Log inRegister
Elin - Utpressad till sex del 1

Part 1

Copyright (c) 2020, PhG. ALL Rights Reserved

This story may not be reproduced in any form for profit or on another website
without the written permission of the author. The author may be contacted
by writing at: maximus384@hotmail.com


En ny vuxensaga av det hårdare slaget. Den här sagan innehåller, förutom rutten kvinnosyn, även påtvingat sex, våld, tvång och förnedring, dvs. allt det som jag brukar skriva om. Skulle DU känna att de sakerna inte är din grej, ja då ska du absolut klicka dig till någon annan novell, jag menar verkligen det. Är du osäker, läs om det här förordet och ta en funderare på om Du vill fortsätta.

Handling: Unga nyutexaminerade Elin har tagit ett sommarjobb hos den media skygge finansmannen Waldemar. Elin ska undervisa hans två barn under några sommarveckor innan de ska studera vidare på en privatskola. Elin kan inte låta bli utan blir attraherad av den äldre Waldemar, men är känslorna besvarade? Men snart dras Elin in ett farligt och grymt spel där insatserna är höga och unga Elin är i centrum för flera personers intressen. Sällan har en PhG hjältinna lidit och gråtit så mycket som Elin.

.
.
.
.
.
.
.
Fortfarande kvar?
Mycket nöje önskar PhG



Elin Berg stod under den varma dusch strålen och njöt av det varma vattnet. Den tjugotreåriga kvinnan kände hur dagens spänning och stress inför allt det nya sakta löstes upp.
Det kändes så overkligt att hon fått den här tjänsten som privatlärare ett par veckor under sommaren, trots att allt var klart sen en tid tillbaka. Dessutom så trodde Elin i ärlighetens namn att hon inte skulle få jobbet, så pass ny exad som hon var och i konkurrens med hur många sökanden som helst. Men Elin visste att hon var duktig och hennes betyg visade det också.
Elin strök håret bakåt och lät vattnet skölja ner i ansiktet, ner över halsen och de mjukt rundade brösten och ner över hennes platta mage.
Hon skulle vara här i tre veckor i sommaren, sen skulle jobbet vara klart. Men vilka veckor skulle inte det bli!
Privatlärare åt en av svenskt näringslivs höjdare, ja det var otroligt. Waldemar Holm, ägare till Holm gruppen var inte bara framgångsrik, han såg väldigt bra ut för sina femtiofyra år. Lång, vältränad och med gråa stänk i det mörka håret.
Men det var inte Waldemar som hon skulle undervisa, det var hans två barn, sonen Erik som var sjutton och dottern Louise som var några år yngre.
Hon hade mött dem flera gånger innan hon kom hit så att de skulle bekanta sig med varandra. Båda barnen var väluppfostrade och artiga. Precis som deras far såg de väldigt bra ut. Erik var lång för sin ålder, längre än Elin, och med ett självsäkert drag. Louise, eller Lollo, som hon kallades, var en underbart söt flicka med långt ljust hår.
Elin hade fått en bra känsla från början, sommarskola för att förbereda dem inför deras fortsatta skolgång på ett internat. Visst var det pirrigt men på ett förväntansfullt sätt. Hon skulle också bo hemma hos Waldemar i hans stora hus.
Hus, nej, slott var det, hur stort som helst, och då hade hon inte ens räknat med alla ekonomibyggnader. Så en stor slottspark, tennisbana, pool med pool hus, ja det var något som ur en dröm och det var här hon skulle arbeta! Det var som om hon var med i ett avsnitt ur någon tv–serie eller lyxig reality såpa.

