Log inRegister
Take it like a bitch! P.S. Jag älskar dig.

Part 7: Det är en gåva och en uppmaning...

10. Belöning.
***************

Musklerna kämpar förgäves mot remmarna som vägrar ge vika och till slut måste Joel ändå erkänna sig besegrad, fan han kommer ingenstans! Värmen i den tighta gummisäcken utanpå latexdräkten får kroppen att koka men det finns ingenting slaven kan göra, annat än att ligga kvar på golvet som en duktig pojke och suga gummikuk. Den upprörda blicken letar sig bort till kvinnorna och skriker efter hjälp, mistress ser inget och fortsätter lugnt att torka av den våta vibratorn samtidigt som brunetten gör en snabb inspektion i väggspegeln. Matilda rättar till ridbyxorna och gnuggar rumpan med en besvärad min som talar för att det lär bli en tuff erfarenhet på hästryggen. Analsex var nog inte riktigt vad hon hade förväntat sig, blicken är bekymrad men kåtrodnaden talar emellertid för att upplevelsen är till hennes stora belåtenhet.

Sussie lägger pedantiskt ner straponkukarna i rätt storleksordning och vänder sig med ett förnöjt flin. Ögonen går från brunetten till slaven som tittar upp med trånande blickar, mistress svarar bara med en svårtolkad min och ställer fram fällstolarna på var sin sida om säcken. Med en vänlig gest uppmanar hon Matilda att sitta men hinner placera latexbaken på sätet innan brunetten får ner den ömma rumpan.

-Du är jätteduktig och modig gumman jag är så stolt över dig!- Berömmer hon.
-Tack...det var jättekul...och väldigt spännande...men jag måste snart till stallet. Måste hinna med tiobussen i alla fall.- Svarar brunetten med ett mjukt leende och tittar ner på golvet, slaven ser så gulligt hjälplös ut i säcken!
-Tiobussen? Det är ju en hel timme dit! Men måste du verkligen åka så snart?- Frågar Sussie bedjande och följer Matilda som tittar ut Joel med blyga blickar.
-Mmm...Ja tyvärr tjejerna undrar säkert redan vart jag är och lär väll snart ringa pappa.- Fortsätter brunetten och möter han osäkra blick rakt på.

Dom tittar blygt en lång stund men det är nog första gången Joel och Matilda verkligen ser varandra, förändringen i hennes gröna djup gör att han förstår att det aldrig mer kommer bli sig likt mellan dem. Hennes blickar får honom plötsligt att känna sig sårbar men minst lika åtrådd som alltid, ja kanske mer än så. Blickarna ber samtidigt om empati, som om Matilda inte vill att Joel ska hata henne efter den senaste tidens utveckling. Hon har nog rätt, han är en jävla tönt och loser, men dagens session och hennes längtande blickar till vardags talar för att det är precis vad hon vill ha! Om han bara kunde öppna munnen och säga någonting, be om ursäkt för alla gånger han varit så tvär, alla gånger han vänt ryggen till när hon behövt honom som mest! Han tänker genast tillbaka på festen där Jimmy tjuvhöll henne i knät och skröt om henne som "sin tjej", hon kanske skrattade med och höll masken men de lågmälda blickarna bad Joel om hjälp. Han vill inte att den senaste tidens konflikter eller hennes känslor ska stå i vägen för deras vänskap, nej han vill trots allt inte förlora henne! Matilda är inte en oansvarig dryg flicka i Joels ögon längre men en vacker målmedveten och stark kvinna. Dagens session visar hur fel uppfattning han och alla andra har om henne och i en annan tid, på en annan plats skulle Joel aldrig tveka att göra Matilda lycklig. Men hon måste förstå att här och nu tillhör hans hjärta bara Sussie.

Blicken drar sig undan hennes ansikte som för att understryka vad Joel känner inombords och landar i stället på ridstövlarna, dyrgripar vars blankpolerade skaft ändå har en speciell effekt på honom. Joel kan aldrig ge Matilda sitt hjärta men hoppas likväl på chansen att få visa sin uppskattning, kyssa stövlarna och låta tungan glida över lädret som för att snygga till lite innan ridningen. På något vis kanske Matilda ändå skulle förstå att han värdesätter och aktar henne på ett helt annat sätt än andra pojkar, de som bara ser henne för sina fylliga läppar tunga tuttar och fina bak. Nej den här tjejen förtjänar mer än att vara killarnas runkobjekt eller Jimmys knulltrofé.

