Log inRegister
Stölden, skulden, skammen.

Part 2: Stölden.

Stölden, skulden, skammen.
Del 2.




Berättelsen är helt fiktiv, ingen som finns i berättelsen finns i verkligheten.
Trigger Warning. I berättelsen finns det ämnen som kan upplevas stötande och därför skriver jag upp dem här.
Sleepsex/våldtäkt. Skam, Tvång, utpressning, droger, våld och incest.
Allt förekommer inte i första delen men kommer att komma med i senare delar.
Jag uppskattar kommentarer som är konstruktiva och tar gärna emot förslag och önskemål.






Anna vaknade den morgonen med en konstig känsla. Hennes mun hade en salt smak och nattsaliven var konstigt kletig. Jag måste ha fått en uppstöttning under natten tänkte hon då hon mindes att gårdagen bestod av både god mat och god dryck.
Hon satte sig upp och torkade munnen med baksidan av sin hand.
Huvudet dunkade, men inte så farligt.
Anna tittade ner på sina ben, de var bara och klänningen hade kanat upp. Hon la märke till att hon inte hade några trosor och det tog en stund innan hon insåg varför.
Igår, sanning eller konsekvens. Nu i nyktert tillstånd kände hon hur det brände lite om kinderna men samtidigt var det inget hon skämdes för.
Anna gned sina ögon och drog en lång suck. Huset var tyst men utanför hördes fåglarna. Hon var inte helt säker på vad klockan var och hade ingen direkt lust att titta efter heller faktiskt. Hon ställde sig upp och gick på toa. Efter sina bestyr gick hon till köket och startade kaffet, hon gjorde en hel kanna för när som helst borde ju de tre andra individerna i huset vakna.
Medans kaffet gurglade sin ljuva musik gick Anna tillbaka till sin mammas rum för att byta om.
Hon letade fram ett par nya trosor, gled ur sin klänning och tog på sig ett par korta mjuka shorts samt ett linne som egentligen var lite väl stort.

När Anna var färdig satte hon upp sitt hår i en hästsvans och gick till köket igen. Kaffet var skållhet och precis lagom. Hon plockade fram sin mobil och kollade vad som hade hänt medans hon sov.
Det var inte så mycket så hon la undan den, tog en mun kaffe och funderade på hur resten a dagen skulle vara.
Erik och Karl hade inga direkta planer så de skulle troligen stanna tills kvällen tänkte hon. Jacob hade inte heller något i kikaren så förhoppningsvis skulle de kunna gå en promenad eller åka till sjön och bada.
Då hördes ljudet från källaren av två par fötter som klampade uppåt. Dörren öppnades och ut kom både Erik och Karl.
”God morgon bruden!” Gnolade Karl medans han hällde upp kaffet samtidigt som han fiskade upp en cigarett ur sitt paket.
”God morgon Karl.” Log Anna tillbaka medans hon övervägde om hon skulle tigga till sig en cigg då hon plötsligt fick ett enormt sug efter nikotin.
”Får jag snylta en av dig?” Hon la huvudet på sned och tittade på Karl med sina bästa valpögon.
Han hade inte en chans och snart var de båda vännerna ute på trappan med varsin cigarett och njöt av den ströva röken som fyllde deras lungor.
Vädret var underbart. Ljudet från djuren hördes överallt och uppe på himmelen kunde de se ett vitt segelflygplan leka i termikens härliga famn.
Anna hade alltid velat testa att flyga, och att hoppa fallskärm, men då hon inte kände någon som ägde ett flygplan och då priset var större än vad en student kan hosta upp utan att det skulle gräva en krater i dennes budget för resterande månad så insåg hon att det fick vänta. I alla fall tills dess att hon kunde extraknäcka över sommaren, om hon lyckades med alla studierna det vill säga.
”Sov du gott?” Frågade Karl medans han gjorde rökringar.
”Helt okej, och huvudet är ingen bålgeting idag så det är jag väldigt glad över, du då?”
”mjo, fast jag tror att jag däckade före Erik och att han passade på då.”
”passade på?” Anna såg frågande ut.
Karl log och gjorde en cirkel med ena handen och förde ett finger in och ut ur det med sin andra samtidigt som röken från hans nu nästan färdigrökta cigarett gjorde ett vågmönster framför hennes ansikte.
”Va, men vaknade du inte? Jag trodde det skulle kännas att få hans kuk instoppad i sig.” Anna mindes att Erik hade en ganska rejäl pjäs, inte den största hon hade sett men definitivt den största hon haft i sig. Dock tänkte hon, så har jag inte legat med mer än åtta killar.
”Jo i vanliga fall känns det, jag vill gärna ha en gagboll eller så att jag kan fokusera på något mer än bara den. Men Erik är väldigt förtjust i att använda någon slags lokal bedövningssalva som gör att man inte känner så mycket, och vaknar jag av det sen ändå så är det ju inte direkt så han slutar. Blir alltid lika chockad men jag accepterar hans begär.”
Anna nickade, Erik var speciell. Sömnen kunde ofta avbrytas av honom.

