Log inRegister
Take it like a bitch! P.S. Jag älskar dig.

Part 3: Finbesök på fredagmorgon.

5....."Fucking" Sjölin...
**********************

Slaven sneglar avvaktande mot dörröppningen och lyssnar efter fotstegen på undervåningen, steg som växer i styrka ju närmare lekrummet de kommer. Mistress kliver plötsligt in genom dörren med ett förväntansfullt leende men det blir ändå något i blicken som avslöjar hur pass ivrig hon är att visa upp sin gåva, den som just nu rör sig i korridoren bakom henne.

-Vilken fin inredning ni har Sussie!
-Jaa visst har vi!- Svarar 39-åringen över axeln och läser av slaven med en spänd blick som för att inte missa reaktionen.

Den snorkiga stockholmsdialekten är allt för bekant i Joels öron och förvåningen övergår till ren skam under loppet av den sekund det tar honom att förstå vad som håller på att hända, huvudet skakar förtvivlat i protest för att sätta stopp för mistress plan "nej snälla gör det inte..på allvar nu...sluta det här är inte roligt längre!!!". I samma sekund han börjar gnälla kikar hon in i dörröppningen och stjäl all uppmärksamhet deras 22-åriga granne Matilda "Fucking" Sjölin....

De gröna ögonen lyser nyfiket och börjar genast undersöka lekrummet samtidigt som ett förvånat leende spricker upp över hennes fylliga rosamålade läppar som tack vare läppglansen blänker vått förföriska. Den generade rodnaden som målar kinderna rosenröda framhäver hennes tindrande blick som pendlar fram och tillbaka för att ta in alla redskap och leksaker, en blick som slutligen landar smack på honom. Dom stirrar ut varandra för en sekund men det blir en plågsam evighet för honom.

-Nämen hej Joel vad kul att se dig!- Fnissar hon med ett malligt ansiktsuttryck som stelnar till i samma ögonblick Matilda upptäcker hans blottade kön mellan låren.
-Mmmphhh?!- Slaven stirrar upp på Sussie med en upprörd ja rent ut sagt förbannad blick men vägrar möta Matildas gillande ögonkast som pendlar mellan ansiktet och kuken.

Blondinen hånler honom rakt upp i ansiktet och vänder sig mot 22-åringen.

-Du får ursäkta slaven den är lite blyg av sig.- Förklarar Sussie med en ursäktande blick i Matildas riktning.

Blyg? BLYG?! Nej den här gången har du fan gått för långt Sussie!

-Näääää är han?!...ÅÅÅÅÅ......gud vad gulligt!- Fnittrar Matilda retfullt och tittar ner på honom med en blick som försöker klä av allt latex.
-Slyna....titta på Matilda nu och hälsa vår gäst välkommen. Hon är ändå här för din skull och tog sig tiden att komma hit innan stallet och hästdressyren.
-Mhhää!- Fräser han trotsigt och vänder bort blicken som för att klargöra att han inte tänker vara en del i det här och att mistress gjort ett rejält övertramp och för första gången någonsin tappar hans förtroende.
-Hälsa sa jag...- Upprepar hon likgiltigt.

Blicken hon ger är kompromisslös och även om 22-åringen är alldeles för ovan att läsa mellan raderna kan i alla fall han tolka uppmaningen som en befallning.

Du kan fan slå mig gul och blå tvinga mig att suga av en annan man för ditt nöjes skull och få mig att ta en fet strapon i röven tills jag blöder... men det här är det lägsta...det värsta...den största förödmjukelsen! Hur kan du göra så här mot mig efter allt vi har varit med om tillsammans?! Vill du verkligen göra mig till åtlöje inför alla kompisar som inte förstår det här och det speciella vi två delar? Vill du verkligen att alla ska skratta åt mig och frysa ut mig? För det är exakt vad som kommer att ske när den här bitchen börjar sprida skvaller om det här!