Elin drog händerna genom sitt kastanjebruna långa hår och kände det varma vattnet smeka hennes slanka kropp. Hon kände en behagligt varm känsla i magen då hon tänkte på Waldemar Holm.
Han var väldigt snygg trots att han var så mycket äldre än Elin. Snygg och självsäker på ett sätt som attraherade henne på ett sätt som gjorde henne både glad och osäker. Okej, det var absolut inte proffsigt av henne att känna sig så attraherad av sin arbetsgivare, men hur Elin än försökte så kände hon fjärilar i magen varje gång som Waldemar pratade med henne. Fasen att hon inte kunde vara mer självsäker! Hon betedde sig som en ung flicka och inte en vuxen kvinna! Han var ju dessutom så mycket äldre än hon själv.
Men samtidigt tyckte Elin att det var något med Waldemars sätt att prata med henne, titta på henne. Kanske var det där att han höll hennes blick en extra sekund innan han släppte den? Eller att han gav intrycket av att måna lite extra om henne? Det hade hon känt ända sedan deras första möte då han intervjuat henne inför jobbet. Kanske inbillade sig hon allt, ja kanske, men det fanns något där som gav Elin en varm behaglig känsla i kroppen. Inte så att hon tände på äldre män, de killar hon varit med hade alla varit i hennes egen ålder, och de hade inte varit många heller. Tre om hon skulle vara exakt, två i förhållande och en gång som en engångsgrej och som fortfarande gjorde henne generad varje gång som hon tänkte på det.
Elin stängde av duschen och steg ut på det vita stengolvet. Hon rös till då hon kände de kalla stenplattorna under sina bara fötter. Elin tog snabbt ett steg till så att hon stod på den mjuka tjocka badrumsmattan, så nappade hon åt sig den fluffiga mjuka handduken.
I den immiga badrumsspegeln kunde hon skymta sin nakna kropp. Hon såg bra ut, det visste hon. Många killar hade sagt det till henne och hon hade känt andras blickar på sig. Men samtidigt fanns där en känsla av osäkerhet då killar och män visade intresse för henne.
Elin torkade sig medan hennes tankar drogs motvilligt till de minnen som hon kämpade mot.
Jävla Kevin! Tanken kom som en blixt då hon mindes sin före detta kille. Hennes första allvarliga förhållande, inte någon ungdomsgrej utan något som hon trott skulle vara länge. Eller det var vad hon inbillat sig i början, innan allt blivit dåligt. Kanske skulle hon ha insett att de var för olika, men Kevin var snygg, spännande på det där lite farliga sättet och så väldigt olik de två andra killarna som hon varit med innan Kevin.

Elin kände hur det pirrade till i kroppen då hon mindes Kevin. Jäklar! Hon ville inte känna så! Inte känna sig… ja, tänd, upphetsad.
Men på slutet så hade det enda som varit bra var deras sex. Kevin hade visat henne så mycket nytt och Elin hade insett hur oerfaren hon egentligen var. Men trots bra sex så var det saker hon bara inte ville göra oavsett hur mycket Kevin ville det. Ofta hade han behandlat henne som en hora, försökt få henne att ställa upp på saker som hon inte ville, saker som hon rodnade då hon tänkte på. Som det där med analsex, det var något som Elin aldrig skulle göra!
Så hade han föreslagit att de skulle ha trekanter, Elin Kevin och så en extra tjej! Elin svalde då hon ofrivilligt tänkte tillbaka på alla de där sakerna som Kevin velat att de skulle göra, alltid med det där jäkla självsäkra flinet i ansiktet!
Visst, han hade varit med en massa tjejer innan, det visste Elin, men för den skull så skulle han inte bara anta att Elin var en sån tjej som ställde upp på allt bara för att Kevin ville det och hade gjort det förut.
En het rodnad brände till på Elins kinder då nya minnen trängde fram och hon mindes alla de gånger de haft sex, underbart sex. Men också de gånger då han försökt få henne att göra saker som hon inte ville. Som att suga av honom och svälja hans sperma. Elin kände hur hennes puls slog hårt då hon mindes hur hon sugit honom, hur hans händer fattat ett bestämt tag om hennes kastanjefärgade hår och hur han hållit henne i ett fast grepp samtidigt som hans kuk pumpat ut stråle på stråle av sperma in i hennes motvilliga mun och hur han sen hållit henne fast tills hon var tvungen att svälja.
Eller de gånger då hans fingrar sökt sig ner till hennes hårlösa anus och hur hon vridit sig undan då han pressat på mot den rynkiga huden. Hon hade sagt att hon inte ville! Men han hade struntat i det och bara gett henne det där självsäkra leendet och sagt att han struntade i det. Det var bara någon vecka efter det som hon upptäckt att han varit otrogen, inte med bara en tjej utan med flera och det under en väldigt lång tid, kanske under hela deras förhållande.
Elin drog på sig ett par ljusgrå mjukisbyxor med matchande collegetröja. Hennes kropp var varm, inte bara från duschen utan även från alla minnen och en längtan efter att känna en annan människas nakna hud mot sin.
Jäklar, nu fick hon skärpa sig!

