Log inRegister
Salongen
Det intensiva latinska kaoset slår emot henne när de automatiska dörrarna öppnas och ankomsthallen på Leonardo da Vinci International invaderar hennes sinnen. Kaos men ändå någon slags ordning. För så måste det väl ändå vara i en stad som fortfarande existerar efter snart tretusen år. Den eviga staden där Anita och Marcello dansade lustfyllt i en fontän en sen natt.

Taxichauffören lyfter på ögonbrynen och visslar uppskattande när hon ger honom adressen till hotellet.

– Only for movie stars, säger han på sin brutna engelska och lastar in hennes resväska i bagaget.

I onsdags hade Pontus hört av sig på en dålig telefonförbindelse och sagt något om ”ändrade planer” och ”jag skickar en biljett”. Det var inget ovanligt i hans fall. Under de åtta år de levt tillsammans var det mer regel än undantag att han ändrade sig i sista stund. Och det var något attraktivt med den där nyckfulla personligheten som hon kittlades av. Att aldrig riktigt veta var man hade honom eller vad som rörde sig på insidan av hans prydliga yttre. Själv ansåg hon sig vara alltför präktig ibland. Men är man, som Lisa, rektor för stans mest högprofilerade skola så krävs det en viss stringens i agerandet. Därför kunde det ibland vara skönt att kliva ur sitt vanliga liv och in i en roll. Och rollspel var precis det som gäller för helgen.

Trafiken in mot Roms centrum denna fredagseftermiddag är galen. En flod av fordon flyter långsamt fram med volymkontrollen på ”extra max”. Lisa plockar fram en mapp ur handväskan och ögnar igenom innehållet. Här ligger kontraktet, som hon kunde så väl utan och innan. Efter en turbulent tid i deras liv, där de båda upptäckt att de gillade lite udda lekar, hade de gemensamt upprättat ett dokument med regler för deras ”stunder utanför verkligheten”, som Lisa valt att kalla dem. Sessionerna initierades alltid av Pontus som brukade ge Lisa en ”beställning”, ett slags scenario. Och när Lisa väl godkänt det fanns det ingen återvändo. Utan egen vilja var hon helt utlämnad till Pontus önskemål. Uppstudsighet bestraffades. Visst fanns det en nödutgång om det skulle bli alltför outhärdligt. De överenskomna broms- och stopporden, gult och rött, som Pontus omgående måste reagera på. Vid ett enda tillfälle hade Lisa använt ”gult”, men annars litade hon till hundra procent på att Pontus kunde läsa av henne.

Sessionen denna gång var ovanligt omfattande. Från det att hon klev upp denna semesterfredag till dess de lämnade Rom på söndagen, skulle hon vara ägd av Pontus. Det hade varit en hel del att packa och hon smålog för sig själv när hon tänkte på hur tullpersonalen skulle reagerat på innehållet i den stora resväskan, om hon tvingats öppna den. För att inte tala om hennes egna skamkänslor när verkligheten och låtsasvärldarna hade krockat.

Hon läser överst på Pontus beställning ”Under hela resan skall du inte bära några trosor och dina knän skall alltid vara särade minst två decimeter när du sitter ned”. Lisa möter taxichaufförens granskande blick i backspegeln. Hade han sett något? Hon vrider sig lite mer åt sidan i ett försök att vara anständig utan att bryta mot reglerna.

– Benvenuto a Residenza Napoleone III.

Taxidörren öppnas av en allvarlig och lite högdragen man i elegant uniform. Lisas bagage har redan tagits om hand av en ung piccolo i en lika oklanderlig uniform, medan taxichauffören snabbt betalas och avfärdas av en tredje man ur personalen.

Hotellrum är inte den rätta beteckningen på den palatsliknande våning som öppnar sig för Lisa. Genom en salong, där självaste Napoleon en gång lär ha bott, visas hon in i det angränsande Blå rummet. Här får hon tid att förbereda sig för kvällen. Hennes piccolo serverar ett glas väl kyld Pol Roger ur den nyöppnade flaskan i ishinken på bordet och drar sig sedan diskret tillbaka. Lisa tar en djup klunk, blundar och lutar huvudet bakåt. Vad skulle den här kvällen leda till?

