Tankar om dig

När jag tänker på dig.

Just ligger i mitt rum och tänker på när jag får binda dig igen, denna gång på knä, med händer och fötter ihop med en spreader bar, ögonbindel på, så du bara kan höra rasslet från från bröstklämmorna jag tar fram!.

Snart känner du dem mot dina vackra bröstvårtor, jag säger åt dig att nu är det färdig bett om mer och mer(du vet hur känslig jag är för att höra sådant av dig), så på med gagball så du blir tyst!.
Där ligger du i all din skönhet och bara kan ta emot min kåthet, jag slickar dig försiktigt mellan benen och låter tungan glida upp och ner från klitoris förbi dina vid det här laget fuktiga blygdläppar, vidare långsamt över mellangården, jag vet att du vet vart min fuktiga tunga är på väg! skulle jag inte bundit dig så skulle du börjat vrida dig bort från min tunga, så min tunga glider sakta uppåt, jag känner min heta andedräkt slå tillbaka från din varma kropp, du känner att snart är tungan framme vid ditt bakre hål, jag känner hur du spänner kroppen lite när tungan försiktigt rör vid ditt bakre hål, jag låter tungan sakta slicka dig där och känner hur din kropp slappnar av och hur du börjar svanka lite, din hjälplöshet gör mig kåt, och det är underbart att få känna det tillsammans med dig.

Så slickar jag dig med små pauser då och då. Du ser inget, du kan inte prata så hörseln din är mer på spänn, plötsligt hör du svaga "ploppande" ljud som att jag slickar något, så sant, jag slickar och värmer våra tre pluggar, du vet att den minsta är för liten för att du ska njuta av den, jag vet också det men den är bra att börja med, ljudet av glidmedel som jag sprutar i min hand för att värma upp det är början på pluggens jobb, försiktigt trycker jag in den mot ditt hål och känner hur det plötsligt öppnar sig, så långsamt låter jag sen glida längre och längre in för varje gång jag för den in och ut in och ut.

Pluggen är på sin plats och jag ger din klitoris och fitta behandling, tungan gör sitt, mina fingrar smeker din blygdläppar och jag låter dom glida in och smeka din blöta fitta runtom, det är ovanligt att känna pluggen i dig samtidigt som jag smeker dig, något hårt känns där uppe i fittan din. Jag smeker dina bröst som hänger ner så där vackert, prydda med klämmorna, kysser och slickar brösten, även dina bröstvårtor som gör att du kvider mer än du gjort tidigare, du är så vacker där du ligger i din kåthet, min kuk vill ha dig, så jag låter mitt sprängfyllda ollon glida över fittöppningen med ett bestämt mål, din fitta, så låter jag den  glida in i dig djupare och djupare, jag känner i fittan din att du är riktigt upphetsad, svullen, fuktigt, varm.

Dags att ta fram mellanbocken plugg, samma där  jag värmer den i min mun som är uppkåtande då jag vet varför jag gör det, bakre hålet är klart för pluggen, på samma sätt låter låter jag den försiktigt tänja dig som jag gjorde med första, medans jag smeker och knullar dig om vartannat så låter jag dig hålla den största pluggen i din hand, så du får känna dess omkrets och tyngd, sen tar jag den av dig, du vet vart den är på väg, du känner hur jag trycker den mot hålet, ditt bakre hål bjuder på motstånd för denna plugg och jag måste jobba en stund med den.

Jag njuter av att se dig välfylld, uppkåtande är det att se hålet omsluta pluggens omkrets så totalt, höra dina kvidande ljud som är en blandning av smärta och njutning. Jag ser hur pluggen sakta dras in för att stanna mot dess bas, jag juckar den ut och in några gånger samtidigt som mina fingrar lätt smeker dina blygdläppar och klitoris, för att långsamt smeka dina sköna bröst. Min kuk känner ditt välfyllda bakre hål när jag stöter in den i fittan och dina ljud och rörelser ökar.

I vanliga fall skulle mina välfyllda pungkulor daskat dig i takt till stötarna, så inte denna gång, jag har tagit på mig en penismanschett som kramar min kukrot och kulor, manschett gör att min kuk blir riktigt blodfylld och blank, så vackert att se och veta att det är du som får mig att bli så här kåt, jag drar ut min kuk och tar ut den varma pluggen, den gör motstånd som att den inte vill ut när jag drar i den, så låter jag ollonet glida över ditt bakre hål,, långsamt får min kuk glida in i dig.

För varje gång lite lite djupare och det bara för att det är så skönt och känna ditt tighta hål krama min kuk, när jag börjar pumpa dig och låter mina händer smeka dina bröst och jag både hör och känner jag hur din orgasm börjar, hur din kropp spänns så jag tror att banden du sitter fast i ska brista, hur du skriker fast din mun är fylld, välbekanta kittlingar känns i mitt underliv, hur pungkulorna spänns, och kuken växer ytterligare något fast du redan fått den att bli blank som en biljardboll.

Jag pumpar på låter min kuk glida in och ut ur ditt bakre hål, så känner jag att snart kommer jag, jag drar ut min kuk och tar ett stabilt grepp om den, så låter jag min varma sperma spruta på dig rygg, jag hör mig själv ge sådana ljud som bara du kan ge mig, som att ljuden tagit sats från ollonet och fått växa till sig på färden mot min mun, när jag kommit tillbaka till någon form av medvetande så lossar jag dina klämmor, släpper försiktigt på gagballen, lossar på manschetterna runt dina hand och fotleder, lägger mig och kramar dig hårt medans efterdyningarna av orgasmen övergår i skön matthet.
Male
Female
Man as top
Woman as bottom
BDSM
Light bondage
Klismaphilia
Fisting
Traditional gender roles


POM
M45
12 feb 22:30

Do you want to be notified when POM posts new diary entries and writings? Yes

Writers I follow

Print Document ID 24985  Fler alster av POM  Report 

You cannot see or post comments since you are not logged in.