Log inRegister
En Littles dagboksanteckningar från första helgen med mina nya fosterföräldrar
Jag hade bara träffat dem som skulle bli mina "fosterföräldrar" på en skybar i centrala Stockholm en gång tidigare. De var världsvana, propert klädda och väldigt sympatiska. Ingenting, utom möjligtvis vissa detaljer klädvalet, antydde att det bodde explicita och raffinerade pervo-tankar i detta vackra par. De var väldigt artiga och omsorgsfulla när vi träffades. Hon en blond fulländad MILF, han en maskulin gentleman med väl synliga horn som verkligen skulle kunnat vara min far. Båda förde sig med en lugn naturlig auktoritet som ingav mig trygghet. Och med en stil som gjorde att alla lade märke till det paret. Då hade vi träffats för att se om vi hade kemi att leka förbjudna lekar.

Nu stod jag här på deras tröskel i rollen som fosterdotter på besökoch med tanken att de skulle agera mina fosterföräldrar. Min önskan och fantasi. Jag var naturligtvis väldigt nervös, nästan hispig, och hade ingen aning om hur detta skulle bli. Visst hade dessa fantasier funnits i mig länge och som jag så småningom förlikat mig med och lärt mig njuta av. Men att leva ut dem och träffa ett verkligt par var en helt annan sak. I kläder som var lite väl ungdomliga för min vuxna ålder men som krävdes av rollen höll jag på att vända om och resolut springa därifrån. Men denna tabubelagda lek hade kittlat mitt sinne så länge och nästan gjort mig besatt så jag samlade mig och ringde på dörrklockan på deras hus.

Det var bestämt att vi alla skulle spela spelet helt när vi väl träffades. Rakt in i rollerna och inget småsnack. Dörren öppnades av C iklädd väldigt kvinnlig dress med djup urringning. Som en yppig mamma med ändå otroligt vacker och sensuellt. Jag neg försynt och tittade ner i dörrmattan. Jag var redan nere i mitt blyga little-jag. Det pirrade.

Jag tittade storögt omkring mig när jag leddes in i deras sekelskiftesvilla. Det fanns klassiska statyer i hallen, oljemålningar på väggarna och stora äkta mattor på golven och jag kände mig verkligen förflyttad i tid och rum till en parallell verklighet. C ledde mig in i det stora vardagsrummet där J, min fosterfar för helgen satt i en fåtölj och läste en bok.
”Anna har kommit nu. Anna gå fram och hälsa på J”

C visade med handen att jag skulle gå fram till J som lade ner boken men som satt kvar i den röda sammetsfåtöljen. Jag gick fram och neg fint.
”Ja välkommen då” sa J, ögnade mig snabbt uppifrån och ner men återgick till att läsa sin bok. Nästan avvisande. Jag stod kvar ett ögonblick, men förstod att jag inte skulle störa. Jag vet inte vad jag väntat mig, men att han skulle vara så ointresserad förbryllade mig.

C visade mig upp till ett rum på övervåningen som skulle vara mitt över helgen. Hon kramade mig moderligt och jag kände värmen från hennes bröst genom klänningstyget. Sedan bad hon mig göra mig hemmastadd i rummet och komma ner till middagen om en stund. Hennes moderliga värme var en skön kontrast till J´s avståndstagande

Lämnad ensam en stund kunde jag verkligen känna hur det måste vara att faktiskt vara fosterbarn och komma hem till främmande människor och göra sig hemmastadd. Det kändes oerhört ensamt-i-hela-världen där uppe i rummet och ett stråk av osäkerhet på vad jag gett mig in på ilade genom kroppen. Men huset var varmt och det doftade gott från köket. Jag såg mig i spegeln. Jag var fin i mina pippilottor, min blus och min kjol. Jag tog lite rosa läppstift och kände lite på min kropp.

Vid middagen upptäckte jag att det också fanns en fosterson i huset – snygg han också. Johan. Om det var hans riktiga namn vet jag fortfarande inte, och det spelade ingen roll. Men han var i sin roll ung tonåring och spelade den väl. Att han också var där var en överraskning som jag inte visste vad jag skulle göra med. Vår överenskommelse hade bara handlat och hur jag och mina fosterföräldrar hade för regler och ramar. Men det var bara att vänta och se – jag hade ju ett safeword. Under middagen konverserades vi, och Far, som jag nu började kalla J, frågade mig om skulan och hur jag hade det. Jag hittade på svar efter hand och det blev en riktigt bra historia. Och det syntes att Far och Mor njöt av att improvisera fram fantastiska historier, ibland med erotiska eller burleska undertoner. Jag insåg att det inte var läge att skratta och fick bita mig i läppen.

Så långt hade allt varit som en familjemiddag, och jag började slappna av. Men Johan var väldigt nära inpå C och agerade väldigt mammigt. Och hon kramade honom och lät honom krama sig på ett sätt som var lite för mycket. Hennes bröst var vackra och vårtorna styvnade synligt under det tunna klänningstyget av hans kroppskontakt. Bulan i Johans byxor var också omöjlig att dölja. Det var helt klart att något pågick, men utåt spelade de spelet väldigt subtilt. Jag var blyg och det började pirra lite i underlivet.

J, jag menar Far, såg hur jag tittade och hur mina kinder rodnade. Han kom fram och lutade sig över mig och jag kände hans doft som fick det att ila. Att vissa mäns doft har den effekten förundrar mig, men vissa har den. Andra inte. Han var också så mycket större än mig och utstrålade en trygghet som jag fastnat för direkt när vi träffades första gången.
”Skall vi låta Mor och Johan sköta disken så skall jag visa dig runt?”