Erik kom ut på trappan, han satte sig bredvid Anna och klappade hennes rygg.
”fyfan vad gött det är här alltså. Inga andra att bry sig om, inget att tänka på mer än att njuta av livet.
De alla tre nickade och tittade ut över området, vinden lekte mjukt med växtligheten, eken som stod på gården gnisslade med sina löv och den gamla gungan i trä vajade trött.
”vad vill ni göra idag grabbar?” Anna la undan fimpen och tömde det sista kaffet.
Erik ställde sig framför henne två trappsteg ner, drog ett djupt bloss och blåste det över henne samtidigt som han sneglade, först mot Karl och sedan mot Anna, hon insåg att han tittade ner i hennes linne och att han såg hennes bröst då hon avskydde att bära BH.
”Jag hade tänkt att vi kunde bada idag, eller kanske bara chilla.” Erik drack upp det sista av sitt kaffe innan han drog ett bloss och gjorde en bakåtvolt nerför resterande delen av trappan och landade i strumplästen på gruset.
”Bada vore skönt, men vi alla drack igår så då får vi gå till sjön, det är åtta kilometer, får ju säga att det inte alls är så lockande när man tänker på det.”

Jacob började sakta vakna till liv. Han låg på rygg i sängen, han hade en tröja på sig men var annars helt naken. För en stund funderade han på varför innan minnet från natten sköljde över honom som en våg. Han mindes vad han hade gjort, och med vem.
Anna hade haft hans kuk i sin mun. Han hade haft sitt finger i hennes fitta och han hade tömt sig i henne. Fyfan tänkte han. Jag gjorde verkligen det där.
Först förväntade han sig att bli dränkt i skuldkänslor och ångest, men det kom aldrig några sådana känslor, istället var han, stolt. På något sätt så kände han att han hade lyckats med en bedrift.
Att utnyttja sin syster. Han kunde i för sitt inre se det som en Xbox achivment. ”My beloved sister 50 points”
Han log för sig själv och kände hur morgonståndet var där.
Jacob satte sig upp, tog på sig kläder och gick ner. I köket hämtade han kaffe och gick sedan ut till de tre andra.
”God morgon folket! Sovit gott hoppas jag?” Hans blick dröjde kvar på Anna vid frågan.
De alla tre instämde att de visst sovit gott.
Under de kommande timmarna pysslade de alla lite var för sig. Karl tog en springrunda, Erik startade sitt switch, Anna hade gått ut på gräsmattan för att studera i solen.
Jacob satt och tänkte så huvudet värkte.
Han ville ha mer, men han visste att det inte skulle bli lika lätt som sist.
Tankarna gick om hur han kunde få ett övertag om henne som gav makt och som han kunde utnyttja till max.
Google is your friend? Han startade datorn, sökte på olika forum om hur man ska gå till väga. Hur man kan få ett övertag som är så stort att man har nästan totalmakt.
Vid en sida han fastnade på läste han om olika droger. Det fanns allt egentligen, sömnpiller, kåtpiller men detta kändes inte som hans vilja. Jacob ville ändå att hon skulle vara medveten, att hon skulle vara tvungen att lyda.
Tankarna gick och snart beställde han en inspelande penna.
Tanken var enkel. Om Anna någon gång gör något riktigt riktigt dumt, så skulle han kunna spela in det, och sedan kunna använda det emot henne. Nu var bara frågan om detta någonsin skulle ske. Men bra att vara förberedd tänkte han.
Nöjd med sitt första steg så stängde han ner datorn och log för sig själv.
Jacob skulle precis gå till Erik och se om han ville gå ut och skjuta lite 22 long med honom när han i fönstret såg Anna ligga på en filt i gräset. Hon låg med rumpan mot honom, även om det var kanske femton eter ifrån där han stod så fångade den hans uppmärksamhet. I hans fantasi så smög han sig på henne, slängde sig över henne. Han tänkte sig en kamp, hennes vrål och snyftandet då han slet av Anna hennes shorts och obarmhärtigt körde in sig i hennes anal.
Jacob rös, han kunde känna hur hans puls vrålade i öronen på honom.
Det där med sömnpiller kanske inte är så dumt? Fast nej, jag vill att hon ska vara där, att hon ska känna mig tränga in. Tvingas acceptera sin förlust när hennes ringmuskel inte orkar kämpa emot mer och jag tränger in.
Jacob funderade på om han skulle göra det långsamt eller i ett enda svep.