Men det gick inte. Elin kände upphetsningen i sin kropp och igen så såg hon bilden av Waldemar framför sig. Lång, snygg, erfaren och världsvan. Sen var han artig på det där naturliga sättet, så hade han varit nyfiken på henne, frågat en massa saker som gjort att Elin öppnat upp sig på ett sätt som hon annars inte gjorde. Varje gång då hon mötte nya människor var hon alltid reserverad i början, nästan lite blyg. Men inte med Waldemar. Det var som om hon kände att hon kunde lita på honom och att han var genuint intresserad av henne.
Och han hade bjudit henne på middag på en av stans bästa restauranger. Visst hade Elin varit lite på sin vakt i början, äta middag med sin chef, det kanske var så där. Men under middagen så hade Waldemar slutat att kännas som hennes chef och blivit till en underbart varm och härlig man. De hade haft roligt den kvällen, ätit gott och hon hade druckit mer vin än hon brukade göra. Och då kvällen blev se hade han ordnat en taxi åt henne och sagt till henne att han var väldigt nöjd med att han hittat henne. Sen hade hon åkt hem i taxin, själv. Waldemar hade varit den perfekta gentlemannen hela kvällen, inget opassande, inga försök att förlänga kvällen hemma hos honom, inga försök till kyssar eller annat. En riktig gentleman, men någonstans inom sig kände Elin en viss besvikelse över det, även om hon visste att det hade varit helt fel av en arbetsgivare att utnyttja en anställd som hon faktiskt var. Men ändå, om han försökt med något, hur hade Elin egentligen reagerat? Vad hade hon gjort? Den unga kvinnan kände hur det hettade till i kinderna och en kittling i kroppen skvallrade om svaret på frågorna. Men om det hänt något mer mellan dem, herregud, vad skulle han ha trott om henne efteråt?

De hade ätit middag för bara någon timme sen. Maten lagades och serverades av en kokerska, en kvinna från orten som hette Berit, en stadig dam i femtioårsåldern med barsk uppsyn. Berit bodde nere i staden och var bara uppe i herrgården under normala arbetstider.
Barnen, Erik och Lollo bodde naturligtvis på herrgården, så Waldemar förstås och hans sekreterare, Linda, en blond snygg kvinna ett par år äldre än Elin. Men trots den lilla åldersskillnaden mellan Elin och Linda så kunde vara ljusår mellan dem. Då Elin var lite blyg och klädde sig passande för sin yrkesroll, så var Linda precis tvärtom. Självsäker, utmanande och med en urringning som verkligen var på gränsen och som visade upp hennes stora, fasta bröst, klyftan var som ett svart sträck mellan de svällande brösten. Till det en snäv kjol och ett par högklackade skor som skulle passa bättre under en utekväll på någon klubb än på en familjemiddag med anställda och arbetsgivare.
Elin kände hur hon blev generad då hon tänkte på hur Linda betraktat henne roat då Waldemar pratat med henne. Syntes det så tydligt att hon var attraherad av den äldre snygge mannen?
Det var så oproffsigt av Elin att känna så inför sin arbetsgivare. Han var ju så mycket äldre, hennes chef och hon som skulle undervisa hans barn!
Men det var som om Linda kunde se rätt igenom henne där hon satt och mer än en gång så kom Elin av sig och plötsligt var det som om hon var tillbaka i högstadiet och var den där blyga tjejen som var kär i skolans snyggaste kille men vågade inte säga det till honom. Linda däremot var den där tjejen som bara tog för sig och inte brydde sig om vilket rykte hon hade. Naturligtvis så skulle Linda vara ihop med skolans snyggaste kille, eller haft sex med honom i varje fall. Och hans bästa kompis med för den delen.

