Log inRegister
Take it like a bitch! P.S. Jag älskar dig.

Part 2: Morgonens session fortsätter enligt Sussies planer!

3. Ris och ros.
***************

Sussie töjer sakta ut ringmuskeln som genast börjar krama runt pluggen på ett girigt och krampartat sätt, alla ljud och suckar som pojken ger i respons till behandlingen blir ordentligt avlästa och analyserade som en garanti på att hon inte gör illa honom mer än nödvändigt. Det slafsar högt från glidmedlet och slutar i ett ploppande ljud när muskeln slutligen ger efter och slukar föremålet hela vägen in. Med ett sadistiskt flin över de röda läpparna slänger hon hårsvallet över axeln och tar steget tillbaka för att kunna inspektera scenen i sin helhet, den där hans buktande bakdel svankar offrande och blir uttöjd till max. Kontrasten mellan svart latex och gräddvit hy som nu randas med lila piskränder efter gårdagens straff är slående och visuellt stimulerande. Blixtlåset går upp igen med ett rassel och värmen sluter sig på nytt runt kroppen som stängs in i sitt fuktiga fängelse på obestämd tid.

-Går det bra?- Det är Sussie, kvinnan som ändå älskar honom som ställer den omtänksamma frågan snarare än hans sadistiska ägarinna.
-Jaaaa.- Stönar han och känner efter när rumpan börjar knipa runt pluggen, den som trycker på men förvisso inte fullt så smärtsamt som Joel befarar.
-Bra.- Sussie ler nöjt och påminner sig om att Joel ändå gör stora framsteg idag och att hon därför kan tillåta sig vara riktigt stolt.

Nej lillslaven kanske går med på mycket för hennes skull men när det kommer till stora saker i rumpan är han trots allt fortfarande obekväm, inte så mycket för smärtans skull men det är ett ångestladdat moment som väcker gamla minnen till liv. Sussie kommer ihåg att han faktiskt grät mot kudden första gången hon experimenterade med en av sina minsta pluggar och nu i efterhand känner hon till den mentala regelbundna misshandel som präglat hans tidigare relation med en domina. Ett giftigt destruktivt förhållande som Sussie på sätt och vis räddat honom från, det är i alla fall så Joel ser det hela och därför han är så lojal. Med stor förståelse och utan press har hon lyckats visa honom att det ändå inte är så farligt och att han kanske kan lära sig att gilla anallekar en vacker dag, om han bara vågar ge det en chans. Nu står han här pluggad med large vilket ändå måste ses som en triumf för henne som mistress, en triumf för dem som par och en milstolpe i deras speciella förhållande. Ögonblicket är uppslukande och det blir inte sämre av att utsikten är så himla fin, Sussie tittar beundrande och reagerar först inte på den osäkra frågan.

-Hur...länge...måste...slaven....bära den?-Gnyr han och försöker ställa sig mer tillrätta på klackarna över britsen.
-Till mistress säger annat.- Svarar hon skarpt och ger häcken en kåt blick som om det är den som ställer frågan.

Rumpan skälver i sin utsatta position under det blanka latex som får hans buktande pojkskinkor att se ut som om de vore gjutna i svart krom. Det är en vacker scen som gör att den kärleksfulla aktning Sussie ändå känner långsamt övergår i det råare begär som alltid föregår de rent sadistiska impulserna. Hon kan inte låta bli att betrakta baken som ett sexuellt objekt och att se den pendla så besvärat, som för att försöka vänja sig vid pluggen, gör att det nästan ser ut som att den ber om att få bli slagen. 39-åringen ler fräckt för sig själv och behöver ingen längre betänketid innan hon sträcker sig efter den lättaste paddeln, den med det rosa hjärta på, och ställer sig i en vinkel där det blir omöjligt att träffa något annat än den saftiga högra skinkan. Mistress ger den ballongliknande halvan en varmkåt blick som för att säga "nu ditt lilla asshole kommer det att göra ont" och ska precis slå när hon hör den tunna frågan.