-Mhääää!- Fräser han argt och slänger en giftig blick i Sussies generella riktning, en blick som snart pendlar till det egentliga problemet Matilda som står där och...hånler?!
-Ursäkta men vad i helvete är det där för jävla blickar du ger mig?!- Det är första gången Joel hör Sussies röst som metalliskt urholkad och han gillar det inte.
-Mhää!- Fortsätter han som en trotsig hundvalp, nej Joel tänker INTE ge sig för det här är ett stort regelbrott enligt slavkontraktet och mistress vet det!

Slaven försöker givetvis dra sig undan men är chanslös mot mistress som sliter tag i kopplet och håller det stramt i strypläge, hårt nog att han börjar kippa efter luft och förgäves kämpar mot med latexnävarna. Hon lutar sig ner i ansiktet och studerar kampen med kolsvarta ögon och det blir inte för än han lugnar sig och tittar upp med vattniga ögon som hon släpper och låter honom hämta andan med gurglande ljud under gagen.

-Slaven gör som ägarinnan befaller annars kommer jag att låta dig ruttna i lådan under sängen hela helgen med den största och läskigaste pluggen som enda sällskap. Förstår du? Ingen mat inga toabesök och inget att dricka... annat än lite smutsigt vatten ... eller... om du fortsätter att vara riktigt uppnosig nu... någonting annat..varmare...Vill du verkligen tillbringa resten av alla hjärtans dag och några dagar efter det instängd ensam och bortglömd? Jag tror i alla fall att det skulle bli lite för mycket för en pryd och anständig pojke som lilla Joel.

Inte lådan snälla!!!! Du vet ju för i helvete att jag lider av klaustrofobi speciellt efter senaste gången du satte mig där för att statuera exempel. Det här är så jävla taskigt Sussie!

Joel måste stålsätta sig för att klara av det blondinen befaller och suckar missnöjt samtidigt som kinderna målar signalröda under latexmasken. Det tar en stund att samla tillräckligt med mod att möta Matildas retfulla men till slut ser de in i varandras ögon, han med skam hon med intresse och en gnutta hån.

-Mmmphh.- Piper slaven och ger henne en förtvivlad blick medveten om att han inte kan göra sig förstådd oavsett vad han försöker förmedla, vad Joel egentligen vill säga är "stick och brinn". Det är alltså därför mistress tvingat på gagen så att han inte ska kunna protestera åt det här, damn vilken smart beräknande bitch Sussie kan vara ändå!
-Men vad är det där för välkomnande?- Fräser mistress upprört och hämtar sitt ridspö, samma ridspö hon använde igår och som Joel fått oerhörd respekt för under sista dygnet.
-Määä.- Piper han olyckligt och ger piskan en livrädd blick, nej han gillar den inte men den älskar honom.

Snälla räcker det inte så här...vad fan vill du att jag gör egentligen?!

Rappet svischar genom luften och träffar bordsskivan med en hög snärt som får honom att hoppa till samtidigt som minnena från gårdagen gör sig påminda, ögonen sluter sig och ansiktet vänder genast bort i skräck.

-HÄLSA SA JAG! Torrjucka kuken för henne och ge henne en sexig blick!

VA?!!!!! Hon kan inte mena allvar?! Ska jag göra bort mig för den där bortskämda bitchen så att ni två kan skratta åt mig?! Han stirrar upp på ägarinnan med en dum blick men hon rör inte en min och böjer ridpiskan på ett menande sätt.
Älskar du mig Sussie så gör du inte det här mot mig för det här är fan bland det värsta som kan hända! Om bitchen springer till sina kompisar och berättar om det här så kommer alla att veta inom en timme! Och med tanke på hur hon känner för mig lär det säkert sluta precis så, ska jag bli utfryst bara för att hon ska få hämnas för två år av obesvarade känslor? DU ÄR SÅ JÄVLA ORÄTTVIS!

-Mää.- Fräser han envist och ger mistress en trulig blick.

Varken han eller 22-åringen hinner reagera på mistress kattlika reflexer och plötsligt tonar hon hotfullt upp sig över honom på branta klackar och stirrar ner med kolsvarta ögon.

-Tänker du verkligen skämma ut mig inför vår gäst?- Hon höjer piskan som för att visa vad som kommer att hända om han inte tänker genom sitt svar noga.

