Log inRegister
Middagen
Bordet var dukat, ljusen på borden fladdrade till och man kunde känna att det låg förväntan i luften. Isabella hade varit med några gånger tidigare och sneglade lite på de andra i rummet, några var med för första gången och hon kände sig nästan lite avundsjuk på dem. Hon minns själv hur det var att stå där och inte riktigt veta, det kändes som tusen saker som man skulle hålla koll på och det gör det faktiskt fortfarande. Det är sås till vänster och vin till höger eller om det var tvärtom, hon börjar nästan bli snurrig av tanken på att det snart är dags.
Ikväll är hon i service till huset hela kvällen vilket betyder att det inte kommer bli någon rast och ingen ro, kanske inte ens lek för hennes del och hon tittar lite snett åt de hållet där slavarna med egna ägare står, de som bara ska serva varsin Herre.

Gunilla var en av dem som stod där, hon kände sig inte riktigt bekväm, hon följde klädkoden för kvällen men brukar inte visa sina bröst för någon annan än sin ägare Mats, men nu hade hon en korsett som satt under brösten och en svart kort kjol på sig, stayups och högklackat. Det var första gången som Gunilla och Mats var med om något sånt här. Hon är nervös inte för att göra bort sig själv men att få Mats att se dålig ut, som om han inte har koll på sin slav. Hon tänkte på det mail de hade fått för ett par veckor sedan, där hade protokollet varit bifogat och det var mycket hon hade behövt lära sig på kort tid, positioner, regler för när hon får tala, hur hon ska tala, för att inte glömma själva serveringen.

Herrarna sitter i salongen och smuttar på välkomstdrinken, de är sex till antalet idag så det blir en intim liten middag, de sitter och bekantar sig med varandra, en del känner varandra sedan tidigare men inte alla, Mats är ny i gänget. Det börjar att dra ihop sig för att dörrarna ska öppnas och de ska sätta sig till bords och tur är väl det för välkomstdrinken är snart slut.

Det är hög tid att göra de sista förberedelserna och husfrun för kvällen klappar i händerna och samlar slavarna runt sig för en sista genomgång, husfrun den här kvällen är Magdalena och hennes uppgift är att koordinera kvällen, hon är den som ska se till att middagen flyter på, hon ska ha koll på att slavarna vet vad de ska göra samt dela ut korrigeringar om regelbrott uppstår. Det är även Magdalena som är den som man ska vända sig till om man vill framföra något klagomål. Det är inte första gången som Magdalena är husfru och hon brukar få beröm för sitt sätt att hantera dessa middagar. Hon känner sig lika hedrad varje gång hon får frågan om att vara husfru men skulle ändå påstå själv att hon är som klippt och skuren för uppgiften, hon gillar servicen hon ger sen att hon får utdela straff och smärta det är naturligtvis även det en tillfredsställande uppgift som hon mer än gärna tar sig för, henne motto är hellre fälla än fria.

Efter Magdalenas genomgång så vet alla vad som ska hända och dörrarna kan öppnas och Herrarna välkomnas till bords av deras egna slavar. Slavarna som är i service till huset står längs ena väggen med händerna på ryggen, där kommer de stå tills dess att deras tjänster behövs, hon känner att det redan börjar göra ont i brösten, klämmorna gräver sig in i bröstvårtorna och inte blir det bättre av att kedjan tynger ner dem oxå. Herrarna serveras dryck av sina egna och än så länge går det bra för Gunilla, men när hon står vid Mats högra sida och ska hälla upp vinet så känner hon hur någon smeker henne på insidan av låret och hon stelnar till. Mats säger till henne och fortsätta medan han låter ett finger glida in i hennes våta fitta, hon ger ifrån sig ett litet stön och han drar snabbt ut fingret, viftar lite åt henne att avlägsna sig innan han stoppar fingret i munnen och suger av det.
“En aptitretare är aldrig fel” säger han och ler belåtet.

