Intro till kärleken No 1

Att bli förälskad

Jag var i hop med en tysk kvinna i nästan 10 år. En ungdomsförälskelse som sträckte sig från 16-28 år. Hon var så vacker, mysig, varm och god. Första gången jag älskade på riktigt var i hennes famn. Hon var två år äldre.

HUR
Ni måste förstå att hon var en ung yrkesarbetande sekreterare på en tysk importfirma och jag en gymnasiestudent. Hur går det ihop? Jo, jag var ordförande i en social förening dit hon sökte sig en kväll. Första misstaget var förstås att säga -Men välkommen hit! Du kan klä av dig i hallen.
-Allt, undrade hon? De är knepiga, de där svenskarna, tänkte hon säkert :-)

NÄR
Vi var ett stort gäng som gjorde jätteroliga aktiviteter och den kloke har säkert förstått att det var en politisk förening men vi talar aldrig partipolitik här på DS. Vi åkte skridskor, läste propositioner, muttrade över trafiksituationen i stan med uppvaktningar hos ledande politiker, Jag utverkade även ett tillstånd från kassören så att alla medlemmar kunde se filmen ”Alla presidentens män” om Watergateskandalen efter ett besök hos en ledande politiker i Riksdagen.

KOM IGEN DÅ....
Allt var, tyckte jag aktiviteter som unga förståndiga människor borde ägna sig åt. Jag och min blivande tyska fästmö hade börjat glida ihop nu och 17 år gammal gled jag obehindrat in under hennes lakan också. Mäktigt att få älska med den man ändå bara har ögon för. Förstå hur varmt och fint det var under hennes täcke. Ingen av oss hade fyllt 20, ändå var vi nypippade och helt säkra på att världen gick att förändra
Male
Female
Self experienced


Helmer
M59
15 feb 03:48

Do you want to be notified when Helmer posts new diary entries and writings? Yes

Writers I follow

Print Document ID 25001  Fler alster av Helmer  Report 

You cannot see or post comments since you are not logged in.