I duschen putsar hon till sin lilla strimma av hår som står som ett utropstecken ovanför den i övrigt slätrakade blygden. Ur den rymliga resväskan plockar hon upp kvällens utstyrsel, allt i svart enligt Pontus instruktioner. En liten midjekorsett, av genombruten spets, med stöd för bysten och vidhängande strumpeband. En mycket kort kjol och matchande förkläde. Ett par långa handskar. Och så, givetvis, de svarta strumporna med söm och de alldeles för höga lackpumpsen. Lisa har precis tagit på sig skorna och nöjt konstaterat att spegelbilden visar en välbevarad och sexig kvinna, när hon vinglar till och sträcker sig efter mobiltelefonen. Hon måste verkligen ta det försiktigt med skumpan om hon skall kunna hålla balansen och gå snyggt i dessa mördarskor.

Sms:et är korthugget och tydligt: ”Vi sitter i salongen och väntar på konjaken”. Vi?! Skulle det vara fler inblandade? De hade visserligen talat om möjligheten till att leka med flera, men det hade bara stannat vid tanken. Genom dörren kunde Lisa nu höra en samling röster, bara män vad hon kunde avgöra. Det drar ihop sig i magen av oro, samtidigt som det pirrar till i underlivet när den förbjudna insikten kommer till henne.

Försiktigt skjuter hon upp dörren till salongen. Genast tystnar samtalen och männen, som sitter spridda i soffor och fåtöljer, vänder alla sina maskprydda ansikten mot Lisa. Som rovfåglar med de långa näbbarna på maskerna, noggrant granskande sitt byte. Hon söker oroligt efter Pontus bakom maskerna. Han nickar nästan omärkligt och gör en gest åt brickan med flaskor och glas som står på ett lågt bord mitt i rummet. Med nedslagen blick och små steg går hon fram mitt i cirkeln av män. Luften är tät och tystnaden kompakt. Allt fokus är på henne. Hon hör tydligt hur mannen bakom henne drar efter andan när hon böjer sig fram för att hälla upp i glasen. Hon känner sitt värde och vilken påverkan det har på honom när han kan se en skymt av hennes sakta svällande blygdläppar under den korta kjolen. Efterhand som hon går runt och serverar fortsätter samtalet igen. Av de fragment hon uppfattar förstår hon att detta är en samling maktens män som är vana vid att få det de vill ha. Hon förstår också hur viktiga de är för Pontus och därför gör hon inget motstånd när en herre låter sin hand sakta glida uppför insidan på hennes lår. Försiktigt fingrar den okände mannen på det mjuka hullet ovanför strumpans kant. Hans smekningar är försiktiga men ändå målmedvetna. Lisa känner skam och kåthet om vartannat. Här står hon som en slampa och bjuder ut sig, och dessutom njuter hon av det. Pontus håller hela tiden koll på allt. Lisa är Pontus slampa och han har allt ansvar för det som händer. Hon känner att hon börjar bli våt. Just när den främmande mannen når ljumsken och Lisa särar lite på benen för att han skall komma åt, avbryter Pontus.

– Let´s have some fresh air and cigars gentlemen, säger han och visar ut herrarna på terrassen.

Efter en kort stund är han tillbaka i rummet med Lisa.

– Är allt OK? frågar han och får ett nickande svar. Nu är det dags för ditt verkliga prov. Du får under inga omständigheter protestera mot något som kommer att hända. Du skall bara vara medgörlig och tillmötesgående. Är du duktig, så får du en belöning senare. Krånglar du, så blir det bestraffning. Är det klar?

