Log inRegister
Jag ska komma när du ropar

Part 1

-Kom hit!
-Nej, inte nu! Jag kollar på Bron. Det är spännande.

Du reser dig upp ur soffan, går fram till mig och slår ihop min dator. Jag stirrar in i dina ögon och du säger med sänkt men stadig röst:
-Jag sa kom hit.

Du tar ett tag om mitt hår och drar upp mig ur soffan och bort mot hörnet där jag har stått så många gånger förr.
-Jag har uppenbarligen varit för slapp med dig på sista tiden. Du verkar ha glömt vem som bestämmer. Det får vi ändra på.

Du tar ett tag om mina axlar och drar mig bakåt så jag hamnar lite mer än en halvmeter från väggen.
-Ta av byxor och trosor. Sära på benen. Sätt händerna mot väggen och luta dig framåt.
Jag vet att jag har gjort bort mig. Nu gäller det bara att inte göra situationen värre så jag lyder utan förevändningar. Du plockar fram ett plastkort ur din plånbok och säger åt mig att jag ska trycka fast kortet mot väggen med pannan och inte röra mig en millimeter förrän du är tillbaka. Om kortet ramlar ner på golvet kommer konsekvensen att bli väldigt väldigt jobbig för mig. Och jag gör som du säger. Fast besluten om att vara foglig, lydig och jättesnäll. Och det suger i magen. Jag har verkligen ingen aning om vad du kommer göra nu. Och du går din väg. Och jag står kvar och särar på benen med plastkortets siffror som gör märken i min panna.

Det tar en ganska lång stund innan du är tillbaka igen. Du kommer upp bakom mig och börjar smeka mina skinkor. Det känns bra men jag är så spänd att jag inte riktigt kan slappna av och njuta av det. Så börjar du smiska. Inte hårt men ganska snabbt. Det är uppenbart att du värmer upp för något värre. Slagen blir hårdare och jag trycker verkligen hårt mot kortet på väggen för att inte råka tappa det i golvet. Jag börjar bli öm och jag får en impuls att slänga bak handen för att skydda mig men jag vågar inte och hinner stoppa mig själv. Då slutar slagen.

-Jag kommer ge dig fem slag med mattpiskan också. De blir hårda. Jag tänkte inte fokusera på smisk idag men du har trots allt gjort dig förtjänt av ett straff så vi tar det först. Och huvudet och händerna ska vara kvar mot väggen och fötterna kvar i golvet. Efter varje slag vill jag att du säger ”Jag ska komma när du ropar.” Och om kortet ramlar ner så börjar vi om.

PANG

Jag tappar andan. Du slår verkligen hårt.
-Jag ska komma när du ropar.


PANG

Jag försöker andas genom näsan. Smärtan är obeskrivlig.
-Jag ska komma när du ropar

PANG

Jag börjar svettas, skakar. Jag kan inte tänka
-Jag... ska komma... när du... ropar


PANG

Huvudet kastas bakåt. Det är en ren reflex. Jag måste för att inte kvävas. Och kortet faller till golvet med ett litet tick. Jag kastar mig ner efter det men fattar att det är för sent och börjar gråta.

-Snälla förlåt!! Det var inte meningen!! Snälla jag klarar inte mer!

Du bara tittar på mig. Tar min hand och hjälper mig upp, Du håller om mig medan jag gråter in i dina armar. Klappar mig på håret. Och en stund tror jag att du faktiskt tänker låta mig komma undan med det här. Men nej. Du pussar mig på kinden och viskar in i mitt öra som är helt blött av tårar:
-Jaha, då får vi börja om.

Men istället för att ställa tillbaka mig mot väggen leder du mig bort mot soffan. Du tar en kudde och lägger över armstödet och böjer min kropp över den så rumpan putar upp mot dig. Du smeker mig över ryggen.
-Du klarar det här!
När du hör att jag börjar komma tillbaka ner i lugnare andning igen börjar du om.

PANG

-Jag ska komma när du ropar, snyftar jag fram

PANG

-Jag... Jag ska komma när du ropar

PANG

-Jag ska komma när du rop..

PANG PANG

De sista två är extra hårda och kommer i direkt följd efter varandra.
Jag storgråter.

-JAG SKA KOMMA NÄR DU ROPAR OCH JAG SKA ALDRIG MER SVARA EMOT DIG. FÖRLÅÅÅÅÅT!!

Jag ligger där över armstödet på soffan och hulkar och skakar. Du står och tittar på mig en stund innan du lägger ifrån dig mattpiskan och sätter dig på huk bredvid mig. Du klappar mig över håret och ryggen och låter mig ligga där med rumpan i vädret och gråta färdigt. När jag lugnat mig en smula pussar du bort tårarna ur mitt ansikte och säger:
-Ska vi kramas nu?
-Mmmm, snyftar jag och du sätter dig i soffan så jag kan krypa upp bredvid dig och vi sitter så en lång stund och bara håller om varandra. Sen somnar jag där.
Kvinna har glömt vem som bestämmer och får en påminnelse

Added 21 jan 2020   Stories   #Woman as bottom #Discipline #Pain #Spankings #Whipping/flogging #Shame play #Naked vs. clothed #Analism #Tears #Traditional gender roles

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 24820  Report