-Visst är han fin?- Frågar mistress försiktigt som för att bryta tystnaden.
-Jaa jättegullig! Vill ha en sån här pojke.- Svarar Matilda likt en bortskämd flicka som alltid får dom finaste leksakerna hon pekar på.
-Jaså du stumpan..hellre det än analsex?- Retas Sussie.
-Mmm...Sussie får jag fråga en sak. Skulle du tycka att det är...konstigt...om jag känner så?- Frågan avslöjar att hennes motstridiga känslor förvirrar Matilda.
-Konstigt?- Upprepar Sussie med en stött blick, som om brunetten menar att hon och allt hon står för är något "konstigt".
-Är det inte lite opassande menar jag? Jag har fostrats ganska så traditionellt och konservativt. Vad ni två får mig att känna strider mot allt jag fått lära mig.
-Konservativt? En viljelös hemmafru till hands för en försörjande man?
-Mmmm...inte riktigt så illa men på ett ungefär.
-Titta på Joel, vad känner du när du ser honom?- Sussie pekar på slaven som kikar upp med undrande valpögon, blickarna möts och hon skakar genast huvudet i protest.
-Men måste jag?- Matilda snörper på munnen och försöker spela coolt oberörd nu när "känslor" och Joel plötsligt diskuteras öppet i samma kontext.
-Berätta nu! Du har inget att vara rädd för och ingen blir sur.
-Nä tack.- Hon skruvar sig nervöst och tittar bort som en missnöjd unge.
-Jo Matilda berätta.- Sussie tar tag under hakan och ger henne en allvarlig blick.
-Fine!....Jag ser en jättesnäll gullig kille som alltid ställer upp och som alltid finns där när man behöver en axel att gråta mot, en kille som får mig att skratta när jag behöver det och någon som uppmuntrar mig. En lojal vän!- Matilda tittar bort som om hon skäms och ignorerar i synnerhet hans överraskade blick.
-Gör han dig lycklig?
-För det mesta...ja.- Suckar 22-åringen och skakar på huvudet för sig själv, som för att markera att hela situationen är surrealistisk och obekväm.
-Är han typen du skulle kunna tänka dig att tillbringa resten av livet med?
-Men Sussie snälla sluta nu. Det räcker!- Hon ger blondinen en upprörd blick och reser sig som för att gå men blir snabbt nedtryckt på den ömma rumpan igen.
-Svara.- Blondinen håller kvar henne på stolen med en resolut blick.
-Mmmm.- Gnyr hon och tittar i taket för att slippa möta deras blickar.
-Jag hörde inte!- Greppet hårdnar och tvingar brunetten att möta hennes blick.
-JA sa jag!- Fräser hon surt och tittar bort igen.
-Tack Matilda det betyder att du kan tänka dig att tillbringa resten av livet med en undergiven man som är passiv och foglig i så väl som utanför sängen. Men eftersom han är så där gullig och snäll och är en vän som gör dig lycklig, så vet jag att du skulle skita i om det uppfattas som "opassande" eller "konstigt". Gör det som gör DIG lycklig och skit i vad andra tycker!
-Ja du har rätt som vanligt. Men jag vill verkligen prova på och se om jag gillar det!
-Jag kan nog hjälpa dig med den saken...*Sussie flinar elakt och ögnar slaven.*...Du får väll ta slynan här när jag har tröttnat.
-Mmmpff?- Ge bort mig som en sak?!!!! Det sårade gnället avbryter Matilda.
-Tyst nu slav och låt kvinnorna prata!- Befaller Sussie och trycker stövelklacken mot kinden för att tvinga bort den bestörta blicken.
-Ja det skulle vara kul! Om du tröttnar tar jag honom gärna!- Matilda skiner upp som en sol och ger 39-åringen ett sockersött leende.
-Men om du inte nöjer dig med mina rester kan vi alltid besöka "slavmarknaden" och hitta två fräscha slavpojkar åt oss båda och lilla Joel här blir nog såld till "The lace factory".- Skrattar mistress sadistiskt som om det vore ett internskämt.
-"The lace factory"?- Matilda flinar med en nyfiken blick.
-Det är en exklusiv klubb dit mogna damer går för en stunds ensidigt bus med villiga slavar. Jaa det är ju förstås klart, allt sker ju med slavarnas medgivande...det kan bli ett problem....hmm...Joel lär protestera...visa att han inte vill...så hur gör vi?...Hmmm...Ja!!! Jag ser till att klubben följer specifika rekommendationer och att Joel alltid är gagad så att ingen hör. Får väll sälja in det som att gagen är hans idé. Ja Joel är en sjuk masochist som alltid vill vara gagad och som tänder på att allt sker med tvång. Ju mer han skriker eller gråter desto kåtare kommer alla att tro att slaven är. Finns många damer som skulle fastna för den udda detaljen! Ballgag när piska och strapon är klientens preferens och ringgag när han tjänar oralfixerade kunder. Slavens intäkter går alltid till mat och husrum, som för klubbens extremaste slavar består av hundmat och en allt för trång bur. Jag ser ju självklart till att lilla Joel får exakt den standarden i tillvaron när han inte ”jobbar”! Joel skulle alltså få tjäna sitt levebröd på rygg och vi skulle säkert vara välkomna att besöka honom när vi vill!- Skrattar Sussie hånfullt.
-Määähh!- Kvider han, nej slaven hatar förslaget. Du skulle bara våga mistress!!!
-Hahahaha! Men om vi ska försöka vara lite...realistiska...också. Du får gärna låna honom när jag behöver lite egentid!- Flinar Sussie ironiskt.
-Ja!- Fnissar Matilda.
-Jag lovar att du är den första jag kontaktar i så fall.
-På riktigt? Får jag låna honom och göra vad jag vill?!
-Ja exakt vad du vill..vad det nu kan vara..
-I så fall vill jag att Joel sk...
-Sssccchhh!! Spar på detaljerna till en annan gång!
-Aha....okej då.- Matilda ser lite missnöjd ut.
-Men fram tills dess...skulle du vilja hjälpa mig med en sak här och nu?
-Ja vadå?
-Hjälpa mig att belöna slynan för dagens session?

