Log inRegister
Take it like a bitch! P.S. Jag älskar dig.

Part 4: Mistress mysstund med slaven.

7. Njutning på hennes villkor.
*****************************

-Som slaven kan se är Matilda inte lika....välhängd...som mistress men jag tror nog att du kommer att njuta ändå...för slampor gillar ju kukar i alla storlekar eller hur?- Flinar Sussie och knäpper till straponkuken som genast svajar ståndaktigt framför hans bedjande ögon.
-Mpphh.- Gnyr slaven olyckligt och viker undan den förolämpade blicken.
-Det är ju inget att skämmas för slav...mistress råkar tända på stolta slampor!- "Uppmuntrar" hon och knäpper till igen så att den verkligen piskar fram och tillbaka på ett utmanande sätt.
-Hahahaha! Ja visa oss att du fyller ut horstövlarna bra nu SlampJoel.- Instämmer Matilda med en provocerande blick rakt ner i ansiktet.

Och efter vad jag har hört fyller du ut dina horstövlar perfekt Matilda. Dra till Jimmy Fredde eller någon av dom andra sportnördarna där du hör hemma....Fuck off bitch!

Slaven sväljer ilskan och fokuserar på den vajande kuken samtidigt som kukgagen trycker mot gommen, något som påminner honom om att Joel snart kommer att vara fylld i två hål. Gangbangad av två tjejer som turas om att ta mig i röven hur ska jag klara av det här?! Hur ska jag kunna se Matilda i ögonen efter det här?

-Mistress vet att slaven ser fram emot att bli ordentligt omhändertagen av sina två favorittjejer i hela världen! Jag vet i alla fall att jag kommer tycka om det här....*Sussie böjer sig in och viskar några uppriktiga ord *....Jag är verkligen ledsen att jag har prioriterat jobbet den senaste tiden men om det blir till någon tröst ska du veta att jag har saknat att vara intim med dig. Jag har verkligen saknat att njuta av din kropp... din röv...mot min kuk.- Hon ler provokativt åt hans korkade blick och runkar av kuken med vana, parallellt som den andra handen ger Matilda samma behandling för att visualisera vad som väntar. Tjejerna fejkstönar och kåtjämrar i duett för ett ögonblick bara för att strö salt i såren.

Matilda ger blondinen ett brett flin och det synkroniserade tjejfnittret övergår snabbt i öppet skratt som för att lätta på den surrealistiska stämningen, slaven känner det som att kvinnorna skrattar åt honom och ilskan kokar genast.

-Määä!- Fräser han uppretat och blänger på Matilda en kort sekund innan mistress hinner notera. Jävla bitch håll käften!
-Sssch.- Svarar Sussie med en moderlig uppmaning.

Den griniga blicken sjunker genast till golvet och stannar kvar där när Sussie börjar dra i kopplet och leder upp sin slav mot britsen, liksom tidigare med uppmaningen att stå böjd så att hon kan låsa fast armbojorna i ställningen under. Fastlåst och hjälplös precis så Sussie vill se sin älskade lilla snuskpojke. Med en resolut och tillrättavisande hand trycker hon ner svanken och tvingar upp den saftiga stjärten i vädret så att det blir lättare att komma åt. Mistress ger rumpan en belåten blick och smäller till med öppen handflata som för att visa vad hon tycker om den och honom.

*Smack!*

-Maahh!- Klagar han och blundar förläget samtidigt som huvudet skakar bedjande.

Varför måste du slå mig på rumpan hela tiden?!

Mistress struntar i slavens vädjan nyper tag och börjar klämma latexskinkan hårdhänt som för att inspektera varan. Så fast och fin den är och så himla söt i latex, nej du lilla Joel det blir nog gimpsuit en hel del framöver...bäst du vänjer dig. Sussie ler åt tanken på att Joel pressar ner sig i latexdräkten varje gång han ska göra sig sexig för henne, hennes tidigare pojkvänner ville alltid att hon skulle göra sig fin i spets och silke så det är ju inte mer än rätt att hon också ställa sina krav!