Tårar av ren frustation glänser redan i de utrycksfulla när han sänker blicken i en besegrad gest och börjar skaka på huvudet.

-Mää..ää..*snyft*..ää..- Piper han ynkligt och tunt vilket får henne att ge honom en tvetydig blick, piskan sjunker och hon faller istället ner på huk intill.
-Jag kan vara en superbitch och tvinga dig till det här och det vet du ....men jag vill inte förstöra stunden eller göra illa dig mer än vad jag känner för just nu...Gör det mig svag?..Jag menar jag skulle aldrig bry mig så här om det vore någon annan då hade det blivit lådan direkt men nu är det ju ändå...ja...du......Men kan du inte titta på mig när jag pratar åtminstone....Joel....snälla sötnos? Hej..fina ögon han har........ Jag förstår att du tycker att det här är jobbigt för du och Matilda är ju nästan jämngamla hänger på samma fester och rör er inom samma sociala kretsar. Men ni beter er väldigt omoget just nu och det är redan lite tröttsamt att höra på käbblet som om ni vore två kärlekskranka småungar. Lyssna på mig nu... jag vet att ni brukar småprata ute på gården och när ni gör sällskap hem men tro mig du känner henne inte för det. Ge Matilda EN chans så kommer du att få se vilken typ av flicka hon egentligen är och försök att förstå...jag gör faktiskt inte det här för att såra dig vännen. Tror du att du kan göra det här för min skull?- Viskar hon pedagogiskt men bara så att han hör.

Joel lyssnar på orden men det är ändå detaljerna i hennes tonfall och blick som förvånar. Är Sussie världens coolaste tjej den starkaste och sexigaste människa han känner hans stora idol och förebild generad för hans skull? Men ååååå vad gulligt!

-Mmmm.- Han känner hur modet repar sig och ser försiktigt upp i hennes ögon igen. Huvudet nickar menande samtidigt som de första skamtårarna, nu blandade med nyfunnen kärlek, börjar rulla över kinderna.
-Ååå... men stackars liten.- Hon torkar försiktigt ur ögonen och reser sig först när han samlat nytt mod.
-Är allt...bra?- Den osäkra frågan kommer från Matilda.
-Ja då..slaven är som sagt bara lite blyg men nu har den någonting att säga eller hur slav?- Mistress ger honom en stöttande blick.
-Mphhh…mphh…mphh.- Gnyr slaven ynkligt och torrjuckar i Matildas generella riktning så de tunga kulorna börjar pendla samtidigt som den skamfulla nedbrutna blicken ser upp på 22-åringen.
-Bättre.....nu kan alla vara vänner igen!- Flinar Sussie intill slavens juckande höfter.

Responsen blir självklart att 22-åringen börjar fnissa så att det sticker allt för retfullt i öronen och den hatiska blicken han ger henne säger allt.
Sussie förstår att hennes vanligtvis så försynta pojke inte kan ta vad han upplever som en ny förolämpning, fortsätter det så här kommer situationen onekligen eskalera till öppet krig mellan Matilda och Joel. Hon sneglar ner på den hjärtformade latexbaken och inser att hon måste demonstrera sin makt i förebyggande syfte och få ett slut på småungarnas käbbel.
Ledsen älskling men du kommer hata mig nu....

Ridpiskan svischar genom luften och träffar den buktande latexskinkan perfekt med en hög snärt som får hela kroppen att skruva sig.

-MMMAAHH!- Flämtar han förtivlat under gagen, totalt överraskad och utan chansen att förbereda sig mentalt på smärtan.
-Jag hoppas inte att slaven käftar mot mer framöver för i så fall väntar flera slag, inga mer dagisfasoner i mitt lekrum.- Beordrar Sussie med höjt tonläge för att överrösta gnället innan nästa rapp faller på den andra skinkan för att demonstrera vad som väntar små olydiga pojkar.
-Maaaahhh!!- Flämtar han förtivlat.

Det känns som om piskan skär genom huden och klyver skinkan mitt itu och innan hjärnan hinner registrera snärten har smärtan redan spridit sig över baken och vidare i en rullande ilning längs med ryggraden. Färska tårar rullar ner över kinderna när hans sårade ögon tittar upp med frågan "varför?". Hon ler kyligt och riktar toppen på piskan mot hans kuk.