Det är oklart vem som ser mest förvånad ut Matilda eller Joel. Brunetten tittar på säcken, följer kroppslinjerna hela vägen upp till de bedjande valpögonen med mistress farliga klack strax intill.

-Jaaaaa gärna lilla Joel förtjänar att ha lite kul!!!!!

Sussie nickar nöjt och reser sig så att slaven slipper ligga med foten i ansiktet, blicken följer genast efter till vitrinskåpet där hon börjar plocka. Med ett belåtet flin visar mistress upp nyckelringen som det hänger en nyckel och ett svart metallhjärta från, ett hjärta graverat med de gåtfulla orden ”toyboy”. Blondinen läser av frågan i Matildas ögon men det uppspelta valpgnället tyder i alla fall på att slynan förstår. Utan förklaring böjer hon sig över säcken och öppnar ventilen frampå, handen rotar en stund och drar snart fram den inlåsta kuken.

-Det här Matilda är nyckeln till slavens hjärta äger du den äger du honom.- Förklarar hon och ger Matilda en antydande blick innan nyckeln går i låset och vrider om.
-Mmmmphh?!- Fri efter flera veckor?! Slaven piper ivrigt men kan knappt tro det!

På riktigt mistress?!! Får jag?!! Åååååå tack älskling!!!!!!!!!

Buren avlägsnas och blottar snart slavens sidenmjuka kuk som ligger mot säcken i dvala, slak och helt blank av försatsen som droppat fram i små doser under hela sessionen. Även om Matilda haft chansen att titta på manliga könsorgan förut inbillar hon sig ändå att det är något egendomligt över Joels kuk, som nästan ser blyg och bräcklig ut nu när den inte kan gömma sig i kukburen. Hettan växer över kinderna och hon böjer sig något som för att känna lite men Sussies avskräckande blick får henne att tveka.

-Näää vad gullig han äää!- Gnäller Matilda med en tillgjord gosig röst som om det vore frågan om en söt hundvalp.
-Tycker du?- Svarar Sussie svalt som om Joel inte ens vore där.
-Mmpff?- Blicken faller missmodigt. Det är ju inge kul om mistress ska vara så där! Är jag verkligen så motbjudande, därför som hon plötsligt pratar om att ta bort mig?
-Mmm jättesöt!- Fortsätter Matilda nästan som till försvar.
-Mpphhf?- Mistress snälla titta på mig, du har ju haft mig inlåst i flera veckor nu. Vill du inte ha mig på det sättet längre?! Har jag gjort något fel?
-Verkar som att slaven blir glad när du säger så.
-Men det är ju sant eller?- Matilda tar åt sig av Sussies nonchalanta förhållningssätt.
-Den fyller väll sitt syfte antar jag.- Blicken glider ner och tittar med avsmak.
-Mmmppff?- Fyller sitt syfte?! Vanligtvis kan du inte låta den vara! Joel känner sig avvisad, allt han bryr sig om är att mistress tänder på situationen, gör hon inte det vill inte han! Du kan låsa in den igen mistress!
-Nåja lite söt är den väll på sitt egna dumma lilla vis antar jag.- Medger mistress till slut och ger Joel en varm blick som avslöjar att hon bara retas.
-Jaa!- Flinar Matilda.
-Och han tycker förstås att du är jättesöt i dina ridstövlar gumman men det vet du nog.- Flinar Sussie. Slaven skäms, nej han vill inte att Matilda ska veta.
-Ridstövlarna?- Hon tittar på stövlarna med en frågande blick som pendlar till hans ansikte och mycket riktigt ligger Joel där och sneglar.
-Slaven gillar stövlar det är därför jag hoppas att du kan hjälpa mig att ge honom en speciell behandling.- Hon ser ner i hans osäkra ögon och ler provocerande.
-Jaa vad?
-Placera en fot här.

Hon pekar precis intill kuken och Matilda ställer genast upp foten mot låret så att slaven får en bra vy. Blicken går från den nätta tåspetsen till den farliga sporren, vidare mot fotens söta båge och upp längs det blanka skaftet hela vägen upp till knät.

-Okej?
-Bra.....så där.

Mistress böjer sig och rättar oblygt till den sidenmjuka kuken över stöveln så att den ligger mot tåspetsen som en strandad val.

-Sen då?
-Placera andra foten försiktigt på den och gnugga lite fram och tillbaka, det kommer att bli en stimulerande friktion mellan stövelklacken ovan och lädret under.
-Så här?- Matilda lyfter foten och placerar den lätt mot kuken, innan hon följer anvisningen och börjar gnugga fram och tillbaka i en mjuk rörelse.
-Mmm…*stön*...Mmppff!- Gnyr slaven gillande även om han inte njuter fullt så mycket av den första beröringen på veckor, kuken är ju till och med känsligare än annars och det gör nästan lika ont som det är skönt.
-Perfekt fortsätt så tills spenen börjar hårdna.- Flinar Sussie och reser sig.

Klackarna ekar mot golvet när mistress kliver runt och från en bättre vinkel börjar gnida tåspetsen mot den ömma pungen, behandlingen sker på ett mjukt och tillfredsställande sätt så att lackytan gnisslar mot den silkesmjuka huden.