39-åringen slänger hårsvallet över axeln och ställer sig bakom röven med brunetten vid sin sida, dragkedjan mellan de buktande skinkorna rasslar neråt och avslöjar den breda pluggen som trycker mellan ett par blåslagna stjärthalvor. Leendet hårdnar i samma sekund blondinen börjar lirka och bearbetar ringmuskeln för att få ut den.

-Men gud vad stor...hur fan kan han ta den?!!!!- Flämtar Matilda överrumplat när Sussie visar upp den kladdiga pluggen i sin helhet.
-Med träning så klart! Ge mig lite utrymme är du gullig och observera hur jag gör nu.

Sussie försöker verkligen träda in i en trovärdig härskarroll nu när nästa handling kräver en sådan prestation men det blir ändå svårt att hålla tillbaka leendet, inte så mycket åt själva scenen som av triumf. Matildas överraskade reaktion får det att pirra på ett bekräftande sätt och Sussie känner sig stolt som domina men även att slaven litar på hennes omdöme så här.

Blondinen ger 22-åringen en nöjd blick och betraktar hennes intensiva blickar som pendlar mellan slavrumpan och pluggen som om Matilda drar några slutsatser och dåsar bort i egna tankar.

Ända sedan dagen paret flyttade in i grannhuset har Sussie och Joel varit en mystisk gåta Matilda försökt knäcka. Det finns något osagt mellan dem som väcker brunettens nyfikenhet och som får fantasin att skena, någonting hon aldrig uppfattar med något annat par. Även om det var Joel som inledningsvis fångade brunettens uppmärksamhet är det något förföriskt och upphetsande med konstellationen Sussie-Joel, ett par Matilda alltid tittar efter en extra gång ute på gården. Sussies sensuella allvarliga skimmer och sexiga sekreterarlook kompletterar sötnosen Joels blyga blickar rufsiga hår och gulliga utstrålning som en bortkommen valp.
Det är nog därför brunetten blev så arg på pappa och hans överdrivna reaktioner när områdets skvallerkärringar röjde grannparets ålderskillnad. Det började med någon dum förnekelse "Nä men Sussie är väll knappt mer än 33?" och landade snart i problemets kärna och det pappa egentligen störde sig på "Vad gör hon med en liten grabb?!". Matilda försökte hålla sig utanför men drogs snart in mot sin vilja "Matilda du håller dig borta från Joel! Jag vill inte att min dotter umgås med honom...…. eller henne!".
Om det finns något Matilda hatar så är det att bli tillsagd vad hon får och inte får göra och när pappa förbjöd henne att prata med kvarterets sötaste kille var måttet rågat! Nu står hon här hemma hos grannparet som i en protest mot pappa och ser på när lilla Joel blir rövknullad av sin 39-åriga flickvän och Matilda känner på sig att hon kommer älska varje sekund av showen!

22-åringen ler självbelåtet åt tanken att ingen man, inte ens hennes egen pappa kan bestämma över henne och att hon är en självständig ung kvinna som går sin egna väg. Och vad hon vill just nu är att se på när den dryga skiten som ignorerat henne så länge får en kuk i röven.

Från sin utsatta och extremt blottade position kan slaven känna hur mistress stadiga händer särar lite och hur någonting nosar mot värmen. Toppen på kondomen snuddar ömt och prövande mot analöppningen och ger rumpan skäl nog att dra sig undan som i en reflex.

*Smack!*

Ögonen kniper i samma sekund handflatan landar och det klatschar på ett tillrättavisande sätt som får hela kroppen att hoppa högt. Ett slag som uppmanar honom att sluta kämpa och ge upp. Kapitulera för mig nu jag lovar att jag kommer att vara en barmhärtig härskarinna.

-Mmmphh!- Kvider han och känner hur mistress lutar sig in bakifrån så att hela kroppen trycker ner honom mot britsen samtidigt som hon vilar hakan mot den späda axeln.
-Slappna av nu.. lugnt och fint....mamma kommer att glida in oavsett vad lillkillen tycker. Ssschhh lugnt och fint var en duktig pojke för mamma nu.- Viskar hon med en röst som både lugnar och förstärker känslan av att bli sexuellt utnyttjad av någon närstående någon som verkligen bry sig om honom.

