Log inRegister
En snabbis på gymmet
Torsdag, dags för att träna bröst. Jag slängde ihop mina träningskläder, shorts, handduk, skor, t-shirt, strumpor och underkläder.
Väl framme byte jag om och började värma upp.
Fem minuter på motionscykeln, fem minuters dynamiska rörlighetsövningar. Följt av 10 armhävningar, 10 benböj, 10 toe to bar, 10 rygglyft. Efter flera år hade jag skapat mig en uppvärmnings del som passade mig så att jag var redo för mitt pass.
Jag tog en klunk vatten då en tjej kom fram till mig.
”Hej”, sade hon.
”Hej” svarade jag.
”Jag såg att du gjorde lite olika övningar när du var här igår. Jag blev nyfiken vad var de bra för?
”Det ena var för magen, en klassisk planka. Men jag varierade den med att stå på ett ben och en arm bland annat.”
”Sen gjorde du en när du låg ned?”
”Ja, precis den var för baksida lår. Jag låg på golvet hade mitt högra ben eller hällen på bänken här (pekar) och sen tryckte jag mig upp och den övningen tar på baksidan av lår. Blir lite stabilitet för bålen också”, svarade jag med ett leende.
”Jag skulle behöva träna lite mage och rumpa”, sa hon och klappade sig själv på rumpan.
Jag nickade.
”Jag kommer hålla koll på dig för att se vilka övningar du gör”.
”Perfekt”, svarade jag och gav henne tummen upp.
Jag gick till bänkpressen. Efter några uppvärmningsset så behövde jag snyta mig. Gick igenom den smala korridoren, svängde vänster och innan damernas omklädningsrum fanns toaletten som jag gick in på. Jag han ta två steg in då jag hörde en bekant röst.
”Jag skulle bara behöva göra en snabb grej. Finns det utrymme”, sade samma tjej som hade frågat mig om övningar för några minuter sedan.
”Absolut”, svarade jag artigt.
Hon klev in och jag stängde och låste dörren. Tog ett steg mot henne.

Hennes hand mot mitt skrev, mina läppar mot hennes läppar. Vi kysste varandra hungrigt. Mina händer på hennes rumpa, våra tungor som lekte med varandra.
Hennes hand som smekte mitt kön, mina händer som smekte hennes rumpa innanför hennes tights.
”Vi får göra det här fort”, viskade hon i mitt öra och vände sig om. Jag drog ned hennes tights. Drog ned mina egna shorts.
Styrde min hårda lem mot henne, nosade och tryckte mig försiktigt in. Lät henne vänja sig och ökade takten.
Flyttade mina händer till hennes höft och höll ett högt tempo. Vi flämtade tyst. Kunde höra dörren till damernas omklädningsrum öppnas och röster som passerade utanför. Jag andades häftigt i hennes nacke.
Det här var en snabbis, det visste vi bägge,
Jag stålsatte mig och kände hur min andhämtning blev tyngre.
”Inte i mig, jag tar det i munnen”, viskade hon flämtandes. Drog sig ur och gick ned på knä. Tog min lem i sin mun och runkade mig till utlösning. Jag kom i hennes mun och kvävde min flämtning med min hand. Hon slickade mig rent. Drog bort munnen och lutade sitt huvud mot mitt lår. Hon började skälva och jag tittade ned. Hon smekte sig till en orgasm. Hon flämtade, ställde sig upp. Drog upp sina tights, tvättade händerna, tog en klunk vatten från kranen. Vände sig mot mig. Jag hade dragit upp mina shorts. Gav mig en puss och satte sin hand på mitt bröst.
”Du kanske ska vänta här i några minuter?”.
”ja, det är nog klokt”.
Hon gick ut från toaletten. Jag stängde och låste. Efter några minuter gick jag ut från toaletten och tillbaka mot bänkpressen som stod vid den svarta väggen.
Hon var ingenstans i lokalen.

Lade mig på bänken och satte händerna på stången. 100 kg är alltid 100 kg tänkte jag för mig själv och började mitt set.
De andra killarna tittade på mig som vanligt, avundsjukt.
Är till viss del baserad på verklig upplevelse

Added 3 jul 2020   Stories   #Man #Woman #Erotica #Sex #Sportswear #Muscles #Stomachs

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 26291  Report