-Sa jag åt dig att sluta jucka slav?
-M..mm...ää...*snyft*..mm.- Han skakar uppgivet på huvudet sänker den sårade blicken till golvet och börjar jucka mot Matilda igen.
-Lägre.- Beordrar Sussie och pekar med piskan framför honom som för att säga att han ska buga och kräla för 22-åringen.
-Mm..*snyft*..mm.- Piper han och bugar sig framåt.
-Lägre!- Hon ställer upp foten mot hans axel och kör in klacken i huden samtidigt som hon trycker till och får honom att ramla framstupa.
-Mmm.- Flämtar han mellan snyftningarna och står snart dubbelvikt med hennes fot på axeln och toppen på ridspöt som trycker prövande och farligt mot den svängande pungen.
-Bättre!...Så hälsar en duktig slav på Matilda.
-ÅÅÅÅ vad gulligt!Hahahaha!

Matilda fnittrar så där retfullt som hon brukar och kliver in genom dörröppningen så att de kan betrakta henne i sin fulla uppenbarelse. De djupgröna ögonen lyser intensivt och förstärker hennes flickiga drag som ändå gör att Matilda ser ut som en liten docka, speciellt nu när alla attribut förstärks med smink. Det raka chokladbruna håret hänger nästan till svanken och glänser sidenmjukt när det ramar in scenen. På sina 178cm är hon en grann flicka med långa välsvarvade ben fylliga lår och kurvigt feminina formen koncentrerade runt de tunga brösten breda höfterna och framför allt de plutande fasta skinkorna, en häck som hon insisterar på har formats i hästsadeln.

Att Matilda är en snygg tös råder det inget tvivel om men hon är ändå inte Joels typ, en kokett bortskämd partyprinsessa som alltid får som hon vill, med överbeskyddande föräldrar och stort socialt umgänge där hon vanligtvis är medelpunkten. Joel känner typen från gymnasietiden och universitetet och Matilda är en av dom populära tjejerna som han i regel tycker är så förbannat tråkiga. Men att nu se hur en ”normal" tjej som Matilda söker sig till en situation allt annat än "normal" förbryllar honom något även om han innerst inne vet hennes motiv till att vara här.

Det är alltså deras 22-åriga granndotter som Sussie serverar på silverfatet men vad är egentligen mistress motiv och avsikt och varför har hon arrangerat detta? Han pratar ju bara med Matilda när dom råkar på varandra ute på gården eller hamnar på samma fester och även om det är sant att han attraheras rent fysiskt är tanken att gå bakom Sussies rygg det fegaste och äckligaste han kan tänka sig. Joel undviker den omogna 22-åringen så gott det går särskilt som han redan anar hennes avsikter och vet om hennes oskyldiga crush. Matilda kan verkligen vara en bitch runt killar men med honom har hon alltid varit som ett fromt lamm, fnissar inställsamt åt allt han säger smygtittar när hon inte tror att han ser och anspelar på utseendet när han väl gör det. Matilda är helt enkelt småkär i honom och han hatar det, hatar att hon aldrig visar Sussie den respekt blondinen förtjänar eftersom brunetten skiter i att Joel redan är tagen. Men till skillnad från honom bryr sig inte Sussie nämnvärt och retar honom snarare för att han har en hemlig beundrare till granne, "när ska du bjuda ut henne då?" och "du använder väll kondom på första dejten?" är två frågor han ofta får höra. Joel hoppas att det beror på att mistress litar på honom och vet att Matilda inte är hans typ men mycket talar snarare för att hon ser ett nöje i att han blir generad. Hon håller sig för det mesta i bakgrunden och observerar dem som om det vore någon harmlös parningsritual mellan två ungdjur eller som hon kallar det "puppy love".

Slaven sneglar nervöst på Matilda och hennes outfit, man kan säga vad man vill om bitchen men hon är bra sexig när hon är klädd så här redo för en vanlig dag i stallet!
Det är hans njutande blick som blir ledtråden som kanske förklarar varför hon ändå står här i lekrummet på alla hjärtans dag. Sussie säger det aldrig inte ens efter dagens session men hon måste ändå läst av hans blickar varje fredagmorgon då Matilda skymtar förbi i köksfönstret på väg till stallet.

