Log inRegister
Victorias lista, del 23
Jag stod still och bara tittade på Eva som såg på mig med stora ögon. Hon såg verkligen rädd ut nu. Det var hemskt. Skulle jag vara tvungen att våldta henne? Skulle jag tvingas att begå ett så grovt övergrepp?

”Vad väntar du på?” sa Carin och pekade på Eva med rottingen. ”Våldta henne. Knulla henne hårt i stjärten.”

”Men vad i helvete! Du är ju helt sjuk!” skrek Eva till Carin.

”Eftersom Simon har så pass liten kuk så kommer det nog inte göra så farligt ont när han tränger in i din rumpa. Men jag ser att den visst har blivit lite större. Du gillar det här, Simon?”, sa Carin och log brett mot mig.

Jag visste inte vad jag skulle säga. Jag skämdes. För det var sant. Min kuk hade blivit stenhård. Vad sa det om mig? I en situation där jag blivit ombedd att göra något så hemskt som att våldta någon blev jag erigerad. Skuldkänslor blandades med intensiv kåthet.

Eva sjönk plötsligt ner på knä och såg vädjande mot mig. Den vanligtvis så självsäkra Eva var som försvunnen.

”Tack, Simon. Tack för att du höll fast mig när jag blev straffad”, sa Eva och lät faktiskt som hon genuint menade det hon sa.

”Varsågod”, mumlade jag.

”Duktig flicka. Då räcker det med att du suger av honom”, sa Carin.

”Men… Men…” stammade Eva och det lät nästan som om hon skulle börja gråta.

Att få bli avsugen av Eva kändes som mindre av ett övergrepp än att ta henne analt, men det var fortfarande ett övergrepp. Jag tvekade. Stod still kvar och tittade ner på Eva som med darrande underläpp såg skräckslagen på mig.

”Seså, Simon. In med kuken i hennes mun. Jag ser ju att du vill, jag har aldrig sett din kuk så hård. Lyder du inte kommer det att gå mycket illa för dig”, sa Carin.

Mycket illa? Vad skulle ske om jag vägrade? Mer kroppslig bestraffning? Skulle utomstående få ta del av den film där jag förnedrades? Men att våldta någon. Det gick emot allt jag trodde på.

Jag blev på sätt och vis räddad och hjälpen kom från väldigt oväntat håll. Eva gick fram mot mig på knäna. Hon stirrade med tom blick framför sig. Hennes ögon var visserligen riktade mot mig, men det var som om hon inte såg mig. Jag stod som förstenad och såg allt som genom en dimma.

”Men titta, du vill ju också, Eva. Du är trots allt liten girig kuksugarhora”, sa Carin och skrattade.

Med en beslutsamhet som förvånade mig grep Eva mina skinkor och nästan drog mig mot sig samtidigt som hon omslöt min kuk med sin mun. Jag vacklade till och stönade högt. Det var ljuvligt skönt. Eva började suga mig i stadig takt. Hon sög djupt.

”Bra! Duktig flicka. Är du mammas lilla hora?” kvittrade Carin.

Eva fortsatte suga utan att svara Carin.

”Ta ut kuken så att du kan svara ordentligt, Eva”, uppmanade Carin nu med sträng röst.

Eva läppar lämnade min kuk och hon såg mot Carin. När hon höjde blicken såg jag att hon hade tårar i ögonen.

”Ja, jag är mammas lilla hora”, sa hon och jag märkte att rösten knappt bar.

”Just det. Fortsätt nu att suga duktigt. Du ska svälja all sats när han kommer och slicka kuken helt ren innan vi låser in den i kukburen”, sa Carin.

Eva återgick till sin uppgift och sög återigen min kuk. Hon sög hårdare nu. Nästan aggressivt. Jag kände mig yr och jag märkte att trots att det knappt gått mer än ett par minuter att jag var nära att komma. Jag kunde inte hålla igen. Jag brukade ha svårt att komma av bara oralsex, men det gällde inte den här gången. Jag kände samtidigt starka skamkänslor. Var jag en våldtäktsman nu? Vad hade jag gjort?