-Mistress?-Det blanka huvudet kikar över axeln, hans bedjande ögon pendlar från den höjda handen till hennes ansikte och avslöjar att han förstår.
-Tyst nu och ta straffet.-Flinar hon roat och höjer handen ytterligare.
-Straffet?!...Men mistress har slaven gjort något fel..säg vad så att den kan undvika att det händer igen?-Han ser riktigt bekymrad ut och hon förstår genast att han försöker dra ut på det här eftersom han är livrädd att bära pluggen och ta slagen på samma gång.
-Jag behöver väll ändå ingen ursäkt för att slå slaven...Mistress kanske tänder på det och dessutom vet vi ju båda att slaven tänder på smisk som den lilla masochist den är eller hur? Få höra på slavens porriga kåtgnäll nu....
-Men....men.....-Blicken sjunker samtidigt som det bränner till i baken som om pluggen instämmer med mistress.
-Käfta inte mot nu svanka ordentligt med arslet och ta slagen för det är bra för dig att lära dig ta smisk när röven är pluggad också.
-Ja..jo..men….
-Inga men…kommer du ihåg hur det gick igår?!-Mistress sliter tag i halsbandet och tvingar upp ögonen att möta den antydande blicken.
-..Ja..-Svarar han med en skamfull blick som för att erkänna att han minns den plågsamma bestraffningen som utdelades igår, bara för att han inte diskat undan innan hon kom hem till hans romantiska överraskningsmiddag.
-Var inte det en tillräcklig läxa eller tänker du fortsätta med den här attityden i dag också?
-Men..-Han vill så gärna försöka förklara sin sida av det hela för innerst inne tycker han ändå att han har rätt.
-INGA MEN SA JAG!....Tänker du verkligen förstöra den här dagen genom att fortsätta ifrågasätta mig på det här sättet. Jag trodde vi hade bestämt oss för att lämna det bakom oss?!-Greppet är stenhårt och blicken iskall.
-..Jo…m..
-BRA!....Jag förstår verkligen inte vad som flugit i dig?! Under de senaste veckorna har du varit ovanligt uppstudsig, du käftar mot ifrågasätter surar och har en allmänt ohyfsad attityd! Som om det inte räcker med att jag har fullt upp på jobbet när man äntligen kommer hem på kvällarna möts man av en trulig bortskämd pojke! Men det är väll priset man får betala antar jag.. när man väljer en yngre omogen slav.

Joel har god lust att lätta på hjärtat för det är ju ändå HON som varit frånvarande i flera veckor nu, allt på grund av den där förbannade avhandlingen. HON som är så jävla snarstucken när hon väl kommer hem om kvällarna. HON som försöker hitta någon löjlig detalj att hänga upp sig på varje kväll och HAN som får ta all skit trots alla söta gester och försök att uppmuntra. Jobbstressen har onekligen satt deras förhållande på prov men det skulle krävas bra mycket mer för att skapa någon permanent spricka. Joel har god lust att säga sanningen men det sista 28-åringen vill är att förstöra den här dagen för henne, det är ändå första gången på länge som Sussie kan varva ner med en riktig session. Nej hon har det väldigt jobbigt just nu så han tänker tiga och ta allt som det kommer... för stunden i alla fall!

-Förlåt mistress….slaven lovar att bättra sig.
-Det hoppas jag verkligen för din skull!

Hon hör den uppgivna sucken som avslöjar att slaven ger upp när den ställer sig mer tillrätta på klackarna, huvudet sjunker baken höjer sig och kroppen tar spjärn mot britsen.

*Smack!* Den blanka skinkan tar slaget och darrar förolämpat.

-Ahh..tack mistress...
-Det var första slaget av fyra på den här skinkan sen går vi över på nästa är det förstått slav?
-Ja mistress....tack mistress.
-Ingen orsak...

*Smack!* Det platta redskapet klatschar högt över det blanka klotet och får hela kroppen att rysa till av ilningen som rullar längst med ryggraden samtidigt som värmen blommar upp över skinkhalvan.

-Ahh..taaack....mistresssss.- Gnyr han tunt och blundar olyckligt som en sparkad hundvalp.
-Ta det som en bitch!

*Smack!* Klatschen träffar i en vinkel snett underifrån och smeker uppåt mot bakens naturliga krök, vilket gör att all energi färdas rakt upp mot skinkans bredaste parti och vidare in i pluggen som trycker allt hårdare.

-Ahhhhh...aaaahhhh..ck....mistress....slaven är en... bitch!-Gnäller han besegrat.
-Ja en snorkig uppkäftig jävla bitch…mistress painslut!