Ja det är något speciellt med ridtjejer som alltid fascinerat Joel, något särskilt med tighta ridbyxor sporrar höga ridstövlar och ridspiskor. Det här är ett intresse som vaknade för många år sedan när 20-åriga Joel brukade hämta storasyrran i stallet och fick njuta av alla tjejer och kvinnor i ridkläder. Det är alltså inte så konstigt att hans svala intresse plötsligt flammar till i ögonblicken som Matilda ser så här kokett elegant och feminint dominant ut. Men är det verkligen därför som Sussie har bjudit hit Matilda för att hon anar att han tänder på ridkläderna? Verkar lite långsökt varför denna möda när hon själv kan skaffa sig rätt rekvisita och leka tuff ridtjej med honom?

Joel funderar på frågan en sekund samtidigt som blicken spanar in outfiten och Matildas nöjda flin antyder givetvis att hon känner av det. Den svarta pikétröjan stramar runt brösten och den mörkblåa helskodda ridbyxan sitter som gjuten runt de fylliga låren rullande höfterna och den breda ridhäcken. Ridbyxorna marknadsför verkligen den hjärtformade baken med sina fylliga fasta skinkor och den diskreta skåran som separerar dem på ett retfullt sätt. För ett ögonblick måste Joel ändå tänka den förbjudna tanken hur dessa skinkor måste se ut under själva ritten, de buktar säkert sensuellt på vardera sida om sadelvalvet. Det är en skämmig tanke han snabbt försöker slå från sig för han vill inte tända på Matilda när han har världens sexigaste Sussie!

Brunetten bär alltid ridhandskar i stallet för att skydda naglarna men idag verkar hon ha lämnat dem hemma vilket gör att Joel kan titta på hennes manikyr. Dyra porrnaglar som på något vis ringar in Matildas personlighet på ett symboliskt sätt.

Blicken dras slutligen ner till det han ändå gillar att titta mest på! De knähöga sporrförsedda cavalloridstövlarna har polerats upp så att det svarta lädret är spegelblankt och reflekterar ljuset från taklampan på ett förföriskt sätt. Ett par sexiga dyrgripar hon sällan bär under en vanlig dag i stallet och som därför gör att Joel ändå känner sig hedrad, som om hon bär dom för hans skull på alla hjärtans dag. Ridstövlarna är sexuella symboler för den snuskiga tanke Joel försökt blunda för många gånger, Matilda ägnar fritiden åt dressyr och är troligen skicklig med piskan och vore hon något annat än just en normal liten Disneyprinsessa i sitt perfekta lilla kungarike hade hon säkert passat som en grymt sexig domina!


6. Mistress tankar om honom.
*******************************

Sussie drar åt läderremmen genom bygeln och spänner fast straponkuken ordentligt så att selen mellan Matildas lår skär in och särar de breda skinkorna i ridbyxorna på ett sensuellt sätt. Resultatet är effektfullt men Sussies bekräftande blick som ämnar understryka detta blir obesvarad, brunetten är som uppslukad av den svajande rosa "lemmen" som matchar hennes målade läppar.

-Så där... känns det okej gumman?- Frågar Sussie med ett tonläge som skiljer sig från hur hon brukar pratar med Joel samtidigt som hon rättar till spännet omsorgsfullt.
-Jaaa....men wow har alltid undrat hur det är att ha kuk!- Flämtar Matilda och sluter girigt näven runt skaftet som för att prova hur det känns.
-Är inte så märkvärdigt men........*Blicken landar på gimpen som väntar passivt borta i hörnet*....att knulla med en strap är en riktigt trevlig upplevelse OM man älskar med någon speciell särskilt en liten slyna som verkligen lärt sig att älska analsex. Då blir det en väldigt fin upplevelse!- Hennes leende stelnar i samma ögonblick som slavens söta blick letar sig hit och sneglar upp på Matildas kuk blygt och oroligt.