Varför måste mistress använda titeln "mamma" som om det inte är genant nog att bitchen Matilda står bredvid och hånler?!

-Mmm.- Kvider han olyckligt när mistress gnuggar ollonet runt öppningen i en prövande cirkulerande rörelse parallellt som den yttersta toppen styr mot värmen.
-Ssschhh lugnt...och...fint...så ja.. duktig slyna.- Fortsätter hon på samma gång som det svider till när toppen öppnar och precis glider in.
-Määähh!- Frustar han och dra sig undan med knipande rumpa för att inte släppa in någonting och mycket riktigt slinter hon.

*Smack*

Handflatan träffar perfekt över stjärten och får honom att sluta för det är ingen idé att göra motstånd take it like a good boy. Slaget är mistress uppmaning att Joel måste slappna av vara duktig och bita ihop lite till.

-Sluta kämpa mot slav det blir bara värre!- Befaller hon och styr toppen rätt.
-Mmm..*stön*...mmm...mmm.- Gnyr han ängsligt och kännande och blundar misströstat när det börjar bränna igen.
-Mistress vet att slaven tycker att det här är det obehagligaste momentet när vi leker med rumpa men slappna av....var min modiga lilla pojke några sekunder till...den är snart inne.

Det tar mot för han vill verkligen inte men värre skulle det ändå vara att göra mistress besviken. Okej du klarar det här Joel ta smärtan och skit i Matilda! Rumpan svankar lite extra för att visa att han äntligen är mentalt beredd, läpparna kramar runt kukgagen för att ha något att bita i latexnävarna knyter sig så knogarna vitnar och ansiktet gömmer sig mot läderdynan som för att ha något stadigt att gråta mot.
Okej Joel kom ihåg att slappna av och andas kom igen du klarar det för Sussies skull!

Den kondomklädda toppen som dryper av allt glidmedel börjar sakta arbeta mot den famnande värmen i en mjuk rörelse tills den hittar rätt. Med händerna stadigt på höfterna trycker hon till och lägger stegvis vikten bakom så att ringmuskeln slutligen öppnar upp och börjar ta staven bit för bit. Det visuella intrycket att se den svarta kuken mellan två buktande latexskinkor får det att pirra ända ner mellan mistress lår och hon känner sig manad att ge det den sista stöten i mål för hans skull.

-Mmmphh!!- Pustar slaven befriat när kuken slutligen glider in till roten och skinkorna trycker upp mot mistress.
-Mmmm så ja ..*stön*...vilken skön och tight liten rumpa slampan har..*stön*...mmm...så skön.- Viskar hon tillgjort som för att simulera att hon faktiskt får någon fysisk stimulans men det hjälper honom ändå på något konstigt sätt.
-Mmmm..- Stönar han i gensvar och suger förnärmat på kuken.
-Nu tar vi det varsamt....min lilla slyna är så duktig.- Viskar hon berömmande så att den heta andedräkten klibbar mot kinden på samma gång som den första stöten är öm och försiktig.
-Mmmpph.- Suckar han halvt ogillande halvt njutande under gagen.
-Mmmm sååå skön och tight..*stön*..nästan orörd..*stön*..min vackra lilla oskuld...bara min.- Viskar hon varmt och stöter till så att det klafsar, handen letar sig ner och kupar kulorna som för att betona att han är hennes.
-Mmmpph..*slafs*…mphhh....*slafs*...mmpphh.- Gnyr han svarande på varje stöt och rullar med i varje rörelse som trycker på bakifrån i ett ömt tempo.
-Så ja…*stön*..duktig slav…*stön*...ta mistress kuk.
-Mmmph.- Å gud vad det bränner och pirrar på samma gång!
-Lugnt och fint....duktig slav.- Flinar mistress och rätar upp sig så fort slaven lugnar ner sig, men inte för än hon har utdelat pussen som smackar retfullt mot kinden.
-M..mmpf...määähh.- Gnäller slaven ömkligt som för att säga att han redan saknar att ha mistress så där nära.
-MM ja..*stön*….vill slampan att vi ökar?....Klart den vill!- Frågar hon med en kåthes röst men hon ger honom åtminstone den "valmöjligheten" denna gång, säkert för att Matilda står intill med sin blåsta bimboaktiga uppsyn och tittar på.
-M..mmm.- Han tvekar vill ju egentligen inte men vad har slaven att säga till om? Joel nickar bedjande mest för att göra mistress nöjd.
-Ja…*stön*…men då ökar vi…*stön*...bitch... nu kommer jag!