-Mmmpfh.- Gnyr slaven gillande och sneglar på kuken som nu får specialbehandling av båda tjejerna. Ridstövlar och högklackat vilken konstig "trekant".
-Ibland måste man faktiskt mjölka av sin slav också för moralens skull men det kan vara ganska kul! Vem har sagt att det alltid måste vara ...ömsint?- Sussie sparkar plötsligt till pungen på ett tillrättavisande sätt som får honom att våndas och slingra sig i säcken.
-Määh!- Frustar han förtvivlat och försöker blunda bort smärtan samtidigt som huvudet skakar panikartat. SLUTA SNÄLLA SLUTA!!!!
-Ta smärtan slav!...SLAV..titta på mig!
-Mmmffpp.- Han tvingar sig själv att titta upp med plågade ögon och ser det kyliga leendet som avslöjar att det här är långt från över.
-Ta smärtan och håll ögonen på mig hela tiden. Vill se min reflexion i dina tårfyllda när jag gör illa kuken!- Befaller mistress och fortsätter att stirra tills slaven nickar sitt bifall med olyckliga förolämpade ögon.

Nästa spark får ögonen att vattna sig men blicken håller sig envist kvar i ansiktet, gör den inte det blir allt genast värre! Matilda kommer faktiskt av sig något i sin underbart sköna behandling som blir rena motsatsen till det mistress gör.

-Oj är du inte rädd att han ska göra sig illa?!- Flämtar brunetten oroligt och möter hans tårflimmer med en gnutta medlidande.
-Smärta är en del av dressyren. Dessutom älskar slaven det här.
-Okej ser inte ut som att han gör det bara.- Brunetten ifrågasätter Sussie och visar att hon inte förstår, mer än att behandlingen ska göra ont.
-Tro mig bitchen älskar smärta!
-Okej om du säger det så.- Matilda försöker hitta tillbaka till samma sköna rytm för att "underlätta" men tappar strax koncentrationen.
-Nu ska vi se vad du kommer ihåg från dressyrläxan gumman, en sund relation mellan ägarinna och slav skapas genom...vad?- Flinar mistress och trycker tåspetsen mot den ömma pungen i väntan på rätt svar.
-Äää...mmm.- Brunetten funderar på frågan och rytmen kommer av sig något mer.
-En trygg tvåvägskommunikation!- Sparken träffar pungen med en smäll som får Joel att tappa andan fullständigt.
-Määää!!!- Han flämtar och lider under Matildas fötter och hon kan inte göra annat än att titta på med förtvivlade ögon, men gud Joel måste ta straffet för att hon inte minns alla detaljer!
-För att få ut så mycket som möjligt av en timid slav... måste man?
-Äääh...vänta!- Flämtar Matilda och försöker tänka efter men under omständigheterna står allt stilla, stressen ökar när hon möter paniken i hans bedjande ögon.
-Tillgodose slavens behov!- Sparken kommer med full kraft och får honom att frusta under gagen med tårar i ögonen. SNÄLLA MATILDA FÖRSÖK SVARA RÄTT!!!
-Määää!- Gnäller han förtvivlat och känner hur smärtan slår mot magen som en hård knytnäve. SLUTA SUSSIE!!!
-Snälla sluta....du gör illa honom!!!!!- Flämtar Matilda så fort hon ser hur tårarna börjar strömma ner över latexkinderna. Förlåt Joel!
-Nej det är DU som gör illa honom, lyssnade du inte när jag berättade eller?
-Jo...men....
-Nyckeln till framgång med en timid slav är..vad Matilda?

Brunetten funderar och skiner upp med ett malligt ansiktsuttryck.

-Öka deras självförtroende!
-Duktig flicka! Oj slaven är så stor och fin mistress skulle aldrig klara av att rida på den!- Flinar Sussie med en konstlad fjäskande röst som för att göra poäng av vad hon just sagt, samtidigt som stöveln börjar gnugga mot pungen på ett mjukt sätt igen.

Matilda stirrar chockerat på blondinen under tiden som Joel snyftar bort tårarna och återhämtar sig. Förlåt gubben det är ju mitt fel att du fick ta den här bestraffningen. Jag lovar att gottgöra dig nu!

-Mmm...sååå fin.- Instämmer Matilda med en genuint imponerad röst.
-Mmmppfff.- Suckar slaven och skänker kvinnornas ömma men snuskiga behandling en varm blick trots att smärtan fortfarande strålar från pungen.

Kuken vaknar sakta till liv efter sparkarna och växer sig allt större och oblygare av komplimangerna, som om mistress har rätt. En färsk ström transparent försats rinner ut och trådar över den svarta tåspetsen under Matildas gnidande rörelse. Smärtan sjunker undan för njutningen och det börjar pirra ordentligt i toppen.

-Bara lite till nu han kan inte hålla sig så länge efter flera veckor i celibat.- Instruerar mistress och kör in stilettklacken i pungen så att välbehaget blandas med ny smärta, nej det får ju inte vara skönt för hela slanten.
-Oj vad stor han börjar bli.- Flinar Matilda ivrigt med mörka kåtglansiga ögon och en påtaglig kåtrodnad som målar sig som två streck över kinderna.
-Så...stopp! Vill inte att han sprutar för tidigt.