”Jacob! Kom ner och fixa något att äta, jag svälter ju för fan!” Eriks röst var busig men allvarlig. Han kunde inte laga mat för fem öre, det visste alla här.
Jacob suckade irriterat och tvingade sig att släppa taget om sin fantasi för stunden.
”Men för fan, kan inte du gå på någon matkurs eller något så vi slipper att passa dig som en småunge!?”
Trots dessa ord gick Jacob ner och satte igång med lunch.
En halvtimme senare bjöd han dem på nybakade scones och en äggröra med chili och paprika.
Maten var god, den starka äggröran blandades väl med det söta brödet, rikligt med smör och härliga skratt.
Anna satt mittemot Jacob, hon åt med stor aptit. Varje gång hon öppnade munnen hög det i bröstet på honom. Det var inte längre Annas mun, det var hans.

Anna kände att detta var livet, god matt, gott sällskap och all stress var undanträngd, långt ner i ett djupt hörn av hennes inre. Just idag var allt som bäst.
Karl drog sina mest hemska daddyjokes och då alla hade fruktansvärt dålig humor fanns det snart inte ett öga torrt.
Det blev sen eftermiddag, ett stilla regn började leta sig fram över deras gräsmatta och all aktivitet fick göras inomhus. Erik drog med Karl till soffan där de satte sig och myste medans Jacob och Anna fixade med disken.
”Hur ser din vecka ut då kära syster?” Jacob frågade medans han räckte Anna en våt tallrik som hon torkade och ställde in i skåpet.
”Jag ska snart börja på min praktik och vaktmästaren ska komma och kolla till min lägenhet. Minns du att jag klagade till hyresvärden om en konstig lukt? Nå det har visat sig att grannen under mig har haft ett akvarium som har stått och läkt, så det är mögel i hans lägenhet. I värsta fall har möglet även kommit in till mig och då får jag evakuera fram tills att de har sanerat. Så det har jag lite ångest för. Dels att de ska rota bland mina grejor men också att jag i så fall kanske måste flytta hit. Alltså det är trevligt här men det blir en sån jävla bit att pendla tre dagar i veckan.”
Jacob funderade en stund. Han kunde ju låna ut sin lägenhet, kanske skaffa någon smygkamera och övervaka henne? Tanken var väldigt eggande, att se sin syster kanske naken, kanske göra något hon inte får. Ja, så får det bli, hon kan bo hos mig tänkte han.
”Du kan ju låna min lägenhet? Jag är ju inte hemma så mycket så jag kommer ju inte att störa dig så mycket och du har närmare till skolan?”
”Det hade verkligen varit mycket bättre, men hade det inte stört dig att jag är där då? Jag menar om du drar hem någon tjej eller så så kanske det vore skönt att få vara ensam? Jag vet ju hur du är. Inget du kan göra kan störa mig Jacob.” Anna hade skinit upp som en sol och det såg ut som hon var på väg att kasta sig i hans famn.
Jacob log. Du skulle bara veta vad jag kan göra för att störa dig.
”Du stör mig inte kära syster, och tjejer kan jag hålla mig borta från tills det är klart. Så länge du är en duktig flicka och gör som jag säger så ska nog allt gå bra.”Jacob log retsamt.
”Okej det där stör mig.” Anna log tillbaka och boxade till hans axel retsamt.

