Hjälpreda

Part 1

Dörren var olåst, precis som Roger hade sagt, så jag klev in och låste dörren efter mig.

Jag hade varit medlem på den där internet-sajten några månader, mest av nyfikenhet, när Roger skrev ett meddelande.

-Du finns i närheten, har du några speciella preferenser?

Jag visste först inte vad jag skulle svara. Jag har ju förstått att det mesta på sajter som denna är fake, och att personer ofta inte är vad de utger sig för att vara. Lite tveksamt svarade jag att jag gillar det mesta, är allätare och vill gärna utforska mer av min och andras sexualitet. Jag undrade varför han frågade och han svarade snabbt.

-Jag behöver hjälp av någon lyhörd och sansad person som förstår att han är ett redskap i lekar som jag och en kvinnlig vän sysslar med.

Okey svarade jag nyfiket, jag kanske kan passa in då jag är en lugn och sansad person. Behöver jag uppfylla några speciella kriterier fortsatte jag.

-Är du seriös och vill veta mer så tycker jag vi träffas på en neutral plats och ser om vi har den kemi som krävs, svarade han.

Eftersom det här var på sommaren kom vi överens om att ses på ett utomhus-café vid en campingplats. Vi bestämde en tid och han poängterade att han hoppades att jag inte var som de flesta andra, som hoppade av i sista stund. Visst var det pirrigt, jag visste ju inte om det var någon som lurades eller om han var seriös. Jag gjorde i alla fall som han sa. Jag skulle sitta i en viss del av cafét klockan fem i tre, själv skulle han anlända på motorcykel strax efter. Jag gissade att han på avstånd skulle kolla om det verkligen kom någon som liknade det signalement jag gett honom. Exakt klockan tre dundrade det in en motorcykel. Roger såg ut som en riktig buse från något av de omtalade Mc-gängen. Han kom i slitna jeans och en jeansväst utan ärmar, solglasögon med spegelglas och svarta handskar. Det här kändes inte riktigt bra och jag blev lite orolig när han kom fram till bordet efter att ha köpt en Coca-cola burk. Han satte sig mittemot mig och så på mig ett tag.

-Tjena, är det du från nätet frågade han.

Jag nickade instämmande och sa lite tyst, det stämmer. Bra sa Roger, då kan vi presentera oss. Han räckte fram handen och vi hälsade.

-Du ser förskräckt ut, du kanske inte hade förväntat dig en knutte, haha

Inte förskräckt försökte jag säga övertygande, men jag är bara inte van vid situationer som den här fortsatte jag. Du behöver inte vara orolig fortsatte han.

-Jag är inte så farlig som jag ser ut, haha. Jag är banktjänsteman och har motorcykellivet som avkoppling på fritiden. Det är skönt att hänga undan slips och kostym, och bara vara sig själv ibland.

Vi pratade vidare och Roger var riktigt trevlig. Vi fann att vi hade rätt mycket gemensamt och det kändes efter en dryg timme att vi hade varit kompisar länge. Självklart måste vi till slut komma in på ämnet som gjorde att vi satt här och pratade, och Roger var den som styrde så att samtalet föll på det vi var här för.

-Så, skulle du kunna tänka dig att vara mig behjälplig med en krävande kvinna som behöver en hel del uppmärksamhet ?

Fortsättning följer...
Male
Female
Man as top
BDSM
Light bondage
Discipline
Whipping/flogging
Obedience
Age play


Ardon59
M59
24 jan 16:35

Do you want to be notified when Ardon59 posts new diary entries and writings? Yes

Writers I follow

Print Document ID 24847  Fler alster av Ardon59  Report 

You cannot see or post comments since you are not logged in.