Log inRegister
Hotellnatten

Part 1

Hon gick med raska steg uppför backen mot hotellet och sneglade samtidigt på mobilen. Inget ännu. Han sa att det skulle ta ca tjugo minuter och nu hade det gått nästan trettio och han hade sagt att han skulle messa när han var klar. Hon hade inte klarat av att sitta och vänta på Brasseriet längre och hade därför lämnat sin halvdruckna cider och gått därifrån. Det blev helt enkelt för nervöst att sitta stilla och vänta. När hon närmade sig hotellet kände hon sig ändå rätt lugn och kikade in genom fönstret och såg då rakt in i hotellbaren. Där satt tiotalet människor utspridda och samtalade och drack. Baren var väl upplyst och hon tittade noga på människorna för att se om någon verkade bekant, men nej.

Utanför entrén tvekade hon lite, han hade ju inte hört av sig än. Ville hon gå in själv och redan sitta där med en drink när han kom, eller ville hon att han redan skulle vara där? Hon bestämde sig för att vänta och gick snabbt förbi entrén, gick en bit längs trottoaren, stannade plötsligt och skakade på huvudet med ett leende åt sin egen feghet. Hon vände och gick med bestämda steg in genom entrédörrarna.

Det var tomt bakom bardisken så hon tänkte att de kanske redan hade stängt och blev lite villrådig. Hon väntade i vad som kändes som en halv evighet, undrade när han skulle dyka upp, och kikade på mobilen igen. När hon tittade upp från mobilen såg hon en man komma gående mot henne och han såg bekant ut, i nästa ögonblick insåg hon att det var han. De log mot varandra, kramades något längre än man brukar och utbytte artiga hälsningsfraser. Han luktade gott. Då dök äntligen bartendern upp och han tog fram plånboken och frågade vad hon ville dricka. En gentleman.

När de fått sin beställning och skämtat lite med bartendern om det extremt välkylda ölglaset så satte de sig i en av loungesofforna mellan lobbyn och baren. Samtalet flöt på ett fint sätt, de skämtade, gav varandra antydningar och kom fram till att vissa ämnen passade sig bättre för hotellrummet än hotellobbyn. Hon drack snabbt, snabbare än vanligt. Var hon nervös? Nej, det kändes inte som det, hon kände sig skönt avspänd och trivdes förträffligt i hans sällskap. Han gick för att förnya hennes beställning och hon följde honom med blicken när han gick. Hon lutade sig tilllbaka i soffan och hennes tankar gled in på det hon egentligen höll på att göra och kände att det inte fanns minsta tvekan. Hon ville verkligen göra det här. Det hade lockat henne sedan hon läste hans första mejl, den unika stilen, attityden, användandet av språket, och de bilder hon sett av honom hade känts bra. Han var kanske inte hennes normala typ rent utseendemässigt men hon hade alltmer förstått att den mentala biten var det viktigaste och där hade han lockat henne, fullkomligt.

När de mejlat fram och tillbaka hade hon vid några tillfällen skickat upp testballonger för att se hur han skulle reagera. Han hade hanterat dem elegant med en blandning både humor, seriositet och självdistans. Hon var helt enkelt väldigt nyfiken på honom och nu satt de här i hotellobbyn. Han var här bara över natten för ett sportevent och hade kommit till stan sent på kvällen, klockan var redan bortemot elva. De småpratade lite om eventet som skulle gå av stapeln nästa dag,

Hon hade träffat män förut för spontana kontakter, en gång hade en man till och med kört från Gävle enbart för att träffa henne. Det var en rejäl egokick och de hade tillbringat två nätter tillsammans i hennes mammas sommarstuga. Det hade varit hennes bästa äventyr hittills. Hittills...

Men de tidigare äventyren hade skett på hennes hemmaplan, nu hade hon lämnat över kontrollen till en helt främmande man som hyrt en hotellsvit med både bastu och bubbelpool. Fast det var ju inte helt sant, för om hon förstått saken rätt så var det hans kompis som hyrt rummet och han själv var mest med som chaufför och stöttande vän. Tydligen hade det varit vännens idé att ta kontakt med en eller flera kvinnor i staden för lite förutsättningslösa festligheter. Det var just det som gjorde det här äventyret extra unikt; det inbegrep inte bara en man utan två. Och hon hade dessutom fått besked tidigare om att hon var den enda kvinnan på festen.

Hon väcktes ur sina tankar av att han ställde ett nytt glas cider framför henne och sjönk ner bredvid henne i soffan. En liten aning närmare den här gången. De log mot varandra och när de fick ögonkontakt kände hon hur det ilade till i underlivet. Han hade intensiva bruna ögon som var fulla med skratt, men också något mörkare, något lockande. Hon lutade sig närmare honom ju mer de pratade och kände att hon omedvetet sände ut alla tänkbara signaler på intresse med både röstläge, kroppsspråk och blickar.