Kontrasterna mellan hennes tighta kläder de höga stövelskaften farliga sporrarna kuken och den oskuldsfulla flickiga utstrålningen är påtaglig. Shit vad sexig bitchen är med den där kuken fastspänd över ridbyxorna som någon dryg snuskig överklasstjej, för det är ju ändå vad Matilda verkar vara. Varför skulle hon annars vara här? Kan hon inte vinna hans hjärta så kan hon lika gärna rövknulla honom verkar det som, eller är det här en ny strategi att fånga hans intresse kanske?

-Är Joel verkligen en sån typ av kille som älskar analsex?- Frågar Matilda lite nyfiket som för att göra en mental note och det blir frågan som fångar Sussies fulla uppmärksamhet.
-Ja han hatar stora saker i rumpan men kukar är en helt annan sak!
-Va?! Hahahaha!- Matildas snorkiga skratt sticker i öronen men efter ridpiskans rapp sväljer slaven ilskan och ser ner i golvet med kolsvarta ögon.
-Ja visst är det underbart! Men det har inte alltid varit så förstår du Joel har en riktigt trasslig bakgrund och var som en misshandlad sparkad hundvalp när jag tog in honom för två år sedan. Det tog sin tid att vinna hans förtroende och till en början var han livrädd för analsex.- Sussie sänker blicken med ett oroligt ansiktsuttryck som om hon tänker tillbaka på något hemskt.
-Vad hade hänt?- Frågar Matilda oroligt och sneglar i hans riktning samtidigt som det skadeglada flinet krymper något.
-Vi ska inte gå in på det för då blir jag bara upprörd- Svarar Sussie med en tvetydig blick och snörper på munnen.
-Okej förlåt menade inte att snoka.
-Ingen fara......Men som du snart ska få se har han kommit över den rädslan min modiga lilla kille.
-Hur löste ni det?
-Du förstår Joel är en timid liten pojke och såna kräver lite specialbehandling.
-Hur menar du?
-Okej låt mig förklara hur det funkar med honom se det som tips från en kvinna till en annan! Det finns undergivna män och som inte trivs med etablerade könsroller till exempel att män förväntas vara aktiva drivande och naturliga ledarfigurer. Och så finns det kvinnor som önskar få ut så mycket som möjligt av livet och det gäller även på det sexuella planet. Undergivna män och aktiva kvinnor som gärna tar för sig är två motpoler som attraherar varandra.
-Okej.
-Nu vill jag att du försök föreställa dig alla undergivna män som... hästar... ja det är nog en liknelse du kan förstå. En islandshäst är ju på sitt sätt och en mustang på ett annat eller hur?
-Juste!- Matilda skiner upp och verkar gilla liknelsen.
-Precis så är det slavar också vissa kan vara stökiga vilket kräver en riktigt hård inridning, andra förstår knappt att dom är undergivna och då måste man tålmodigt få dom på bättre tankar. Och så har vi timida slavar som lilla Joel här, oskyldiga pojkar med oerhört stor potential men tyvärr ofta med jättelågt självförtroende. Försynta pojkar riskerar att fara riktigt illa om dom hanteras fel utan tålamod och respekt under någon som bara placerar sig och sina behov först. Förstår du?
-Inte riktigt....nä.
-Det jag menar är att relationen mellan en mistress och hennes slav ska vara en trygg tvåvägskommunikation där det handlar om att ge och ta.
-Okej jag är med!
-Mina erfarenheter som domina gör att jag vet att pojkar som Joel är väldigt eftertraktade husdjur eftersom de är så medgörliga till sin natur. En sån slav kan man lätt göra till en foglig "fucktoy" men om du frågar mig är det bortkastade resurser att stanna där. För att dessa slavar verkligen ska få möjligheten att blomma ut och ge ägarinnan hundra procent återbäring kräver det uppmärksamhet och att deras behov tillgodoses. I de flesta fallen rör det sig om behov som slaven inte ens känner till och som bara ger sig till känna när man provar sig fram. I Joels fall måste jag exempelvis lägga särskilt fokus åt att vinkla hans behov så att de i slutändan kan stärka hans självbild och självförtroende. Det handlar om att uppmuntra stödja och visa omtanke.
-Mää så är det väll i alla relationer?- Matilda ser lite fundersam ut.
-Ja det finns några grundregler som gäller i alla relationer gumman.- Flinar Sussie antydande.
-Ja....fortsätt.
-Det underlättar att leva "twentyfourseven" med Joel eftersom dressyren kan ske regelbundet men även spontant beroende på situationen och som du säkert anar utvecklas en särskilt intim relation när ägarinna och slav lever så tätt inpå varandra som vi gör.
-Så är du och Joel flickvän och pojkvän eller inte?
-Nja inte i klassisk bemärkelse för det är lite mer invecklat än så.
-Men ni ser ju så kära ut när ni är tillsammans!
-Kärlek kommer i olika former gumman.
-Sant!
-Allt kanske blir enklare att förstå om jag berättar hur jag fick Joel att gilla analsex.
-Ja berätta!
-Du förstår alla timida slavar sitter undermedvetet inne med snuskiga intressen men det krävs regelbunden träning att locka fram dessa passioner. Det gäller att visa att det man vill att slaven ska göra inte är så farligt som det verkar och sedan låta honom testa så att han kan inse att man haft rätt… *Blicken går mot slaven som sitter kvar med hängande huvud helt frånvarande*. …När han väl kommer till den insikten förtjänar han en belöning för då bygger man ju upp självförtroendet. Ja du vet ju hur dom kan vara pojkar med självförtroende och så är det väll med dina hingstar i stallet också?
-Jaa!- Flinar Matilda antydande.
-Bygger man upp självförtroende vågar slaven plötsligt mer …*Blicken går tillbaka till slaven nu när Sussie känner ögonen i nacken. Han ger henne en diskret trånande blick som genast flyr när hon försöker möta den.*..... Nu kan man prova att ta det längre än förut och i såna cykler sker träningen tills det att slaven gör vad man ber om utan att blinka. Ja med rätt behandling har Joel blivit en slyna som gillar analsex men bara därför att jag vill se honom som det och har fostrat honom till det, han ger mig den gåvan och skänker mig det nöjet.- Matildas leende antyder att hon ändå gillar den beskrivning Sussie ger av relationen med Joel.
-Så du menar att man kan se Joel lite som en häst?
-Ja men för att du som hästtjej ska förstå att vi talar om något speciellt så skulle jag säga att Joel är en väldresserad vacker fullblodshingst som bara lyder mina sporrar och min piska! Det är min lilla pålle det!
-MEN ååå ...sååå gulligt beskrivet!- Flinar Matilda uppriktigt.