Elin drog på sig ett par gymnastikskor. Hon fick ta en upptäcktsfärd i herrgården för att lugna den där pirrande känslan i kroppen. Det var ju trots allt mycket att se och även om hon fått en kort rundtur så kändes det som det var hur mycket som helst kvar att upptäcka. Elin gick ut i den tysta dunkla korridoren som ledde ut till det stora trapphuset där svaga lampor gav ledsyn.
Elin gick uppför stentrappan och upp till övervåningen där det stora herrgårdsbiblioteket låg. Hon öppnade ett av de stora dörrparen och gick in.
Väggarna var täckta av bokhyllor med skinninbundna böcker och på ett av de stora borden i rummen låg en i hopfälld laptop bredvid en trave stora böcker. Det såg precis ut som i en film!
Det skulle kunna vara något ur hennes favoritserie Downton Abbey, om man tog bort laptoppen förstås.
En kittlande våg av glädjefylld spänning fyllde henne. Vilken underbar tur att hon fått det här jobbet och precis nu då hon lämnat Kevin! Det var det här hon behövde, ett nytt jobb i en underbar miljö och med en arbetsgivare som hon såg upp till. En nystart i tillvaron och ett första jobb på CV:et.


Elin gick fram till en av bokhyllorna. De flesta av böckerna verkade gamla med sina nötta bruna skinnryggar. Men så hade hon läst någonstans att Waldemar samlat på böcker, eller var det hans far som gjort det? Det var ju inte så att Waldemar varit med i tidningar eller tv de senaste åren. Tvärtom så verkade han sky allt vad media och journalister hette numera. Men å andra sidan så var han ju inte beroende av att ge intervjuer. Men det var ett tecken på integritet, tänkte Elin och drog fingertopparna längs den långa raden av gamla böcker. Bibliotek hade alltid fyllt henne med lugn, det var där som hon tillbringat så mycket av sin tid då hon var ung. Hon hade aldrig tillhört det tuffa gänget eller de populära tjejerna. Hon hade varit mer blyg och tillbakadragen och hon föredrog att läsa eller umgås med andra som delade hennes intressen.
Elin lät blicken glida längs bokryggarna medan hon tänkte att det här jobbet var inte bara en verkligt stor chans för henne, inte bara att ha på CV: et utan kanske skulle det lära henne nya saker om både henne själv och livet. Ett leende spred sig på hennes läppar då spänning och förväntan ilade genom hennes kropp. Samtidigt var Elin helt omedveten om att hon iakttogs av en av tre kameror som satt dolda i den tunga mörka ek panelen och som täckte bibliotekets väggar och tak.
Plötsligt blev Elin varse ett svagt ljus under en av dörrarna i bortre änden av biblioteket. Nyfiket gick hon dit, de tjocka mattorna dämpade hennes steg. Hennes hand slöt sig om dörrhandtagen och hon skulle precis skjuta upp dörren då röster fick henne att stelna till.
I den lilla springan kunde Elin se in i vad som verkade vara ett arbetsrum med mörkt skrivbord med datorskärm och två besöksstolar i mörkbrunt skinn framför skrivbordet. Så mycket visste hon att det här inte var Waldemars vanliga arbetsrum, det rummet hade hon tidigt fått veta att det var ”off limits” för henne och alla andra. Det här rummet var säkert en del av biblioteket. Ett rum om man ville sitta och arbeta i. Även det här rummet fanns det bokhyllor och flera moderna målningar på väggarna. En tänd skrivbordslampa gav ett behagligt mjukt sken i rummet och Elin kunde se Waldemar och Linda därinne. Waldemar satt tillbakalutad i en av de stora skinnfåtöljerna och Linda stod vid ena sidan.
– Hon är söt vår nya lärarinna, sa Linda och Elin kände hur hon rodnande.
Herregud, hon… de… pratade om henne!