Så kom jag. Jag stönade utdraget och skakade. Instinktivt grep jag Evas huvud och tryckte henne mot mig så att min sperma sprutade med pulserande stötar direkt ner i hennes hals. Eva gjorde inget motstånd trots att jag hörde att hon fick kväljningar. Orgasmen var enormt stark. Jag hörde hur Carin skrattade.

”Se till att svälja allt nu och slicka sedan kuken ren, lilla hora”, sa Carin.

Eva lydde. Min orgasm ebbade snart ut och Evas rengöring av min kuk blev nästan lite smärtsam eftersom kuken var så känslig alldeles efter utlösning. Carin stod med händerna i sidorna och betraktade oss. Hon såg nöjd ut.

”Nu ska din kuk bara slakna helt så vi kan sätta på kukburen igen. Var är den förresten?”, sa Carin.

”Den är kvar i klädkammaren”, sa Eva som fortfarande stod kvar på knä framför mig och utan att titta upp.

”Se till och hämta den då”, sa Carin irriterat. ”Snabba på. Jag har blivit kåt av allt det här.”

Hon riktade uppmaningen till Eva. Det var en märklig syn att se Eva, med bar underkropp, ila iväg för att hämta min kukbur. Hon hade plötsligt reducerats till slavinna. Den kvinna av de tre som jag var mest rädd för, den som var mest sadistisk och elak, verkade nu vara på samma nivå som jag. Eller nästan ännu lägre. Hon hade varit tvungen att suga av mig och på så vis tjäna mig. Carin hade av någon anledning sagt att hon var kåt och jag blev oklar över om det var jag som skulle göra något åt den kåtheten. Skulle kukburen på skulle jag i alla fall inte få ligga med henne på traditionellt sätt. Något sa mig dock att jag nu tillfälligt var ute ur leken. Vilket jag också hoppades då jag just nu, som nyutlöst, ville ägna mig åt vad som helst utom sex, vare sig det hade varit i kombination med dominans eller inte.

Eva var snart tillbaka med delarna till kukburen i sin hand. På eget initiativ gick hon återigen ner på knä framför mig och började montera fast den runt min penis. För jag hade slaknat snabbt.

”Bra. Eva, när du är klar med att få kukburen plats så tar du Simon till hans rum. Han ska stanna där resten av kvällen. Sedan kommer du genast in till mig i sovrummet”, sa Carin och lämnade vardagsrummet.

Jag var alltså ute ur bilden för tillfället. Carin ville bli tillfredsställd av Eva. Jag undrade om Carin hade dominerat Eva tidigare. Jag hade inte sett minsta tecken på det tidigare, även om jag tydligt märkt att det var Carin som var den som bestämde i relationen. När Eva monterat fast min kukbur så tog hon mig utan ett ord i handen och gick mot min skrubb. Hon brukade inte ta mig i handen så jag blev lite förvånad och även smickrad över det. Hon tittade inte på mig. Hon sa inget. Hon var som en annan person. Hon öppnade dörren till mitt rum och gav mig en ilsken blick. Hotfull. Sedan gav hon mig en hård knuff som tecken på att jag skulle in i mitt lilla utrymme och sedan smällde hon hårt igen dörren bakom mig.

Så var jag ensam. Mitt rum låg vägg i vägg med Carins och Evas sovrum. Jag la mig på rygg på min säng och hörde en upprörd konversation konversation från andra sidan väggen. Det var dock svårt att urskilja ord, men snart hörde jag att Eva grät. Carin skällde på henne. Det tog bara några minuter innan jag hörde nya ljud. Carin stönade ljudligt.

Added 1 jul 2020   Stories   #Woman as top #Woman as bottom #Man as bottom

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 26263  Report