Morgonen efter.

Men framförallt kvällen före.

Det är andra gången vi ses.

Jag har varit försiktig. Som jag brukar. Vill känna av, känna in, hamna rätt.

Det är alltid lite svårare med nya personer. Särskilt de man inte haft så mycket kontakt med innan. Varken fysisk eller i text.

Detta, som fler andra möten och kontakter har gått snabbt. Vi har trevande känt på varandra en gång innan detta tillfälle. Kemin stämmer. I alla fall vad jag märkt såhär långt. Och båda törstar efter mer än rena sessioner.

Närhet.

Något jag inte vill vara utan i livet.

Hen kommer hem till mig. Jag har hunnit röja av, diska, och planera lite mat.

Vi äter. Pratar. Umgås. Ger varandra lite av just den där närheten. Dock finns det mer saker båda vill.

Hen är ingen brat. Och jag har märkt att just brattighet är det som lockar fram sadisten i mig mest. Det som gör mig allra mest upprörd. Men det hindrar inte mig att vilja aga. Vilja färga. Måla med mina händer, bälte och ridpiska.

En stunds tv-tittande, efter ett jäkla sjå att välja vad vi ska se. Kommer överens om en film båda sett, och båda gillar. Vi vet med oss att vi inte kommer att se klart den oavsett. Det ligger lite spänning i luften. Önskan, begär och sug.

Det kan inte ha gått mer än 20 minuter av den där filmen innan jag beordrar in hen i sovrummet.

Klä av dig. På mage i sängen.

Naken ligger hen där framför mig. Ljus hy. Som en vit canvas i mina ögon. Något som behöver färg. Som behöver arbetas med.

Jag är inte upprörd. Hen är inte rädd eller orolig. Tilliten finns där, trots den korta kontakten.

Jag börjar färga hens skinkor med mina händer. Dom rodnar snabbt. Ändrar färg till rött. Blir lätt knottriga när huden reser sig.

Bältet.

Något hen fått tidigare och verkar uppskatta. Jag har bara varit med en liknande masochist tidigare. Någon som njuter av smärtan jag orsakar. Som inte tar det som straff. Som stönar högt när mitt bälte träffar hårt. Och jag älskar det.

Hen vrider sig förnöjfullt av min behandling. Jag ler. Vi skrattar lite tillsammans. Mina märken börjar sätta sig djupare. Mörkare. Jag har inte lyckats färga något som hen lika bra tidigare.

Jag upptäcker att hen klarar av mycket. Trots detta ber hen om en paus. Vi ligger nära. Jag smeker den varma o röda rumpan. Drar mina fingrar försiktigt över huden.

Jag vill slå mer. Vara elakare. Märka än djupare.

Efter lite vila så rotar jag fram ridspöt. Jag vill randa. Jag vill testa. Jag vill veta hur mycket jag kan slå innan det tar stopp.

Rappen viner. Jag märker hen mer. Djupare. Snabbare.

De mörkare märkena börjar ta form. Jag älskar synen. Njuter av att veta att de kommer stanna en stund. Att de kommer göra sig påminda efter vi skiljts åt.

Lår och rumpa blir mina. Mitt konstverk.

Hen vrider sig mycket mer. Gnäller lite. Triggar mig ytterligare.

Jag tar i mer.

Här går njutningen för mig över sexuellt och hamnar på en annan nivå. Jag behöver inte få orgasm. Jag vill knappt. Jag vill stanna i den här njutningen. Existera som sadist.

Jag ger hen ett par orgasmer dock. Något jag tycker om väldigt mycket. Att se kroppen kröka sig. Ögonen vända sig. Få hen att svimma av intensitet.

Hen sover över. Det var ganska längesen jag hade någon bredvid mig i sängen. Jag har saknat det. Även om jag har svårt att sova med nya personer så funkar det. Vi har trots allt träffats i alla fall en gång tidigare.

Jag somnar. Hen har svårare för det. Något jag visste skulle ske. Men till slut så somnar även hen.

Jag vaknar på natten. Vi har sex. Det var längesen jag njöt så av vanligt sex. Antagligen för att det låg i efterdyningarna till annat. Till annan njutning.

Morgonen efter.

Vi vaknar. Kramas. Går till affären o köper frukost. Det är en ny dag. Solen skiner. Allt känns fint.

Hen har vackra märken efter mig på sig. Jag jublar inombords.

Jag har tagit ytterligare steg på min färd i mig själv. Steg jag behövde ta.

Male
Other gender
Man as top
Other as bottom
Whipping/flogging


kransvans
M38
11 feb 23:36

Do you want to be notified when kransvans posts new diary entries and writings? Yes

Writers I follow

Print Document ID 24977  Fler alster av kransvans  Report 

You cannot see or post comments since you are not logged in.