Log inRegister
Förnuft och känsla - i en annan verklighet
Kvinnors tankar och åsikter skall lyssnas på och tagas i beaktande, men ska varken styra världen eller hemmet. Jämställdhet tolkas i vår värld som att kvinnor och män är lika värda, men är av olika natur och därav följer olika roller. I vår värld står mannen för ledarskap, klokskap och förnuft. Kvinnan står för känsla, skönhet och lydnad. Mannen styr kvinnans känslor med sitt förnuft och kvinnans alla känslor gör mannen harmonisk. Kvinnan är det svagare könet och har behov av att tas omhand och ledas genom livet. Mannen i sin tur är den starke vars plikt det är att sörja för sin kvinna och skapa en harmonisk relation dem emellan.

För att kunna upprätthålla denna naturliga ordning behöver mannen verktyg som hjälper honom i sitt uppdrag. Detta manifesterar sig i att de flesta kvinnor är vana vid att få smäll på stjärten när de har varit stygga.

Skulle man kunna tolka det som om kvinnan lever i någon slags slaveri? Svaret är nej, och det kan förklaras så här:

Kvinnan har av fri vilja valt att underordna sig dig, mannen - genom att hon har ingått äktenskap med dig. Tvångsgifte är ju förbjudet, vilket innebär att en kvinna alltid har rätt att säga nej när en man friar till henne. Har kvinnan dock valt att ingå äktenskap med dig blir det följaktligen din plikt som man att vara överordnad din kvinna, med allt vad det innebär i stort ansvar. När kvinnan är uppnosig, uppför sig illa, använder ofint språkbruk eller bryter mot uppsatta regler så är det mannens ansvar att se till att kvinnan får smaka riset, eller får annan lämplig bestraffning, beroende på graden av olydnad.

Det finns fortfarande de som hävdar att kvinnans underordning skulle vara detsamma som att kvinnan diskrimineras. Denna syn stämmer inte. Ett samhälle kan bara fungera väl om saker och ting sköts på ett organiserat sätt. Det måste finnas någon som har ledningen, annars blir det kaos. För att alla i familjen skall må bra måste kvinnor och män sköta sina respektive uppgifter och göra det med kärlek och respekt.

Mannens respektive kvinnans natur
Det är ett faktum att män är mer initiativtagande än kvinnor och att kvinnor är mer passiva. Denna ordning är naturlig och det varken kan eller bör ett samhälle ändra på. Det är alla mäns plikt att upprätthålla denna ordning i vårt samhälle så att kaos kan undvikas. Därmed har männen i vårt samhälle ett mycket stort ansvar, medan kvinnan befrias från de mest ansvarsfulla uppgifterna. Detta innebär således att kvinnan måste underordna sig mannen, lita på att han kan fatta riktiga beslut och lyda honom även om hon inte håller med honom. Vanligt förekommande är att kvinnor är inte lydiga och fogliga av naturen och kan komma att behöva mycket av din tid och energi för att lära sig att veta sin plats. Viktigt att komma ihåg är dock att även en lydig kvinna med jämna mellanrum och med fasthet bör påminnas om sin naturliga plats. I dessa relationer vilar ett mycket stort ansvar på mannen, då kvinnans uppförande kan ses som en spegel av mannen. Alla kvinnor behöver inom äktenskapet mycket tydliga ramar och regler och en stabil ledstång att följa. Särskilt kvinnor av mer obstinat natur kräver en extra tydlig, kärleksfull men också sträng man.

När du träffar din kvinna för första gången så ta ditt ansvar på stort allvar. Kvinnan är en spröd varelse som måste hanteras med både fasthet och respekt. Hon har ett stort behov av att få en tydlig väg att gå och ledas in på den vägen av dig, hennes man som hon måste lära sig att följa och lita på. Ha tålamod, för detta kommer att bli ett livslångt projekt för dig och din kvinna. Förbered dig på att du kommer att bli tvungen att tillrättavisa henne om och om igen, ibland för samma förseelse flera gånger om. Viktiga egenskaper hos dig som man, som du ständigt kommer att behöva jobba med, är självbehärskning, kontroll, uthållighet och att vara konsekvent. Män med ”kort stubin” bör tänka efter både en och två gånger innan de ingår äktenskap, då det kan finnas risk för att man brusar upp i onödan och att kvinnor utsätts för obefogat våld.

Kvinnans naturliga uppgift är att vara mannens följeslagare. Detta bygger alltså på lydnad. Kvinnan förväntas följa och lyda sin man. Detta ställer givetvis krav på mannen: han förväntas sörja för sin kvinna, se till att hon har det bra och lyssna på hennes tankar och överväga det hon säger. Men han har alltid sista ordet och måste bestämma för att kvinnan skall bli lycklig och glad.

Betänk att förhållandet mellan man och kvinna är som en dans. Någon måste föra och leda dansen och i dansen mellan man och kvinna är det mannen som för och styr!

Många kommer och säger “men min kvinna vill inte lyda”. Det är en helt naturligt sätt för en kvinna att hantera kravet på underkastelse. Hon vill inte, hon blir bråkig och till sist olycklig eftersom det lilla livet inte vet vart hon skall vända sig. Hon måste fås till lydnad för ett lyckligt liv. Men hur får man då sin kvinna lydig?

