Sex på kontoret

Well if there is a black couch at work, then I guess you’ll have to use it.

Tanken att bli knullad på jobbet har länge funnits i Sofies tankar. Något hon länge fantiserat om när hon onanerat för sig själv. Bara tanken på att själv få uppleva det gör henne alltid lika våt och kåt.

Sofie väntade tills alla kollegor gått för dagen och började sedan låsa och kolla så att stället var helt tomt på folk. Sedan ringde hon sin vän Patrik och berättade att det var grönt ljus. Han kom ett par minuter senare, men hade mött en manlig kollega på vägen från bilen. Med tanke på att han var en före detta kollega så var det uppenbart vem han skulle träffa. Sofie mötte honom i dörren och de kastade sig över varandra så fort de sågs. De hade inte träffats på några dagar och båda var riktigt kåta.

Patrik som var 195cm lång och ordentligt kraftig, men ändå väldigt muskulös och stark, grabbade tag i Sofie och kastade upp henne över axeln och bar henne in i konferensrummet. På vägen dit kunde han inte låta bli att ge henne lite smisk. Hon hade ju ändå stört honom under arbetsdagen med alla dessa sexiga frestande meddelanden, som gjort att han fått svårt att koncentrera sig på arbetet.

Väl i konferensrummet släppte han ner henne på konferensbordet och drog upp hennes kjol över höfterna. Han smekte med handen utanpå hennes trosor och kunde känna hur fuktiga de var.

Sofie låg på bordet och tittade på honom med sina bedjande ögon. Hon var så söt och oskuldsfull, men han visste att det gömde sig ett litet odjur där innanför.
Patrik tog av henne kavajen och slet sedan upp knapparna i hennes skjorta och försökte ta av den. Men för att få av henne skjortan hade han behövt knäppa upp knapparna vid handlederna, så han valde att låta skjortan vara kvar vid händerna. Han snurrade skjortan så att hennes händer satt fast hårdare.

Patrik sträckte händerna till hennes rygg och knäppte upp bhn och släppte ut hennes perfekt skulpterade bröst, som var stora och underbart vackra, med små rosa bröstvårtor. De såg ut som var mans dröm, två perfekt gjorda tvillingar. Han tänkte att han borde tacka den kirurgen.

Han tog ena bröstvårtan i munnen och bet i den. Sofie ryckte till av smärtan, men kände sedan hur välbehaget spred sig i kroppen.
Hon var så våt och hela hennes kropp ville ha mer. Hon försökte sätta sig upp för att komma åt Patrik och drog samtidigt med naglarna över hans bröstkorg. Ena nageln fastnade i hans piercing i bröstvårtan. Hon visste att Patrik tyckte om att hon lekte med hans piercing. Hon undrade en snabbis när han hade hunnit med att få av sig skjortan och kavajen.

Patrik tryckte ner henne mot bordet igen och tog tag i henne och vände henne lätt och smidigt runt, så att hon låg med den frestande lilla rumpan mitt framför honom. Han älskade att se hennes smiskvänliga rumpa med stringtrosor.

Patrik öppnade byxorna och drog ur sitt skärp och började att smiska henne. Han räknade högt från ett till tio. Sofie ryckte till lite vid varje smäll, men putade sen automatiskt med rumpan och tiggde om mer. Hennes rumpa färgades härligt röd och Sofie började sucka och stöna.

När de tio slagen var utförda böjde sig Patrik ner över Sofie och bet henne i axeln. Han strödde kyssar längst hennes hals medan han tog tag i hennes hår och tvingade huvudet dit han ville ha det. Hans andra hand letade sig fram till hennes rumpa och smekte den lätt, för att sedan ta sig vidare till hennes stringtrosor. Han tog av henne trosorna men lät de sexiga klackarna vara kvar och drog henne längre ut mot bordskanten så att han kom åt att komma in i henne.
Patrik smekte med toppen av sin kuk mot hennes fitta och Sofie hade svårt att vänta på att han skulle komma in i henne.

Sofie försökte lyfta sig upp med armarna och försökte luta sig bakåt så att han skulle komma in i henne. Men han tryckte ner henne mot bordet och gav henne en hård klapp på baken med sin handflata. Sofie skrek till och gjorde sen som han ville.

Han lät kuken komma in i henne med mjuka fina stötar tills hela hans grova längd nådde botten av hennes fitta.
Då ökade han takten samtidigt som han kramade om hennes rumpa och höll ett stadigt tag om hennes långa hår.
Det tog inte många minuter innan de båda helt svettiga nådde klimax.
Så fort Patrik återhämtat sig tillräckligt så vände han Sofie och de höll om varandra liggandes över bordskanten.

Efter några minuter lyfte han upp henne och bar iväg med henne till vilorummet med den omtalade svarta soffan. Den hade han haft många snuskiga fantasier om, så den var ett måste att inviga.

Patrik la ner henne på soffan och började att slicka henne. Sofie var lika otålig som vanligt och har svårt att hålla höfterna stilla, så han höll fast hennes ben med båda armarna. När Sofie började gny och kasta med huvudet fram och tillbaka och blir vildare i sina försök att röra höfterna, så han släppte hennes ben och stoppade in ett par fingrar i henne. Han pumpade ganska hårt med fingrarna och tryckte uppåt mot hennes pelvisben. Sofie blev då riktigt högljudd och skrek snart rakt ut när orgasmen kom och hon sprutade ner soffan.

Patrik lossade hennes händer från skjortan och använde den till att torka av soffan. Sedan la de sig och höll om varandra en stund.

Nu när de var helt tysta hörde de hur någon försökte smyga i korridoren utanför vilorummet och lite senare kunde de höra ett tyst klick från dörren in till kontoret, när dörren stängde om den person som uppenbarligen betraktat dem under deras lek.
Male
Female
Man as top
BDSM
Physical dominance
Spankings
Costumes
Nails/hands
Muscles
Piercings
Implants
Wet
Voyeurism
BHM


Maddish
F36
14 feb 21:52

Do you want to be notified when Maddish posts new diary entries and writings? Yes

Writers I follow

Print Document ID 24998  Fler alster av Maddish  Report 

You cannot see or post comments since you are not logged in.