Det svischar genom luften och så *Smack!!*

-AAAAAAAAAAAHHHH…..ta….ck..mistress!-Det känns som om pluggen plötsligt växer på bredden och samtidigt gräver ner sig djupare i röven och det bränner snart värre runt anus.

Protesterna dämpar sig något när ansiktet kastar sig mot britsen och gräver ner sig i läderdynan som för att signalera att han inte klarar av smärtan.

-Bara fyra slag till på nästa skinka och sen är vi klara... slaven är jätteduktig.

Mistress lägger en prövande hand över den skälvande skinkan och inspekterar vilken skada behandlingen gjort, hon känner hur den spänner sig lite under handflatan och gärna vill dra sig undan men det är absolut inte lika illa som efter den tuffa behandlingen igår. Fokus riktas därför mot vänster sida, latexet blänker över det saftiga och något uppstudsiga klotet och hon kan inte låta bli att trycka paddeln prövande mot bullen som för att inspektera den en sekund innan hon måttar nästa slag. Det svischar genom luften men hon avbryter sig precis innan paddeln träffar målet bara för att retas och se hur hela skinkan spänner sig krampartat under gummit. Med ett brett flin tar hon i med rätt handled och träffar så fort baken slappnar av igen.

*Smack!*

-Mmm...mmmmm...aa...mistr…- Ansiktet gräver ner sig i läderdynan så att alla skrik och all vädjan förenas till obegripligt mummel och snart har mistress paddel lyckats väcka nytt liv i gårdagens bestraffning som snabbt sprider sig över skinkorna som en ilande outhärdlig sveda.
-Slaven är såå duktig...bara tre till!

*Smack!*

Hon tittar upp med förbryllade ögon när han plötsligt tar slaget utan någon märkbar protest, ansiktet söker tröst mot läderdynan och ger inte den respons hon vill ha. Det är ju en sak om han stålsätter sig och tar slagen så där stoiskt som han i alla fall försökte göra igår men det här är ju nästan fusk! Den här behandlingen är ju ingenting jämfört mot vad han brukar kunna ta?! Hennes missnöjda sadistiska blick studerar det kala bakhuvudet för ett ögonblick innan Sussie beslutar sig för att prova igen.

*Smack!!*

Det är nästan som att han trotsar henne på det enda sätt som blir möjligt, biter sig i läppen och håller tillbaka de löjliga skriken hon tänder på bara för att förneka henne det här nöjet! Fine vi gör väll det här på det svåra sättet då precis som han vill ha det tänker hon och tar i med full kraft.

*Schhhhhmmmmaaaackkkk!!!*

-Aaaaaaahhhhhhhhhaaaaaa!!!!!!!!!!!-Flämtar han ynkligt och rumpan försöker instinktivt dra sig undan som om den hatar hennes paddel.

Sussie känner hur värmen sprider sig mellan låren som gensvar på det sista av hans smärtfyllda skrik samtidigt som blicken möter de sårade ögonen med en kylig belåtenhet.
Blicken han ger är trulig och inte fullt lika kärleksfull som annars, en blick som talar för sig själv "Hur kunde du?!" Det är hans skändade förödmjukade blick hon tänder allra mest på och som alltid har motsatt effekt då den sporrar henne till fler experiment och fler slag. Det var den här valpblicken förstärkt av tårflimmer som mötte henne efter gårdagens behandling och som gav en mental orgasm utan motstycke.

-Så där då har min masochist fått njuta av sin dagliga dos smisk också. Se så upp på klackarna och tillbaka ner på knä framför stolen där du hör hemma.
-Ja mistress...tack mistress.-Suckar slaven och gnyr tunt när den färska smärtan smälter samman med den dagsgamla och gör sig påmind i varje rörelse.

Latexhanden gnuggar rumpan förnärmat när han trippar över och sjunker ner på sin plats med den sårade blicken naglad i golvet. Inte ens när hon slår sig ner i stolen framför kan han övertala sig själv att titta upp, inte när hennes vackra ögon är så här mörka och oläsbara i alla fall! Nej det är något läskigt i att se hur den vanligtvis så kära blicken förändras till att bli så här kall, så som den alltid blir när mistress kommer i "stämning". Det är det enda tillfället i deras relation som Joel inte har en aning om vart han har henne, som att det är lika troligt att hon ger honom en örfil som en våt aggressiv och allt för påträngande kyss.

