När Herrn tog sin ägodel på bar gärning
Det var en dag som vilken som helst. Arbetet var slut lite tidigare än vanligt, herrn som då såg möjligheten att träffa sin "favoritleksak" ringde upp henne för att sätta fart på hennes nyfikenhet och för att höra henne be honom om att komma och hälsa på.
När han ringde henne så lät hon lite stressad och berättade om förmiddagen och att hon hade tränat och att tanken var att hon skulle möta en vän lite senare. Herrn som visste att han inte lånat ut henne eller givit henne något "särskilt" uppdrag för dagen anade att något inte stod rätt till.
"-Vilken väg kör du", frågade han.
"-söderut" svarade hon nervöst.
Herrn som genast anade onåd och hörde en falskhet klinga i hennes röst sa då, "-Perfekt, låt oss ses på halva vägen och ge varandra en kram?" "-Visst men jag har inte jättemycket tid!" sa hon. Herrn förstod genast vad klockan var slagen och började avsiktligt dra lite på lämplig plats att träffas för att få ett bättre svar. Hon var så stressad att hon tillslut utbrast, "-Vill du träffa mig eller inte!" Som dominant man så är en sådan kommentar oförlåtlig och måste självklart bestraffas. Snabbt valde han en lämplig plats nära en trafikerad väg där folk kunde se vad som hände i en parkerad bil.
De anlände till platsen tämligen samtidigt och parkerade bredvid varandra. De möttes utanför bilarna i en varm kram och satte sig sedan i baksätet på herrns bil.
Efter några kramar så drog han upp henne i sitt knä och lyfte på klänningen. Hon hade svarta strumpbyxor och var otroligt sexig, sexig på ett sätt som man inte förväntar sig av någon som är ute i ärliga avsikter. Herrn drog ner strumpbyxor och trosor, han kände på rumpan och lät fingret glida ner efter springan tills fingret mötte platsen där springan övergår i det mjuka skötet och de svullna blygdläpparna. Det var vått långt ner på benen och hon gnydde vällustigt och skruvade på sig. Hern gav henne ett par rejäla klatchar på skinkorna. Hon gnydde att det gjorde ont på könet. "-Könet sa herrn, jag nuddade det knappast och du brukar inte vara känslig på det sättet?" "-Nu skall du få tio rejäla smisk och folk som kör förbi kan se vad vi gör" sa han och började smiska henne hårt och bestämt medan han räknade slagen, när han just träffat den åttonde gången så for hon upp och var arg som ett bi. Samvetet röst hade talat, hon hade förlorat stort i förtroendekapital inför sin herre. Bägge ställde sig nu utanför bilarna, hon hade en bra chans att rättfärdiga sitt beteende, hon kunde välja att visa att hon inte vågade (eller innerst inne inte ville) trotsa herrn och därmed nu ta sin chans att visa sin ånger och göra bättring. Gjorde hon det?
Discipline


Nick_Curran
M
11 feb 17:06

Do you want to be notified when Nick_Curran posts new diary entries and writings? Yes

Writers I follow

Print Document ID 24973  Fler alster av Nick_Curran  Report 

You cannot see or post comments since you are not logged in.