Sussie sätter sig tar ett stadigt grepp runt roten och håller kuken stilla som en vajande flaggstång.

-Och nu?
-Nu lilla Matilda ska du placera fötterna på vardera sida om kukskaftet.
-Så här?- Ridstövlarna placeras så att kuken blir låst mellan fötterna och toppen klämmer mellan stövelskaften.
-Perfekt nu ska du använda fötterna för att runka av...upp och ner med mjuk rörelse...upp och ner...upp och ner...

Matilda sätter sig tillrätta innan hon börjar röra fötterna upp och ner mot den svajande längtansfulla kuken som hårdnar för varje tag mellan skaften. Toppen glänser och dryper allt mer av behandlingen, med försatsen som glidmedel och Matildas krävande vadmuskler rullar förhuden plötsligt tillbaka helt med ett *plopp* och skvätter ut genomskinliga droppar på den svarta läderytan.

-MMPPHH!- Flämtar han njutande. Såååå skönt!

Matilda fnissar blygt och ger honom en busig blick som snabbt letar sig tillbaka till det rosenröda ömtåliga ollonet som pulserar och blänker. Hon stryker undan en hårslinga bakom örat och stödjer sig med båda händerna mot stolen samtidigt som de gröna tittar upp och läser av. Blickarna möts och ett vackert leende växer över de rosamålade läpparna som om hon bara har varma tankar inom sig.

-Vanligtvis kan man göra så här för att ge det extra glid.- Sussie låter den tunga spottloskan dingla fritt från underläppen tills den landar på ollonet med ett plask och rinner över det ådriga skaftet som för att visualisera något annat.
-Men gud vad äckligt!- Fnissar Matilda.
-Ja men som du ser är det egentligen inte nödvändigt när kuken är så här våt för dig. Det betyder att du gör ett jättebra jobb!
-Brukar ni syssla med sånt här ofta?- Frågar Matilda intresserat men utan att sluta den rytmiska rörelsen, som om det vore vilken vardagssyssla som helst.
-Ja det händer väll. Dom här stövlarna...*hon pekar på sina lackstövlar med frontsnörning och 15cm klack*... har slaven sprutat ner ett par gånger, mest för att dom är så fina, speciellt nerkladdade med slavsperma. Penetrerande sex är för det mesta förbjuden i vår relation förstår du, men låter jag slaven njuta så här får det honom åtminstone att hoppas på något mer framöver! Kontrollen över hans orgasm är del av träningen. Joel är min ägodel...han finns här för att tillgodose mina behov och precis som att jag styr hans kropp och sinne är orgasmen min! Jag låter slaven göra det här som en gest för hur mycket han ändå avgudar mig rent sexuellt, som om min fot är det vackraste som finns i hans ynkliga ursäkt till en existens, allt över knät är förbjuden mark. Jag ser att du rynkar på lilla näsan nu Matilda men tro mig det kan vara intimt och jättemysigt så här också.
-Ni får väll göra vad ni vill!- Det ser skenheligt ut när Matilda sitter där med sin klandrande blick och behandlar slavkuken så här fint mellan stövlarna.
-Om du undrar varför det handlar om just stövlar så kan jag berätta en liten hemlis, Joel här är stormförtjust i stövlar och han är lite småkär i dina ridstövlar. Så jag tänker att killen ska få visa hur mycket han ändå värdesätter dig också vännen!
-Är han verkligen en sån där som gillar...skor?- Frågar Matilda med en blick som avslöjar att hon inte riktigt förstår tjusningen och dessutom sätter en stämpel på honom, en stämpel som bygger på grundlösa fördomar.
-Inte skor...stövlar...men fråga mig inte varför, han är ju som sagt en timid liten pojkslav och vem vet vilka konstiga idéer dom får när tanken väl slagit rot.
-Hihi...fast lite gulligt är det ändå!- Flinar Matilda.

Kvinnorna börjar fnissa med blickarna på slaven och han känner sig genast så där förlöjligad igen, ögonen sluter sig och så får det vara några sekunder innan mistress trycker stilettklacken mot den ömma pungen och tvingar fram en grymtning.

-Du ska titta hela tiden nu slav lägg varje sekund på minnet!
-Mmmpff.- Jaaa mistress jag tittar!

Han sneglar uppgivet på kuken mellan 22-åringens ridstövlar och hör det gälla gnisslet som kittlar i öronen när den kladdiga huden gnider mot de blanka styva läderskaften. Friktionen får det att pirra och kittla genom hela skaftet på ett retfullt och lockande sätt och tvingar fram ofrivilliga suckar, kuken rycker och spottar ut mer försats. Så det är alltså på det här förnedrande sättet, inför Matilda, som mistress låter honom njuta? Själv njuter hon av hans mjuka tunga och knipande stjärt men någonting utöver det verkar hon inte behöva. Är slaven verkligen inte värd mer än som ett sprutande partytrick?

Snälla söta Matilda du får inte berätta det här för någon för då dör jag!

Osäkerheten växer för en sekund men ger snabbt vika för den brännande njutningen hur snuskigt det än är. Shit....ooo shit!

-Ååå..tror han kommer nu!- Flämtar Matilda längtansfullt och biter sig i underläppen.
-MMMMAAAAHHHH!- Klagar han och känner hur det snurrar till i huvudet.

