Toms ägare

Part 1

Tom och Jennifer

Tom hade sedan Gymnasiet haft en crush på Jennifer. Hon var så snygg i sitt svarta hår, smal och lagomt stora former. Han kunde inte tänka på annat. Av en ren tillfällighet hamnade de i samma kurs på Universitetet. Var och varanan dag satt hon och fantiserade on henne.

Men det var först i slutet på November det tog fart, en dag när han satt och tittade på Tinder. Hon döck från ingen stans upp. Några minuter senare så hade de börjat chatta med varandra och han tyckte att de klickade ganska bra. De började även träffas efter skolan. En fredag så följde han med henne hem. Henns pappa är rik så i 20 Årspresent så hade hon fått en tvårums lägenhet. En nybygd i ett ganska fint område.

Under kvällen åt dem middag och pluggade lite grann. Efter någon timme kom hon ut från sitt sovrum med ett rep i handen och frågade om han ville testa en sak. Hon band fast honom i stolen och frågade om han kunde röra på sig.
Nej, svarar han

Vi hoppar fram en vecka och de har nu haft sitt första ligg och Jennifer har fått binda fast honom flers gånger. Han börjar tända på att vara hjälplös framför henne. Det har gått så snabbt att han nu även bor hos hennne. Han har kvar sin lilla etta men är mest hos henne.

De kommer hem på fredagen och äter middag. Efter så klär tom av sig och blir fastbunden i sängen. Han tror att hon ska börja med att kanske suga av han men hon tar fram en bur som hon låser fast i hans kuk. En stor gag trycker hon in i hans mun så han inte kan prata. Vad är detta för konstig lek? Tänker han.

Hon sätter sig vid sitt sminkbord och sminkar sig. Tar på sig några snygga kläder. Efter en kvart kommer hon fram till honom. Hon fäster några knappar på hans kropp.
-Jag ska på fest med mina kompisar ikväll. Säger hon. Så du får ligga kvar här hemma och vara redo. Fortsätter hon. Om du försöker ta dig lös gör jag såhär. Och trycker på sin mobil och han får en stöt av knapparna. Han skakar till och försöker skrika.
-Du ser kameran där, säger hon och pekar i hörnet. Den har spelat in allt vi har gjort. Och det vore synd om de kom ut på nätet. Han försöker ta sig lös men får en stöt.
-Ojdå, säger hon och skrattar. Hon spottar på honom och säger, ligg still nu min lilla slav säger hon och går iväg. Han hör hur hon låser dörren.

Under kvälleb får han stötar titt som tät. Vid klockan två kommer hon hem. Hon tar bort buren och kuken reser sig direkt.
-Jasså, slaven gillar att vara inlåst, säger hon och sätter sig på honom. Pricis när han ska komma så slutar hon, ställer honom upp och leder han till vardagsrummet och låser fast honom på golvet. Han somnar snabbt.

Fortsättning följer...
Woman as top
Man as bottom
BDSM
Obedience
Chastity play
Naked vs. clothed
Feet


gagboll
M18
21 mar 13:52

Do you want to be notified when gagboll posts new diary entries and writings? Yes

Writers I follow

Print Document ID 25295  Fler alster av gagboll  Report 

You cannot see or post comments since you are not logged in.