Anna vaknade med ett ryck. Väckarklockan var hänsynslös i att meddela att nu var klockan faktiskt 04.55 och det var dags att tvinga sig ut sängen.
Annas stön var fyllt av självömkan och vemod.
Idag var det dags igen, att gå till sin före detta praktik och slita.
Hon hade gjort ett bra intryck, snabbt fått in gunget om hur man arbetar med smärta och vad man ska tänka på. Det fanns de återkommande patienterna som faktiskt hade ont men som vården inte kunde hjälpa, men de fanns också dem som hon avskydde.
De som kom dit för att försöka bli höga, de som i värsta fall försökte sno medicin. Anna hade tack vare en sådan ”patient” blivit skjutsad till akuten då denne hade passat på att dunka hennes ansikte in i en dörrkarm då Anna skulle låsa ut medicin.
Hennes handledare hade kommit utrusande ur kontoret när hon hade hört Annas skrik.
Förövaren hade roffat åt sig en del förpackningar och sedan rusat iväg, på vägen ut hade han fällt en äldre dam som kom vankande med sin droppställning.
Skriet från den kvinnan var hjärtskärande.
Anna hade börjat blöda från sitt ögonbryn av smällen och hade känt sig alldeles groggy.
I ett tappert försök hade hon försökt springa ikapp mannen men hon hade ramlat som Bambi på hal is och låg sen pladask kvar. Hennes handledare hade hjälpt damen, två andra hade kommit för att titta till Anna.
På akuten hade hon blivit tejpad och efter ett samtal så hade hon fått gå hem och vila i några dagar.
Huvudvärken hade aldrig släppt helt. Trots att det var ett tag sen nu så fanns den alltid där.
Som ett rakblad som ständigt skär i skallen precis över ögat.
Ibland gick Anna in på en toalett och grät tyst. Smärtan hade gjort det svårt för henne att orka en hel dag.

Det hade blivit värre med tiden, mest för att Anna var lite av en hypokondriker när det kom till smärta, men också för att den sög musten ur henne. Det var svårare att plugga. Att läsa i flera timmar som hon hade gjort innan var nu nästan omöjligt.
Alvedon, Ipren och Treo var nu lika naturligt för henne som kaffe eller en chokladbit.
Hon kämpade vidare, fast besluten om att det måste gå.

Hon hasade sig upp ur sängen, klädde på sig sina kläder och gick till köket för att skaffa kaffe. Hon bodde numer i Jacobs lägenhet då det visat sig att hennes lägenhet var mögelskadat. Renoveringen skulle ta minst tre månader, enda fördelen med det hela var att hon under denna tid i alla fall inte behövde betala någon hyra.
Jacob hade vägrat att låta henne betala för att bo hos honom. Allt han krävde var att hon skulle hjälpa till att städa och tvätta.
När frukosten och kaffet hade lagt sig i magen tittade Anna på klockan.
Den visade 05.15. Hon kunde sitta i lugn och ro i nästan tjugo minuter innan det var dags att ta bussen till sjukhuset. Anna öppnade sin telefon, gick in på sin Darkside och kollade vad som hade hänt sen sist.
Tre nya mail, två nya kommentarer på en av hennes bilder, de lockade henne mest.
Hon hade nyss lagt upp en bild där hon satt på knä, hennes händer höll hon bakom ryggen så att de skulle se ut som hon var bakbunden, hon hade en ögonbindel.
Texten till bilden löd. ”Om du fick önska, vad vill du då göra med mig?”
Den första kommentaren var från Karl. ”jag hade kittlat dig! ♥ ”
Anna log och kunde plågsamt föreställa sig att vara chanslös mot någon som älskar att kittlas. Det hade troligen inte slutat förrän Anna hade kissat på sig och då hade Karl skämts lite men ändå varit busig nog att fortsätta lite till.
Den andra kommentaren var från en man som tyckte att man kunde munknulla henne tills hon fick svälja hans gubbsats och sen skulle hon tacka så vänligt för den och vara nöjd.