Waldemar svarade inte utan strök sin hand längs Lindas bara arm. Hon var klädd i en svart kjol med matchande topp och Elin kunde se den unga kvinnans stora bröst avteckna sig under det svarta tyget. Hennes blonda hår var uppsatt i en hästsvans, hon hade på sig ett par svarta högklackade skor och hennes bara ben glänste i ljuset.
– Du skulle få henne bara du log mot henne…, sa Linda, hennes leende var farligt, skarpt och det fanns en hård ton under det mjuka, lite hesa tonfallet.
Elin kände igen en rodnad hetta i kinderna. Hur kunde Linda tala så där om henne?
Den där blonda slampan kände henne inte ens!
Men samtidigt kände Elin att det var sant. Waldemar skulle kunna förföra henne hur lätt som helst…
– Varför skulle jag vilja ha henne, då jag har dig? Waldemar log svagt mot Linda och hans hand slöt sig runt den blonda unga kvinnans överarm.
– Är det så? Har du mig verkligen? Lindas röst hade en kallare ton nu, hårdare, och hon betraktade Waldemar. Han sa inget utan drog den unga kvinnan mot sig och Elin kvävde en flämtning då Waldemars ena hand slöt sig om Lindas nacke och drog ner hennes ansikte mot sitt eget.
Elin kunde se hur Linda verkade hålla emot en kort sekund innan hon lät den äldre mannen segra.
Linda svalde då hon såg Waldemar kyssa Linda. Där Elin stod kunde hon se hur Waldemars ena hand gled uppför sekreterarens bara ben, upp till kanten på hennes kjol. Elin kände en kall stöt genom kroppen då Waldemar sakta drog den tajta svarta kjolen uppåt och blottade Lindas ben, så hennes mjukt rundade stjärt och med ett plötsligt bestämt ryck så blottades den unga kvinnans fasta, spänstiga stjärt. Hon hade bara på sig ett par tunna svarta spetstrosor på sig och som knappt dolde någonting alls.
Elin visste att hon inte borde stå så här och smygtitta, men hon kunde inte slita sig. Hon kunde bara inte. Så kom det en stöt av svartsjuka som nästan förvånade henne, Elin tittade på Linda och Waldemar och kände de motstridiga känslor i hennes kropp. Det var fel, att stå så här och smygtitta på Waldemar och Linda… igen kände Elin svartsjukan bubbla i hennes kropp.
Elin såg hur Waldemars hand slöt sig runt Lindas ena stjärthalva, han kramade och hon kunde höra Linda flämta till, den långa blonda hästsvansen rörde sig oroligt då den äldre mannens händer gled runt och in mellan Lindas ben.
Herregud, Linda och Waldemar…
Tanken blixtrade genom Elins huvud. Hon borde inte stå här och titta, hon måste smyga sig bort, men hon kunde inte. Hon var som hypnotiserad av det som hände inne i arbetsrummet!
Linda såg hur Waldemars fingrar rörde sig fram och åter över Lindas tros klädda kön.
Så såg hon hur hans fingrar drog tyget åtsidan och Elin kände hur upphetsningen sjöd i hennes kropp då Waldermas fingrar smekte Lindas fitta. Så gled ett finger in mellan de rakade blygdläpparna och Linda stönade till, hennes ena hand smekte Waldemars kuk som svällde bakom de välskräddade mörka kostymbyxorna.
– Jävlar så het du gör mig…, fick den blonda unga kvinnan fram, hennes röst hes av upphetsning.
Waldemars fingrar rörde sig och Elin kunde höra Linda flämta till. Så började hon fumla med hans gylf och Elin hörde det metalliska raspandet då hon drog ner dragkedjan,
Elin kunde höra deras upphetsade andetag medan Linda lirkade ut Waldemars kuk och Elin stirrade på den.
Den var enorm!
Stor, tjock, lång och med ådror som löpte längs det grova skaftet.
Elin såg hur Linda höll i kuken medan hon runkade den i långsamma, mjuka tag medan Waldemar fick av henne trosorna. Linda lät honom dra ner dem till knävecken innan hon släppte taget om hans uppresta kuk och själv drog av sig plagget ner till sina högklackade skor. Hon fick av sig trosorna och la dem på skrivbordet innan hon drog ner dragkedjan i kjolen och tog av den.