Pontus väntar inte på svar utan placerar istället Lisa på rygg på ett antikt bord, efter att han snabbt tagit av henne kjolen och förklädet. Hennes armar och ben fäster han noga med läderbojor i bordets ben, så att hon ligger helt utfläkt och öppen inför alla som ser henne. Bordet är precis så långt att hennes skrev hamnar vid kanten. Ett brett läderkoppel runt halsen fixerar hennes huvud strax utanför bordskanten.

– Du ser underbar ut min älskling, säger Pontus med ett vargleende innan han drar en läderhuva över hennes huvud som effektivt stänger ute syn och hörselintryck.

Det är mörkt i Lisas värld och endast svaga ljud från omgivningen tränger in. Huvan är heltäckande förutom en öppning för munnen. Hon känner sig väldigt utsatt, men kåtheten hon kände nyss återkommer när hon känner Pontus inspekterande händer över sin kropp. Han för in två fingrar i hennes blöta hål och strax därefter känner hon smaken av sig själv när samma fingrar glider in i hennes mun.

– Time for dessert, ropar Pontus till herrarna som åter kommer in i salongen där Lisa ligger serverad.

Hon känner händer över hela sin kropp. Utforskande händer. Smeksamma händer. Mjuka händer. Krävande händer. Händer som vill in, överallt samtidigt. Och nu, mer än händer. Mjuka läppar. Skäggstubb mot hennes känsliga hud. Tänder som nafsar i hennes styva bröstvårtor. Tungor som går på upptäcksfärd i fuktiga hudveck och mjuka håligheter. Fladdrar över en styv klitoris. Lisa svävar bort på njutningens vågor med männen som är överallt, på och i hennes kropp.

En skarp smärta över hennes bröst. Varma, heta fläckar som slår ned. Hon skriker till. Smärtan klingar ut i varma vågor. Någon droppar smält stearin på henne. Värmen tar snart över och för varje ny omgång blandas smärtan till en njutning som blir allt starkare när endorfinet pumpar på. Nu täcks även den känsliga huden på insidan av hennes överarmar av det brännande sköna. Något glider i i hennes fitta, en kuk som utan motstånd i det dyblöta, strax når botten i henne. När stearinet når toppen på hennes fitta och klitoris samtidigt som kuken pumpar på i djupa tag, låter hon ett vrål av lust och smärta komma ut. Men bara för en kort stund innan en annan kuk fyller munnen och tystar henne till ett gurglande mummel. Hon är nu en viljelös kropp, endast till för njutning och liderliga lustar.

– Ta emot den hela vägen, hör hon Pontus viska hest genom röda dimmor.

Hon sträcker lydigt ut tungan och slappnar av svalget som hon lärt sig. Stöt för stöt glider Pontus kuk allt djupare ned i hennes hals. Kuken mellan hennes ben har nått sin klimax och avlöses av nästa. Betydligt grövre, men inte så lång, fyller den henne väl. Fingrar masserar och nyper runt klitoris. Någon pressar in en finger i hennes anus. Nu kan Lisa inte hålla emot längre. Kraftiga vågor av ryckningar låter hela hennes kropp bölja som bränningar mot stranden. Hennes mun fylls med Pontus sperma som får droppa ned på golvet när han drar ur sin kuk. Hon domnar bort och är bara vagt medveten om den sista kuken som tömmer sig i henne innan hon försvinner.

När Lisa vaknar är allt förändrat. De främmande männen är borta. Hon ligger under ett mjukt täcke med Pontus som en sked bakom henne. Han stryker henne sakta över håret och ger henne ett stort glas vatten som hon ivrigt slukar. Sedan faller hon tillbaka i Pontus trygga famn och glider på nytt in i sömnen, allt medan han viskande upprepar ”Du är fantastisk. Jag älskar dig så väldigt mycket”.

Added 21 sep 2020   Stories   #Man #Woman #BDSM #Bondage #Psychological dominance #Physical dominance #Service #Lending #Masks

You cannot see or post comments since you are not logged in.

🗁 Stories

🖶 Print  Document ID 26966  Report