Mistress juckar med bestämda tag från höften och kuken rammar på i en oupphörlig pådrivande rytm som tvingar fram kännande suckar och jämmer. Hon slänger håret över axeln och ger baken en tillrättavisande klatsch som för att säga vem som egentligen är bossen i deras förhållande, greppet förflyttar sig snart ner till höfterna och driver på kroppen med varje stöt. Det slafsar högt och oglamoröst av allt glidmedel vilket bara förstärker slampigheten i ögonblicket, ett ögonblick de ändå delar på ett intimt plan hon och han.

Matilda stirrar på scenen som en stum porslinsdocka och det pirrar redan av förväntningar ända ner i maggropen samtidigt som hettan växer över kinderna. Det är ändå något fint i det som sker framför hennes blyga ögon, inspirerande att se hur samspelta och söta paret ändå är tillsammans. Nej straponsex känns inte lika läskigt längre tvärtom ett alternativ att ha kul på och något hon verkligen vill prova!

Höfterna svänger allt hårdare för varje stöt som för att simulera att någon medfödd drift långsamt tar över med mistress önskan att "komma" i honom. Den mjuka och relativt omsorgsfulla behandlingen minuten innan övergår till regelrätt tvång utan omtanke eller pardon. Allt Joel kan göra är att ligga där på mage som en passiv liten slyna och låta mistress göra vad hon vill med hans skälvande kropp. Smärtan som frammanas av den stötande kuken blandas med förnedringen av att Matilda står intill och fnissar som om det vore rätt åt honom att bli tagen så här.

-Mmmmpff.- Gnäller slaven plågat samtidigt som huvudet söker tröst mot läderdynan under.
-Mmm..jaaa....sååå....skönnnn...vilken tight bitch jag har.- Klagar mistress med en påklistrad kåthes röst.
-Mah!- Slaven rycker och försöker hastigt dra sig undan när kuken trycker in för aggressivt och det bränner till igen.
-Mmm...oj.....mistress...är....bara...*stön*...lite ivrig.....mm.- Hon himlar menande mot Matilda bakom "kulisserna" så att brunetten fnissar och byter till stötar som är hårda men mer kontrollerade.

Det är bara spel för galleriet men vad blondinen faktiskt lyssnar efter är hans bekräftande kåtgnäll och det pirrar upplyftande när stötarna lockar fram några tunna uppskattande suckar i gensvar. Maktkänslan växer sig större med insikten att hans kropp nu sviker alla normer och börjar njuta ohämmat för vad det är. Som sagt Joel du är en liten slampa som älskar analsex....min slampa!

-Maaa.- Gnyr slaven ynkligt samtidigt som det svider i rumpan för även om han njuter gör det minst lika ont.
-Tyst bitch annars hämtar mistress ridpiskan...vill du det?
-Ähh...ää..ä.- Piper slaven förtvivlat och skakar på huvudet. Vad som helst utom ridpiskan!

Sussie ler åt den ynkliga protesten och njuter av tanken att hennes hårda dressyr har fått slaven att respektera ridpiskan mer än något annat redskap i samlingen, en vetskap hon kommer dra nytta av mycket framöver. Hon skrattar till och tittar på brunetten som stirrar på scenen med ett blygt flin.