Sussie ger 22-åringen en varm blick innan hon snurrar på klacken och riktar all uppmärksamhet mot den ynkliga lilla skepnaden där borta i hörnet. Den varma kärleken och hennes stora beundran som stärkts under diskussionen blandas med maktruset att veta att denna ömtåliga ros är Sussies och bara på Sussies villkor.

-Är vi inte fina slav?- Frågar hon med bestämd röst.
-MMM..ffh..- Huvudet nickar och ögonen riktigt lyser av fascination för det sagoväsen som äger honom och hans blödande hjärta.
-Ja det tycker han! Titta på blicken pållen ger oss.....som du ser är vi två riktigt glada att se dig också!- Fnittrar Matilda med runkande hand som för att simulera vad orden syftar på.

Sussie ler överraskat åt den retfulla vulgära kommentaren och ger Matilda en varm intresserad blick som avslöjar att hon ändå är nöjd med beslutet att bjuda hem 22-åringen. Med en försiktig rörelse trär hon på kondomen över Matildas kuk samtidigt som brunetten fortsätter att runka med ögonen totalt fixerade på honom. Hans förnärmade blick är oslagbart ynklig och får Sussie att sucka lyckligt samtidigt som hon trär på sig remmen och spänner fast sin svarta strapon över latexdräkten. Nu baby ska vi knulla!

Han sneglar på kvinnorna med sin blyga blick som snart pendlar mellan den rosa och svarta kuken....oh shit!


🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 25199  Report