Mailen var sedvanliga, tre killar som försökte vinna hennes gunst genom att skriva tåkiga, korta mail om hur bra hon kunde ha det om Anna valde just honom. Alla drömmar hon någonsin haft i sänghalmen skulle gå i uppfyllelse och orgasmerna skulle vara garanterade.
Hon fnyste lätt innan hon markerade dem alla tre och raderade.

När det var dags att bege sig tog Anna på sig en tjock grön jacka innan hon öppnade den tunga dörren. Ekot i trapphallen när hon smällde igen dörren varade kvar medans hon gick nerför trapporna. Hon kunde känna lukten av rengöringsmedel och vissa trappsteg var fortfarande våta.
Hon gick försiktigt ner och sedan ut. Det tog tre minuter att gå till bussen, den kom strax därpå.
Det var som vanligt inte mer än tio personer på bussen, alla hade samma mål, att komma till ändhållplatsen och börja jobba inne på sjukhuset. Anna kände igen några av dem men hon valde att inte hälsa. För många var detta heliga minuter. En stund för sig själv innan dagens krav och skri skulle genomborra huvudena på dem.
För Annas del lät hon musiken strömma in i öronen. Idag var det Rammstein som fyllde henne med energi. Huvudvärken påverkades inte av ljud som tur var. Mest av stress och ibland starka lukter.

Väl framme bytte Anna om och påbörjade sen sin dag på avdelningen med en kopp kaffe medans hon fick en genomgång av vilka patienter som fanns och varför de var där.
Idag fanns det femton stycken, tolv av dessa var veteraner, pålitliga och trevliga.
De tre andra var nykomlingar, en stackare hade brutit båda benen, spräckt bäckenbenet och fått sin könsorgan uppslitet när denne var med om en motorcykelolycka.
De två andra var frågetecken, båda hade haft osammanhängande berättelser om varför de hade ont så det var viktigt att hålla ett öga på dem.

Anna blev denna dag tilldelad medicinnyckel 14 för att ha hand om den mobila vagnen. Med denna gick man mest från säng till säng och gav ut färdiga påsar men det fanns också en del kartonger ifall någon behövde ha vid behovs medicin.
Morgonrutinerna gick smidigt, Anna gick och delade ut medicin, pratade med några av dem och fick en komplimang från en av deras stammisar.
När det senare blev dags för fika gick hon på toaletten för att kunna få ha lite lugn och ro en stund.
Mobilen hade vibrerat flera gånger under morgonen och nu hade hon en chans att kunna se vad som stod på.
Erik hade skickat henne flera foton på honom och Karl.
Hon scrollade igenom dem, det var det vanliga för det mesta men hon fick även se Karls rumpa alldeles rödrandig från en rotting. Karl var då iklädd en skolflickas uniform, höga klackar och hans långa hår var delat i råttsvansar. I rumpan hade han en grov buttplugg.
”Tänk om detta var du Anna.”
Anna suckade, hon uppskattade egentligen både bilderna och en och annan kommentar från Erik om hur han fortfarande ville ha henne men just idag var hon inte på humör.
Hon funderade en stund på vad hon skulle skriva men innan hon kunde börja så knackade det på dörren.
”Anna, Du behövs nu så bli klar och kom!”
Det var bara att kliva ut. Anna fick sen beskedet om att hon skulle få hjälpa till med en utvärdering av en av de nya. Hon blev nervös då hon visste att de var måna om hennes utbildning och ville ge henne mycket ansvar.
En läkare att med under samtalet. Han lyssnade på vad mannen hade att säga men kändes inte speciellt kritisk till berättelsen. Samtalet tog en kvart, förvånansvärt kort tid för ett sådant viktigt möte tyckte Anna.
Huvudet sprängde igen.
Till slut ordinerade läkaren ut mediciner och Anna skulle gå iväg för att hämta dem.
Av någon anledning blev hon själv med mannen som nu var väldigt ivrig, hans halta ben haltade inte längre. Obehaget växte inom Anna och när de sen var framme vid medicinvagnen så gick det fort.
Hon hade öppnat låset, dragit upp skyddsluckan och då hade han kastat sig över vagnen, han slet ut allt han kunde.
Anna tryckte på sitt överfallslarm, hela korridoren fylldes med ljudet av springande skor.
Mannen hann inte ens till dörren för avdelningen innan två väktare flög på honom.
Han kastades till marken och hans ångest gick inte att ta miste på.
Medans han släpades undan kom en av de andra sjuksköterskorna fram till Anna och hjälpte henne att ställa in allt igen.
Anna insåg det inte själv, inte förrän det var försent, i hennes ficka låg det nu två kartor med smärtstillande.
Hon fick panik men lyckades hålla masken. Hon hade bara kunnat lägga fram dem men hon vågade inte, tänk om de skulle tro att hon försökte knycka dem men fått kalla fötter.