Waldemar satt stilla och betraktade den unga kvinnan innan han med en bestämd rörelse återigen tog tag om hennes nacke och drog ner henne till sin uppresta kuk. Elin såg hur Linda grinade till då hon kände det fasta, krävande greppet från den äldre mannen men gjorde inget motstånd. Tvärtom så följde hon lydigt med i hans rörelser och sjönk ner på knä framför honom. Hennes händer höll återigen i den stora mörka kuken och Elin stirrade med halvöppen mun medan Linda kysste det svällande ollonet med sina mjuka, fylliga röda läppar. En skär tungspets gled över den spända huden innan hon öppnade munnen och sakta sänkte sitt huvud över den uppresta manskuken.
Waldemar lutade sig tillbaka i fåtöljen, lädret knarrade till medan Lindas blonda huvud guppade upp och ner medan hon sög på den grova uppresta kuken.
Elin kunde se hur mycket Waldemar njöt av den yngre kvinnans behandling. Linda kände hur det hettade i kroppen, hur den upphetsning som tidigare funnits där nu flammade upp i en allt hetare eld. Det var fel, hon borde gå, inte stå här som ett pervo…, men hon kunde bara inte slita sig!
Framför henne bara några meter bort guppade Lindas blonda huvud upp och ner över den grova kuken. Waldemars ena hand vilade ömsom på flickans blonda hår, ömsom låg runt hennes nacke.
Så låg hans hand på Lindas huvud och han pressade ner hennes huvud över den uppresta kuken och Linda kunde höra frustande, hulkande ljud då den feta kuken tvingades ner i Lindas hals.
Elin kunde då och då skymta det salivvåta kukskaftet och Lindas läppar som var utspända runt kuken, hennes röda läppstift var ut smetat och hennes haka glänste av försatsblandad saliv.
Linda ställde sig upp och Elin kunde se Waldemars svullna kuk, den glänste vått. Waldemar fattade tag om Lindas höfter medan hon grenslade honom. Hans fingrar sjönk in i Lindas nakna höfter och hon höll hans kuk medan ena handen medan hon styrde in den mot sin fitta.
– Du är så jävla stor…, viskade hon med spänd röst… jag vänjer mig aldrig… försiktigt nu…, förmanade hon medan det svällande ollonet gled in mellan hennes blygdläppar. Så flämtade hon till och Elin kunde se hur hon sakta sjönk ner på den uppresta manslemmen. Elin kunde höra den andra kvinnan stöna till, flämta, medan hennes höfter rörde sig. Den tjocka kuken trängda sakta in i den våta, villiga fittan och Elin hörde Lindas stönanden fylla rummen. Det var ett ljud fyllt av njutning men också med en antydan av smärta då den grova kuken sakta tänjde ut och fyllde en trång fitta.

