Log inRegister
Krossade drömmar

Part 1

Hon rättade till doket som hade hamnat lite snett i blåsten, samtidigt som hon smidigt äntrade det återstående steget upp för trappan till vagnen. Det var inte så många fler som skulle kliva på här, men hon skyndade sig ändå för att släppa fram dem som stod bakom henne. Hon kom in i vagnen och letade efter en ledig plats. Där! Hon skyndade sig fram och slogs nig ner. Log vänligt mot de undrande blickar hon mötte innan hon vant tog till flykten bakom en bok.

Hon läste såklart inte. Det gjorde hon aldrig. Men det var skönt att få tänka ifred ibland. Och nu hade hon en viktig resa framför sig. Hon var väldigt upprymd över sitt förslag och tacksam för att hon fått till ett möte med biskopen. Han visste inte om hennes ide. Det gjorde ingen. Bara Gud och hon. Hon log för sig själv och tänkte på att om allt gick vägen, skulle den här sorgen som tyngt henne och överskuggat hennes liv så länge, om inte försvinna så iallafall lätta. Glad.

—————————————————————————————————————————————

Hon gick med lätta steg upp för trappan till biskopsgården och ringde på. En man i tjugoårsåldern tog emot henne. Han tog hand om hennes kappa och visade in henne i en stor sal där hon kunde vänta på biskopen. Det var rätt hemtrevligt. Det brann en brasa i öppna spisen och låg plädar över ryggarna på soffa och fåtöljer. På golvet låg en mjuk, ljus matta.

Hon kände att händerna började bli fuktiga av nervositet. Undra vad han skulle tycka om hennes förslag? Hon hade sett bilder på honom. En rätt stilig man, med ett fint öppet ansikte och ett beslutsamt drag över munnen. En sån som fick saker gjorda. Det pirrade till mellan hennes ben, så hon stoppade sina tankar. Det här var inte rätt tid och plats för att dagdrömma.

Dörren öppnades och han kom in. ”Oj! han ser ännu bättre ut i verkligheten” hann hon tänka innan hon styrde in tankarna på uppgiften hon hade framför sig.
Hon reste sig upp och sträckte fram handen för att hälsa. Han ignorerade den och pekade åt henne att sätta sig ner. ”Välkommen till biskopsgården...” han tittade ner i sina papper ”Maria från Maria klostret. Det var ju passande...Vad kan jag hjälpa dig med? Du hade nån liten ide...”

Hon tog fram sitt förslag och började berätta. Gud säger ju i sitt ord att vi ska ta hand om dessa våra minsta..
”Jag hör direkt var det här barkar” sa han med bestämd röst ”och jag kan säga direkt att mitt svar är NEJ” han böjde sig över henne med hela ansiktet ihopknutet av undertryckt ilska. ”Ett kloster är en onaturlig plats för ett barn.

”Men jag tänkte mig en dagverksamhet för föräldrar som behöver hjälp. I samarbete med socialkontoret. Vi kan inreda ett av andaktsrummen och så har vi ju trädgården ute där de skulle kunna springa och leka” Hon visste att det var dödsdömt. Att hon bara skulle reta upp honom men hon kunde inte leva med sig själv om hon inte försökte. Hon hade avsagt sig allt sånt här men ändå på sista tiden börjat se en möjlighet.

Han bytte taktik. Satte sig på huk framför henne och klappade henne på kinden. ”Du är bra på andra saker. Att be och vara inför Gud. Det här är ett för stort projekt för dig” Han tog av henne doket. Lät handen smeka över hennes gyllengula hår. ”Jag förstår att du saknar närhet” viskade han ”Det gör jag också ibland. Men du behöver ju inte starta ett helt barnhem för den skull”

Hon vaknade upp ur chocken och reste sig från stolen. Backade sakta mot dörren. Han kom efter henne, nu rasande. ”Hora! Du vill knulla med papporna va? Det är det du vill!” Han klippte till henne i ansiktet med knytnäven med en sån kraft att hon föll till golvet. Han drog upp hennes dräkt och tryckte in handen mellan benen på henne. Fingrade. Hon stönade högt och hatade sig själv för det. Han hade precis krossar hennes drömmar och nu låg hon här och njöt av hans beröring.

”Precis vad jag sa väste han. Bara en smutsig liten hora som skriker efter kuk”
Han drog ner gylfen och plockade fram den. ”Vill du ha den?”
Hon vägrade att svara. Fortfarande kluven och arg.
Han placerade den mellan hennes ben. ”Be om det”
”Snälla”

Slut 😊

Continuation:

Part 1 (12 dec 2019)
Part 2 (12 dec 2019)

Added 12 dec 2019   #Woman as bottom #Psychological dominance #Naked vs. clothed

You cannot see or post comments since you are not logged in.

Not published in the library

🖶 Print  Document ID 24463  Report