Log inRegister
King of Sthlm
Du kommer in i lägenheten. Det är mörkt förutom en lykta på soffbordet vars ljus avslöjar en handskriven lapp. Du får dina instruktioner. Du klär av dig helt naken och går in i sovrummet och stannar som instruerat precis innanför tröskeln. Du väntar. Inne i sovrummet ser du sängen med de vita spjälorna vid huvudändan och framför den står en knallgrön snurrfåtölj.

Då känner du min närvaro bakom dig och jag snuddar vid dina skinkor, smeker dina armar och tar din hand. Du leds till fåtöljen och blir lekfullt nedknuffad i den. Jag knäböjer och knyter min blå-grå scarf runt din ena handled. Du inser vad som kommer att hända...Och sträcker villigt ut båda armarna bakåt så jag kan binda ihop dem bakom fåtöljen. Du är fast.

Jag ställer mig framför dig och tar av min klänning, vänder mig om och drar ner dragkedjan. Klänningen faller till marken, mina sexiga svarta underkläder får sitta kvar och jag kliver upp i sängen. Fåtöljen är placerad precis framför sängen och jag sträcker ut mitt högra ben så att min fot vidrör ditt knä. Jag vet vad du vill och jag låter min fot långsamt massera insidan av ditt lår men sedan får du inte mera. Du stönar frustrerat när du inser att jag inte tänker fullfölja min fotmassage hela vägen upp mot ditt kön. Jag lägger mig istället tillrätta på sängen rakt framför dig och börjar smeka mig själv, oskyldigt först, och sedan allt djärvare. Jag knäpper upp behån och slänger den i ditt knä, rakt på din stolta kuk. Du rycker till... Trosorna går samma väg. Nu ser du mitt fuktiga kön som är redo för dig, men du kan inget göra....fast i fåtöljen som du är. 😈

Jag fuktar min fingrar med saliv och börjar gnida blydgläpparna med högerhanden, den vänstra kramar njutningsfullt mitt högra bröst...sedan tar jag tuben med massageolja och häller ut en sträng på nedre delen av min mage. Du ser hur oljan strilar ner mot mitt kön och jag börjar massera hela mitt underliv alldeles blankt. Jag älskar att känna hur mina fingrar glider så lätt, lätt över mina blygdläppar och jag kommer nästan direkt. Du bönar om att få bli lössläppt för att delta men jag är inte färdig med dig ännu. Ännu flämtande efter min första orgasm kliver jag av sängen och sätter mig gränsle över dig i fåtöljen. Jag tar långsamt emot din fulla längd och fan så du njuter, och lider, du vill röra vid mig men kan inte.

Jag lossar äntligen dina handleder och du....

Added 18 feb 2020   Stories   #Man #Woman #Bondage

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 25029  Report