Elin stirrade. Det var första hon såg någon ha sex i verkligheten. Visst, hon hade ibland sett på porr på nätet, men aldrig så här, inte mitt framför ögonen!
Det ilade till i hennes kropp och utan att tänka efter drog hon handen över sitt ena bröst. Det kändes skönt, väldigt skönt och förstärkte känslan av det förbjudna, att stå här och se på. Elin fuktade läpparna och kände hur hårt hennes hjärta slog medan hennes andra hand sökte sig nerför hennes platta mage, ner under resårbandet i mjukisbyxorna och ner till sin egen fitta.
Elin stirrade på Linda som nu red Waldemar, hans kuk var tjock och blank medan Lindas fitta gled fram och åter över den. Waldemar höll henne i ett fast grepp och Elin kunde höra deras stönanden och ljudet av hud mot hud. Linda hade fått av sig sin svarta blus och hennes stora bröst guppade och rörde sig i takt med hennes rörelser.
Elin drog fingrar längs sitt eget kön och kände hur våt hon var. Flämtade smekte hon sig själv medan hon tittade på det knullande paret.
Lindas stön blev allt högre och Waldemar fattade ett hårt tag om hennes höfter, han hjälpte till, drev den unga kvinnan med säker hand mot orgasm. Elin flämtade till då hon såg och hörde hur det gick för Linda. Den unga kvinnans kropp skakade och höga stön kom ur hennes mun medan orgasmen skakade hennes kropp. Så sjönk hon samman med armarna om Waldemar, hennes andhämtning kom hest och snabbt.
– Herregud…, mumlade hon svagt, men hon fick ingen tid till att vila. Med en grymtning drog Waldemar bort henne från sig, hans feta kuk gled ur Lindas fitta med ett mjukt sugande ljud och utan att bli tillsagd föll Linda ner på knä framför den äldre mannen. Utan att tveka grepp hon tag om den våta kuken, hennes hand gled snabbt upp och nerför kuken medan hennes läppar slöt sig om det svällande ollonet. Waldemar stönade till och Elin såg hur Linda svalde och svalde.
Gud, han kommer i hennes mun! Tänkte hon medan hon såg sperma och saliv rinna längs det grova kukskaftet. Linda fortsatte att runka den sprutande kuken och Waldemar stönade högt medan han fyllde den undergivet sugande sekreterarens mun med sin varma, kladdiga sperma.
Elin stirrade fascinerat på. Hur mycket kom han egentligen? Det verkade aldrig ta slut och hon kunde se hur sperma rann längs kuken och ner på lädret i fåtöljen medan Lindas mun rörde sig upp och nerför det spermahala kukskaftet. De röda läpparna var slutna runt den mörka grova pålen som glänste av salivblandad sperma och utsmetat läppstift.
Men så verkade Waldemar vara nöjd och Linda släppte kuken med ett stön, sperma glänste på hennes läppar och haka och Elin såg tunna glittrande trådar av spermablandad saliv hänga mellan hennes mun och den stora kuken.

Elin drog sig tyst bakåt, hennes puls slog hårt och hett i hennes kropp. Tänk om de sett henne? Eller fick reda på att hon smygtittat på dem?
Elin kände igen den där förbaskade genansen och skammen komma. Hon skulle skämmas ihjäl sig om de fick reda på det här, att hon sett på!
Snabbt och tyst skyndade hon sig tillbaka till sitt rum.



Unga, nyutexaminerade lärarinnan Elin tar ett jobb som hon kommer att ångra. Snart dras hon in i en grym härva av utpressning, tvång och förnedring

Added 2 jul 2020   Stories   #Man #Woman #Woman as bottom #BDSM #Discipline #Psychological dominance #Pain #Spankings #Service #Shame play #Age play #Shoes/boots #Stockings/underwear #Costumes #Wet #Voyeurism #Exhibitionism

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 26270  Report