Då kommer en man in i lobbyn och hon förstår direkt att det här är vännen. Hon sträcker fram handen och hälsar. Efter lite snack går vännen för att köpa en öl och hon känner att all cidern gör sig påmind.
Hon passar på att lägga handen på hans axel när hon lutar sig fram för att säga att hon ska besöka damrummet. Hon hade velat röra vid honom under hela samtalet och det kändes helt rätt nu.

När hon kommer tillbaka har vännen dragit fram en stol och dricker ordentligt av sin öl. Hon dricker också ur sitt glas och får snart ett till. Vännen deklarerar att han tänker gå upp och sätta på bastun och fylla upp bubbelpoolen. Det är uppenbart att han vill låta dem vara lite för sig själva.

Det är snart dags även för de båda att gå upp på rummet och hon vet att det måste ske på hennes initiativ. När de reser sig och går mot trappan tar han plötsligt tag i hennes arm, mumlar något om att han måste känna, och lägger sina armar om henne, deras läppar snuddar vid varandras, han både luktar och smakar gott. Hoppas det var okej? säger han frågande och hon nickar. De ler i något slags samförstånd och går fnissande uppför trappan till sviten.


Sviten är väldigt trevlig, det står en stor soffa i ena hörnet, badrummet är enormt med sitt stora bubbelbad som lätt skulle rymma en mindre fests deltagare, och sen sovrummet med en stor säng. När hon kikar in säger hon menande att där är sängen...

De sätter sig i soffan efter att han fixat fram lite bubbel åt dem. Hon ber om ett glas vatten också och får det snabbt. Vännen går omkring och fixar i badrummet. Men vad han pysslar med känns mindre intressant där hon sitter i soffan med en fascinerande man bredvid sig. De pratar om allt och inget och plötsligt dras de mot varandra i en kyss som mer är som en katt och råttalek, och när hon märker av hans retsamma inställning kan hon inte låta bli att le stort och ser att det gör även han. Hon får tusen tankar i huvudet på en gång. Hur vet han? Kan han läsa henne så bra eller är det så här han alltid gör? Jaså, det är så det ska vara, mumlar hon nöjt och lutar sig åter tillbaka i soffan. Nu har vännen satt sig i fåtöljen mittemot. Hon är nyfiken och frågar dom om det gjort något liknande tillsammans tidigare. De skrattar och säger nästan, och berättar sedan hela historien. Samtidigt som de berättar känner hon hur en varm hand läggs runt runt hennes nacke och hon njuter av beröringen. Han kramar och masserar nacken med mjuka fingrar och hennes hand glider upp och flätar sig runt hans en stund. De förstår varandra utmärkt känner hon, hans otroligt retsamma kyss väckte hennes begär på ett sätt som hon aldrig trott skulle ske i den här typen av unik situation.

M's ord får henne att haja till. Jag tror jag kommer kyssa dig innan natten är över, säger han. Hon tittar på honom ett kort ögonblick och säger sedan, lite tveksamt, att det tror hon också. Lite generad blir hon när hon säger det, men känner ändå att det förmodligen är sant. Hon inser att det är just i det ögonblicket som de alla förstår exakt vad som kommer att hända. Det här är natten då fantasier ska upplevas.

Samtalet fortsätter som om det som sagts var helt normalt och alldagligt, och det var det kanske för på något underligt sätt känns hela situationen väldigt rätt. E och hon kysser varandra igen och han lägger sin hand över hennes behålösa bröst. Hon känner sig grymt sexig och undrar om han känner genom det tunna slinkiga tyget att hon är utan behå.

Bubbelbadkaret är fullt och det är dags. Utan att tveka går hon in i det glasväggsförsedda badrummet och börjar ta av sig kläderna. Det är nu det verkligen börjar. Alla tre kliver ner i vattnet, de dricker bubbel och flamsar och klagar lite på att massagefunktionen i badet är dålig. Hon och E börjar ta på varandra under vattnet och hon glider fram mot E och kysser honom. Hon lägger sig sedan mittemot honom för att han ska kunna smeka hennes fötter. De pratade innan om att hon tycker om det. Då känner hon hur M försiktigt vidrör hennes ena bröstvårta. Hon ser det i ögonvrån men vågar inte titta på honom, istället fokuserar hon på E och hans fotmassage. Men efter en kort stund kan hon inte låta bli utan lutar sig åt sidan mot M och kysser honom. Han är rakt på sak och har krävande läppar, det känns bra. Kontrasten mellan hur de kysser är stor, den är också väldigt upphetsande.