Hon ökar takten med ett busigt flin och trycker hårdare med tårna tills att han känner urladdningen och explosionen ända nerifrån maggropen, höften juckar instinktivt uppåt mot stövlarna och sen stramar sig hela kuken innan det kommer. Den varma säden sprutar i en blaskig stråle som landar tungt på stövlarna med ett smattrande *splatt* innan kuken pumpar ut tre skvättar till. Orgasmen klingar av lika snabbt som den kommer. Slaven flåsar exalterat samtidigt som den kladdiga kuken krymper mellan stövlarna och den söliga scenen han bär skuld till. Vita sädesdroppar rullar över de svarta läderskaften och lämnar blöta spår efter sig, geggiga klumpar rinner halt ner till tåspetsarna och bildar pölar som en stark kontrast till ridstövlarnas blankpolerade yta. Det ser både äckligt och vackert ut på samma gång men Matildas vidgade ögon och breda flin talar för att hon gillar showen från början till slut.

-Din odugliga äckliga slav...se hur du har grisat ner Matilda!!!- Fräser mistress upprört och ger honom anledning att ana vad den här ilskan kommer att leda till, att slicka upp allt med en ursäktande blick som vanligt!
-Mehh.- Gnyr han missnöjt och kastar tillbaka huvudet mot golvet. Men ge dig det var ju ni som tvingade mig att komma så här!!!!!
-Det gör inget Sussie bli inte arg på lilla Joel. Om du inte har något emot det så skulle jag gärna... gå till stallet så här.....Kommer att känna mig som en naughty girl om jag går runt bland omedvetna kompisar så här, i stövlar som Joel precis har sprutat på.-Flinar Matilda exalterat, de kåtglansiga ögonen och kåtrodnande kinderna avslöjar hur pass tänd hon är på idén.

Jaha måste vara någon löjlig "puppy love" grej men Matilda får väll som hon vill.

Sussie himlar med ögonen och nickar sitt bifall, men inte för än slaven mottar den hårda blicken som avslöjar att mistress inte tänker släppa det här så lätt. Med ett grymt leende skopar hon upp en tråd sperma och för den sakta mot hans ansikte, den desperata blicken avslöjar att slaven förstår. Sussie älskar spermalekar och får uppenbarligen någon mental kick av att visa upp fingret en sekund innan hon torkar av det mot gagen, strax under näsan så att Joel i alla fall måste dra in doften av sin kåthet.

-Mmmphh.- Gnyr han äcklat och blundar förtvivlat när doften börjar kittla i näsan.
-Så där nu tycker jag att Joel får ligga här och skämmas, begrunda vilken stygg liten pojke han är medan du och jag går ut och pratar lite.- Flinar Sussie.
-JAA.- Instämmer Matilda och slänger en rastlös blick på väggklockan.

Kvinnorna reser sig och lämnar honom där med kladdig kuk och sperma i ansiktet, det blir först i dörröppningen som Matilda vänder sig om och ger honom ett sött leende.

-Tack för en jätterolig morgon Joel hoppas att vi kan göra om det här snart!- Hon ger honom en busig antydande blick och vänder på stövelklacken innan hon försvinner ut ur rummet.

Den sista skymten av henne blir den tjocka tråden sperma som hänger från ena stövelskaftet, en bild som etsar sig fast på näthinnan och som får honom att skämmas även om det är en triumf. Sussie står kvar i dörröppningen en sekund och blänger surt i hans generella riktning innan hon följer efter. Ensamheten ger honom åtminstone chansen att reflektera på allt som hänt under morgonen, men det som tankarna envist återkommer till är mistress. Shit vad sur hon är bara för att jag sprutade så där utan att slicka upp! Hoppas fan hon lugnar sig snart för jag vet inte om jag klarar av en behandling med ridpiskan ikväll också!
Vi får helt enkelt vänta och se....som alltid.


11. Slavens tankar om henne.
********************************

Värmen under alla gummilager skänker trygghet och remmarna omfamnar hans kropp med kärlek, samtidigt blir smärtan som strålar över den sönderpiskade baken en ständig påminnelse om mistress omtanke, hon är med honom även då hon inte befinner sig fysiskt i rummet. Pojken ligger kvar i sin ensamhet och driver bort för stunden.

Innan du kom in i bilden var mitt liv som en lögn och Joel bara en roll jag spelade.
Även om jag lyckades övertyga alla andra kunde jag aldrig lura mig själv.
Jag var på drift utan någon riktig kurs och följde strömmen vart den än tog mig.
Jag sökte en mening och hoppades på köpet att finna mig själv...för jag var vilsen.
Hur mycket jag än försökte passa in kände jag mig alltid annorlunda...konstig.
Med åldern kom tjejer in i bilden och trycket från omgivningen ökade.
Kompisarna pratade bara om "bröst" och "fitta" men jag såg alltid något mer.
För en lång tid trodde jag att något var fel, för pojkar ska "inte" känna som jag.
När flickorna väl började ge mig uppmärksamhet drog jag mig istället undan.
Jag valde att bli osynlig och höll distans, valde att gömma mig bakom masken för att dölja min sårbarhet...min mörka hemlighet.
Det var hon som slutligen fick mig att öppna ögonen för vad jag egentligen är.
Hon som fick mig att sänka garden, träda ut ur skuggorna och avslöja mig.
Jag ville tro att hon värnade om mig men hennes motiv var mörka och själviska.
Priset blev högre än jag kunnat tro, bränd utnyttjad skändad och dödad gav jag upp hoppet om att lära känna den Joel hon en gång presenterade mig för.