Matilda följer kuken med kåtglansiga ögon och ser hur den glider ut och in mellan hans famnande latexskinkor, rumpan hon studerat så många gånger förut men som aldrig har varit lika lockande som den är nu. Gör det henne onormal att tycka så om honom och hela situationen? Brunetten funderar samtidigt som hon tar steget tillbaka och betraktar helheten på en armlängds avstånd. De gröna följer Sussies pendlande höfter och ser hur latexskinkorna kniper för varje stöt så att selen skär in i skåran och särar dem, i den röda latexcatsuiten ser de sannerligen ut som två saftiga tomater man gärna sätter tänderna i. Blondinens konstlade men övertygande jämmer hennes kåthesa dirtytalk och hans dämpade klagan är en show som verkligen får blygrodnaden att växa.

-Vad tycker du?- Frågar plötsligt blondinen mellan stötarna.
-Ser jättekul ut!
-Mmm...och vad säger du då slav...tycker du att det är kul?
-M..mmahh.- Gnyr han med ett tonläge som avslöjar att det är allt annat än "kul" men huvudet nickar lydigt vilket lockar fram ett hånande skratt.

Även om Sussie inte får mycket fysisk stimulans är straponsex bland det bästa som finns eftersom det ger henne möjligheten att skänka njutning på sina villkor! Hon älskar att Joel fortfarande skäms att erkänna att han njuter och det blir i stunder som nu, när pojken konfronteras av sitt eget kåtgnäll som Joel måste godta sanningen för vad det är. Mistress älskar makten i att veta att det är hon som avgör hur långt hon tar det och hur länge hon tillåter honom att njuta. Det blir särskilt tillfredsställande gångerna hon sätter stopp för tidigt och hans dåsiga blick verkligen skriker "nää men sluta inte!". En teknik som vanligtvis gör att slaven känner sig orättvist behandlad ja rent av sexuellt utnyttjad.

Ja visst ser det "jättekul" ut men det är en väldigt spännande och förbjuden sak det här med straponsex men ingenting en tjej som Matilda ska gilla i alla fall, tänk vad kompisarna och pappa skulle säga om de såg henne nu?! För ett ögonblick skäms brunetten lite över att hon tackat ja till att komma hit men att se hur Sussie tvingar fram välbehaget och får Joel att stöta sig mot staven som värsta porrstjärnan gör det nästan värt! Leendet växer över de fylliga läpparna när Matilda plötsligt tänker på det där Sussie sa om Joels dressyr, en betryggande tanke som ändå gör att situationen inte alls känns så främmande. Matilda klämmer på sin rosa kuk och längtar uppriktigt tills det blir hennes tur att knulla Joel, då ska hon allt visa honom vad hon tycker!

Höfterna stöter in kuken som utdragna hammarslag så att det verkligen gnisslar och klafsar och hans sårade gnäll övergår allt mer i genuint ihållande kåtgnäll men det blir hans söta små suckar, de som Sussie alltid noterar när någonting blir riktigt skönt, som talar för att slaven njuter i sin hjälplösa sits vare sig han vill eller inte. Nej Joel tycks vara särskilt mottaglig idag vilket måste bero på kukburen, en månad utan fysisk stimulans gör att kroppen njuter extra mycket av den enda närhet hon tillåter... analsex.

Greppet om höfterna hårdnar och mistress lägger mer tyngd bakom varje stöt så att de välvande skinkorna verkligen trycker upp mot hennes kropp.

-MMMMMMM..*flämt*.....mmmmmmmmm!- Riktigt skriker han under gagen samtidigt som tjocka trådar försats dinglar ur ventilen på kukburen.

Ajaj jag går av... du dödar mig! Fortsätt...hårdare...snälla mistress knulla mig!!!!!

Svaret blir en tillrättavisande smäll över skinkan som för att säga åt honom att hålla käften med sina "horstön", på så sätt visar mistress Joel att han visst njuter av det här oavsett vad pojken kommer att påstå efter sessionen. Bara för att understryka poängen saktar mistress ner med en lugnare tempoväxling och precis som hon förutsäger protesterar slaven missbelåtet.
Men sluta inte!!!!!

-Som sagt...en slampa!- Skrattar hon menande vilket i sin tur lockar fram Matildas respektlösa fniss.

Slaven tar förolämpningen och sänker blicken förtvivlat när han inser hur rätt blondinen har samtidigt som tankarna går till den rosa kuken som sitter fastspänd på Matilda.


🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 25249  Report