Han står där och försöker fatta modet när handen plötsligt rycker tag i kedjeringen och fattar beslutet åt honom. Med greppet om halsbandet rycker hon till aningen hårdhänt för att tvinga upp ögonen innan handen förflyttar sig till den spröda hakan för att låsa blicken precis där. De kyliga ögonen som nu möter hans upprörda gör att Joel ifrågasätter hennes kärlek för blott en sekund.

-Ifrågasätt aldrig din mistress igen.
-Men...men...-Tårarna börjar blänka i ögonen men mest för att hennes ord plötsligt får honom känna sig som en besvikelse.
-Förstår du vad jag säger slav?- Fortsätter hon utan att ägna tid på hans reaktion.
-Ja mistress....förlåt mistress?
-Bättre.....jag förlåter dig..
-Tack mistress.-Gnyr han lättat men hon fortsätter att stirra ut honom med sina iskalla som om något vore fel, det tar en stund innan det hårda leendet spricker upp och börjar växa med insikten om vad hon kommer befalla härnäst.
-Tacka ordentligt.- Hon särar låren och öppnar blixtlåset, förvåningen lyser i hans osäkra blick som pendlar från hennes nakna kön upp till de blåa.
-Menade att inte ifrågasätta er mistress.
-Bra....in och börja slicka igen då som den lilla bitch du är... så kanske jag släpper det... om slaven gör ett bra jobb alltså.-Hon lägger handen på bakhuvudet och styr bestämt in munnen där den hör hemma. Nej hon orkar inte lyssna mer på hans bedjande löjliga ursäkter så nu får han vara tyst och fokusera på något han åtminstone är duktig på. Nu får det vara slutdiskuterat!


4. Kyssen.
***********

Sussie drar upp blixtlåset mellan låren och ler för sig själv när hon plötsligt kommer att tänka tillbaka på hur hon och hennes elva år yngre slavpojke träffades, det var under en fetischfest på Blue moon för nästan två år sedan. Av alla människor var det den blyga pojken i hörnet som fångade hennes uppmärksamhet den kvällen, en artig men oerhört reserverad kille som inte vågade säga ett pip runt sin dåvarande. Det var inte ens lätt att komma åt honom när den kvinnan väl var ute ur bilden för Joel är ovanligt svårfångad men en utmaning Sussie accepterat, se på honom nu i sin slavposition på knä och hennes kladd runt hela munnen. 39-åringen biter sig i underläppen för att hålla tillbaka det triumferande flinet och tittar över alternativen noga innan hon vänder sig och visar upp vad som gäller för hans del under resten av sessionen. Det är inte svårt att utläsa missnöjet i de förnärmade valpögonen när han upptäcker gagen med invärtes röd gummikuk.

-Vi har ju pratat lite om det här med att bjuda hem en till slavpojke när du är mogen och jag tror att det börjar bli dags för dig att träna på kräkreflexen mer regelbundet innan jag ordnar den träffen.
-Ja mistress.-Blicken är tveksam men tillmötesgående.
-De flesta män drömmer ju någon gång om en trekant med två vackra tjejer men jag har alltid tänt på tanken att se två vackra slavar tillsammans. Det skulle vara jättespeciellt att få leka med dem på sina villkor ju och jag kan garantera att det lär finnas många öppensinnade killar där ute som är villiga för en sån trekant men bara om du tror att du klarar det förstås.
-För er skull mistress?...Ja.- Blicken han ger är övertygande trots den tveksamma underton hon läser i rösten.

Hon kliver fram med blicken som ifrågasätter det söta men allt för inövade svaret och hukar sig så att de kommer ansikte mot ansikte, med fingret under hakan tvingar hon upp hans blick så att hon kan visa vad som väntar. Läpparna fuktar sig sensuellt innan de söker sig mot hans darrande förväntansfulla underläpp och slaven börjar ivrigt att möta dem halvvägs när hon plötsligt stoppar med fingret, så nära att läpparna bara snuddar, blondinen himlar med ögonen och pustar istället ut ett varmt stön i hans ansikte.
Den missbelåtna blicken säger allt när hon istället för att kyssa drar sig undan och för in toppen på kukstaven mellan hans våta läppar, låter den glida in bit för bit tills det att munnen kramar runt roten. Läderremmarna dras åt och den stötande staven sitter där den sitter med den grova läderlappen täckt för munnen så att det endast blir de uttrycksfulla ögonen som syns i det svarta ansiktet. På så sätt tvingar hon honom att konstant suga kuk och anstränga sig med avslappnad kräkreflex samtidigt som hon stänger in smaken av sig själv som fortfarande fyller hans mun.