Jo som i all uppfostran: med ris och ros! När hon gör något bra berömmer man henne, ger henne något hon vill ha och när hon är olydig bör hon få sig en uppsträckning.

Hur kan då en uppsträckning gå till? Det vanliga är någon form av fysisk bestraffning, eventuellt i kombination med någon typ av skamstraff, t.ex. skamvrån.

Fysisk bestraffning
Oftast måste straffet måste vara skarpt och tydligt. Då måste du faktiskt ge din kvinna smisk på stjärten! Givetvis ska du inte slå henne så att hon kommer till skada, men så att det gör riktigt ont, så att hon får reflektera över sin olydnad.Straffet ska vara så kännbart att det ofog hon gjort inte upprepas inom det närmaste. När kvinnan har varit så olydig att hon måste agas bör man veta hur och var man skall slå henne.

Mindre förseelser, sådant som händer i vardagen, t.ex. att hon inte genast lyder dina uppmaningar, att hon säger emot, är uppnosig, använder fula ord eller inte är uppmärksam nog kan rättas till genom en eller flera örfilar. Man slår henne lätt på kinden, så lätt att inget skadas, men så hårt att det känns. Örfilar är en bra markering för kvinnan att hon har gått över gränsen. En örfil eller två påminner kvinnan om hennes underordnade plats i ert äktenskap. Vill man har större effekt av kroppslig bestraffning bör man dock slå henne på stjärten. Gärna på bara stjärten eftersom skammen då blir extra stor.

Men är det verkligen så att man måste slå henne på det viset? Ja, definitivt. Agan befäster positionerna i äktenskapet. Hon lär sig med tiden sin plats och att inte försöka rucka på det naturliga i hennes lydnad och undergivenhet. Här krävs det av mannen att visa stor kärlek och lika mycket fasthet i att få sin kvinna dit han vill. Det gamla ordspråket att “kvinnan formas med ris och rotting” stämmer väldigt bra.

Alla som agat en kvinna vet också hur positivt det påverkar henne, hon blir så mycket mer kvinna efter agan.

Typer av aga
Låt oss införa några lämpliga begrepp när det gäller kvinnoaga:

Smisk: oftast en lite lättare aga som utförs med handen på kvinnans stjärt. Eventuellt med kjol och/eller trosor på. Lämpligt vid lite lättare straff när olydnaden inte varit så allvarlig.

Smäll: Allvarligare aga som utföres med handen men på kvinnans nakna stjärt. Ger henne ofta starka skamkänslor av att behöva dra ner trosorna. Smäll på stjärten är således strängare än smisk på densamma.

Stryk: När hon varit mycket stygg och behöver sättas på plats ordentligt används ett redskap, t.ex. hårborste, livrem, ris, rotting eller mattpiska på hennes bara stjärt.

Straffets innehåll
Det kan vara lockande att tro att allt löser sig bara kvinnan får lite ont i stjärten när hon har varit stygg. Inget kan vara mer fel. Att aga en kvinna är egentligen ett sätt att kommunicera med henne. Män förstår förnuft, men eftersom kvinnor styrs av känslor så behöver de ofta hjälp med att förstå och då är aga utmärkt.

Viktigt att nämna är att endast sveda och smärta i stjärten är inte enbart det som gör nytta. Kvinnoaga innehåller flera delar. Vi går igenom dessa nedan:

Diskussionen
Glöm aldrig att kvinnan först måste förstå varför hon skall agas. Berätta detta för henne tydligt och klart, betänk då att hennes förnuft inte är som mannens. Var aldrig arg eller upprörd när du gör detta. Är du det, så vänta tills du lugnat ner dig. Diskussionens slutsats är då typ: “Anna, därför måste jag nu ge dig smisk på stjärten”.

Domen
Precis som sagts ovan bör diskussionen avslutas med en “dom”, dvs. att kvinnan får reda på vilka konsekvenser hennes olydnad kommer att få. Domen bör vara tydlig, men måste inte innehålla alla detaljer. Det kan t.o.m vara bra att inte vara för exakt. Det ökar hennes oro och rädsla inför straffet eftersom hon inte vet exakt vad som kommer att hända. Speciellt om hon skall få smäll eller smisk finns det ingen anledning att i förväg nämna antalet slag hon skall få. Bättre då att se på hennes reaktion när hon gett upp motståndet och börjar foga sig och detta kan givetvis enbart avgöras under agan.

Under såväl diskussion som dom bör kvinnan vara helt påklädd och allt skall ske under normal samtalston. Viktigt är att mannen tänker på detta och inte låter sin eventuella ilska och besvikelse gå ut över tonen i samtalet.