Efter uppståndelsen blev det lunch. Anna skyndade sig till toaletten, väl inne låste hon dörren, satte sig på toastols locket och försökte tänka.
Fanfanfan vad ska jag göra nu! Tankarna rev och slet, hon hade inte ens vetat vad för några mediciner hon hade fått med sig.
Sakta stoppade hon ner handen i fickan och plockade upp de bägge kartorna.
Noga med att inte låta materialet prassla tittade hon på dem.
Det var smärtstillande. En ny form av medicin som höll på att testas. En stor fördel med dessa var att de inte gick att bli hög på, eller överdosera så att det skadade kroppen. I värsta fall blev du väldigt trött och kunde sova i flera timmar.
Anna trampade av sig en sko, hon stoppade försiktigt ner en karta i skon och satte på sig den igen, hon gjorde sedan samma sak med andra foten.
Det lät inget när hon gick.
Nu måste jag bara överleva tills jag kommit hem tänkte hon.





Jacob hade varit hemma några timmar. Anna skulle komma hem från sjukhuset strax och han var ivrig. Dagen hade varit bra för honom. Han hade kommit hem från Polen samma dag och där hade han gjort några fina fynd.
Han hade köpt några kameror som var små nog att sätta upp på väl valda ställen, de hade också kamouflage av olika utföranden så att de skulle smälta in perfekt i hans lägenhet.
I sin ryggsäck hade han även med sig lite rep, några kondomer och en slags gel som gjorde att muskler blev slappa.
Jacob visste inte när tillfälle skulle ges, men han ville vara förberedd.
Han hade kikat på Anna via sin webb kamera på datorn då och då men då den inte kunde se överallt ville han expandera sina möjligheter att se något speciellt.

Dörren öppnades och Anna kom in.
”Hej Jacob, nu är jag äntligen hemma!” Anna kastade av sig sin väska och gick in i köket och gav honom en hård kram.
”Du anar inte hur mycket jag behöver din närhet nu!” Anna grät nästan, Jacob kramade om henne hårt och frågade vad som hade hänt.
Hon berättade allt. Om smärtan, om stölden nu och vad hon själv hade gjort.
I Jacobs bröstficka fanns det två pennor, den ena, var mycket speciell.
Hela berättelsen tog nästan en timme. Anna berättade medans de åt och Jacob lyssnade till varje ord.
Då och då frågade han något men var för övrigt väldigt tyst.
”Jobbar du imorgon?” Frågade Jacob till sist.
”Nej tack och lov inte! Jag vet inte vad jag ska göra, hur det skall gå,om de märker något, tänk om de gör det,tänk om de på något sätt vet att det var jag? Jag är så rädd Jacob!”
Jacob lugnade henne allt han kunde, försäkrade om att ingen skulle få veta något.
I hans inre jublade han, allt hade spelats in, och nu hade han det kort han behövde för att få sin vilja igenom.
Han visste att Anna kulle ha panik om hennes framtid hotades, och Jacob var nog så skicklig med ord. Allt han behövde göra nu var att planera in hur han kunde få henne på fall utan att hon skulle fly.
Två timmar senare satt han med henne i soffan, de bägge hade varsitt vinglas, Anna hade redan fyllt på sitt två gånger och var vid det här laget dåsig.
De tittade slöt på TV medans de då och då pratade om något.
Anna hade duschat och låg i en badrock, en stor marinblå som egentligen var hans. Skärpet var knutet över midjan men knuten var på väg upp.