Jag nickade blygt till svar och följde med honom. Han gick bakom mig så att jag kände värmen från hans kropp, men ändå inte för nära. Han berättade om målningarna och skulpturerna i huset. Han berättade om familjehistorier och han berättade om fosterbarn som hade bott hos dem förr medan de gick igenom huset. Han tog ibland faderligt i mig, men med inkännande respekt som gjorde otålig. Jag var pirrig av leken och de underliggande perversa potentialen i det här, och inget hände. Samtidigt var det väldigt upphetsande att det fick ta tid. Samtidigt var jag väldigt nyfiken på vad som hände i köket. Och det var Far också, för ibland stannade han upp ett ögonblick och lyssnade åt köket. Han verkade vilja ge dem lite tid innan vi kom tillbaks.
”De är nog inte färdiga med disken. Skall vi sätta oss i fåtöljen och vänta?”

Jag nickade, och följde med. Far satte sig först och jag insåg att det bara var att sätta sig i knät som en skolflicka. Och lite nervöst satte jag mig och kunde inte låta bli att känna hans bringa och hans faderliga värme. Han höll om min midja med ena handen, medan han lade den andra på mitt nakna lår. Lite för högt upp men inte alltför högt upp. Hans hand var varm, utstrålade kraft och ofrivilligt särade jag lite på benen. Knappt märkbart, men min kropp svarade. Han kände det men gjorde ingen ytterligare framstöt, utan började istället berätta om husregler. Jag kunde knappt lyssna utan bara önskade att han skulle flytta sin hand lite länge upp under kjolen. Liiite längre upp. Till troskanten. Och lite till. Försiktigt vred jag lite på mig för att handen skulle glida upp men istället kände jag hur han blivit hård under mina skinkor. Detta var oerhört förbjudet och jag rodnade både av skam och upphetsning. Både min och Fars andhämtning blev tyngre…Far fortsatte att tala om vikten av belöningar och straff, och att det i detta hus smiskades med bara händer. Jag funderade intensivt på vilket sätt jag skulle dra på mig ett sådant straff bara för att få känna hans stora starka händer göra min rumpa röd.

Men jag hann inte komma med ett svar då Mor och Johan kom in till oss med illa dolda leenden. Johan hade fortfarande ett riktigt obscent stånd som inte kunde och inte heller försökte döljas. Han var märkbart uppspelt och visste inte var han skulle bli av. Mors klänning var lite i oordning och det syntes att det hade mer än diskats nere i köket. Jag reste mig instinktivt upp som om vår närhet måste vara hemlig och rättade till kjolen. Mors blick föll på bulan i Fars byxor men låtsades inte om att hon såg den.

”Har ni två kommit överens? Tror du att du kommer att trivas här hos oss och med din Far?”

Frågan som Mor ställde var riktat till mig och jag kunde inte annat än nicka till svar. Jag kände mig oerhört generad och påkommen trots att jag visste att det var hit leken kanske skulle leda. Men i mitt little-jag var inget logiskt.

Det var uppenbart att vi alla var upphetsade, men situationen hade förändrats. Omskakade lät vi allt svalna lite. Jag tyckte det var skönt att det inte gick fort fram, men när trycket släppte lite grand blev det istället olidligt och jag funderade på hur jag skulle få Fars händer och hans kropp nära mig igen. Och hans varma stånd vågade jag knappt tänka på.

Vi satte oss alla i den stora soffan framför TV och såg på Cirque de Soleils senaste föreställning. Johan satt och lutade sig mot Mor och jag satt och lutade mig mot Far. Stämningen var mycket tät, och jag såg hur Johan i smyg snuttade på Mors ena bröst. Jag lutade mig mer mot Far för att se lite bättre och för att komma honom närmare. Av en händelse hamnade min hand nästan på hans stånd, Jag lät den vara där, stilla. Alla låtsades att se på föreställningen, men uppmärksamheten var någon helt annan stans. Fars hand lades varm på mitt nakna lår, nu väldigt nära mitt sköte. Johan ammade Mor, och mor uppmuntrade honom. ”Duktig pojke, så duktig mammas pojke är på att suga bröst” Hennes hand hade också sökt sig under hans byxor och höll om hans stånd. ”Mammas stora duktiga pojke har så stor och fin snopp. Mamma skall hjälpa dig”

Fars hand var låg nu rakt över mitt bultande sköte. Ett finger letade sig långsamt runt troskanten och lade sig mycket försiktigt tillrätta Han drog mig intill mig och viskade i mitt öre ”min lilla Sockersnippa, vi kommer att komma bra överens du och jag” jag rodnade – sockersnippa – vilket underbart förbjudet smeknamn jag fått”

Så satt vi då och låtsades vara en normal familj. Jag lirkade ut Fars stånd och på något sätt lyckades jag vrida mig så att jag fick in den i mig. Den var varm och stor, bultade. Men han höll den nästan stilla för att det inte skulle märkas. Outhärdligt stilla.

Men så rättade Mor till kläderna och vi satte oss upp igen allihop. Far gled ur mig och alla var vi otillfredsställda utom Johan som hade en stor fläck av säd där hans stånd just varit.
Jag var olidligt kåt – little-kåt på min perversa Far. Otillfredsställd men jag visste att det skulle komma mera. Mycket mera.

Forts följer
Av en vuxen kvinna med little fantasier - Rollspel

Added 18 feb 2020   Stories   #Man #Woman #Shame play #Age play #School uniforms #Lactation / Adult breast feeding #Role play #Age difference #Traditional gender roles #Cosplay

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 25034  Report