Du stormade in i mitt liv och ändrade på allt, du drog tillbaka mig och räddade mig!
Jag vet inte om det är du som får omgivningen att förändras runt dig, eller om du snarare förändrar mig. Du får mig i alla fall att uppskatta livets vackra gåvor!
Du är det ensamma ljuset i natten som lotsar mig mot en säker hamn.
Bara du som lyckas övertyga mig om att jag har ett värde trots vad andra sagt om mig.
Du ger allt men kräver inget i gengäld...utom mig...som om jag vore det största priset.

Hela ditt väsen driver mig genom elden men med dig som guide blir jag aldrig rädd.
Du får mig att tro på mig själv och driver mig alltid till det yttersta, allt för den enda belöning som numera har betydelse, dina komplimanger, det räcker för mig!
Jag överlämnar mig åt dig och låter mig ledas genom den passionerade dansen.
Du får mig att omfamna och älska förnedringen skammen och hjälplösheten.
Men jag kan ta vad som helst för dig, för jag vet att allt du utsätter mig för sker med kärlek och omsorg. Du kan inte dölja att du ändå älskar mig på ditt speciella lilla vis.
Du erbjuder mig piskan och jag accepterar den, piskan får mig att gråta men jag lär mig att älska den som en förlängning av dina smekande händer, dina kyssande läppar.
Det är du som skapar mig nu, bryter ner bygger upp och formar mig som en skulptur.
Jag ger upp mig själv och blir din på dina villkor. Jag är ditt konstverk...

Varje minut utan dig är en pina som gör mig tokig, varje sekund med dig en tortyr som dödar mig, för det betyder ändå att vi blir ett ögonblick fattigare tillsammans.
Du envisas med att det alltid kommer vara vi och jag vill så gärna tro dig, men innerst inne vet du så väl som jag att Sussie och Joel bara är tillsammans på lånad tid.
Du kommer lämna mig i spillror en dag när jag inte längre får dig att känna som nu.
Jag kommer att falla tillbaka ner i samma bottenlösa hål du en gång räddade mig från men kan inte hata dig, det är ändå DU som visar mig någonting vackert och äkta.


12. Glad alla hjärtans dag!
****************************

Det tar sin tid innan mistress trippar in genom dörren, nu med rosenröda kinder ett belåtet flin och en tillfredsställd utstrålning. Hon kliver fram med en målmedveten blick utan att säga någonting och sjunker ner på huk med papperstrasan som används för att rengöra den kladdiga kuken, som om den plötsligt vore en av hennes mest älskade leksaker. Leendet växer till ett retfullt grin i samma sekund trasan hamnar i papperskorgen och byts mot buren, Joel hinner knappt protestera innan kuken är tillbaka där den hör hemma. Att mistress prioriterar kukburen så här stärker bara känslan att vara hennes sexleksak, Joel känner för ögonblicket skam ilska och kåthet med insikten att han ändå har blivit sexuellt utnyttjad.

Pojken ligger där som ett oförmöget spädbarn och tittar ner på buren med olyckliga ögon, men känner åtminstone en gnutta lättnad när remmen lättar upp och munnen slipper suga kuk. Mistress säger ingenting och lyssnar för stunden bara på hans flämtande andetag och lätta hostningar samtidigt som Joel rör den stela käken överansträngt. Blickarna möts igen och mistress noterar genast hur förtvivlad och upprörd slaven ser ut att vara, och nu kommer utskällningen för att jag bjöd hit Matilda! Slaven är vanligtvis sansad men den här gången vet hon inte vad hon ska tro.