Isabella vet att det snart är hennes tur att agera och går ut där några har börjat lägga upp mat, hon tar vant tre tallrikar och balanserar ut dem till bordet, denna gången klarar hon av att ställa ner dem från rätt håll och hon spillde ingenting. Värre var det förra gången då hon helt glömde av höger och vänster, då fick hon stå i stupstocken med kjolen lyft över ryggen hela varmrätten stod hon på knä på scenen med rumpan mot Herrarna som ibland kommenterade att den där borde vara randig och det höll värden med om som kallade till sig huvudslaven, hon som ska ha koll på att alla vet vad de ska göra och att middagen flyter på utan missöden. Det hade blivit dags för den kvällens första disciplinering och korrigering, alla som hade blivit serverade från fel håll fick säga en siffra mellan 10 och 25 beroende på hur allvarligt de tyckte att regelbrottet hade varit, det var tre till antalet och totalt landade deras siffror på 60. 60 slag med den långa hemska glasfiber staven, de allra flesta landade på hennes rumpa men baksida lår fick även de känna av straffet. Det var husfrun som delade ut straffet den gången, Herrarna var fullt upptagna med att äta och det brukade vara så att det var husfrun som korrigerade husslavarna medan de slavar som är i service till en Master blir korrigerade av sin egen. Hon väcks ur sina dagdrömmar av ridpiskan som snärtar henne på framsidan av låret.
“Stå inte och sov” det var Magdalena som gett henne ett rapp över låret, snabbt försökte Isabella få en överblick på vad som hände och hon såg att tre av de andra slavarna satt med vid bordet, de hade alltså varit några som förtjänat sina stolar vid den här middagen det var annars ganska ovanligt, men hade de skött sig exceptionellt bra så är det klart att de ska få sitta med vid middagen men nåde den som inte är uppmärksam på sin Masters behov då åker man ner på golvet fortare än kvickt. Hon ser alla utom en av slavarna, det fattas en, Gunilla syns inte till.

Gunilla klöktes av Mats kuk som var långt ner i halsen precis som hon vet att han vill ha det, hon sitter på knä under bordet och gör det extra skönt för sin Master, hon är en så länge ensam under bordet men har förstått på de andra slavarna att det kommer hon nog inte vara så länge till. När hon får hämta andan en sekund tittar hon sig runt under bordet, hon ser att de allra flesta männen bär läderbyxor och hon får stoppa sig själv från att smeka deras underbara ben, mer hinner hon inte tänka förens Mats gör henne uppmärksam på att han vill stoppa tillbaka kuken i hennes mun.

Det är dags att duka av tredje rätten och då händer det som inte får hända, Isabella hör en harkling bakom ryggen och stelnar till, hon inser sitt misstag innan Herren i fråga hinner påpeka hennes olämpliga beteende så försöker hon be om ursäkt samtidigt som hon vänder sig om. Den Master som blivit förolämpad genom hennes oaktsamhet när hon vände ryggen åt honom istället för att backa undan från bordet får ögonkontakt med värden som ger sitt godkännande för att straffa henne.
“Vänd dig om och böj dig framåt” han är kort i tonen och Isabella vänder sig snabbt om, hon håller fortfarande de smutsiga tallrikarna i sina händer och försöker balansera på sina höga klackar, hon känner hur kjolen lyfts upp och hur stringen tas åt sidan. Hon stelnar till och vill protestera men vet att de bara kommer bli värre, hon känner hur något pressas mot hennes bakre hål och sakta glider det in, det känns kallt och det är först efter en liten stund som det börjar bränna och svida. Stringtrosan placeras över roten och hon blir ombedd att fortsätta med sina sysslor, det svider och hon har svårt att gå.

När allt är avdukat så säger Magdalena åt den plågade Isabella att gå tillbaka till bordet och vänta vid kortänden. Isabella gör som hon blir tillsagd och hon har inte stått där länge innan Magdalena kommer fram till henne och meddelar middagsgästerna att hon har förstått att denna oaktsamma slav har begått ett regelbrott och även om en korrigering äger rum så måste hon i egensakap av husfru ta sitt ansvar och även hon dela ut ett straff. Isabella får böja sig fram över bordet och tre slag landar i snabb takt över hennes rumpa, Magdalena meddelar att eftersom detta är ett av de värsta brotten man kan göra att vända ryggen åt middagsgästerna och att Isabella varit med så pass många gånger att hon vet bättre så är det ett ordentligt straff som bör utdelas och om Isabella inte tar hela straffet utan gnäll så är hon inte välkommen tillbaka. Magdalena vänder sig om till Fabian, han som blivit förorättad och frågar honom om antalet rapp han anser att den här slaven bör få, han ler lite och säger 40. Magdalena tackar honom men tillägger att eftersom detta är en slav som varit med vid flertalet middagar tidigare så är övertrampet betydligt grövre och 40 rapp bara ska bara början. När de 40 rappen är utdelade så gråter Isabella och då lämnar Magdalena över piskan till värden som nu rest sig från sin plats. Även han utdelar 40 rapp och när han är klar så säger han åt henne att ställa sig på alla fyra på scenen med rumpan åt deras håll, dra upp kjolen och där ska hon stå tills dess att nästa rätt ska dukas fram. Isabella går snyftande upp på scenen och gör som hon blir tillsagd, det snurrar en massa tankar i huvudet och hon tycker att det är så pinsamt att behöva stå på scenen i en så utmanande position som det ändå är, men hon vet bättre än att käfta emot.

