Log inRegister
Bilturen del 2
Det var den andra träffen för Maja med den äldre mannen som vi kan kalla för Erik.Maja såg utanför lägenhetsfönstret att hans bil stod utanför och gick lugnt ut till den eftersom att hon visste att dom hade sina gränser.
Dom fick ögonkontakt när hon satte sig i bilen och hans fingertoppar började smeka henne från nacken till låren. Det pirrade till lite extra när hon kände att Erik hand var på hennes mer privata delar av kroppen men samtidigt så kände Maja en typ av hopplöshet eftersom att hon visste att det inte lede till något mera under den förra träffen i bilen.
Han kysste henne och började köra bilen till några lägenhethus. Erik satte på Maja en ögonbindel och ledde henne sakta till hans ytterdörr.

Hon fick fortsätta ha på sin ögonbindeln när dom var framme i lägenheten. Helt plötsligt så känner Maja en stark hand som smäller till hennes ena skinka utanpå byxorna och Erik gör ett fysiskt övertag och drar henne mot sängen.
Han tar bort ögonbindeln och ger henne en skarp blick. Han ser henne i ögonen och säger att hon var en riktig brat under förra träffen.

Erik berättar att det inte lönar sig att vara en sådan brat. Han styr henne mot sängen och trycker ner hennes överkropp i madrassen. Hon känner att det blir svårare att andas samtidigt som han tar en rejäl klick glidmedel på hennes anal.
Med ena handen så tar han ett rejält grepp om Majas hår samtidigt som han tar henne hårt analt. Hon gnydder till av både upphetsningen och smärtan.

Han kommer i henne och smiskar henne hårt på skinkan innan han klär på sig kläderna och överger Maja.

Added 18 feb 2020   Stories   #Woman as bottom #Physical dominance #Pain #Spankings #Age difference

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 25032  Report