Jacob kunde känna hur hans kuk reste sig. Anna hade somnat i soffan, hon låg med huvudet på ett armstöd, hennes händer knäppta över magen och ena benet hade hon dragit.
Jacobs händer darrade inte denna gången när han vände sig om i soffan och lät en hand glida upp längs insidan av hennes lår.
Han kollade efter någon reaktion i hennes ansikte, men det var blankt.
Han visste att vin däckade henne hårt.
Jacob förde handen längre fram, Annas fitta var halvt blottad under rocken, hennes hud var varm, len och hon doftade skogsfrukt från sin duschtvål.
Fingrarna mötte hennes ena blygdläpp, den var så len, huden var nästan skör och varje liten rörelse han gjorde med fingrarna så följde läppen efter.
Han förde fingret sakta upp och ner.
Huden blev rödare och varmare.
Jacob kunde se att öppningen började blänka, han log och lät sitt långfinger sakta glida in.
Värmen var påtaglig, vätan gjorde fingret halt och det gled in så lätt i Anna.
Det kändes så naturligt. Att fingerknulla henne. Hennes kropp svarade på hans rörelser.

Det var dags att ändra läge, han reste sig, tog av sig sina byxor och kalsonger.
Annas högra hand la han i sin och förde den mot hans kuk, Jacob formade den så att den slöts om hans penis och han lät sig avrunkas av sin sovande syster.
Handen var mjuk och varje gång hand drog den så att hans ollon blottades så kunde han se sin försats blänke i dem matta ljuset av TV:n.
Ett svagt stön lämnade Annas mun, Jacob tog ett steg fram och smekte sitt ollon mot hennes kind.
”Du kommer att få suga av mig nu, du kommer att få ta min sats igen” Han mumlade tyst medans han försats lämnade blanka märken runt hennes mun.
Kuken placerades mot munnen, först förde han ollonet så att det lyfte hennes läppar och tänderna blottades, känslan var obeskrivlig. Med lite tricksande öppnade han hennes mun tillräckligt mycket så att han kunde glida in i henne.
Tungan rörde sig lite smått medans Jacob trängde in en bit, han kunde se att Annas ögon rullade under ögonlocken men det var naturligt. Hon drömde om något.
Sakta förde han sig fram och tillbaka i hennes mun, handen som tidigare fått runka honom höll han nu emot sin pung, han föreställde sig att han snart kunde göra detta även när hon var vaken.
Han log och såg framför sig hennes tårfyllda ögon när han skulle tränga in med hela sin längd i henne. Han smekte hennes hår och sedan ner över kinden.
Jacob fick en tanke. Han plockade fram sin mobil och tog några bilder på vad han gjorde.
Skulle hon se dem nu så hade hon ändå inget hon kunde göra emot det. Han hade inspelat ett erkännande om att hon hade stulit medicin från ett sjukhus.
Kuken fick glida ur ur Annas mun, Jacob tog försiktigt tag i hennes högra ben och lät det läggas mot golvet så att hon tydligt särade på sin ben, sen drog han hennes kropp in i soffan så att hennes huvud låg plant på soffans ena sittdyna.
Handen fick konstatera att hon var fortfarande lite våt, men inte tillräckligt.
Jacob smekte henne, först slickade han på sin fingrar innan han la hela handen platt emot botten av hennes skinkor, långfingret följde hennes skåra upp över slidmynningen och vidare upp mot klitoris. Han upprepade proceduren flera gånger och för varje varv blev hon våtare.
Annas bröstkorg och hals var varmt rödfärgad och när han blottade hennes bröst var bröstvårtorna smått styva, de var små, bleka. Han kysste dem och lät tungan glida över ena vårtan samtidigt som två fingrar trängde in i henne.
Först försiktigt, fingertopparna, sen till andra knogen och slutligen ända in.
Slidan hade ett krampaktigt tag om honom, när han började att fingra henne ändrades hennes andhämtning, sakta blev greppet om hans fingrar svagare ju mer han stimulerade hennes kropp, förberedde den på hans nästa intrång.
Brösten lämnades ifred, de var varma, nästan som nybakta bröd.
Jacob rättade till sig i soffan och la ollonet mot hennes mynning.
Strax därpå trängde han in.
Värmen som omgav hans kön och vätan fick honom att bli alldeles avslappnad, det var som att sjunka ner i ett varmt bad, fast detta var hans lillasysters fitta.
Han ville ändå vara försiktig, det bästa vore att få hela natten att passera utan att hon vaknade.
Långsamt gled han djupare in, desto längre in han kom desto mer bekvämt kunna han vinkla sin egen kropp.
Jacob la sin bröstkorg mot Annas, hennes bröst pressades ihop under hans tyngd och han såg rakt emot hennes slutna ögon.
Med sin högra hand smekte han nu hennes ena skinka, hon var fast och rund.
Efter lite trevande insåg han att han kunde fingra hennes anal.
Långfingret fördes först in i hennes mun, Annas tänder skrapade mot huden innan han tog tillbaka det och sakta masserade han hennes hål innan han inte kunde hålla sig längre.
Ringmuskeln ville inte ge med sig till en början men tack vare ett bestämt lugnt tryck fick han sin vilja igenom, han kom bara in med första knogen men känslan av att ha skändat alla hål på natt fick honom att nästan skratta.
Det började kittla till i honom, när han sneglade på klockan insåg han att Anna hade fått vara hans leksak i snart en halvtimme.
Det skulle få räcka.
Jacob gled ur henne, satte sig gränsle över hennes bröstkort och tog hennes hand igen.
Hon fick hjälpa honom att komma.
Handen drogs snabbare fram och tillbaka över hans kuk samtidigt som han spände sina skinkor och la ollonet mot hennes hals.
Jag ska ge dig ett pärlhalsband tänkte han för sig själv medans hennes lealösa hand jobbade i hans takt.
Anna ryckte till och för en kort stund slog hon upp ögonen, de var tomma, slöts snart igen och då kom han.
Tanken på att hon skulle vaknat precis när han fick sin utlösning var bara för underbar.
Han hade velat komma i hennes ansikte men det hade troligtvis väckt henne och det var inte en del av hans plan.
Det hade varit svårt att hålla fast henne efter en sådan orgasm.
Flera pumpandet trängde ut hans sperma över hennes hals och bröstkorg.
Den vita vätskan rann längs bägge sidor om nacken och la sig i en pöl på soffkudden.
Jacob kramade ur de sista dropparna och doppade sen sitt pekfinger i den vita vätskan.
På Annas panna skrev han ”MIN”.