När nu domen uttalats så övergår man till att verkställa själva straffet, det som skall lära henne en läxa. Det är också nu som det gäller att visa fasthet som man. Som make älskar man naturligtvis sin hustru djupt och en del män kan känna en oro inför att aga sin kvinna, eftersom han älskar henne kan det kännas jobbigt att tillfoga henne smärta. Här måste du som man ta ditt ansvar och inte ge vika för kvinnans böner om att slippa. Du är familjens överhuvud och har skyldighet att fostra din kvinna. Den man älskar, den agar man. Det är viktigt att veta att det är nu som hon måste lyda i alla delar och detaljer. Allt skall göras till punkt och pricka och minsta olydnad måste få konsekvenser.

Väntan
När hon fått sin “dom” är det lämpligt att låta henne vänta innan den utföres. Det ger henne tid att tänka efter och verkligen ångra sig. Glöm inte denna del av straffet, eftersom den rätt utförd stärker straffet högst betydligt. Väntan kan vara längre eller kortare beroende på hur känslig kvinnan är. Denna väntan förstärker också hennes rädsla inför agan. “Undrar hur ont det kommer att göra”, “kommer jag att skrika mycket”, ”hur många slag kommer jag att få” osv.

Vi rekommenderar att åtminstone en del av väntan sker med naken stjärt (om domen stipulerar smisk eller stryk). Det gör effekten av väntan mycket större.

Om domen uttalas i hemmet rekommenderar vi att kvinnan får vänta på sitt straff i sängkammaren. Om hon skall få stryk bör givetvis redskapet finnas med så att hon verkligen kan se och känna det under tiden hon väntar.

Om kvinnan gjort sig skyldig till ofog t.ex. på en bjudning kan med fördel diskussionen och en del av väntan ske på vägen hem. “Anna, det blir ett rejält kok stryk på bara stjärten när vi kommit hem”. Vid vissa förseelser kan det t.o.m vara lämpligt att tillrättavisa sin kvinna på plats, och det kan ha stor effekt att folk runtomkring er blir vittnen till detta. Att ge kvinnan en eller flera örfilar och skarpt säga till henne att det väntar ett kok stryk på bara stjärten när ni kommit hem visar att du som man tar ditt viktiga ansvar i att fostra din kvinna och dessutom känner kvinnan extra stor skam eftersom hon blivit tillrättavisad inför andras ögon. Detta kan också ha avskräckande effekt på kvinnor runt omkring, det är nyttigt att de ofta blir påminda om samhällets ordning och struktur: mannen bestämmer och hon lyder.

Det kan också vara lämpligt att ta upp frågan om straff på bjudningar och liknande där även kvinnor är närvarande. Fråga gärna grannen hur han brukar aga sin kvinna, fråga kvinnan när hon fick smisk senast, vem som drar ner hennes trosor när det är dags, om hon får stå i skamvrån, hur ont det gör, om hon gråter, om hon fick med riset, etc. Allt för att visa tydligt att aga är mannens självklara rätt.

Agan
När väntan är över går mannen in till sin väntande kvinna som vid detta laget bör vara väldigt nervös och kanske gråter. Låt henne gråta och be om nåd i så fall, men gör klart att ett straff måste utdelas.

Det är nu som du måste beordra din kvinna att inta den position du föredrar att ha henne i. Tänk på att det är stjärten du skall slå och att hon därför bör placeras på ett sätt så att du kan ha det bekvämt och aga henne med den kraft som behövs. Vanligast är över knäet för smäll eller stryk med handen följt av hårborste eller andra korta redskap. Många män undrar hur länge man skall fortsätta med agan, hur hårda slagen skall vara, hur man skall slå etc. Det finns inga självklara svar här. Men du skall se till att hon verkligen har förstått budskapet, att hon är lydig och vet sin plats efteråt. Man måste ha klart för sig att agan skall göra ont. Det skall inte vara enkelt för kvinnan eller något som bara är symboliskt. Det skall svida ordentligt och göra ont i stjärten!

Vi brukar säga att man skall se till att hon snyftar eller på annat sätt visar att agan gör ont. Det är också viktigt att hon tydligt visar uppriktig ånger. När man anser att agan är över sätter man kvinnan på knä, tittar henne strängt i ögonen och pratar med henne. Ser man minsta trots där, så fortsätter agan.

Skammen
Att kvinnan skäms för sin olydnad är en oerhört viktig komponent i agan. Kvinnan skall känna sig undergiven och utsatt redan innan agan börjar. Det är därför vi rekommenderar smäll eller stryk på bara stjärten, eftersom skammen som kvinnan utsätts för blir så mycket starkare med bar stjärt och när hon har tvingats dra ner sina trosor.

Det finns kvinnor som inför en bestraffning hävdar att agan gör lika ont genom trosor som på bara stjärten. Detta kan äga sin riktighet när det gäller t.ex. stringtrosor. Dock är skammen och mannens kontroll över sin kvinna en så viktig del av agan att trosor under inga omständigheter bör tillåtas.

Vår ambition är att komma med berättelser ur denna värld, kommentera gärna!

I vår uppdiktade värld är könsrollerna starka. Männen är mycket MÄN och kvinnorna är mycket KVINNOR.

Added 22 feb 2020   Stories   #Woman as bottom #Discipline #Psychological dominance #Physical dominance #Pain #Spankings #Traditional gender roles

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 25068  Report