Nypremiär för efterlängtad Gott & Blandat!
Gott och blandat har haft ett litet juluppehåll!

Nu gör månadsklubben comeback och kommer att ha sex party-tillfällen på Secret Garden innan sommaren.
Det kommer bli samtal, god mat och dryck finns i baren, nya vänner kommer att bekanta sig och enligt arrangörernas planer är en stor fest på gång inom en snar framtid.

Succéklubben drar igång fredag 10 januari med förmånliga priser i baren och bra värdskap.

Koncept Gott och blandat har nypremiär! Hur längesen var det ni körde senast?
– Det var inte alls längesen och det har blivit en mycket uppskattad månadsklubb. Vi, och många i vår omgivning, känner att det är dags att lyfta upp alla trevligheter där likasinnade får möjlighet att träffas och byta tankar med varandra på lokal centralt i Stockholm. Det känns fint och stort att folk kan säga att det var på Gott och Blandat vi blev tillsammans eller skapade vänskap för livet.

Gott och blandats crew är i olika åldersspann och kompletterar varandra väldigt bra. Någon bjuder på förträffligt värdskap, en annan är bra på det praktiska eller se till att vi når ut med vårat budskap. Vi är dessutom väldigt måna om att se oss omkring så våra event inte krockar med de mer etablerade koncepten. Det finns såklart alltid någon som kör samtidigt men då tycker vi att besökare får se oss som ett komplement och erbjuds en valmöjlighet.

Gott och blandat är ett ställe som alla ska kunna känna sig välkommen och vi är måna om att ingen ska känna sig ensam som förstagångsbesökare. Vi är ett ställe dit du kan gå och vara dig själv, hänga i baren eller bara glida runt.

All supernödig information hittar ni här:
www.fetopia.com/?event=41334

Från oss till er alla önskar vi ett gott nytt år och en god fortsättning. Vi ses om inte förr den 10 januari.

- Cocos. Faktotum. Corn.


Corn
An
30 dec 2019

Do you want to be notified when Corn posts new diary entries and writings? Yes

Writers I follow

Print Document ID 24603  Fler alster av Corn  Report 

You cannot see or post comments since you are not logged in.
The European BDSM, fetish & kink community
Improve existing translations of this page   Sign up it´s easy & free   Read more about Fetopia   Advertise   Graphics: Default / Discreet   Copyright © 2003-2020