Hemmastudier

Hemma undervisning under corona

I en norrländsk småstad bor i en liten nyrenoverad lägenhet ett par på bägge 21 år. Han heter Erik och hon heter Julia. Normalt har de bara vaniljsex men när de under dessa corona tider skulle på semester fyra veckor i Thailand så tog Erik ett beslut om att stanna hemma.
I smyg har han köpt hem lite leksaker som han tänkte testa på henne.

Dag 1.

Erik kommer hem lite tidigare från jobbet på fredagen. Han har varit förbi och hämtat paket han har bestält och står nu i sovrummet och packar upp.
En gagboll, en ögonbindel, två par handklovar, ett par fotbojor, ett halsband med koppel, ett par bröstklämmor, tre rep i olika längder och en piska Även ett sett med buttplugs och en vibrator som han styr med telefonen. Även en mängd kläder som han beställt åt henne. Mer om det sen. Han stoppar ned allt i byrå lådan och börjar fixa med maten.

Det blir hemma gjord pizza, samma mat rätt som Erik bjöd på 1,5 år tidigare då han bjöd hem Julia för första gången. Han är lite nervös över vad hon ska säga om hans idé och går runt och funderar lite grann. Så plötsligt kommer hon hem. Hon pratar i telefon med en kompis en stund inan hon lägger på och säger hej.
-Jag var förbi gymmet, säger hon och börjar gå mot duschen. Erik blir tyst en stund och tittar på hennes rumpa i träningstightsen. Sen säger han,
-Fast maten är klar nu.
Hon vänder sig om och kommer tillbaka till bordet.

Båda sätter sig ned och äter. Det blir en tyst middag och Erik vet inte riktigt vad han ska säga till henne.
-Ska vi testa lite BDSM? Frågar hon plötsligt. Har hört att de ska vara rätt spännande. Speciellt i en liten halvtråkig rellation. Som våran är just nu.
Erik sätter nästan maten i halsen när hon säger det.
-Det kan väl vara kul, säger han. Jag hade faktiskt tänkt det sen inan.
-Jag märkte det på din reaktion, säger hon och ler så hela hans kropp blir så dära alledes lycklig. Så när ska vi börja?
-Ikväll, säger han, gå och duscha så väntar jag i soffan.
-Ska vi inte gå igenom det först? Frågar hon.
-Jo kanske det, får hon till svar.

Under resten av middagen så diskuterar de vad de vill och bad som känns bekvämt. Julia vill gärna vara en skolflicka som är en typisk tonåring och Erik kan tänka sig vara läraren. Även saftywords och regler sätts upp. Så är middagen slut och Julia går och duschar. Erik lägger fram de kläder han vill att hon ska bära. Lägger fram kopplet och plockar sen undan maten. I vardagsrummet ställer han ordning ett litet klassrum med en bänk och karteder. Han kommer på att han har en whitebord i källaren från jobbets gamla kontor som han hämtar upp och ställer framför tvn. Där skriverhan upp vad som står på dagens schema.

Så kommer Julia ut från sovrummet. Iklädd ett par träningstights, en svart tröja och halsbandet. Hon har även sminkat sig som en fjortis gör. Hon sitter där och håller på med mobilen.
-Då har lektionen börjat, säger han. Vänligen lämna in mobilen. Och han går fram till Julia och tar hennes mobil. Hon protesterar men Erik bryr sig inte. Iställlet berättar han vad de ska göra och visar henne. Efter en stunds arbete så slutar hon jobba och blir lite dryg mot honom. Strax blir han iriterad och sluiter upp henne från sin plats i halsbandetoch lägger henne på kartedern.

Därifrån början han smiska henne. Han ber henne räkna och hon räknar efter varje slag. Hon fortsätter vara lite kaxig och han drar ned byxorna och smiskar hennes nakna sinkor med piskan. Hon slutar genast prata och stönar till istället. Han ber henne räkna upp till tio och hon räknar utan protester varje slag.
Efter så sätter han sig i stolen. Nu har han kopplet på henne och hon sitter.på golvet. Han drar henne och hon står mellan hans ben.
-Nu fortsätter vi med lektionen. Lära sig suga kuk. Säger han och drar fram den ur byxorna. Här får du träna säger han och trycker in den i munnen på henne.

Han kommer efter en stund i hennes mun, helt oväntat och hon visar det och sväljer. Nästa lektion är vibratorträning. Först kopplar han upp den med mobilen och trycker sen upp den i hennes våta fitta. Han drar upp hennes tights och trosor långr upp över tjärten. Sen sätter han fotbojor på henne och skjuter in stolen. Hon ska sedan skriva hela alfabetet på 30 sekunder. Så fort hon skriver så drar han på vibratorn så hon stönar högt och slutar skriva. Gång på gång misslyckas hon att skriva. Däremot stönar hon högt. Han tar därför fram gagbollen och trycker in den i munnen på henne. Samt handklovar runt hanlederna sedan ett snöre mellan händerna och fötterna runt stolen så hon sitter fast. Han leker sen med vibratorn och hon försöker skrika och stöna men der går inte.

Hennes gråa tihgts blir blöta runt hennes fitta. Efter en stund så släpper han loss henne och tar henne med kopplet in i sovrummet. Där får hon nu ögonbindel och blir nu fastpänd i sängen med hjälp av repet. Han drar ut vibratorn och trycker sen in sin kuk i hennes nu rinande fitta. Hon kommer snabbt i en fontän och han sprutar efter några minuter över hennes rygg. Han lossar henne och tar bort handklovarna och fotbojorna samt kopplet. Hon somnar direkt och efter en stund så kryper han ned bredvid henne.

Fortsättning följer...
Man as top
Woman as bottom
BDSM
Light bondage
Discipline
Age play
School uniforms
Sportswear


gagboll
M18
23 mar 00:27

Do you want to be notified when gagboll posts new diary entries and writings? Yes

Writers I follow

Print Document ID 25309  Fler alster av gagboll  Report 

You cannot see or post comments since you are not logged in.