Det tog några minuter innan han kände att han hade tillräckligt mycket sinnesnärvaro igen för att gå av och städa hennes kropp.
Med hennes ena strumpa torkade han av den mesta sperman och la den sen i tvätten.
Innan dess tog han flera bilder och en kort video där han första filmade hennes fitta, sen gled kamerans vy upp över hennes bara mage, hennes nakna bröst där bröstvårtorna stod upp för att sedan vila på hennes ansikte och hals. Trots det svaga ljuset kunde man se texten i Annas panna.


Notes:
Jag vet att sjukhus delen av denna berättelse inte skulle vara direkt möjlig i verkligheten.
Men då allt är fantasi har jag tagit mig friheten att göra som jag vill.

Till dig som läser.
Jag uppskattar kommentarer, en positiv kommentar ökar min vilja och motivation att fortsätta mitt skrivande.
Du får gärna komma med synpunkter och önskemål. Jag kan inte lova att det tas med men en stor inspirationskälla för mig är att lyssna på er läsare.
Mitt mål är att det jag skriver ska skapa en känsla hos er och en önskan om att få läsa mer.
Tack för din tid.



















Continuation:

Part 1 (28 mar 2020)
Part 2: Stölden. (24 mar 2020)
Part 3: Del 3 (28 mar 2020)

Added 24 mar 2020   Stories   #Man #Woman #Woman as bottom #Man as bottom #Physical dominance #Hair #Feet #Beards #Analism #Sweat

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 25321  Report