-Du vet väll att jag tycker att du är jättegullig?
-Mmmmffphh.- Blicken är tvetydlig när hon behandlar honom så här men huvudet nickar.
-Glad alla hjärtans dag sötnos.-Läpparna trycker sig mot gagen som täpper för munnen och lämnar ett tunt läppstiftavtryck över den blanka läderytan.

Det sadistiska mörkret som för en stund sedan dominerade i hennes blåa är nu ersatt av den varma kompromisslösa kärleken som kan motivera slaven till vad som helst. Mistress ger honom ett sött leende med huvudet busigt på sned, en gest som avslöjar att hon har en snuskig plan i huvudet och innan han förstår har blixtlåset glidit upp och den sidenmjuka kuken landar i handflatan.

Hon väger försiktigt de tunga fyllda kulorna i sin nätta hand och masserar snart den ömma pungen prövande under tiden som blicken vandrar upp för att möta hans bedjande igen. Det måste ju vara jättefrustrerande för honom så mycket utläser hon i de ynkliga ögonkasten och det avlägsna gnället under gagen. Så öm och villig tänker hon och drar försiktigt i pungen för att stretcha ut huden lite, slaven svarar med att spänna hela överkroppen och suckar plågat men otåligt under handens mjuka behandling samtidigt som de uttrycksfulla ögonen dåsar bort för en sekund. Fyra veckor i kukbur det måste ändå vara nytt rekord, inte bara för honom utan även för henne som aldrig tycks få nog av att leka med eller tortera hans gulliga kuk. Nu i efterhand tycker hon nästan lite synd om honom för det här för det är ju inte som att han bestraffas eller så. Nej den officiella förklaringen är att han ska lära sig att leva i relationen kyskt och helt på hennes villkor likväl som att lära sig uppskatta varje orgasm när hon tillåter det. Men det är nog lika sant att kukburen åkte på för att jobbet gör att hon inte har tid att leka med någon hon älskar och gör avhandlingen att hon nu inte får njuta på ett tag så ska banne mig slaven dela bördan!

Fingrarna nyper retfullt i huden bara för att få honom att återvända till nuet så att han själv kan upptäcka pungremmen i hennes hand. Mistress ger honom en tillgjord grimas som för att säga att det säkert kommer att göra lite ont innan hon trär den runt kulorna drar åt och låser till. Hon lutar sig tillbaka för att ta in helhetsintrycket och fnissar belåtet åt det färdiga resultatet, den rosa kukburen gör att kuken ser löjligt hjälplös ut och den breda nitförsedda läderremmen som missformar pungen till en strut ger den samtidigt en farlig look.

Sussie biter sig busigt i underläppen och masserar försiktigt pungen igen som om hon inte kan hålla sig borta, mjukt och försiktigt så att kroppen slappnar av och ögonen dåsar bort som på befallning. Hans andetag blir tyngre kroppen mer avslappnad och det droppar redan lite från ventilen…sååå skönt. Hon och han, dom njuter av stunden i varandras sällskap trots slagen och utskällningen som fört dem hit till detta ögonblick. Det är nu när hon står här med hans varma pung i handen och tittar in i ett par förälskade ögon som Sussie inser hur mycket hon saknat honom och vad dom delar tillsammans. Baby jag lovar att det kommer bli ändring snart så håll ut några veckor till, sen lovar jag att det kommer bli som vanligt igen! Han verkar nästan förstå vad hon tänker och lägger tröstande hakan mot hennes axel som ett lojalt husdjur så att dom kan vara riktigt nära.

Det blir det gälla skriket som plötsligt avbryter och får dem att återvända till nuet.... dörrklockan? Slaven stirrar in i hennes ansikte med en nyvaken frågande blick och ser hur det busiga flinet växer till ett ivrigt leende som för att säga "gå ingenstans nu".

Han försöker protestera men ser hennes ryggtavla försvinna ut ur rummet...

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 25158  Report