Hennes kropp börjar kännas väldigt het och hon känner sig yr, det är nog en kombination av det heta vattnet, alkoholen och upphetsningen. Det känns som om en kall dusch behövs. M tänker tydligen detsamma för han säger plötsligt exakt det hon tänkte och kliver upp ur badet. Alla tre konstaterar att basta inte känns aktuellt, de är redan för varma. Medan M duschar blir hon och E ensamma i badet och de tar tillfället i akt att fortsätta kyssas och smeka varandra. Hon känner på hans kuk under vattnet, den är halvhård och vaknar till liv ännu mer under hennes hand. Hon ler nöjt, känslan av att väcka en mans lust är berusande.

M är klar med duschen och det är deras tur. När hon låter kallt vatten strömma över kroppen kysser E hennes bröst och hon vänder sig om och trycker sin rumpa mot hans stånd. Hans händer kramar hennes bröst och hon drabbas av en plötslig lust att kyssa honom, ordentligt den här gången, suga på hans läppar, så hon vänder sig om och han kysser då hennes mun, alltmer hett och hårt. Hon bestämmer sig för att återgälda honom och sjunker ner på knä för att ta hans kuk i munnen. Han flämtar till lite som om det var en överraskning och hon ler nöjt och kikar upp för att se hans ansiktsuttryck, fortfarande med sina läppar tätt slutna om hans kuk. Han är väldigt hård, med lätt uppåtböjd form och läcker att suga. Det känns speciellt med duschen på, vattnet strilar ner över hennes ansikte och det blir lite svårt att andas, så hon sträcker samtidigt ut handen för att stänga av vattnet. Det lyckas inte till hundra procent utan en liten stril vatten fortsätter att rinna ner över hennes huvud när hon suger och hon kan inte sluta le. Hon inser hur grymt sexigt det måste se ut för honom, som i värsta porrfilmen, mumlar hon. Precis då kliver M in i badrummet och de börjar skratta allihopa åt hela situationen.

De är klara med duschen och hon börjar torka av honom med handduken. Han tittar lite förvånat men nöjt på henne och skämtar om hennes empatiska förmåga. Sedan ber hon honom att torka av henne, och han börjar med framsidan. När det är dags för baksidan och benen tar han bestämt tag i henne och vänder henne runt, hon tar stöd mot badkarskanten och han särar hennes ben. Det känns bra att bli så tydligt visad hur han vill ha henne, det ilar till i henne av förväntan på fortsättningen. Hon undrar spänt och upphetsat om han tänker göra något mer än torka? Hon inser att hon knappt har en aning om vad som rör sig i hans huvud, de har knappt diskuterat sina sexuella preferenser med varandra, bara antytt det ena och det andra. Men det är också en stor del av spänningen, att inte veta. Hon ryser av förväntan och välbehag medan han långsamt och noggrant torkar hennes rygg, rumpa och ben. Men han rör inget annat vilket gör henne en liten smula besviken. Men när hon vänder sig runt kysser han henne, först retsamt men sedan är det som om han inte kan hålla emot längre och kysser hetsigt och intensivt. Hon kan se glöden i hans blick. Nu tänker jag knulla dig säger han, och ser henne rakt i ögonen, får jag det? Hon blir grymt upphetsad av hans ord och hans blick. Äntligen! svarar hon retsamt och börjar gå mot sängen.

I sängen ligger redan M och det känns faktiskt okej. Hon har inga direkta förväntningar och inte heller någon oro. Hon känner sig helt trygg med de här två männen. Hon är extremt kåt nu och vill inget hellre än att känna E's kuk i sig, men hon får vänta. E börjar smeka henne och kyssa hennes bröst. M håller sig lite i bakgrunden. E har sagt att han gillar att titta på. Hon blundar och ger sig hän. Då känner hon en hand på väg ner mot hennes redan fuktiga kön, fingrar som skickligt smeker hennes klitoris. Hon öppnar ögonen och ser att det är E, han ler mot henne och hon ler tillbaka och blundar sedan igen. Han kysser henne lätt och hon kysser ivrigt tillbaka men då drar han sig retsamt undan och hon suckar frustrerat samtidigt som hon ler. Han vet precis hur han påverkar henne. Samtidigt som hon känner hans fingrar i sig känner hon M's hand på sitt bröst, hon vrider huvudet mot honom och får hans mer krävande läppar mot sina. Skillnaden de två männens kyssar och beröring är fascinerande och samtidigt extremt upphetsande.

