Erkände för sig själv att hon ibland saknade det. Även om det var hårt, mycket och vulgärt så hade det ibland också varit oerhört sexigt och spännande.

Åren gick och tidpunkten för hennes återställande närmade sig. Hon skulle då transporteras baklänges i tiden ända tills sekunden innan hon fick det där nålsticket. Det hon upplevt skulle bara finnas kvar i hennes drömmar och hon skulle inte veta att detta hade hänt i verklighet. Hon skulle vara programmerad att köpa en viss lott och efter en månad kamma hem en vinst som gjorde henne ekonomiskt oberoende resten av livet.
Det var den gratifikation som gavs till alla de flickor som blivit infångade och fullbordat sina år som husdjur och sexslavinnor.

Hon och hennes Husse tog ett ömt farväl innan det var dags för henne att resa tillbaka.
Erotisk science fiction

Added 8 dec 2019   Stories   #Man #Woman #Other gender #Woman as bottom #Erotica #Discipline #Psychological dominance #Physical dominance #Service #Animal roleplay #Naked vs. clothed #Shoes/boots #Tentacles #Exhibitionism

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 24418  Report