-Snälla...snälla mistress förlåt! Snälla..ni är väll....- Börjar slaven gnälla innan fingret landar över de skälvande läpparna och tystar honom.
-Det tog lite tid att vinka av Matilda men jag ville ju ge henne en belöning innan hon stack till stallet.- Mistress tvekar inte och håller upp mobilen som för att skryta. Bilden som tagits i tv-soffan visar Matilda i en position på knä mellan de röda latexlåren, det är uppenbart vad hon gör på bilden.
-Så Matilda.....hon....ni?- Slaven får inte fram orden men kan inte undgå att känna sig lite bortglömd och väldigt avis.
-Slickade?...Ja...Jag är tydligen hennes första kvinna så känner mig väldigt hedrad. Men för att återgå till slaven. Vad var det för viktigt den ville ha sagt?- Svarar hon med en överlägsen ton som för att säga "bäst för dig att du kommer med någonting riktigt bra nu, bättre än min upplevelse".
-Inget mistress.- Viskar han och sänker den sårade blicken.
-Tala högre jag hör inte!
-Inget mistress!
-Inget...du gråter ju nästan så något är det väll?!
-Förlåt mistress slaven menade inte att göra er arg bara..för den ser ju att ni är arg.... Om slaven gjort något fel så förlåt?- Ber han med uppriktigt upprörda ögon.
-Arg?- Hon tittar på honom med en förbryllad blick och skakar frågande på huvudet.
-För att slaven markerade att den inte ville ha Matilda här...för att den har grisat ner ridstövlarna?
-Jaha....jaaa...jag antar väll...kanske att jag kan förlåta dig..nån gång!- Hon ger honom en tillgjord sur blick men slaven läser genast in det som genuin ilska.
-Snälla...mistress.....förlåt....snälla?- Klagar han med tårfyllda ögon och ger henne en dum blick när hon plötsligt börjar fnissa och skakar på huvudet.
-Hahaha!...men du....det var bara hur jag skulle agera enligt manus.- Flinar hon mystiskt.
-Manus?- Han ger henne en förbryllad blick.
-Ja.. jag har nog haft bitchattityden påslagen lite extra idag men sanningen är den...*Sussie ler busigt och hemlighetsfullt som om hon funderar på om hon verkligen vill berätta*....borde kanske inte säga det men jag har svårt för att hålla mig! Matilda och jag har planerat den här sessionen i några veckor nu.
-Va... har ni?!- Joel får genast dåligt samvete för Sussie har ju ändå haft fullt upp med jobbet senaste tiden. Har hon ändå tagit sig tiden att planera det här?!!
-Jaa..det var Matilda som bland annat envisades med att vi skulle köra trehjuling med strapon...för hon ville så gärna "prova"...hihi tror hon är en tjej helt i vår smak!
-Men.....hur?
-Ja men vi vet ju hur förtjust hon är i dig så jag bjöd hem henne över fika för några veckor sedan...mest för att tala ut och sätta några gränser..eftersom att du verkar ta illa vid dig när hon flirtar. Vi träffades när du var i plugget så klart..ville ju inte att hon skulle bli distraherad. Well det kom fram att hennes pappa redan har förbjudit henne att prata med dig så jag kunde ju inte vara lika jävla grym. Så vi släppte dig helt och började prata om annat, det ena ledde till det andra och slutade med att hon fick titta på några av våra mysfilmer.
-Så hon visste vad hon gav sig in på när hon kom hit?
-Japp hon visste allt! Men se inte så förvånad ut sötnos! Matilda berättade att ni...hon.. har bråkat en hel del senaste tiden och jag måste erkänna att jag är lite besviken att du inte sagt något. Hon säger ingenting men jag ser att hon mår jättedåligt. Visst behandlar hon dig illa?...Det beror enligt henne på att du har dragit dig undan totalt...hon känner sig väldigt sårad och övergiven.....Sluta med det Joel!....Mistress vill att ni ska småprata och se så där gosiga ut igen...så som ni brukade..... För jag vill inte att ni ska vara fiender nu när hon kanske kommer på besök lite oftare. Se den här sessionen som hennes fredsgåva så acceptera den och gå vidare.....Men vad är det?
-Förlåt mistress slaven är bara lite tagen på sängen.
-Perfekt mission accomplished i så fall!.....Määää förstår du fortfarande inte dumbom? Sessionen är min och Matildas gåva till dig på alla hjärtans dag!
-Är det mistress?- Slaven ser rörd ut.
-Jaa....trots din bitchiga attityd de senaste veckorna tyckte jag att du förtjänar något fint! Men lilla gosungen då..tänker du börja böla nu också?- Fnissar hon och möter den uppskattande blicken.
-Tack mistress!
-Ingen orsak sötis...men du kan ändå räkna med en lätt bestraffning ikväll..så att du inte tror att du kan göra vad du vill med Matilda. Hon är en oskyldig flicka men väldigt sugen på dig..så du kan nog manipulera henne till vad som helst...exakt vad som helst... och är därför off limits tills jag säger annat. Se men inte röra!
-Ja mistress men slaven skulle aldrig göra nått sånt mot någon tjej.
-Bra!...Efter vår romantiska middag ikväll tänker jag slappa med ett glas rött och se film.. men du kan räkna med ganska så mycket tid i sängen. Se kvällens dressyr som en övning i att lära dig kontrollera lustarna runt Matilda. Vad sägs om en dejt med herr ballgag fru handklovar och långa plågsamma timmar av edging?
-Låter romantiskt mistress.- De missnöjda ögonen faller undan och avslöjar vad han egentligen tycker men hon tvingar tillbaka blicken och tittar en gång till.
-Nu ska vi se till att få upp dig ur säcken..sen ska Joel ta en varm skön dusch och återhämta sig lite, när du är klar väntar en kopp varm choklad med extra grädde...vill du prata om dagen..eller bara känner för att kramas så finns jag här för dig.
-Okej och du då Sussie....känns allt..ok...med dig älskling?- Han ger henne en orolig blick men möts av ett övertygande leende.
-Ja då.
-Säkert?
-Jag lovar sötnos.....känner mig ovanligt tillfredsställd faktiskt!- Flinar blondinen.
-Bra!- Han ler tillbaka och tittar upp i hennes ögon med kärlek.
-Du..vet..väll...att jag…älskar dig?
-Ja men slaven älskar mistress ännu mer!!!!- Joel ger sitt retsamma rutinsvar på den frågan och tittar så där uppstudsigt, som om han får sista ordet.
-Glad alla hjärtans dag slav!- Läpparna möts i en glödande kyss innan han hinner svara och det blir mistress som stjäl det sista ordet.

The End.


🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 25364  Report