Log inRegister
Magistern
"Han är så snygg". Tänker jag och lutar mitt huvud i mina händer där jag sitter och beundrar magistern. Jag tar en slinga mellan fingertopparna och tvinnar den runt runt och fantasin skenar iväg. Han pekar med sin pekpinne på tavlan och går igenom ännu en gång för de elever som fortfarande inte förstår.
Jag har inte skrivit ned någonting. Hur kan jag de när han står där, i sin mörka kavaj, polotröja och tighta jeans. När han vänder sig om lutar jag mig lite åt sidan för att spana in den läckra röv magistern har.
När det ringer ut i högtalarna skyndar sig eleverna ut, men jag dröjer kvar. Tar långsamt upp mina böcker och "råkar" tappa dom framför magisterns skrivbord. Han går runt bordet och sätter sig på huk för att hjälpa till. Mina bröst ramlar nästan ur bh'n som egentligen är för liten och som jag satt på med flit. Just för detta ögonblick.
Jag sneglar upp och ser till min förtjusning att hans ögon glidit sig till min urringning och hans kinder är lätt röda. Jag ler mot honom och han tappar nästan balansen. Han försöker ställa sig mot bordet när han plockat upp böckerna och jag kryper långsamt fram till hans fötter.
Han flackar lite med blicken och tittar sen ned på mig där jag sitter vid hans fötter och slickar mig om läpparna. Han sväljer högt och han ska precis säga någon när jag tar upp pekfingret till munnen för att få honom tyst. Jag ser på tyget vid hans skrev att det börjat bli tight där inne. Jag fnissar till och börjar öppna hans byxor.
När jag stoppar hans stora ådriga kuk i min mun fylls jag av sån kåthet att det dunkar mellan mina ben. Som jag längtat efter det här. Hans händer kramar bordets kanter tills hans knogar vitnar. Han öppnar munnen och små stönande ljud når mina öron. Jag ställer mig sedan upp, drar upp kjolen så att han kan se hur blöt min fitta är. Hans darrande hand fångar upp droppar som runnit längs mina lår och så tar han tag hårt om min midja och trycker hela sin längd i mig. Jag blir så chockad över hur stor han är och den märkliga känslan.
Han tar ju ändå min oskuld. Det är den bästa njutningen jag varit med om. Han böjer sig fram och stönar i mitt öra att jag definitivt kommer få A i matte när han är färdig med mig.
Han sprutar och stönar så högt att jag tittar nervöst mot dörren. Fyfan vad hett. Jag har precis gjort de jag fantiserat om sedan jag såg honom första gången. Nu kan jag få hans kuk när jag vill.

När jag går ut ur klassrummet och möter mina vänner vid skåpen rinner de sperma mellan mina lår och jag kan inte tänka mig att de finns en snuskigare 14 åring i världen...

Added 11 dec 2019   Stories   #Man #Woman #Woman as bottom #Discipline #Age play #Uniforms #School uniforms #Costumes #Role play #Age difference

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 24450  Report