Hon känner sig yr igen och flyter omkring uppepå sina känslor på ett underligt vis. Nu är plötsligt Micke mellan hennes ben, hans tunga letar sig in i henne och masserar hennes känsliga punkter. Han gör det bra men hon kan bara tänka på hur E's tunga skulle kännas där nere. Det är honom hon vill ha. Samtidigt är det grymt skönt och hon vet inte riktigt vem som tar på henne var. Till slut säger hon till att det är E's tur. De båda männen ler och Micke drar sig undan. Medan E utforskar hennes inre med skicklig tunga och fingrar så kysser M henne hungrigt, samtidigt ser hon hur hans kön pockar på uppmärksamhet. Det är tydligt vad han vill, vad han diskret ber om med sitt kroppsspråk. Hon sträcker sig efter honom och han förstår och makar sig närmare så att hon når hans kuk med munnen. Han är inte så stor så hon kan utan problem ta in honom nästan till roten. Hon känner smaken av försatsen och det hetsar henne ytterligare samtidigt som E får hennes kön att vibrera av lust. Hon släpper M, som säkert blir frustrerad men det skiter hon i, för att fokusera på hur skönt E gör det för henne.

Till slut kan hon inte vänta längre utan tar tag om hans huvud och drar honom upp mot sig. Det är dags, blickarna möts, ett intensivt möte, utforskande, och han sträcker sig efter kondomen och trär på den och gör sig redo. Blickarna är nu låsta i varandras och hon konstaterar förvånat att hon aldrig sett en man i ögonen på det här viset, samtidigt som han tränger in i henne, långsamt, perfekt. Hon känner hur hennes ögon vidgas när hon tar emot honom, möter honom. Han känns skön inne i henne, ända in i botten nu, han stannar kvar där och hon vrider sig av vällust men utan att släppa honom med blicken. Den här mannen gör allt rätt. Där är det där leendet igen och han böjer sig fram och viskar: Du var så sexig när du sög mig i duschen med ett leende på läpparna. Hon ler ännu större nu, skrattar nästan högt samtidigt som han knullar henne långsamt och omsorgsfullt. De ser på varandra hela tiden, heta, utforskande och fascinerande blickar blandade med leenden. Det känns unikt och fantastiskt. Hon uppskattar hans lugna stil just nu men anar att det kräver en rejäl dos självkontroll. Hon både vill att han ska ta henne snabbt och skoningslöst, och långsamt, så att det aldrig tar slut.

Han vänder på henne och vill att hon ska sjunka ner över hans stånd, men hon överraskar honom med att istället föra sitt underliv mot hans ansikte. Leendet kommer direkt och han börjar ivrigt slicka henne. Hon känner hur safterna rinner ur henne, hans tunga är fantastisk. Hon håller stadigt i sängens huvudända och står kvar tills benen skakar av lika delar upphetsning och trötthet. Till slut backar hon av och sänker sig ner över hans kön istället, sätter sig tungt över honom så låren får vila en stund, låter hans överkropp bära hela hennes vikt samtidigt som hon nafsar i hans örsnibb och biter lätt i huden på hans hals. Då kysser han henne, inte lätt och retsamt denna gång utan kraftfullt och hetsigt samtidigt som han tar ett stadigt tag om hennes höfter och hjälper henne att komma in i rytmen. Tempot ökas och deras fuktiga kroppar gnids mot varandra i en allt snabbare takt. Strax före klimax pausar dom och hämtar andan en stund, ingen av dom vill att det redan ska vara slut. De sneglar mot Micke som otroligt nog har somnat bredvid dom i dubbelsängen, vilken avspänd kille.

Hon lägger sig på rygg igen. Kom, jag vill att vi ser på varandra, säger hon. Han lägger sig över henne tränger in igen, lika långsamt och sexigt som förra gången med full ögonkontakt. Hon ser fascinerat hur hans blick mörknar och blir mer intensiv för varje centimeter och hon undrar om han ser samma sak i hennes ögon. Det känns som om hon aldrig blivit sedd som kvinna förrän nu. Precis nu inser hon vad åtrå är och hur det kan gestalta sig i både blick och känsla. Han mumlar att hon är skön och sexig, själv kan hon bara svara med ett stort och instämmande leende. Han börjar stöta hårdare och hon känner att han är nära nu, hon är otroligt blöt och känner hur safterna blöter ner hans kuk. I några sista stötar tömmer han sig och hela hans kropp spänns. Hon känner hur hennes kön kramar hans, kramar ur de sista dropparna och den sista energin. Sedan blir han skönt tung mot hennes kropp och hon håller armarna om honom.

Efter en stund går de upp och sätter sig i soffan för att prata så de inte ska störa Micke mer än de redan gjort. Han tycks i och för sig sova gott. Hon drar på sig en vit hotellmorgonrock, dricker lite vatten och lägger sig tillrätta i soffan med sina ben i hans knä. De pratar en lång stund om allt och inget. Det är mysigt med lite eftersnack. Så småningom fram på småtimmarna är det hög tid att sova och de tränger ner sig i sin halva av dubbelsängen, säger god natt och hon somnar snabbt.

Del två heter Hotellmorgonen

Continuation:

Part 1 (20 feb 2020)
Part 2: Hotellmorgonen (20 feb 2020)
Hennes första trekant med två män.

Added 20 feb 2020   Stories   #Man #Woman #Self experienced

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 25046  Report