Den här middagen är en femrätters middag och Magdalena tycker att det flyter på bra, dock blev hon lite irriterad över Isabellas missöde, det är en så simpel regel och Isabella som är en av hennes mest rutinerade husslavar borde veta bättre, men nu hoppas Magdalena att inte ska bli fler missöden innan kaffet senare ikväll då även hon kommer att utvärderas och antingen belönas eller bestraffas för sin insats och trots att hon varit med så många gånger så kan hon inte låta bli att känna hur fjärilarna flyger rundor där inne.

Magdalena fick rätt, till och med den nya tjejen Gunilla klarade av sitt pass som husslav, det är klart att hon kanske inte var så snabb men för att vara första gången av Magdalena riktigt imponerad av henne.

När kaffet var serverat och småkakorna framdukade gick värden upp på scenen och tackade för maten och samtidigt kallade han upp alla slavarna på scenen, det var nio till antalet denna kväll. Slavarna ställde sig på en rad på scenen och var och en fick ta ett stort steg framåt när deras namn ropades upp. I tur och ordning läste värden upp betyget för varje slav, Herrarna hade under kvällens gång betygsatt slavarnas arbete i 4 delar, uppförande, servering, tal, position, betygsskalan var 1-5 där 5 var högst betyg. Den högsta summan man kunde få var alltså 120 och för att få godkänt och gjort sig förtjänt av en belöning skulle man fått ihop minst 75.
Den första slaven att ropas upp var värdens egen slav, hon hade fått ihop imponerande 82 poäng och värden konstaterade att det skulle bli en belöning för henne denna kväll och att det var att hon fick suga av honom medan han förmedlade de andras poäng. Sagt och gjort hon satte sig på knä och tog fram hans kuk ur läderbyxorna och började att suga av honom på precis det där viset hon visste att han älskade.

Gunilla som inte tidigare varit med om detta visste inte vad hon önskade, det var höga poäng som gällde om man skulle få en belöning och hon hade ingen aning om hur de andra uppfattat henne. När det var hennes tur att kliva fram höll hon på att snubbla men lyckades rädda sig. Hennes poäng var 73 och det var så nära att hon hade fått en belöning. Mats kallades fram till scenen för att meddela vilket straff han tyckte var lämpligt för sin slav. Han pekade på buren som stod vid sidan av scenen och sa att han var stolt över henne som på sin första middag lyckats få så pass höga poäng men att han var besviken på henne att hon inte nådde ända fram och att han då tyckte att buren var ett lämpligt straff. Gunilla som aldrig tidigare suttit i en bur tyckte det lät lite spännande men redan efter fem minuter så ville hon komma ut men fick inte. Hon ville vara nära Mats men han satt vid sin plats vid bordet så nog var detta ett straff och hon tänkte att nästa gång ska jag få belöningen.
När det bara återstod två slavar satt värdens egen slav på knä jämte sin Master hon hade fått sin belöning och hon svalde varenda droppe. De slavar som var kvar var Isabella och Magdalena, Isabella var först ut av de två och hennes poäng var de lägsta för kvällen. Värden tittade missnöjt på henne och tog ett rejält tag om nacken medan han ledde henne framför sig, han tryckte ner henne över buren som Gunilla satt i och tog sedan av sin livrem och gav henne så många slag att hon tappade räkningen. Sedan fick hon stå kvar lutad över buren och värden vände sig till Magdalena som hade fått ihop hela 98 poäng och hon fick välja sin belöning.

Nöjd med att ha fått kvällens högsta poäng förberedde sig Magdalena för att njuta av sin belöning, tänk att hon skulle få chansen att plåga Isabella lite till, det var inte mer än rätt. Hon sa åt Isabella att ställa sig på andra sidan buren och puta med rumpan, Magdalena ställde sig bakom snart började hon röra sig i jämn takt bakom Isabella. Magdalena knullade Isabella med en strap-on samtidigt som hon rev henne över ryggen med sina metallklor, hon nöp henne i brösten så det började blöda och Isabella som trodde att hennes straff var klart grät hejdlöst av både skam och smärta.

Herrarna satt belåtet vid bordet och lät sig väl smaka av kaffe och den scen de precis bevittnade, Magdalena med sitt sadistiska leende som sätter på en gråtande Isabella som står lutad över den bur som Gunilla sitter inlåst i, tittar man nog så ser man att det rinner en tår även längs hennes kind.

Lokalen ekar tom, ljusen är utblåsta och middagen är över. Alla gäster lämnade lokalen lite små yra och fnittriga, ännu en lyckad middag var genomförd. Gunilla och Mats såg redan fram emot nästa gång.
High protocol dinner, en intim middag efter konstens alla regler

Added 22 feb 2020   Stories   #Man #Woman #Woman as top #Woman as bottom #BDSM #Discipline #Physical dominance #Pain #Whipping/flogging #Service #Total Power Exchange #Blood #Tears #Voyeurism #Exhibitionism #Role play #Strap-on #Traditional gender roles #Figging

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 25066  Report